panos_27 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/μοντακι με το οποίο να διαλέξω εγώ ποια κάμερα θα ανοίγει από την συντόμευση στην οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 προσφατα αγορασα σε εναν φιλο μου το κινητο αυτο και μου παραπονιετε οτι παταει το κουμπι ενεργοποιησης και δεν ανοιγει.ενω εχει μπαταρια το κινητο.ισχυει κατι τετοιο..εχουν ακουστει τετοιο προβλημα γιατι εμενα μου φαινετε κουφο :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 προσφατα αγορασα σε εναν φιλο μου το κινητο αυτο και μου παραπονιετε οτι παταει το κουμπι ενεργοποιησης και δεν ανοιγει.ενω εχει μπαταρια το κινητο.ισχυει κατι τετοιο..εχουν ακουστει τετοιο προβλημα γιατι εμενα μου φαινετε κουφο :confused: Κι εμένα κουφό μου ακούγεται. Μήπως δεν το πατάει καλά η ξέρω γω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Κι εμένα κουφό μου ακούγεται. Μήπως δεν το πατάει καλά η ξέρω γω κάνει κάτι λάθος; δεν ξερω.το το πηρα εγω σε πολυ καλη κατασταση μεταχειρησμενο 3 μηνων και το κινητο ηρθε στην πενα και τωρα ο φιλος μου γκρινιαζει.εμενα μου φαινετε χαζο αυτο που λεει και γι αυτο ρωτησα μηπως εχει αναφερθει παρομοιο προβλημα,μαλλον δεν το παταει καλα.τι να πω. :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 δεν ξερω.το το πηρα εγω σε πολυ καλη κατασταση μεταχειρησμενο 3 μηνων και το κινητο ηρθε στην πενα και τωρα ο φιλος μου γκρινιαζει.εμενα μου φαινετε χαζο αυτο που λεει και γι αυτο ρωτησα μηπως εχει αναφερθει παρομοιο προβλημα,μαλλον δεν το παταει καλα.τι να πω. :whistle: Αφού είναι μεταχειρισμενο ενδεχομένως να ήταν χαλασμένο το κουμπί. Πες τον καλύτερα να το στείλει σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 είναι λογικο που τα χρωματα στην οθονη είναι τοσο πολύ "ξεθωριασμένα" κυριως όταν το κοιταω υπο γωνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 είναι λογικο που τα χρωματα στην οθονη είναι τοσο πολύ "ξεθωριασμένα" κυριως όταν το κοιταω υπο γωνια? Ναι επειδή η οθόνη είναι τεχνολογίας tft και όχι lcd και δεν έχει καλή γωνία θέασης, είναι γνωστό φαινόμενο αυτό για το Ζ1. Απ τη μια όμως έχει και τα καλά του επειδή δεν σε βλέπουν οι διπλανοι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ναι επειδή η οθόνη είναι τεχνολογίας tft και όχι lcd και δεν έχει καλή γωνία θέασης, είναι γνωστό φαινόμενο αυτό για το Ζ1. Απ τη μια όμως έχει και τα καλά του επειδή δεν σε βλέπουν οι διπλανοι :P αυτό δεν το ειχα σκεφτει... τουλάχιστον σε καθετη θεαση είναι όλα καλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 αυτό δεν το ειχα σκεφτει... τουλάχιστον σε καθετη θεαση είναι όλα καλα.... Ναι ναι είναι ένα απ τα γνωστά θέματα που έχουν τα Ζ, Ζ1. Στο Ζ2 έγινε πολύ καλή η γωνία θέασης με τη χρήση LCD οθόνης, αλλά και σ εμάς νομίζω δεν είναι πρόβλημα που σε αποτρεπει απ την αγορά της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Συγκεκριμενα ειναι τεχνολογιας IPS LCD οι οθονες απο Ζ2 και μετα.. Εφυγα απο την παρεα και απο τη sony μετα απο πολυ καιρο και ειπα να δοκιμασω κορεατη που δεν ειχα ξαναδοκιμασει. Λογικα θα ξαναγυρισω αργοτερα στα γνωστα λημερια. Εδω θαμαστε να τα λεμε. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Τι πήρες τελικά; g2 ή g3; :p Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Τι πήρες τελικά; g2 ή g3; :p G3... ηθελα να αποτοξινωθω λιγο απο τους Ιαπωνες μεχρι να ξαναγυρισω σε Ζ3 ή Ζ4... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 G3... ηθελα να αποτοξινωθω λιγο απο τους Ιαπωνες μεχρι να ξαναγυρισω σε Ζ3 ή Ζ4... :) Εντυπώσεις; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εντυπώσεις; Ο zxr καραδοκει!! θα γραψω τις επομενες μερες στο νημα τις εντυπωσεις και ισως κανω και ενα μικρο συγκριτικο.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 G3... ηθελα να αποτοξινωθω λιγο απο τους Ιαπωνες μεχρι να ξαναγυρισω σε Ζ3 ή Ζ4... :) Καλό το g3 ψιλε ή έχει μικρο σκαλωματα όπως λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Θα το εκτιμουσαμε ενα συγκριτικο οταν θελησεις και μπορεσεις :-) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Θα το εκτιμουσαμε ενα συγκριτικο οταν θελησεις και μπορεσεις :-) Θελω να δω και απο μπαταρια τι λεει και μετα να γραψω.. ;) Καλό το g3 ψιλε ή έχει μικρο σκαλωματα όπως λένε; Πηρα το 16αρι και με τις ιδιες ακριβως εφαρμογες που ειχα στο z1 (γυρω στις 200 στο συνολο) το λαγκ ειναι στα ιδια επιπεδα. Δεν ειναι κατι που σε αποτρεπει απο την αγορα του και για να το δεις πρεπει να το ζορισεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Κωνσταντίνε σε λίγο καιρό το μόνο G3 που θα ξέρεις είναι το όπλο και θα το έχεις τόσο καιρό πάνω που θα λιώσεις στο σκοπέτο!!! Οπότε μην συνεχίζετε την κουβέντα για αυτό μιας και δεν έχει νόημα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ναι ναι είναι ένα απ τα γνωστά θέματα που έχουν τα Ζ, Ζ1. Στο Ζ2 έγινε πολύ καλή η γωνία θέασης με τη χρήση LCD οθόνης, αλλά και σ εμάς νομίζω δεν είναι πρόβλημα που σε αποτρεπει απ την αγορά της συσκευής σιγουρα δεν με απετρεψε να το αγορασω (ποσο μαλλον στα 315 €) αφου τα χαρακτηριστικα του είναι σουπερ, αλλα σε ένα τετοιο τηλεφωνο περιμενεις κατι καλυτερο στο θεμα οθονη. τελοσπαντων δεν πειραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 σιγουρα δεν με απετρεψε να το αγορασω (ποσο μαλλον στα 315 €) αφου τα χαρακτηριστικα του είναι σουπερ, αλλα σε ένα τετοιο τηλεφωνο περιμενεις κατι καλυτερο στο θεμα οθονη. τελοσπαντων δεν πειραζει Ισχύει είναι μεγάλο φάουλ από την σονυ, γι αυτό και αλλάξανε οθόνη στο Ζ2 και έπειτα, αλλά σκοπός ήταν να το σκεφτούν από πριν αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Έτσι είναι αλλά τι να κάνουμε; μία ερώτηση : στο μενού ασφάλεια έχει μια επιλογή "ενεργοποίηση widget". Τι ακριβώς κάνει αυτό; OK το βρηκα! ενδιαφερουσα λειτουργια Edited November 7, 2014 by makisg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδια καλησπερα, θελω να τυπωσω με καποιο τροπο σαν καταλογο τις επαφες μου αλλα δεν τα καταφερνω. Κατεβασα το Sony Pc Companion το οποιο ειναι απαραδεκτο μιας και δεν εχει τετοια επιλογη αλλα ουτε μου δειχνει τους πολλαπλους αριθμους που εχω μεσα σε μια επαφη! Εκανα ολο τον καταλογο σε αρχειο vcf αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα να το ανοιξω και να το τυπωσω. Καμια ιδεα κανεις φιλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδια καλησπερα, θελω να τυπωσω με καποιο τροπο σαν καταλογο τις επαφες μου αλλα δεν τα καταφερνω. Κατεβασα το Sony Pc Companion το οποιο ειναι απαραδεκτο μιας και δεν εχει τετοια επιλογη αλλα ουτε μου δειχνει τους πολλαπλους αριθμους που εχω μεσα σε μια επαφη! Εκανα ολο τον καταλογο σε αρχειο vcf αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα να το ανοιξω και να το τυπωσω. Καμια ιδεα κανεις φιλος? συχρονισε τες με το gmail σου και θα τις εχεις εκει θα μπορεις να τις εκτυπωσεις μια χαρα.εγω ετσι κανω,αλλον τροπο δεν ξερω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 καποια εφαρμογη για ν αλλαζει το λευκο χρωμα στο μενου των ρυθμισεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου RAVER! Παιδια χρησιμοποιει καποιος τα clean master και battery doctor? Αν ναι πως του φαινονται? πιστευετε οτι το δευτερο τρωει αρκετη μπαταρια? Edited November 10, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts