Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.sport.gr/images06/index/03/18/9.jpg

Αθώους με ψήφους 4-1, έκρινε τους Ολυμπιονίκες, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, η δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, αναφορικά με την υπόθεση ντόπινγκ που απασχόλησε την κοινή γνώμη κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Μια αποφαση που με κανει πολυ χαρουμενο!

Αντε και στο επομενο παγκοσμιο να κλεισουν μερικα στοματα ακομα, αν και δε νομιζω να τους αφησει η IAFF.....

Σαν moderator που εισαι η θελεις να εισαι, θα επρεπε να εχεις πιο ευρω πεδιο εκτιμησης των πραγματων. Τι ειναι αυτα που λες; Τι συνομωσιολογιες ειναι αυτες; Οι κακοι ξενοι και οι καλοι Ελληνες; Να βουταμε τη γλωσσα μας στο μυαλο μας πριν πουμε κατι.

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

K συ ως μέλος που είσαι ή θα ήθελες να είσαι θα έπρεπε να ξέρεις ότι με βάση τους ΟΠΧ απαγορεύεται η προσωπική επίθεση σε άλλα μέλη,όπως κ η ειρωνεία.

K συ ως μέλος που είσαι ή θα ήθελες να είσαι θα έπρεπε να ξέρεις ότι με βάση τους ΟΠΧ απαγορεύεται η προσωπική επίθεση σε άλλα μέλη,όπως κ η ειρωνεία.

Ποια επιθεση; Οποιος γραφει κατι δημοσιως, δεχεται και κριτικη. Ο ρολος του απαιτει περισσοτερη προσοχη στα γραφομενα του. Και εγω αυτα που γραφω, εκτιθενται σε κριτικη θετικη η αρνητικοι. Την ειρωνεια που την ειδες; Μιλαω πολυ σοβαρα, δεν ειρωνευωμαι. Πολυ ευαισθητοι εχουμε γινει.

Σαν moderator που εισαι η θελεις να εισαι, θα επρεπε να εχεις πιο ευρω πεδιο εκτιμησης των πραγματων. Τι ειναι αυτα που λες; Τι συνομωσιολογιες ειναι αυτες; Οι κακοι ξενοι και οι καλοι Ελληνες; Να βουταμε τη γλωσσα μας στο μυαλο μας πριν πουμε κατι.

Eσυ, γιατι θύγεσαι; Οι bodybyilderάδες, φουσκωτοί, πρεζόνια, νικητές αμερικανοί στα 200 της ολυμπιάδας των Αθηνών ειναι καλά παιδιά και καθαρά; :blink:

Eσυ, γιατι θύγεσαι; Οι bodybyilderάδες, φουσκωτοί, πρεζόνια, νικητές αμερικανοί στα 200 της ολυμπιάδας των Αθηνών ειναι καλά παιδιά και καθαρά; :blink:

Και πρεπει να γινουμε σαν αυτους; Μαλλον δεν καταλαβες τι λεω.

Mα εσύ δεν βλέπω να λες τίποτα για αυτούς, παρα για τους δικούς μας που αν μη τι αλλο τιμωρήθηκαν. Οι άλλοι, ωραία και κυριλέ ήρθαν, πήραν τα μετάλλια και ειναι και τα καλά παιδιά της IAFF. Ντροπή και αίσχος.

Mα εσύ δεν βλέπω να λες τίποτα για αυτούς, παρα για τους δικούς μας που αν μη τι αλλο τιμωρήθηκαν. Οι άλλοι, ωραία και κυριλέ ήρθαν, πήραν τα μετάλλια και ειναι και τα καλά παιδιά της IAFF. Ντροπή και αίσχος.

Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι. Ας ασχοληθουν οι Αμερικανοι με αυτους. Εμεις κοιταμε τη καμπουρα μας. Και αν προσπαθουμε να βρουμε παντα μια δικαιολογια, που να ριχνει τα βαρη σε αορατους εχθρους, δεν κανουμε τιποτα. Πρεπει με τους εαυτους μας να ειμαστε πιο αυστηροι απο τους αλλους.

Ρε Απόστολε και συ μην είσαι ανυποψίαστος .Θεωρείς ότι όλα ειναι υπερβολικά???Οχι φίλε μου...και μπορώ για να μην μακρυγορήσω από κοντά να σου δώσω παραδείγματα.... ;)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Ρε Απόστολε και συ μην είσαι ανυποψίαστος .Θεωρείς ότι όλα ειναι υπερβολικά???Οχι φίλε μου...και μπορώ για να μην μακρυγορήσω από κοντά να σου δώσω παραδείγματα.... ;)

OK. Θα περασω μια μερα για καφε. Καιρο εχω. :)

Ωραίος ο τίτλος του θέματος και εγώ αναρωτιέμαι .....ποιός την έκανε σήριαλ?

Μα ποιός άλλος απο εμάς τους ίδιους,αλλά έτσι είναι μια ζωή κατίνες θα είμαστε,μάθαμε βλέπετε απο τις εκπομπές που μας πλασάρουν τόσα χρόνια στην τηλεόραση μας το περάσανε στις ειδήσεις (μια αηδία)και δεν μπορούμε πλέον να ζήσουμε χωρίς αυτά.

Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι. Ας ασχοληθουν οι Αμερικανοι με αυτους. Εμεις κοιταμε τη καμπουρα μας. Και αν προσπαθουμε να βρουμε παντα μια δικαιολογια, που να ριχνει τα βαρη σε αορατους εχθρους, δεν κανουμε τιποτα. Πρεπει με τους εαυτους μας να ειμαστε πιο αυστηροι απο τους αλλους.

Δεν εχεις καταλάβει στο ελάχιστο, το θέμα. Αυτό συμπαιρένω απο την απάντησή σου. Εσυ μας λες να κυττάμε εμάς, ενω εδω μιλλάμε για διεθνή θέμα. Μας λες εμείς να είμαστε "καθαροί" ενω οι αλλοι να παίρνουν τα μετάλια και ας ειναι φαρμακωμένοι. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι αμερικανοί με τους αθλητές τους. (ξέρουμε, κάνουν οτι και οι Ανατολικογερμανοί παλαιώτερα) Με ενδιαφέρει οτι η IAFF κυνηγάει με 2 μέτρα και σταθμά. Οσο για αόρατους εχθρούς, κύττα να μάθεις να τους βλέπεις. Ειναι λιγότερο αόρατοι απ'όσο νομίζεις. Αρκεί να μην είμαστε κολλημένοι εναντίον της ίδιας της σάρκας μας και να βλέπουμε αγαθιάρικα τους εφευρέτες της ντόπας, αμερικανους.

Αν η IAAF κηνυγά με 2 μέτρα και 2 σταθμά, μπορείς να μας πεις που ήταν η απίστευτη Αμερικανίδα Marion Jones τον Αύγουστο του 2004;; Για να μην βλέπουμε παντου συνωμοσίες γύρω από την Ελλάδα μας...

Δεν εχεις καταλάβει στο ελάχιστο, το θέμα. Αυτό συμπαιρένω απο την απάντησή σου. Εσυ μας λες να κυττάμε εμάς, ενω εδω μιλλάμε για διεθνή θέμα. Μας λες εμείς να είμαστε "καθαροί" ενω οι αλλοι να παίρνουν τα μετάλια και ας ειναι φαρμακωμένοι. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι αμερικανοί με τους αθλητές τους. (ξέρουμε, κάνουν οτι και οι Ανατολικογερμανοί παλαιώτερα) Με ενδιαφέρει οτι η IAFF κυνηγάει με 2 μέτρα και σταθμά. Οσο για αόρατους εχθρούς, κύττα να μάθεις να τους βλέπεις. Ειναι λιγότερο αόρατοι απ'όσο νομίζεις. Αρκεί να μην είμαστε κολλημένοι εναντίον της ίδιας της σάρκας μας και να βλέπουμε αγαθιάρικα τους εφευρέτες της ντόπας, αμερικανους.

Φιλε μου οσοι εχουν λιγο ματι, εχουν γυρισει τη πλατη και στους φουσκωμενους αμερικανους και στους φουσκωμενους Ελληνες και σε ολους αυτους. Γιαυτο και εγω επαψα να βλεπω αυτο το εκτρωμα και βλεπω το Ροναλντινιο, που και 10 φορτηγα φαρμακα να παρεις, το γκολ-ποιημα με την Τσελσυ δεν προκειται να το βαλεις.

Αν η IAAF κηνυγά με 2 μέτρα και 2 σταθμά, μπορείς να μας πεις που ήταν η απίστευτη Αμερικανίδα Marion Jones τον Αύγουστο του 2004;; Για να μην βλέπουμε παντου συνωμοσίες γύρω από την Ελλάδα μας...

Φίλε μου μιλάς για μια καμμένη αθλήτρια,μάλλον έπρεπε να πείς που ήταν ο Μώρις Γκρήν :rolleyes:

Σα μοντερατορ που ειμαι ειχα την υπομονη απο το καλοκαιρι εως σημερα να μη πω σχεδον κουβεντα και να περιμενω την αποφαση της δικαιοσυνης.

Η αποφαση βγηκε και βαση αυτης μηλαω. Εσυ μηλας βασει του ρεπορταζ του Αλτερ?

Ειδαμε το διασυρμο και την απαξιωση 2 Ολυμπιονικων που τελικα αποδεικνιονται αθωοι. Στην Ελλαδα τελικα ολοι εκτος απο προπονητες ειμαστε και δικαστες.

Οσο για τις συνομοσιολογιες, θα γνωριζεις φυσικα οτι η ομαδα μπασκετ των ΗΠΑ μας κανει τη τιμη να κατεβενει σε ολυμπιαδες με τη συμφωνια οτι δε θα περναει απ ντοπινγκ κοντρολ ετσι? Και φυσικα γνωριζεις οτι στο Ρεθυμνο που εκανε προπονηση η αμερικανικη ομαδα στιβου των ΗΠΑ το καλοκαιρι, καποιοι την εκαναν απο τη πισω πορτα οταν πλακωσε η WANDA?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Φιλε μου οσοι εχουν λιγο ματι, εχουν γυρισει τη πλατη και στους φουσκωμενους αμερικανους και στους φουσκωμενους Ελληνες και σε ολους αυτους. Γιαυτο και εγω επαψα να βλεπω αυτο το εκτρωμα και βλεπω το Ροναλντινιο, που και 10 φορτηγα φαρμακα να παρεις, το γκολ-ποιημα με την Τσελσυ δεν προκειται να το βαλεις.

Ετσι είναι δυστυχώς δεν υπάρχει αθλητισμός πλέον, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπροστά οι Αμερικανοί σε όλα τα ομαδικά (βλ. ΝΒΑ, football κλπ) και το στίβο και πίσω όλοι οι άλλοι κι εμείς μαζί που βάλαμε το δάχτυλο στο "μέλι" και φτιάξαμε κι εμείς υπεραθλητές. Για τους οποίους πρέπει υποχρεωτικά να είμαστε και υπερήφανοι αλλιώς είμαστε αυτομάτως προδότες κλπ κλπ

Για την απόφαση τι να πει κανείς. Κωμωδία ξεκίνησε, κωμωδία συνεχίζεται.

Θυμίζει την πρόσφατη στην Ιταλία με τον γιατρό της Γιουβέντους (μια και ανέφερες το ποδόσφαιρο...)

KCB

Άντε πάλι τα ίδια... :rolleyes: Πραγματικά ρε παιδιά πιστεύετε ότι οι Κ.-Θ. ήταν καθαροί; Και αν πιστεύετε ότι δεν ήταν καθαροί, σας ενοχλεί το γεγονός ότι είναι, λέει, οι «κυνηγημένοι» και «κατατρεγμένοι» από την IAAF και όχι το γεγονός ότι δεν ήταν καθαροί; Ωραία...

Αλλά είπαμε, η ποινική διαδικασία για τα γραφικά, τραγελαφικά και ό,τι άλλο μπορεί να συμπληρώσει κανείς για τα «ατυχήματα», τις «ζαλάδες» κτλ, συνεχίζεται. Όσο ζω ελπίζω, αν και αρχίζω να χάνω συνέχεια κάθε ιδέα για την έννοια της δικαιοσύνης στην Ελλάδα...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση με τον paparazzi του contra.gr:

Αθώους λόγω αμφιβολιών έκρινε όσους εμπλέκονταν στην περίφημη υπόθεση «Τζατζικίνη», το ανώτατο δικαστήριο της υγειονομικής επιτροπής της ΠΕΠ (Πανελλήνια Επιτροπή Παχύσαρκων). Αντίθετα, το "μάρμαρο" πλήρωσε ο Paparazzi, ο οποίος επειδή έκανε άθελά του χρήση της ουσίας «Τζατζικίνη» τιμωρήθηκε με 4ετή αποκλεισμό από πάσης φύσεως σουβλατζίδικων, κάτι που σημαίνει πως είναι αναγκασμένος για τα επόμενα 4 χρόνια να καταναλώνει μόνο λαχανικά!

Το ανώτατο δικαστήριο της ΠΕΠ αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Σαντουϊτσά (Πρόεδρος), Παναγιώτη Ποικιλία (Γραμματέας), Κωνσταντίνο Σαλάτα (Μέλος), Χαράλαμπο Ταραμά (Μέλος) και Στυλιανό Μπριζόλα (Μέλος)

Paparazzi: "Κάποιος έπρεπε να πληρώσει"

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Paparazzi σχολίασε την τιμωρία του και την απαλλαγή όλων των άλλων: "Εμένα αυτό που με ενδιέφερε ήταν να μην έχουν πρόβλημα τα παιδιά και να μην κλείσουν το σουβλατζίδικο που σύχναζα. Αφού δεν το έκαναν, τότε όλα είναι καλά. Οι αποφάσεις του δικαστηρίου είναι σεβαστές. Κάποιος έπρεπε να "πληρώσει" και αυτός ήμουν εγώ. Το θετικό είναι πως ήθελα να αρχίσω δίαιτα, οπότε τώρα θα έχω ένα επιπλέον κίνητρο! Ζήτω οι χορτοφάγοι!".

KCB

Σα μοντερατορ που ειμαι ειχα την υπομονη απο το καλοκαιρι εως σημερα να μη πω σχεδον κουβεντα και να περιμενω την αποφαση της δικαιοσυνης.

Η αποφαση βγηκε και βαση αυτης μηλαω. Εσυ μηλας βασει του ρεπορταζ του Αλτερ?

Ειδαμε το διασυρμο και την απαξιωση 2 Ολυμπιονικων που τελικα αποδεικνιονται αθωοι. Στην Ελλαδα τελικα ολοι εκτος απο προπονητες ειμαστε και δικαστες.

Οσο για τις συνομοσιολογιες, θα γνωριζεις φυσικα οτι η ομαδα μπασκετ των ΗΠΑ μας κανει τη τιμη να κατεβενει σε ολυμπιαδες με τη συμφωνια οτι δε θα περναει απ ντοπινγκ κοντρολ ετσι? Και φυσικα γνωριζεις οτι στο Ρεθυμνο που εκανε προπονηση η αμερικανικη ομαδα στιβου των ΗΠΑ το καλοκαιρι, καποιοι την εκαναν απο τη πισω πορτα οταν πλακωσε η WANDA?

Η συγκεκριμενη αποφαση ηταν απο επιτροπη του ΣΕΓΑΣ, τιποτα αλλο. Η IAAF αντιδρα στην αθωωση με ειρωνεια και μαλλον θα παει το θεμα στο Ανωτατο Αθλητικο Δικαστηριο της Λωζαννης. Επισης η WADA γελαει με την αποφαση, καθως δε επισης, εκκρεμει το νομικο σκελος της υποθεσης (αυτο ηταν το αθλητικο μονο) για το οποιο εχουν ασκηθει διωξεις απο τον εισαγγελεα. Αρα εχει πολυ ψωμι η υποθεση ακομα. Alter δεν βλεπω φυσικα, οσο για τους Αμερικανους αθλητες φυσικα και ειναι γεματοι φαρμακα. Αλλα επειδη το κανουν εκεινοι, πρεπει να το κανουμε και εμεις; Και που τα πηραν, τι εκαναν; Τους εκανε γιο-γιο η Αργεντινη (ημουν και μεσα).

Η συγκεκριμενη αποφαση ηταν απο επιτροπη του ΣΕΓΑΣ, τιποτα αλλο. Η IAAF αντιδρα στην αθωωση με ειρωνεια και μαλλον θα παει το θεμα στο Ανωτατο Αθλητικο Δικαστηριο της Λωζαννης. Επισης η WADA γελαει με την αποφαση, καθως δε επισης, εκκρεμει το νομικο σκελος της υποθεσης (αυτο ηταν το αθλητικο μονο) για το οποιο εχουν ασκηθει διωξεις απο τον εισαγγελεα. Αρα εχει πολυ ψωμι η υποθεση ακομα. Alter δεν βλεπω φυσικα, οσο για τους Αμερικανους αθλητες φυσικα και ειναι γεματοι φαρμακα. Αλλα επειδη το κανουν εκεινοι, πρεπει να το κανουμε και εμεις; Και που τα πηραν, τι εκαναν;Τους εκανε γιο-γιο η Αργεντινη (ημουν και μεσα).

Μου φαίνεται πως η Αργεντινή πήρε τα πρωτία στα φάρμακα μιας και μάλλον βγάλανε κάτι καινούργιο και μη ανιχνεύσιμο :rolleyes: :lol: :shifty:

Αυτό μιας και όσοι παίρνουν φάρμακα νικάνε κτλ κτλ μιας και είναι φύσιν αδύνατο να νικήσεις τον ντοπαρισμένο αθλητή. :cool:

Φίλε μου, νομίζω πως κάνεις χιούμορ. Εαν οχι, τότε θα σε παραπέμψω στην λίστα μεταλείων του 2004 αλλα και όλων των προηγουμένων ωστε να δείς τι στάχτη στα μάτια σου έριξαν με την jones, ωστε να καταλάβεις πως η τεράστια ρομποτοπαραγωγή τους, καίει μερικούς που και που για να λές εσύ πως δαύτοι ειναι παράδειγμα προς μίμιση. Εγω σόρυ αλλα δεν θα καταπιώ την παραμύθα φυσικά. :confused:

Η συγκεκριμενη αποφαση ηταν απο επιτροπη του ΣΕΓΑΣ, τιποτα αλλο. Η IAAF αντιδρα στην αθωωση με ειρωνεια και μαλλον θα παει το θεμα στο Ανωτατο Αθλητικο Δικαστηριο της Λωζαννης. Επισης η WADA γελαει με την αποφαση, καθως δε επισης, εκκρεμει το νομικο σκελος της υποθεσης (αυτο ηταν το αθλητικο μονο) για το οποιο εχουν ασκηθει διωξεις απο τον εισαγγελεα. Αρα εχει πολυ ψωμι η υποθεση ακομα. Alter δεν βλεπω φυσικα, οσο για τους Αμερικανους αθλητες φυσικα και ειναι γεματοι φαρμακα. Αλλα επειδη το κανουν εκεινοι, πρεπει να το κανουμε και εμεις; Και που τα πηραν, τι εκαναν; Τους εκανε γιο-γιο η Αργεντινη (ημουν και μεσα).

Και ο ΣΕΓΑΣ γελάει με την IAAF, λέγωντας σωστότατα πως βγάλανε ανακοίνωση (με ειρωνία μάλιστα) πριν καν διαβάσουν το πόρισμα με τα στοιχεία που έκανε τον ΣΕΓΑΣ να βγάλει την αθωοτική απόφαση. :wacko:

Φίλε μου, νομίζω πως κάνεις χιούμορ. Εαν οχι, τότε θα σε παραπέμψω στην λίστα μεταλείων του 2004 αλλα και όλων των προηγουμένων ωστε να δείς τι στάχτη στα μάτια σου έριξαν με την jones, ωστε να καταλάβεις πως η τεράστια ρομποτοπαραγωγή τους, καίει μερικούς που και που για να λές εσύ πως δαύτοι ειναι παράδειγμα προς μίμιση. Εγω σόρυ αλλα δεν θα καταπιώ την παραμύθα φυσικά. :confused:

Με την ίδια ακριβώς λογική θα σε παραπέμψω και εγω να δεις και την Ελλάδα στη λίστα με τα μετάλλεια του 2004. Η δική μας "ρομποτοπαραγωγή" έκαψε τον Κεντέρη και την Θάνου αλλά βρήκε άξιους συνεχιστές, όπως ακριβώς και οι Αμερικάνοι... :(

ΥΓ. Νομίζω η απόφαση για το θέμα των μη εμφανίσεων στους 3 ελεγχους πριν του Ολυμπιακούς ακόμα εκρεμεί και αυτη την ποινη απ' ότι λέγεται δεν θα τη γλυτώσουν καθως εκει δεν στέκει το "δεν είδα δεν άκουσα" που εφήρμοσε η υπερασπιστική τους γραμμή...

Δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι ενοχλουνται απο τις ελληνικες επιτυχιες. Γιατι πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει κατι το μεπτο, κατι το σαπιο σε οτιδηποτε καλο κανουμε εμεις... Γιατι πρεπει παντα οι επθτυχυμενοι να δεχονται πυρα.

Η IAAF, ας κρατισει τις ειρωνιες αν μη τι αλλο για αφου διαβασει το σκεπτικο της αποφασης.

Εφοσον κυροι δεν αποδειχτηκε στην ακροαματικη διαδικασια πως οι δυο αθλητες ειδοποιηθηκαν για ντοπιγκ κοντρολ δεν υπαρχει και παραπτωμα. Θυμιζω οτι ΔΕΝ διακζοντουσαν για χρηση ουσιων....

Φανταζομαι συντομα θα δουμε πως θα πραξει η IAAF...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Εξ όσων γνωρίζω οι δύο αθλητές δεν πέρασαν από κανένα δικαστήριο (ακόμη). Άρα δεν έχουν αποδειχθεί ούτε αθώοι ούτε ένοχοι. Η υπόθεση προχωρά και έχει συνέχεια. Η επιτροπή του ΣΕΓΑΣ δεν είναι δικαστήριο και η συνεδρίασή της δεν είναι ακροαματική διαδικασία με την έννοια της δικαστικής διαδικασίας.

Έχω βαρεθεί όποτε πιάνουν κάποιον να έχει πέσει σε παράπτωμα να λέει "μα γιατι δεν κοιτάτε και τους άλλους?". Φωνάζουν κάποιοι για τον αρχιεπίσκοπο, "γιατί, οι πολιτικοί είναι καλύτεροι" λέει κάποιος. Πιάσανε Κεντ και Θαν να έχουν παραβιάσει τη διαδικασία ελέγχου, "δεν βλέπετε τους αμερικάνους" λέει ο άλλος.

Αν παρανόμησαν ο Κεντ και η Θαν να τιμωρηθούν. Στην τελική αν έκαναν ότι και οι αμερικάνοι, ας πρόσεχαν. Αν είναι παντελώς καθαροί ας το αποδείξουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπινιές του ΣΕΓΑΣ για να τους προστατέψει.

Είχα πει και στο παρελθον: Όταν παίζεις ένα παιχνίδι (και δη βρώμικο όπως αυτό του παγκόσμιου πρωταθλητισμού στο στίβο) πρέπει να παίζεις με τους κανόνες τους, τις αδικίες του, τα παρασκήνια, τη βρωμιά του και τα 2 μέτρα και σταθμά του. Αν κάπου την πατήσεις, σόρι. Έπαιξες και έχασες. Δεν σου φταίει ο αμερικάνος. Ο συγκεκριμένος χώρος έτσι λειτουργεί.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac