drivth Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εννοείς και μέσω flash tool? Γιατί την διαδικασία μέσω recovery την γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μερικές απορίες.. έχω το lenovo a850+ με custom recovery και Rom. Θέλω να φλασαρω την stock έκδοση που έχω διαθέσιμη. Από τον οδηγό ξετικαρω από ότι κατάλαβα το preloader Kai mbr σωστά? Στη θέση του recovery μπορώ να βάλω την custom να περάσει αυτη? Και τέλος Επειδή έχω δύο υπολογιστές με οχταρια Windows, να το δοκιμάσω η πρέπει να κάνω τη διαδικασία σε 7άρια? Πριν το φλασαρισμα χρειάζεται να κάνω κανά full wipe? Αυτά. Οκ διάβασα λίγο πίσω και κατάλαβα ότι θα βρώ υπολογιστή με 7αρια για τη διαδικασία. Μπερδεύτηκα όμως με τα preloader και mbr. Τα τικάρω τελικά η όχι? Στη θέση της stock recovery θα βάλω να περάσει την custom. Και αυτό με το wipe χρειάζεται λόγω custom rom που έχω τώρα (μέσω recovery την είχα περάσει) ή η διαδικασία του φλασαρίσματος θα τα σαρώσει όλα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Όταν φλασάρεις με flashtool την custom δεν χρειάζεται να σαρώσεις τίποτα, preloader και mbr τα ξετικάρεις, αν κατεβάσεις τη νεότερη version του flashtool, κάνεις τη δουλειά σου και με 8άρια, καλύτερα φλάσαρε πρώτα τη ρομ και μετά άλλαξε το recovery με την απλή μέθοδο του mobileuncle tool. Αυτά! :) Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Κατάλαβα αλλά εγώ θέλω να φλασαρω την στοκ έκδοση που έχω βρει για αυτό ρωτάω τι ξετικαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Κατάλαβα αλλά εγώ θέλω να φλασαρω την στοκ έκδοση που έχω βρει για αυτό ρωτάω τι ξετικαρω. Το προσπαθώ τελικά? Βάζω το scatter file από την στοκ ρομ στο flash tools, ξετικαρω preloader και mbr και ο Θεός βοηθός? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Συγνώμη φίλε… για την stock μιλούσα και απο βιασύνη έγραψα custom.:oops: … ναι αυτά κάνεις και μας λες αν τα κατάφερες! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 8άρια δοκίμασα αλλά τίποτα δεν βλέπουν καθόλου το κινητό δεν ξεκινά η διαδικασία. Μένει τώρα να βρω υπολογιστή με 7αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 8άρια δοκίμασα αλλά τίποτα δεν βλέπουν καθόλου το κινητό δεν ξεκινά η διαδικασία. Μένει τώρα να βρω υπολογιστή με 7αρια Δεν εχεις περασει τους drivers. Συνδεσε το τηλ και ανοιξε τη διαχειρηση συσκευων. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Ok και μετά τι? Μου γράφει όταν συνδέω YunOS phone, ABC Interface και λέει ότι τα προγράμματα είναι εγκατεστημένα σωστά. Edited October 29, 2014 by drivth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ok και μετά τι? Μου γράφει όταν συνδέω YunOS phone, ABC Interface και λέει ότι τα προγράμματα είναι εγκατεστημένα σωστά. Το αναγνωριζει και χωρις μπαταρια? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μισό να δω. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μισό να δω. Μου έβγαλε στιγμιαία ένα εικονίδιο με ένα κίτρινο θαυμαστικό που έγραφε MTK65XX preloader για λίγα δευτερόλπεπτα και μετά έφυγε το εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μισό να δω. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου έβγαλε στιγμιαία ένα εικονίδιο με ένα κίτρινο θαυμαστικό που έγραφε MTK65XX preloader για λίγα δευτερόλπεπτα και μετά έφυγε το εικονίδιο. Οποτε πρεπει να βρεις drivers. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Φίλε drivth σε αυτά τα δύο links θα βρεις ότι χρειάζεσαι (εργαλεία, drivers, οδηγίες) να φλασάρεις το κιν σου και με 8άρια Windows: http://www.gizbeat.com/4713/ultimate-china-clone-usb-adb-drivers-for-mtk-mediatek/ http://www.chinaphonearena.com/forum/Forum-MTK-General-Tools Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Φίλε drivth σε αυτά τα δύο links θα βρεις ότι χρειάζεσαι (εργαλεία, drivers, οδηγίες) να φλασάρεις το κιν σου και με 8άρια Windows: http://www.gizbeat.com/4713/ultimate-china-clone-usb-adb-drivers-for-mtk-mediatek/ http://www.chinaphonearena.com/forum/Forum-MTK-General-Tools Ευχαριστώ φίλε το κοιτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ευχαριστώ φίλε το κοιτάω. Τίποτα παιδιά έβαλα τους τελευταίους drivers που αναφέρουν εκεί και πάλι τα ίδια μου βγάζει εικονίδιο με θαυμαστικό. Θα δοκιμάσω με 7αρια οταν μπορέσω. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τίποτα παιδιά έβαλα τους τελευταίους drivers που αναφέρουν εκεί και πάλι τα ίδια μου βγάζει εικονίδιο με θαυμαστικό. Θα δοκιμάσω με 7αρια οταν μπορέσω. ευχαριστώ. Παιδιά σε καμιά ωρίτσα θα έχω στην διαθεσή μου λαπτοπ με 7αρια. Κατά τη γνώμη σας να χρησιμοποιήσω τους drivers που παρατίθενται στην αρχική σελίδα του παρόντος οδηγού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Αφού θα το κάνεις σε 7άρια, σίγουρα σου κάνουν και αυτοί οι drivers αν και σχετικά παλιοί! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Όλα καλά παιδιά στα 7άρια. Η δουλειά έγινε απροβλημάτιστα και σε 5 λεπτά. Βέβαια χρησιμοποίησα άλλους drivers πιο καινούριους,δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω από πού,αν θέλει κάποιος να μου στείλει μεν να του πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Όλα καλά παιδιά στα 7άρια. Η δουλειά έγινε απροβλημάτιστα και σε 5 λεπτά. Βέβαια χρησιμοποίησα άλλους drivers πιο καινούριους,δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω από πού,αν θέλει κάποιος να μου στείλει μεν να του πω Στείλε μου πμ τα σχετικά λινκ σε παρακαλώ πολύ φιλέ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Όλα καλά παιδιά στα 7άρια. Η δουλειά έγινε απροβλημάτιστα και σε 5 λεπτά. Βέβαια χρησιμοποίησα άλλους drivers πιο καινούριους,δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω από πού,αν θέλει κάποιος να μου στείλει μεν να του πω Μπορείς να γράψεις δημόσια το link, οι drivers δεν είναι πειρατικό λογισμικό. Ωστόσο οι drivers ειναι ακριβώς οι ίδιοι απ την εποχή των MT6575 μέχρι και τους MT6592 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 εμενα μου βγαζει αυτο τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 εμενα μου βγαζει αυτο τι κανω?? τελικα το εφτιαξα ανοιξε και ειναι ολα οπως πριν..σας ευχαριστω ολουςςςς...:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έχω pc windows 8.1 και θέλω να περάσω μια ρομ μέσω sp tools έχω κάνει τη διαδικασία για να μπορώ να εγκαθιστώ drivers χωρίς υπογραφή κανονικά Τα windows αναγνωρίζουν το κινητό 'οταν αυτό είναι ανοιχτό Ήδη έχω κανει back up rom με MtkDroidTools χωρίς κάποιο πρόβλημα Τώρα θέλω να φλασάρω μια rom με SPtools αλλά παρατηρώ ότι όταν βγάλω την μπαταρία και συνδεσω το τηλέφωνο στον υπολογιστή κάνει συνεχόμενες συνδέσεις και αποσυνδέσεις ενώ αν του βάλω την μπαταρία απλά φορτίζει Υπάρχει περίπτωση κάτω από αυτές τισ συνθήκες να καταφέρω να φλασάρω ή να κάνω κάτι άλλο; Όποιος θέλει και ξέρει ας μου απαντήσει Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Δεν γίνεται φίλε μου και εμένα έτσι έκανε στα 8.1 βρες ένα υπολογιστή με 7άρια να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Μπορείς να γράψεις δημόσια το link, οι drivers δεν είναι πειρατικό λογισμικό. Ωστόσο οι drivers ειναι ακριβώς οι ίδιοι απ την εποχή των MT6575 μέχρι και τους MT6592 Οι drivers που χρησιμοποίησα είναι από αυτή τη σελίδα : http://www.androidrookies.com/2014/05/how-flashing-lenovo-a850-with.html. Τώρα αν είναι ίδιοι με αυτούς του οδηγού ας τους δεί κάποιος που ξέρει να δούμε. Αν τυχόν είναι νεώτεροι ας προστεθούν στον οδηγό. Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι ότι σε εμένα δούλεψαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts