dimitris44 Δημοσιεύτηκε September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2013 εχω εναν παλιο υπολογιστη (windows98) και ετσι οπως δουλευε κανονικα μια μερα οπως τον ανοιξα μου εβγαλε το εξης μηνυμα: boot from flokky disk τι ειναι αυτο ??? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εχω εναν παλιο υπολογιστη (windows98) και ετσι οπως δουλευε κανονικα μια μερα οπως τον ανοιξα μου εβγαλε το εξης μηνυμα: boot from flokky disk τι ειναι αυτο ??? Μήπως έχει ρυθμιστεί από το BIOS να ξεκινάει από δισκέτα;; Για δες το λίγο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εχω εναν παλιο υπολογιστη (windows98) και ετσι οπως δουλευε κανονικα μια μερα οπως τον ανοιξα μου εβγαλε το εξης μηνυμα: boot from flokky disk τι ειναι αυτο ??? Τα έπαιξε προφανώς στην εκκίνηση, ή κάτι περάστηκε και χάλασε τα αρχεία bootαρίσματος. Για μένα, αν δεν έχεις το CD/Floppy των 98 καλύτερα βάλε XP (αν σηκώνει) ή, αυτό που έκανα εγώ. Damn Small Linux... * Ή και αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Τα έπαιξε προφανώς στην εκκίνηση, ή κάτι περάστηκε και χάλασε τα αρχεία bootαρίσματος. Για μένα, αν δεν έχεις το CD/Floppy των 98 καλύτερα βάλε XP (αν σηκώνει) ή, αυτό που έκανα εγώ. Damn Small Linux... * Ή και αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω... τα συκωνει τα xp μπορω να τα βαλω και απο δισκέτα?? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 τα συκωνει τα xp μπορω να τα βαλω και απο δισκέτα?? Αν δεν έχει σιντιέρα... Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αν δεν έχει σιντιέρα... εχει αλλα πρεπει να το ρυθμισω απο το BIOS ετσι ? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εχει αλλα πρεπει να το ρυθμισω απο το BIOS ετσι ? Ναι.. Έκανες αυτό που σου είπα; Να τσεκάρεις αν ο δίσκος είναι στην πρώτη επιλογή; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ναι.. Έκανες αυτό που σου είπα; Να τσεκάρεις αν ο δίσκος είναι στην πρώτη επιλογή; θα το τσεκαρω... Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 θα το τσεκαρω... Δεν μας είπες τι έγινε. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Δεν μας είπες τι έγινε. ειναι λιγο περιεργο θα φτιαξω νεο θεμα αυριο με λεπτομεριες... Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εχω εναν υπολογιστη που παλια ειχε τα Windows 98 και τα επεζε κανονικά αλλα μετα απο καποια πειραγματα μου τον "Ψυλοκατεσρεψα"και τωρα οταν ανοιγει μου λεει boot failoure insert your system disk and press enter και ετσι μου ζητα μια δισκετα για να τα μπουταρω απο την αρχη. Πως μπορω να τον κανω ναδουλεψει εστω και με τα windows xp ή με τα 2000?? Ειναι θεμα σκληρού δίσκου? Μπορω να μπουταρω νεο λειτουργικό στον δισκο αυτο απο αλλο και υπολογιστη (συγχρονο που ενοητε δεχετε ide)? Θα δουλεψει στον παλιό? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εχω εναν υπολογιστη που παλια ειχε τα Windows 98 και τα επεζε κανονικά αλλα μετα απο καποια πειραγματα μου τον "Ψυλοκατεσρεψα"και τωρα οταν ανοιγει μου λεει boot failoure insert your system disk and press enter και ετσι μου ζητα μια δισκετα για να τα μπουταρω απο την αρχη. Πως μπορω να τον κανω ναδουλεψει εστω και με τα windows xp ή με τα 2000?? Ειναι θεμα σκληρού δίσκου? Μπορω να μπουταρω νεο λειτουργικό στον δισκο αυτο απο αλλο και υπολογιστη (συγχρονο που ενοητε δεχετε ide)? Θα δουλεψει στον παλιό? Μπορεί να μην δουλεύει ο δίσκος.Τον βλέπει στο bios ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Είναι παλιό το μηχάνημα πιθανών όμως να τον βλέπει μπορώ να του μπουταρω τα xp από άλλο υπολογιστή; (ο δίσκος είναι ide) Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Είναι παλιό το μηχάνημα πιθανών όμως να τον βλέπει μπορώ να του μπουταρω τα xp από άλλο υπολογιστή; (ο δίσκος είναι ide) Aν δεν τον βλεπεις στο bios τοτε ο δισκος εχει πρόβλημα( το καλώδιο,η θυρα του,η τροφοδοσία του) . Να βάλεις δισκο απο άλλο μηχανημα που εχει τα ΧΡ δεν θα το συνιστουσα,θα γινουν αχταρμας τα win προσπαθωντας να βρουν οδηγους . Ελεγξες οτι η σειρα του boot είναι σωστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Aν δεν τον βλεπεις στο bios τοτε ο δισκος εχει πρόβλημα( το καλώδιο,η θυρα του,η τροφοδοσία του) . Να βάλεις δισκο απο άλλο μηχανημα που εχει τα ΧΡ δεν θα το συνιστουσα,θα γινουν αχταρμας τα win προσπαθωντας να βρουν οδηγους . Ελεγξες οτι η σειρα του boot είναι σωστη; Eγώ θα έλεγα στο pc που έχει τα xp να βάλει τον δίσκο με τα 98 σαν δεύτερο και μέσα από τον υπολογιστή μου να δει αν τον βλέπει (ακόμα καλύτερα να το δει από το Bios.) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Είναι παλιό το μηχάνημα πιθανών όμως να τον βλέπει μπορώ να του μπουταρω τα xp από άλλο υπολογιστή; (ο δίσκος είναι ide) κανε αυτο που προτεινουν τα παιδια... δοκιμασε να βαλεις καποιον αλλον σκληρο ή κοιτα αν μπορεις να δεις τον σκληρο στο Bios(ειχα παθει και εγω το ιδιο,δεν εβλεπε το σκληρο δλδ, και απλα δεν ειχε πατησει καλα το καλωδιο του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts