Jump to content

Οδηγός επιβίωσης για Flashing

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθησα να περασω την official rom του στο Lenovo A850i απο τo needrom και ενω η διαδικασια ολοκληρωθηκε κανονικα δεν bootαρει.

Moυ γραφει κατω απο το logo της Lenovo 2 σειρες

tool dl image fail

uboot is blocking by dl info

Τι μπορω να κανω?

Στο flash tool τίκαρε στις ρυθμισεις το download with checksums, και ξαναφλάσαρέ το. Διαβασε τον οδηγό για το πώς θα το κάνεις

• Απαντήσεις 856
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω το cubot s308 4.4kk μπορώ να περάσω την έκδοση 4.2.2 jb και πως;

Κατέβασε αυτή την ρομ είναι η official 4.2.2 και ακολούθα τον οδηγό απο την πρώτη σελίδα στο πρώτο post.

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/06/Cubot-S308-V004.rar

Άρα δε το έκανες σωστά. Όταν πατάς το power button για να ανοίξει το κινητό σου, τι σου βγάζει?Μόνο το λογοτυπο?

Να ρωτήσω κι εγω, εχω το Lenovo A850+ και οταν το αγόρασα είχε την S118

Στην πορεία άλλαξα ROM και έβαλα Vanilla 2.7 αφού πρωτα έκανα full wipe

Τωρα θέλω να επιστρέψω στην παλιά ROM την s118

Πως θα το κάνω?

Όχι δεν κατάλαβες δεν ανοίγει καν

??? Ξαναπροσπάθησε την διαδικασία. Την μπαταρία την έβγαλες όταν ήταν η στιγμή να πατήσεις το πλήκτρο download?

Να ρωτήσω κι εγω, εχω το Lenovo A850+ και οταν το αγόρασα είχε την S118

Στην πορεία άλλαξα ROM και έβαλα Vanilla 2.7 αφού πρωτα έκανα full wipe

Τωρα θέλω να επιστρέψω στην παλιά ROM την s118

Πως θα το κάνω?

Κατέβασε τη s118 που είχες και flashαρέ την. Καλύτερα απευθύνσου στο thread του A850+

Όχι δεν κατάλαβες δεν ανοίγει καν

Μήπως έκανες format; Αν έκανες σωστά τη διαδικασία και δεν ανάβει, φταίει το firmware. Κατέβασε άλλο, καλύτερα κατεβασε το απ το site της cubot http://www.cubot.net/Public/Uploads/file/5476c1f619e43.rar

Μπες στο needrom.com και ψάξε.Δεν είσαι στο κατάλληλο thread για να ζητάς roms.

• 1 month later...

Την εκανα και εγω την μαμακια και μπρικαρα το κινητο της γυναικας μου ενα tooky t1981. Κατεβασα απο needrom μια ρομ που βρηκα και μολις την περασα το τηλ ανοιγει σε μια μαυρη οθονη ακουγεται ο ηχος κανονικα οταν ανοιγει. Κρατοντας το power buton ενεργοποιητε η δονιση και το ιδιο οταν κραταω πατημενω το home buton. Βγαζω την μπαταρια το κανω επανεκινηση κρατοντας volume up & power buton και μπαινει σε ρικαβερι χωρις να διχνει κατι η οθονη. Η οθονη ειναι παντα μαυρη. καμια βοηθεια

Εντιτ δουλεω με windows 8 δεν εχω και τιποτα αλλο

Edited by nitrox

Την εκανα και εγω την μαμακια και μπρικαρα το κινητο της γυναικας μου ενα tooky t1981. Κατεβασα απο needrom μια ρομ που βρηκα και μολις την περασα το τηλ ανοιγει σε μια μαυρη οθονη ακουγεται ο ηχος κανονικα οταν ανοιγει. Κρατοντας το power buton ενεργοποιητε η δονιση και το ιδιο οταν κραταω πατημενω το home buton. Βγαζω την μπαταρια το κανω επανεκινηση κρατοντας volume up & power buton και μπαινει σε ρικαβερι χωρις να διχνει κατι η οθονη. Η οθονη ειναι παντα μαυρη. καμια βοηθεια

Πως έβαλες την rom? Μέσω cwm? Προσπάθησε να βάλεις άλλη rom με το flashtool.

• 4 weeks later...

Καλημέρα και από μένα,

Θέλω τη βοήθειά σας, πήρα το lenovo vibe x2, ενώ φόρτιζε δέχτηκε μια κληση, και πάει μαύρη οθονη, κάνει επανεκκίνηση, ακούγεται ο ήχος οτι ανοίγει αλλα πάλι μαύρη οθόνη. μίλησα με τους κινέζους geekbuying και μου έστειλαν δύο αρχεία X2-CU_USR_ST1443_5.5.1_1410241921_MP11V1.9_Lang_EKL και αυτό και αυτό X2_flashtool_20140812(v5.1428.05.000).

Επείδη δεν το κατέχω θέλω μια βοήθεια, έτρεξα το flashtool, αλλα δεν ξέρω τι να κάνω μετά, πρέπει να πατήσω κάποιο συνδυασμό πλήκτρων;

Καλημέρα και από μένα,

Θέλω τη βοήθειά σας, πήρα το lenovo vibe x2, ενώ φόρτιζε δέχτηκε μια κληση, και πάει μαύρη οθονη, κάνει επανεκκίνηση, ακούγεται ο ήχος οτι ανοίγει αλλα πάλι μαύρη οθόνη. μίλησα με τους κινέζους geekbuying και μου έστειλαν δύο αρχεία X2-CU_USR_ST1443_5.5.1_1410241921_MP11V1.9_Lang_EKL και αυτό και αυτό X2_flashtool_20140812(v5.1428.05.000).

Επείδη δεν το κατέχω θέλω μια βοήθεια, έτρεξα το flashtool, αλλα δεν ξέρω τι να κάνω μετά, πρέπει να πατήσω κάποιο συνδυασμό πλήκτρων;

Οι οδηγίες στο πρώτο ποστ του θέματος είναι κατατοπιστικές αρκεί να τις διαβάσεις

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Αρχισα να βγαζω ακρη απο το 4pda αλλα επιδη εκανα την μαμακια και εχω πατησει φορματ στο spft θελω ολη την μαμα ρομ και αυτες που βρηκα λοιπουν 3 αρχεια το cache , soc_ , usser.

Αν υπαρχει κανεις που μπορει να βγαλει ακρη με τα ρωσικα και να βρουμε εκει μεσα ολη τη ρομ γιατι με το μεταφραστη δε τη παλευω αλλο

Σε συνεχια του παραπανω βρηκα μια ρομ που παλι λοιπουν οταν τη βαζω στο spft το recovery , cache, usrdata. Στο αρχειο που κατεβασα βλεπω μεσα rycovery με αλλο ονομα , μηπως αν αλαξω καποια ονοματα θα γινει πληρεις η ρομ να την περασω http://s22.postimg.org/fa0zqdqsh/scatter.jpg

Edited by nitrox
νεο μυνημα

σε ένα κινητό με 6582 ( star f9006 ) πήγα να περάσω φλασάρω μια ρομ μέσω flash tool ,το θέμα μου είναι ότι ακολούθησα τις οδηγίες του 1ου πόστ και την φλάσαρε κανονικά, αλλά το τηλ ανοίγει και κολάει στο αρχικό logo χωρίς να κάνει τίποτα άλλο .....

Aπό εκεί και πέρα προσπάθησα πάλι με flash tool να κάνω firmware upgrade αλλά όταν συνδέω το τηλ δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα....

Καμιά ιδέα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά από αναβάθμιση που μου έβγαλε το thl 5000 (έκδοση turbo ) την πέρασα αλλά το κινητό δεν ανάβει, έχει κολλήσει σε ένα πράσινο ρομπότ και γράφει wrong image ή κάτι παρόμοιο.

Πως μπορώ να περάσω Recovery τώρα για να περάσω καινούργια ρομ;

Ευχαριστώ

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Μετά από αναβάθμιση που μου έβγαλε το thl 5000 (έκδοση turbo ) την πέρασα αλλά το κινητό δεν ανάβει, έχει κολλήσει σε ένα πράσινο ρομπότ και γράφει wrong image ή κάτι παρόμοιο.

Πως μπορώ να περάσω Recovery τώρα για να περάσω καινούργια ρομ;

Ευχαριστώ

Με flashtools περνάς αυτή http://www.needrom.com/download/thl-5000t/