Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/μοντακι με το οποίο να διαλέξω εγώ ποια κάμερα θα ανοίγει από την συντόμευση στην οθόνη κλειδώματος;

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσφατα αγορασα σε εναν φιλο μου το κινητο αυτο και μου παραπονιετε οτι παταει το κουμπι ενεργοποιησης και δεν ανοιγει.ενω εχει μπαταρια το κινητο.ισχυει κατι τετοιο..εχουν ακουστει τετοιο προβλημα γιατι εμενα μου φαινετε κουφο :confused:
[sIGPIC][/sIGPIC]

προσφατα αγορασα σε εναν φιλο μου το κινητο αυτο και μου παραπονιετε οτι παταει το κουμπι ενεργοποιησης και δεν ανοιγει.ενω εχει μπαταρια το κινητο.ισχυει κατι τετοιο..εχουν ακουστει τετοιο προβλημα γιατι εμενα μου φαινετε κουφο :confused:

Κι εμένα κουφό μου ακούγεται. Μήπως δεν το πατάει καλά η ξέρω γω κάνει κάτι λάθος;

Κι εμένα κουφό μου ακούγεται. Μήπως δεν το πατάει καλά η ξέρω γω κάνει κάτι λάθος;

δεν ξερω.το το πηρα εγω σε πολυ καλη κατασταση μεταχειρησμενο 3 μηνων και το κινητο ηρθε στην πενα και τωρα ο φιλος μου γκρινιαζει.εμενα μου φαινετε χαζο αυτο που λεει και γι αυτο ρωτησα μηπως εχει αναφερθει παρομοιο προβλημα,μαλλον δεν το παταει καλα.τι να πω. :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω.το το πηρα εγω σε πολυ καλη κατασταση μεταχειρησμενο 3 μηνων και το κινητο ηρθε στην πενα και τωρα ο φιλος μου γκρινιαζει.εμενα μου φαινετε χαζο αυτο που λεει και γι αυτο ρωτησα μηπως εχει αναφερθει παρομοιο προβλημα,μαλλον δεν το παταει καλα.τι να πω. :whistle:

Αφού είναι μεταχειρισμενο ενδεχομένως να ήταν χαλασμένο το κουμπί. Πες τον καλύτερα να το στείλει σέρβις

είναι λογικο που τα χρωματα στην οθονη είναι τοσο πολύ "ξεθωριασμένα" κυριως όταν το κοιταω υπο γωνια?

Ναι επειδή η οθόνη είναι τεχνολογίας tft και όχι lcd και δεν έχει καλή γωνία θέασης, είναι γνωστό φαινόμενο αυτό για το Ζ1. Απ τη μια όμως έχει και τα καλά του επειδή δεν σε βλέπουν οι διπλανοι :P

Ναι επειδή η οθόνη είναι τεχνολογίας tft και όχι lcd και δεν έχει καλή γωνία θέασης, είναι γνωστό φαινόμενο αυτό για το Ζ1. Απ τη μια όμως έχει και τα καλά του επειδή δεν σε βλέπουν οι διπλανοι :P

αυτό δεν το ειχα σκεφτει... τουλάχιστον σε καθετη θεαση είναι όλα καλα....

αυτό δεν το ειχα σκεφτει... τουλάχιστον σε καθετη θεαση είναι όλα καλα....

Ναι ναι είναι ένα απ τα γνωστά θέματα που έχουν τα Ζ, Ζ1. Στο Ζ2 έγινε πολύ καλή η γωνία θέασης με τη χρήση LCD οθόνης, αλλά και σ εμάς νομίζω δεν είναι πρόβλημα που σε αποτρεπει απ την αγορά της συσκευής

Συγκεκριμενα ειναι τεχνολογιας IPS LCD οι οθονες απο Ζ2 και μετα..

Εφυγα απο την παρεα και απο τη sony μετα απο πολυ καιρο και ειπα να δοκιμασω κορεατη που δεν ειχα ξαναδοκιμασει. Λογικα θα ξαναγυρισω αργοτερα στα γνωστα λημερια. Εδω θαμαστε να τα λεμε. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι πήρες τελικά; g2 ή g3; :p

G3... ηθελα να αποτοξινωθω λιγο απο τους Ιαπωνες μεχρι να ξαναγυρισω σε Ζ3 ή Ζ4... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

G3... ηθελα να αποτοξινωθω λιγο απο τους Ιαπωνες μεχρι να ξαναγυρισω σε Ζ3 ή Ζ4... :)

Εντυπώσεις;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εντυπώσεις;

Ο zxr καραδοκει!!

θα γραψω τις επομενες μερες στο νημα τις εντυπωσεις και ισως κανω και ενα μικρο συγκριτικο.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό το g3 ψιλε ή έχει μικρο σκαλωματα όπως λένε;

Θα το εκτιμουσαμε ενα συγκριτικο οταν θελησεις και μπορεσεις :-)

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Θα το εκτιμουσαμε ενα συγκριτικο οταν θελησεις και μπορεσεις :-)

Θελω να δω και απο μπαταρια τι λεει και μετα να γραψω.. ;)

Καλό το g3 ψιλε ή έχει μικρο σκαλωματα όπως λένε;

Πηρα το 16αρι και με τις ιδιες ακριβως εφαρμογες που ειχα στο z1 (γυρω στις 200 στο συνολο) το λαγκ ειναι στα ιδια επιπεδα. Δεν ειναι κατι που σε αποτρεπει απο την αγορα του και για να το δεις πρεπει να το ζορισεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κωνσταντίνε σε λίγο καιρό το μόνο G3 που θα ξέρεις είναι το όπλο και θα το έχεις τόσο καιρό πάνω που θα λιώσεις στο σκοπέτο!!!

Οπότε μην συνεχίζετε την κουβέντα για αυτό μιας και δεν έχει νόημα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ναι ναι είναι ένα απ τα γνωστά θέματα που έχουν τα Ζ, Ζ1. Στο Ζ2 έγινε πολύ καλή η γωνία θέασης με τη χρήση LCD οθόνης, αλλά και σ εμάς νομίζω δεν είναι πρόβλημα που σε αποτρεπει απ την αγορά της συσκευής

σιγουρα δεν με απετρεψε να το αγορασω (ποσο μαλλον στα 315 €) αφου τα χαρακτηριστικα του είναι σουπερ, αλλα σε ένα τετοιο τηλεφωνο περιμενεις κατι καλυτερο στο θεμα οθονη. τελοσπαντων δεν πειραζει

σιγουρα δεν με απετρεψε να το αγορασω (ποσο μαλλον στα 315 €) αφου τα χαρακτηριστικα του είναι σουπερ, αλλα σε ένα τετοιο τηλεφωνο περιμενεις κατι καλυτερο στο θεμα οθονη. τελοσπαντων δεν πειραζει

Ισχύει είναι μεγάλο φάουλ από την σονυ, γι αυτό και αλλάξανε οθόνη στο Ζ2 και έπειτα, αλλά σκοπός ήταν να το σκεφτούν από πριν αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοι

Έτσι είναι αλλά τι να κάνουμε; μία ερώτηση : στο μενού ασφάλεια έχει μια επιλογή "ενεργοποίηση widget". Τι ακριβώς κάνει αυτό;

OK το βρηκα! ενδιαφερουσα λειτουργια

Edited by makisg4

Παιδια καλησπερα, θελω να τυπωσω με καποιο τροπο σαν καταλογο τις επαφες μου αλλα δεν τα καταφερνω. Κατεβασα το Sony Pc Companion το οποιο ειναι απαραδεκτο μιας και δεν εχει τετοια επιλογη αλλα ουτε μου δειχνει τους πολλαπλους αριθμους που εχω μεσα σε μια επαφη! Εκανα ολο τον καταλογο σε αρχειο vcf αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα να το ανοιξω και να το τυπωσω. Καμια ιδεα κανεις φιλος?

Παιδια καλησπερα, θελω να τυπωσω με καποιο τροπο σαν καταλογο τις επαφες μου αλλα δεν τα καταφερνω. Κατεβασα το Sony Pc Companion το οποιο ειναι απαραδεκτο μιας και δεν εχει τετοια επιλογη αλλα ουτε μου δειχνει τους πολλαπλους αριθμους που εχω μεσα σε μια επαφη! Εκανα ολο τον καταλογο σε αρχειο vcf αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα να το ανοιξω και να το τυπωσω. Καμια ιδεα κανεις φιλος?

συχρονισε τες με το gmail σου και θα τις εχεις εκει θα μπορεις να τις εκτυπωσεις μια χαρα.εγω ετσι κανω,αλλον τροπο δεν ξερω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου RAVER!

Παιδια χρησιμοποιει καποιος τα clean master και battery doctor?

Αν ναι πως του φαινονται? πιστευετε οτι το δευτερο τρωει αρκετη μπαταρια?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

• The title was changed to Sony Xperia Z1