Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μάλλον από του χρόνου

για Ζ3 αν δε κάνω λάθος είχαν πει από Γενάρη

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν το έβαλα τελικά το γυαλί. Εύκολη η τοποθέτηση, απλά είχε μια μικρή σκονουλα και το σηκωσα λίγο για να την βγάλω, κι έκανε αυτό το μικρό σημαδακι κάτω. Στο σημείο που βρίσκεται όμως δεν έχει οθόνη, λόγω των "μικρων" bezel της sony οπότε μικρό το κακό

Έκανες προφανώς το λάθος και την έπιασες με το δάχτυλο εκεί; Όταν έβαλα τη δική μου, την κρατούσα μόνο από το πλάι, ούτως ή άλλως είναι αρκετά άκαμπτη, και την ανασήκωνα με ένα αυτοκόλλητο που είχε στη συσκευασία μόνο από το πάνω μέρος.

Μια ακόμα παρατήρηση: απορώ γιατί αφήνουν αυτή την τρύπα στον αισθητήρα, που δείχνει άσχημα. Η μόνη που έχω δει να μην έχει αυτή την τρύπα είναι της ultimate shield, την οποία και πήρα για αυτόν τον λόγο. Και εδώ και 4μιση μηνες που την έχω φορέσει, ποτέ δεν έχει προκαλέσει πρόβλημα στον αισθητήρα.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Έκανα ένα μίνι ριβιού/συγκριτικό με το G3 στο θέμα του G3.. Όποιος θέλει να το δει να πάρει μία γεύση.

Εγώ πάντως στο γυαλί που είχα βάλει στο Ζ1 ήταν ορθογώνιο το κενό του γυαλιού στον αισθητήρα και φαινόταν πολύ αρμονικό και όμορφο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανες προφανώς το λάθος και την έπιασες με το δάχτυλο εκεί; Όταν έβαλα τη δική μου, την κρατούσα μόνο από το πλάι, ούτως ή άλλως είναι αρκετά άκαμπτη, και την ανασήκωνα με ένα αυτοκόλλητο που είχε στη συσκευασία μόνο από το πάνω μέρος.

Μια ακόμα παρατήρηση: απορώ γιατί αφήνουν αυτή την τρύπα στον αισθητήρα, που δείχνει άσχημα. Η μόνη που έχω δει να μην έχει αυτή την τρύπα είναι της ultimate shield, την οποία και πήρα για αυτόν τον λόγο. Και εδώ και 4μιση μηνες που την έχω φορέσει, ποτέ δεν έχει προκαλέσει πρόβλημα στον αισθητήρα.

Δεν την έπιασα με το δάχτυλο, απλά για να την ανοίξω έβαλα το νύχι, γι αυτό έγινε αυτή η λακουβιτσα

κανενα σχολιο για την .157 απο αυτους που την περασαν ? υπαρχει αληθεια θεμα με την μπαταρια .

εμένα μια χαρά μου φαίνεται

αυτό πάντως που με έχει χαλάσει στις 2 τελευταίες εκδόσεις της rom είναι που από τα δίκτυα έβγαλαν το wcdma only, με βόλευε πολύ να το βάζω όταν ήθελα σοβαρά internet και είχα καλό σήμα , ή έστω και μία μπάρα

το να μου το γυρνάει σε 2g όποτε γουστάρει μου σπάει να νεύρα

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

αυτό πάντως που με έχει χαλάσει στις 2 τελευταίες εκδόσεις της rom είναι που από τα δίκτυα έβγαλαν το wcdma only, με βόλευε πολύ να το βάζω όταν ήθελα σοβαρά internet και είχα καλό σήμα , ή έστω και μία μπάρα

Πουσου ****το... έτσι είναι και στην official 4.4.4 ε;; Το επιβεβαιώνω και από custom rom 4.4.4 !! Και εμένα το μόνο που με χαλάει είναι αυτό, ότι δεν μπορώ να το κλειδώνω.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

κι εμείς τι κάνουμε λάθος τότε; λες να παίχτηκε κάνα bug κατά την αναβάθμιση;

το κινητό σου είναι branded;

εμένα είναι branded γερμανικό και σκέφτομαι μήπως κάτι τέτοιο έγινε μετά από παρέμβαση/απαίτηση του παρόχου

γιατί είναι πολύ παράξενο ακόμα και αν δε κάθισε καλά ένα minor update να εξαφανίστηκε μόνο η συγκεκριμένη επιλογή

Θα το αναγραφει στην συσκευασια.

Δεν μπορει..ολα τα κουτια κινητων κοντα στα ιμει τους το αναγραφουν.

και σε μενα μια χαρα συμπεριφέρεται η μπαταρια. δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη καταναλωση. οσο για την επιλογή του δικτυου και στο δικο μου εχει την επιλογή μονο wcdma

Edited by makisg4

δεν ξερω ποσο σωστη επιλογη ηταν το wcdma only αλλα ισως ειδαν οτι πολλοι ειχαν προβληματα,ειδικα στις κλησεις, και το αφαιρεσαν γιατι οντως και εγω οποτε το δοκιμασα δεν εκανα δουλεια. παρολα αυτα, δουλευει σταθερα σε 3G οταν ειμαι σε ενα σημειο και εχει καλο σημα,ποτε δεν κανει εναλλαγες, μηπως κινεισαι ή εισαι μεσα σε κτιριο που ζοριζεται και δεν μπορει να το κρατησει? Μην ξεχνας οτι γυρναει σε απλο σημα για να μπορει να ανταποκρινεται στις κλησεις σωστα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

δεν ξερω ποσο σωστη επιλογη ηταν το wcdma only αλλα ισως ειδαν οτι πολλοι ειχαν προβληματα,ειδικα στις κλησεις, και το αφαιρεσαν γιατι οντως και εγω οποτε το δοκιμασα δεν εκανα δουλεια. παρολα αυτα, δουλευει σταθερα σε 3G οταν ειμαι σε ενα σημειο και εχει καλο σημα,ποτε δεν κανει εναλλαγες, μηπως κινεισαι ή εισαι μεσα σε κτιριο που ζοριζεται και δεν μπορει να το κρατησει? Μην ξεχνας οτι γυρναει σε απλο σημα για να μπορει να ανταποκρινεται στις κλησεις σωστα.

Εγώ πιστεύω το 3g only είναι καλή επιλογή, γιατί γλυτώνεις αρκετή μπαταρία όταν δεν χρησιμοποιείς δεδομένα, και άρα το έχεις σε 2g only. Όταν θες να μπεις ίντερνετ γυρνάς σε 3g και είσαι κομπλέ

Σχετικά με το γυαλί τώρα, έχω να πω ότι η αίσθηση είναι παρα πολύ καλή. Με ένα απλό περασμα με το χέρι φεύγουν όλες οι δαχτυλιες(χωρίς πανακι καθαρισμού)!!! και η αφή γενικά είναι πολύ καλή

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Πάνο όλα εντάξει; Βρήκες χώρα προελεύσεως;

Πάνο όλα εντάξει; Βρήκες χώρα προελεύσεως;

Βρήκα δίπλα στο ιμει γράφει ένα de και θεωρώ ότι είναι από Γερμανία χωρίς να είμαι και σίγουρος

Οκ ρε μαν ωραιος

Εγώ πιστεύω το 3g only είναι καλή επιλογή, γιατί γλυτώνεις αρκετή μπαταρία όταν δεν χρησιμοποιείς δεδομένα, και άρα το έχεις σε 2g only. Όταν θες να μπεις ίντερνετ γυρνάς σε 3g και είσαι κομπλέ

εγω το εχω σταθερα και στα 2 να διαλεγει μονο και δεν ασχολουμαι καν, βγαζει 2 μερες και ειμαι κομπλε.. Αν πηγαινω καπου που δεν εχει σημα, πχ μια διαδρομη σε βουνα, απλα κλεινω τα DATA και τελος. εκει κανει οικονομια. Τωρα το να γυρναω καθε φορα σε 2 ή 3 G ειναι σπαστικο και περιττο. Εχεις smartphone για ιντερνετ και το ευχαριστιεσαι, τελος.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z1