kostas_kanal0011 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Σημαντικοτερο και κυτιο η μπαταρια.Μετα η κατασκευη η ποιοτητα δηλαδη..Αλλα δε νομιζω...Αλλα γιατι το αλλαζεις;Πολυ αξιολογο κινητακι το g3.Καμερα το βραδυ κιολας θα εχεις χειροτερη με το z1 εκτος βεβαια αν το ρουταρεις μετα σωζεται η κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Παίδες μου καλημέρα. Ξέρετε ότι δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα για να συγκρίνουμε συσκευές ή να διαλέξουμε κάποια συσκευή έναντι κάποιας άλλης. Στο subforum "επιλογή συσκευής" μπορείτε να κάνετε όσες ερωτήσεις και συγκρίσεις θέλετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Απο το 30% μου πηγε στο 22% πολυ γρηγορα.με kitkat δε το κανει αυτο ποτε.τι φαση αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Απο το 30% μου πηγε στο 22% πολυ γρηγορα.με kitkat δε το κανει αυτο ποτε.τι φαση αυτο;;; Ίσως γέρασε η μπαταρία, ίσως και οι συνέπειες των καστομιών..! Εγώ παντως που εβαλα στο Ζ2 το Ζ5 καμερα module δεν παρατηρησα και τεραστια διαφορα παρά μονο στα χρωματα λιγο πιο ζεστα και λιγοτερα ξεθαμπωμενα ! Κάτι είναι και αυτό.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Μπα η μπαταρια δεν ειναι εχει πολυ λίγες φορτισεις για να τα φτυσει..δε πειραζει τουλαχ εχω μια καμερα σουπερ πλεον!!!ναι αν κανεις καλη συγκριση θα δεις διαφορες π μετρανε!οχι ομως τις τρελες...διοτι ενταξει κινητο ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Μπα η μπαταρια δεν ειναι εχει πολυ λίγες φορτισεις για να τα φτυσει..δε πειραζει τουλαχ εχω μια καμερα σουπερ πλεον!!!ναι αν κανεις καλη συγκριση θα δεις διαφορες π μετρανε!οχι ομως τις τρελες...διοτι ενταξει κινητο ειναι.. Παντως απο την 6αρα και πανω εκδοση της existenz rom έχουν κανει ενοποίηση μέσα στο σύστημα της Ζ5 καμερας. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα έχω το Ζ1 και μου έπιασε η οθόνη ξέρει κανένας τίποτα Σας ευχαριστω Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα έχω το Ζ1 και μου έπιασε η οθόνη ξέρει κανένας τίποτα Σας ευχαριστω Σου έσπασε εννοείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ναι μου έσπασε Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Γι'αυτο ΝΟΜΟΣ πριν ακομα παρεις κινητο παραγγελνειε απο ebay με 2,5 ευρο ενα 9H προστατευτικο τζαμι οθονης. Την επομενη φορα θα ξερεις τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ναι μου έσπασε απλα πας σερβις ή το δινεις σε κανα μαγαζι που το θελει για ανταλλακτικα και παιρνεις απο Ζ2 και περα που αξιζει η μεταβαση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ναι μου έσπασε Νομίζω δεν αξίζει η επισκευή. Υπάρχουν διάφορα μαγαζιά που μπορούν να την κατασκευάσουν σε χαμηλότερη τιμή από Arvato αλλά δεν θα έχεις αδιαβροχοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 εγω ειχα βαλει αγγελια στο insomnia και μου στειλε ενα παληκαρι με 45 ευρο γνησια και πισω καπακι.τα εβαλα με 20 ευρο περαστικα γιατι ειναι μανικι....και με 65 ευρο εχω z1.το ειχα παρει τζαμπα με σπασμενη οθονη και καπακι απο φιλο. Βαλε αγγελια δε θα χασεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 ειμαι στην τελευταια lollipop.θυμαται κανεις αν μπορω να φλασαρω την στοκ kitkat κατευθειαν μεσω recovery? η πλεον μονο με flashtool κανω downgrade;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 ειμαι στην τελευταια lollipop.θυμαται κανεις αν μπορω να φλασαρω την στοκ kitkat κατευθειαν μεσω recovery? η πλεον μονο με flashtool κανω downgrade;;; Ε δεν νομιζω μεσω ρικοβερυ μιας και ολες οι στοκ ρομ της σονυ ληγουν σε .ftf που σημαινει οτι ειναι αρχεια για φλαστουλ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) εψαξα αλλα δε βρηκα prerooted kitkat .157 ρε γμτ τελικα δε γινοταν με recovery downgrade την prerooted kitkat. θελει flashtool. αλλα απο kitkat σε lillipop μπορεις να πας κατευθειαν... Edited February 10, 2016 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 χθες βραδυ ενώ εκανα Browsing στο Crome μου πεταξε ξαφνικα μια "ειδοποιηση από Google" ότι εχω 4 ιους και κατι τετοια και με πετουσε σε σελιδα που ειχε εμφανιση play store και μου ελεγε να κατεβασω μια εφαρμογή "αντιvirus". Μετα από αρκετες προσπάθειες καταφερα να κλεισω το crome γιατι καπως μπλοκαρε το κινητο και εμενε ανοιχτη η σελιδα του play store. Αμεσως μετα εκανα καταργηση του crome οποτε επανηλθε στην αρχικη του κατασταση και μετα εγκατεστησα το cm security και εκανα ελέγχους οπου φαινεται να είναι όλα καλα. Επισης όλα φαινονται να λειτουργουν καλα. Πρεπει να κανω κατι περισσοτερο? Πρεπει να εγκαταστήσω καποιο άλλο αντιvirus? Πρεπει να κανω καποιον άλλο ελεγχο? Κινδυνευω από κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Οχι, όλα εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 να κανεις root και να περασεις το adaway :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις... ρουτ δεν νομιζω να το κανω. δεν τολμαω την ολη διαδικασια. adaware ηταν λογικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 τοτε πρεπει να συνηθησεις σε αυτο...:-( υπαρχουν μερικοι που το κανουν root μονο και μονο για αυτο το λογο. τπτ ανησυχητικο δεν ειναι απλως δεν φευγει οτι και να κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Άλλαξα σπασμένη οθόνη και τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα ghosting στο touch. Έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο; Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Άλλαξα σπασμένη οθόνη και τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα ghosting στο touch. Έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο; και γω το επαθα με αλλαγη οθονης.ημουν σε kitkat και πατιοταν μονη της η οθονη συεχομενα στη μπαρα καταστασης. μετα θυμαμαι εκανα δοκιμες κατι ρομ και μετα ξανακατεληξα σε στοκ κιτκατ και δε μου το ξανακανε επειτα ως τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Απαράδεκτη Αρβάτο.. Έστειλα το κινητό επειδή είχε κάποιες γρατσουνιές το οποίο και το ανέφερα τηλεφωνικά. Χωρίς να με ενημερώσουν για τίποτα άλλο μου ζήτησαν να το στείλω.. Εγώ ήθελα να μου αλλάξουν το καπάκι της φόρτισης γιατί είχε στραβώσει ελαφρώς. Αυτό και περιμετρικά στο αλουμινένιο πλαίσιο είχα γρατσουνιές και ζήτησα αν μπορούν να κάνουν κάτι. Όταν το παρέλαβαν μου είπαν ότι το τηλέφωνο είναι χτυπημένο και βγαίνει εκτός εγγύησης(αυτό από το τηλέφωνο τους το είχα αναφέρει φυσικά, ήταν ο λόγος που το έστελνα!).. Μου ζήτησαν 15ευρώ + ΦΠΑ για να το παραλάβω πίσω. Το οποίο ήταν για ένα τεχνικό έλεγχο. Ο τεχνικός έλεγχος ήταν να δούνε της γρατσουνιές; Καμία άλλη αναφορά δεν έλαβα παρά ένα copy paste της δικής μου περιγραφής.. Είναι πανάθλιοι οι άνθρωποι και θα έπρεπε να ντρέπονται. Αμέσως μετά σε τηλεφώνημα μου είπαν ότι αποκλείεται να μη με ενημέρωσαν για το κόστος αυτό. Φυσικά οι κλήσεις δεν είναι ηχογραφημένες.. Απλά ήθελα να ενημερώσω. Δεν ξέρω σε ποια υπηρεσία να απευθυνθώ είμαι τόσο εκνευρισμένος που θέλω να το κυνηγήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Απαράδεκτη Αρβάτο.. Έστειλα το κινητό επειδή είχε κάποιες γρατσουνιές το οποίο και το ανέφερα τηλεφωνικά. Χωρίς να με ενημερώσουν για τίποτα άλλο μου ζήτησαν να το στείλω.. Εγώ ήθελα να μου αλλάξουν το καπάκι της φόρτισης γιατί είχε στραβώσει ελαφρώς. Αυτό και περιμετρικά στο αλουμινένιο πλαίσιο είχα γρατσουνιές και ζήτησα αν μπορούν να κάνουν κάτι. Όταν το παρέλαβαν μου είπαν ότι το τηλέφωνο είναι χτυπημένο και βγαίνει εκτός εγγύησης(αυτό από το τηλέφωνο τους το είχα αναφέρει φυσικά, ήταν ο λόγος που το έστελνα!).. Μου ζήτησαν 15ευρώ + ΦΠΑ για να το παραλάβω πίσω. Το οποίο ήταν για ένα τεχνικό έλεγχο. Ο τεχνικός έλεγχος ήταν να δούνε της γρατσουνιές; Καμία άλλη αναφορά δεν έλαβα παρά ένα copy paste της δικής μου περιγραφής.. Είναι πανάθλιοι οι άνθρωποι και θα έπρεπε να ντρέπονται. Αμέσως μετά σε τηλεφώνημα μου είπαν ότι αποκλείεται να μη με ενημέρωσαν για το κόστος αυτό. Φυσικά οι κλήσεις δεν είναι ηχογραφημένες.. Απλά ήθελα να ενημερώσω. Δεν ξέρω σε ποια υπηρεσία να απευθυνθώ είμαι τόσο εκνευρισμένος που θέλω να το κυνηγήσω. εγω θα πηγαινα εκει και θα τους ελεγα, δειξτε μου που ειναι το προβλημα, ποιος ο λογος να βγει εκτος? και θα το επαιρνα και θα εφευγα. :lol: :p Κατα τα αλλα, πες τους οτι δε με ενημερωσατε για καμια χρεωση και θες να μιλησεις με διευθυντη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts