Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια αγορασα την συσκευη σημερα το πρωι απο το κινητομανια μεσα στο κουτι ομως ειχε μονο manual ανατολικου μπλοκ ουτε καν ενα αγγλικό και δεν ειχε τα screen protectors οπως ειχα δει σε πολλα unboxing.....και αυτο με εχει βαλει σε σκέψεις

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παντως το ειχα αγορασει απο phonegallery για ενα φιλο μου και μεσα δν περιειχε ακουστικα ουτε και ζελατινες οθονης. Εξαρταται τις παρτιδες.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Παιδια αγορασα την συσκευη σημερα το πρωι απο το κινητομανια μεσα στο κουτι ομως ειχε μονο manual ανατολικου μπλοκ ουτε καν ενα αγγλικό και δεν ειχε τα screen protectors οπως ειχα δει σε πολλα unboxing.....και αυτο με εχει βαλει σε σκέψεις

Επικοινώνησε μαζί τους είναι πολύ εξυπηρετικοί και επαγγελματίες

Ακουστικά ειχε ζελατίνες δεν ειχε το θεμα ειναι το άνοιξα το απόγευμα και μεσολαβή Κυριακή θα τους πάρω δεύτερα ελπίζω να μην εχω ιστορίες....

Παιδια θελω να κανω root για να βαλω ενα adblock.Μετα θα εχω ΟΤΑ ? Υπαρχει κανένας οδηγός για Root ?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Τέτοια πες μου εγώ που Είχα πάρει το Ζ από εκεί ελληνικό αγγλικό ήταν και είχε τα πάντα μέσα ελληνικό manual αγγλικό ακουστικά και tags και φορτιστή και γραφει η συσκευασια ΕL EN η δικια μου θα ψαξω να βρω τετοια αλιως θα περιμενω να παω για Ζ2 Edited by BILLY5

Ειμαι 99% σιγουρος οτι το τηλέφωνο ηταν χρησιμοποιημενο τωρα ειδα οτι 14.3.A.0.757 δεν ειναι η αρχικη εκδοση λογισμικου που στέλνονται τα Ζ1 αυριο θα τους καλεσω ελπιζω να μην μπλεξω σε ιστοριες.....

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ L39h και C6903?? Γιατί μόλις πήρα το z1 και έγραφε l39h. Γίνεται εύκολα root??

Με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι "C6902 is non-LTE variant for international variant for international market and L39h is non-LTE variant for Chinese Market.While C6903/C6906/C6943 are LTE variants for various international markets"
HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

φιλε το κουτι ηταν σφραγισμενο ειχε της ταινειες ασφαλειας της sony επανω και καλο ειναι πριν το περνουμε ναα το ανοιγουμε μπροστα τους αν δεν ειχε ταινειες ασφαλιας δεν το αγοραζεις του λες αλο εγω το τσεκαρα μπροστα τους οταν πηρα το Ζ ανοιξα της ταινειες και ειδα οτι τα ειχε ολα και μετα τους πληρωσα 400 ευρω ηταν αυτα ετσι τα πεταμε στον δρομο

Ταινια ειχε αλλα αυτο δεν λεει κατι ευκολα ξεκολανε και ξανακολανε δεν εχουν υδατογραφημα που αμα το ξεκολλήσεις φαίνεται το θεμα ειναι οτι δεν ειχε μεσα τις ζελατινες για την οθονη ουτε nfc tags και ειχε περασμενη την 4.4.2.... δεν ξερω τι να κανω στο xda λενε πως σε μερικους δεν ειχε καν ακουστικα σε αλλους ειχε τα παντα να τους παρω τηλ το κινητομανια να τους πως τι?Επρεπε να το ανοίξω εκεινη την ωρα....

ναι ωστε να τους βαλεις να σου ανοιξουν αλη μια συσκευασια ωστε να δεις τι εχει μεσα εγω που το πηρα απο εκει ειχε τα παντα μεσα το Ζ δεν εχω αντιμετωπησει καποιο προβλημα

παιδες, δεν ξερω αν εχετε καταλαβει γιατι τα αγοραζουμε φθηνοτερα τα κινητα, αλλα η τιμη πεφτει για τετοιους λογους..και οπως εχω πει και παλιοτερα, εγω πιστευω οτι μεσα σε αυτα τα κινητα ερχονται και ειτε επισκευασμενα, ειτε δευτερες παρτιδες κτλ κτλ. επισης εγω οσα κινητα εχω παραλαβει ποτε δεν ηταν σφραγισμενα, η ταινια ασφαλειας, δηλαδη αυτο το αυτοκολλητο της σονυ δεν λεει απολυτως τιποτα και παρολα αυτα ποτε δεν ειχα θεμα..

Πχ το Ζ το παρελαβα με βαση φορτισης και nfc tags, το Ζ1 με nfc Μονο, το compact με τιποτα..

Απο καπου κοβουν για να μειωσουν τιμη συν οτι ειναι θεμα συμφωνιων και προμηθευτη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πηρα την sony και εδωσα IMEI μου ειπαν πως το κινητο ειναι ρωσικο και δεν εχει στην συσκευασια ζελατινες και nfc παρα μονο ακουστικα για την συγκεκριμενη χωρα.Το θεμα ειναι πως το κινητο ειναι με το καλο πανελ AH-IPS οποτε και παλι καλα να λεω....πηρα και το update σημερα το πρωι :D

Και απο εγγύηση τι παίζει με το Ρωσικό; Είναι εκτός Ευρωπαικής Ένωσης η Ρωσία...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Πηρα την sony και εδωσα IMEI μου ειπαν πως το κινητο ειναι ρωσικο και δεν εχει στην συσκευασια ζελατινες και nfc παρα μονο ακουστικα για την συγκεκριμενη χωρα.Το θεμα ειναι πως το κινητο ειναι με το καλο πανελ AH-IPS οποτε και παλι καλα να λεω....πηρα και το update σημερα το πρωι :D

Έβαλαν ips panel σε κάποια z1????

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Έβαλαν ips panel σε κάποια z1????

Ναι σε μερικα εβαλε panel απο JDC και οχι απο Sharp που εχουν yellow tint αν εισαι root γραψε

- su

- dmesg|grep -i panel

εκει βλεπεις πιο panel φοραει το κινητο JDC=AH-IPS σουπερ χρωματα και γωνια θεασης Sharp=κιτρινοπο λευκο χαλια γωνια θεασης

Ναι σε μερικα εβαλε panel απο JDC και οχι απο Sharp που εχουν yellow tint αν εισαι root γραψε

- su

- dmesg|grep -i panel

εκει βλεπεις πιο panel φοραει το κινητο JDC=AH-IPS σουπερ χρωματα και γωνια θεασης Sharp=κιτρινοπο λευκο χαλια γωνια θεασης

που το γραφεις αυτό?

XPERIA Z1

- su

- dmesg|grep -i panel

Αν δεν είσαι ρουτ?

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει αλλα νομιζω πως δεν μπορεις να το δεις

Υπάρχει περίπτωση να έχω καλή γωνία αλλά όχι καλό λευκό?

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Υπάρχει περίπτωση να έχω καλή γωνία αλλά όχι καλό λευκό?

Αν εχεις Sharp η οθονη ειναι μετρια δεν εχει καλη γωνια θεασης και το λευκο ειναι μπεζ-κιτρινο τι οθονη εχεις κανε ενα root και βαλε terminal να το δεις

• The title was changed to Sony Xperia Z1