hydro Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 1 Σεπ. 2004 , 16:17) aaaaaaaaa..etsi pes...eipa mhpos arxises na trexeis grhgora,na phdas empodia..kati bre adelfe!!! kai na to katalabes apo ekie :p απο τα εμποδια θα το καταλαβαινα μπαααααα :whistle: απλως μια μερα ετυχε να τρεξω με ενα αεροπλανο στα 200 εμποδια και το περασα :lol: θελω πολλλη δουλεια ακομα :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 1 Σεπ. 2004 , 00:33) Είναι ντροπή κι αίσχος μέσα από γενικότητες κι αοριστολογίες να προσβάλλεις τους Έλληνες αθλητές κι ιδιαίτερα τους ολυμπιονίκες μας, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι τα μετάλλια είναι ντοπέ :mad: Σε καλώ ευθέως να απαντήσεις αν πιστεύεις ότι τα 16 μετάλλια που μας έφεραν οι αθλητές μας είναι καθαρά ή τα θεωρείς ότι οφείλονται σε ντόπα. Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχω δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου όπως λες κι εσύ τη δική σου. Δεν κατάλαβα επίσης γιατί θα έπρεπε να είναι μέλη του forum οι αθλητές για να πούμε τη γνώμη μας γι'αυτούς. Όπως λέμε τα καλά θεωρώ ότι πρέπει να λέμε και τα στραβά και να τα διορθώνουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Συνεχίζω λοιπόν στον ίδιο ήρεμο τόνο και απαντάω ευθέως λέγοντας ευθαρσώς τη γνώμη μου. :D Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση όλα τα μετάλλια ντοπέ. Αντιθέτως τα περισσότερα είναι καθαρά. Χάρηκα πολύ κι εγώ και πανηγύρισα για τις κοπέλες στο 470, με τις καταδύσεις, τον Κακλαμανάκη και το taekwodo. Τα παιδιά αυτά παλεύουν χρόνια και έχουν σταθερά επιτυχίες. Το σχόλιό μου για την αριθμητική των μεταλλίων δεν ήταν για το σύνολο των μεταλλίων μας, ήταν για αυτούς που επιτυχία θεωρούν μόνο τα μετάλλια και τα μετράνε μανιωδώς. Σου θυμίζω ότι ειδικά εδώ στην Ελλάδα μιλάμε για την αξία της συμμετοχής που ευτυχώς δεν έχει χαθεί εντελώς. Μακάρι να παίρνουν και όλοι οι αθλητές μας μετάλλιο αρκεί να είναι ΚΑΘΑΡΑ. Γιατί ευθέως λέω ότι θεωρώ ΚΚ και Θάνου ντοπαρισμένους. Αυτή είναι η γνώμη μου όπως και χιλιάδων άλλων ελλήνων. Αμφιβάλλεις; Δικαίωμά σου. Το βλέπεις όμως και εδώ μέσα και παντού. Άλλωστε δεν νομίζω (ή τουλάχιστον δεν νόμιζα μέχρι τώρα) ότι γεννάται θέμα αν ήταν ή δεν ήταν ντοπε αλλά αν πρέπει ή δεν πρέπει να είναι ντοπαρισμένοι "αφού είναι και οι Αμερικάνοι". Διευκρινίζω ότι αυτό το πίστευα από το πρώτο μετάλλιο του ΚΚ και όχι τώρα. Δεν είμαι δηλαδή από αυτούς που πανηγύριζαν και τώρα κατηγορούν (πρόσεξε μιλάω πάντα για τους συγκεκριμένους αθλητές) αλλά εξ'αρχής ήμουν επιφυλακτικός και τώρα πλέον βέβαιος. Τώρα μετά τα όσα κωμικοτραγικά (άλλοι συμforumίτες το είπαν καραγκιοζιλίκια) έγιναν με το κρυφτούλι, το στημένο τροχαίο (κατά τον ιατροδικαστή έγινε με 0 ταχύτητα... ), το κρυφτό στο ΚΑΤ για να αποφύγουν τον έλεγχο, τις αποκαλύψεις για τον Τζέκο, τις δηλώσεις ότι μπορεί να του έδινε αναβολικά αλλά δεν θα το καταλάβαινε (το πάει για αθώος λόγω βλακείας μάλλον) και τα λοιπά. Αποδείξεις δεν μπορείς να έχει κανείς και σ'αυτό στηρίζονται και οι ίδιοι αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διέφυγαν της εξέτασης (όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και χρόνια). Με την ίδια λογική όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις και για την Φλόρενς Γκρίφιθ. Μήπως όμως αμφιβάλεις και γι'αυτήν; Σου θυμίζω ότι απεβίωσε ετών 39... Και η λίστα όλων αυτών, κυρίως Αμερικανών που βγάζουν μάτια αλλά κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι χαπακώνονται είναι ατελείωτη. Τα "συμπτώματα" του Κεντέρη και της Θάνου και τώρα της Χαλκιά (βλέπεις μιλάω ευθέως) είναι ίδια. Καταπληκτικοί αθλητές από το πουθενά (βλ. και τα όσα γράφουν και οι redcon, aimilios τα οποία προσυπογράφω). Η απόσταση του Κεντέρη από τον δεύτερο και ο τρόπος τερματισμού (χαλαρά στο τέλος!!!! ) είναι καρμπόν με τη Χαλκιά. Το ιστορικό επίσης. Οι ξένοι έχουν άδικο ότι δεν πέφτουν οι χρόνοι ενός αθλητή 4-6 sec σε ένα καλοκαίρι; Εκτός κι αν έχουμε τέτοιο χάρισμα που σε πληθυσμό δεκάδες φορές μικρότερο από τις μεγάλες αθλητικά δυνάμεις και με αθλητικές υποδομές Αφρικής βγάζουμε τόσους υπεραθλητές. Αν είναι έτσι (ΜΑΚΑΡΙ ) μπράβο μας. Δεν μου φαίνεται όμως και τόσο πιθανό, εσύ τι λες; Επομένως ξαναλέω η δική μου γνώμη είναι ότι κάτι παίρνουν. Δεν μπορώ να το αποδείξω απο τη στιγμή που δεν τους έπιασαν επ'αυτοφόρω και στο ξαναλέω για να σε βγάλω από τον κόπο να το γράφεις. Όπως δεν μπορώ να αποδείξω ότι όλο το ΝΒΑ παίρνει φάρμακα αλλά είμαι σίγουρος και δεν νομίζω ότι κανείς αμφιβάλλει. Όταν ο Κούκοτς έφυγε από την Ευρώπη σαν ακρίδα και σε μερικούς μήνες στο NBA έγινε ντουλάπα πως σου φάνηκε; Μήπως είναι πιο θρεπτικό το γάλα εκεί; Κι αν για όλους αυτούς τους ξένους συμφωνείς πες μου πως συμφωνείς χωρίς απτές "αποδείξεις" και γιατί απο την άλλη απαιτείς αποδείξεις για τους λίγους έλληνες που κάνουν τα ίδια; Έλεος δηλαδή που σε λίγο θα βγάλουμε και τον Πύρρο ντοπέ, επειδή κάποιοι δε μπορούν να χωνέψουν ότι μια τόσο μικρή χώρα διακρίθηκε τόσες πολλές φορές στους αγώνες. Τι "σε λίγο"; Εδώ και τώρα ευθέως λέω ότι τα ίδια πιστεύω και για όλη την περιβόητη dream team του δρος Ιακώβου. H μόνη στιγμή που αμφέβαλλα γι'αυτήν ήταν όταν ο Σαμπάνης ορκιζόταν ότι δεν πήρε τεστοστερόνη. Είπα κι εγώ κάποιο λάθος θα έγινε. Δεν πήρα όμως καμία ικανοποιητική εξήγηση από τον Ιακώβου. Αντιθέτως τον άκουσα να προσβάλλει και πάλι τη νοημοσύνη του κόσμου και να λέει ότι κάτι του ρίξανε στην πορτοκαλάδα πριν μπει για τεστ γιατί γινόταν πανικός ενώ την άλλη μέρα το πήρε πίσω "μου εξήγησαν ποιοί ήταν στην αίθουσα και δεν έγινε εκεί" είπε. Μόνο που δεν είπε τότε που έγινε η δολιοφθορά;; Απλά παραιτήθηκε όταν πλέον αποδείχθηκαν οι στενότατοι δεσμοί με τον Τζέκο (μήπως αμφιβάλεις και γι'αυτόν; μα δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις! ) ο οποίος τον θεωρεί μέντορά του. Περιττό να θυμίσω ότι κάθε άλλο παρά στα σχέδιά του ήταν πριν τους αγώνες το να παραιτηθεί. Περιττό να θυμίσω ότι οι μέθοδοι του Τζέκου ήταν γνωστές (βλ. ΑΕΚ κλπ) αλλά η χώρα που δίδαξε στον κόσμο τις αρχές του ήθους και του ευ αγωνίζεσθαι αποφάσισε να κάνει τα στραβά μάτια αφού θα παίρναμε παραπάνω μετάλλια... Δύο σημαντικές όμως διευκρινήσεις: 1. Το ότι πιστεύω ότι οι παραπάνω είναι ντοπέ δεν σημαίνει ότι χαίρομαι αλλά ντρέπομαι για λογαριασμό τους και για τη μερίδα αυτή του ελληνικού αθλητισμού. Όπως λυπάμαι για την κατάντια του Παγκόσμιου αθλητισμού τον οποίο με αυτές τις μεθόδους ακολουθούμε. Εύχομαι να πέφτω έξω για την Χαλκιά και να πρόκειται απλά για μια αθλήτρια φαινόμενο αλλά η λογική λέει άλλα. Το ίδιο εύχομαι και για τους αρσιβαρίστες (ειδικά τον Σαμπάνη). Και το εύχομαι για να μην ξαναδιασυρθεί η χώρα κάνοντας αυτά που στιγματίζουμε όταν τα κάνουν οι άλλες χώρες! 2. Όπως έχουν αποδείξει οι ιατρικές έρευνες, ένας συνηθισμένος άνθρωπος όσο και να ντοπαριστεί ΔΕΝ γίνεται πάνω από μέτριος αθλητής. Κάποιοι λίγοι έχουν προικισμένα γονίδια και αρα τις προϋποθέσεις να γίνουν πρωταθλητές. Τέτοιοι αδιαμφισβήτητα είναι και όλοι οι Έλληνες πρωταθλητές . Μερικοί όμως, κατά τη γνώμη μου πάντα, επέλλεξαν να βοηθηθούν και λίγο ως πολύ. Τα κίνητρα; Και φυσικά και πρέπει να συνεχίσουν να δίνονται προνόμια και κίνητρα για να ασχολούνται κι άλλοι νέοι με τον πρωταθλητισμό και να κάνουν τη σημαία μας και τον ύμνο μας να ταξιδεύει σε όλη τη γη :!: Έχουμε ένα λάθος σύστημα πριμοδότησης που κάνει αυτούς τους αθλητές πρόθυμους για κάθε θυσία και πρέπει να το διορθώσουμε. Έχετε δει τις έρευνες του Κούλογλου και του Βαξεβάνη για το ντόπιγκ? Σε δημοσκόπηση με ερώτηση " Αν υπήρχε ένα χάπι που θα σας έκανε για 5 χρόνια να τα σαρώνετε όλα και μετά θα πεθαίνατε θα το παίρνατε;" το 52% απάντησε ναι ... Προνόμια και κίνητρα πρέπει να δίνονται, συμφωνώ και επαυξάνω. Όμως με ΜΕΤΡΟ και όχι για τους λόγους που λες εσύ. Όχι για να ασχολούνται αναγκαστικά με τον πρωταθλητισμό αλλά με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Αν ασχοληθούν οι νέοι σωστά, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και ΥΓΕΙΩΣ με τον αθλητισμό θα έρθει και ο πρωταθλητισμός. Αν το να μην παίρνουμε φάρμακα σημαίνει ότι δεν θα ξαναπάρουμε μετάλλιο ΠΟΤΕ μην σώσουμε και ξαναπάρουμε IMHO!!! Να σου θυμίσω για τα κίνητρα άλλωστε ότι "τρέχει" μια εισαγγελική έρευνα για τις επιχορηγήσεις. Βρέθηκε ένα σωματείο βιτρίνα που έπαιρνε λεφτά και καλά για να αθληθεί η νεολαία αλλά τα μάσαγαν 1-2 εθνικοί προπονητές και ίσως οι 2 πρωταθλητές-πρότυπα. Λέω ίσως γιατί είναι ακόμη προς διερεύνηση όλα αυτά αλλά ελπίζω αυτή η έρευνα να τελειώσει και να μην την καταπιεί το μαύρο σκοτάδι για "εθνικούς λόγους" (συγκάλυψης). Δεν τους έφταναν τα πριμ που έπαιρναν απευθείας, οι χορηγίες-μαμούθ αλλά ήθελαν και τα λεφτά του κοσμάκη που δίνονταν για να αθληθούν δεκάδες νέα παιδιά. Τι σου λεει αυτό για το ήθος τους; Αυτά για την ώρα. Με συγχωρείτε για το μακροσκελές post. Πραγματικά ευελπιστώ για μια πολιτισμένη συνέχεια της κουβέντας μας και περιμένω τα επιχειρήματά σου ώστε να ακούγονται και οι δύο απόψεις και να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 1 Σεπ. 2004 , 17:25) ...έμαθα πως η Αμερικανίδα Γκεηλ Ντιβερς(δεν ζει πλεον καθως πεθανε απο αυτα) είχε... Πότε πέθανε; :confused: :blink: Αυτή αγωνίστηκε στους αγώνες στα 100μ και στα 100μ εμπόδια και μάλιστα στα δεύτερα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό! http://www.αθήνα2004.com/el/AthleticsWomen/results?rsc=ATW001200&eventFrag=ATW001200_C74A&btnSubmit=%3E%3E Τι της συνέβη; :!: σημείωση: στο link όπου "αθήνα" βάλτε "athens" ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Την Γκριφιθ μαλλον εννοουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 nomizo pos pe8ane prin xronia..ayth den einai pou kapoios diadhmis fotografos thn eixe fotografisei kai h perioxh ton gennhtikon ths organos eixe diogo8ei logo ton anabolikon pou eperne? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 1 Σεπ. 2004 , 01:51) Λεω οτι ενας αθλητης που κανει πρωταθλητισμο ξερει οτι η ντοπα παει και ερχεται συννεφο. Αν νομιζε ο ΚΚ οτι πινει βιταμινες και φουσκωνει σαν μπαλονι και τρεχει σαν τρελλος, μαλλον καποιος κανει πλακα. Οσο για το οτι ηταν μετριος το λενε οι επιδοσεις του εως τοτε για αυτους που παρακολουθουν. Ουτε διασυλλογικους δεν κερδιζε. Δεν μασαμε κουτοχορτο. Syggnwmh file mou alla mou fainetai den parakoloutheis katholou stibo!Mou fainetai ksexnas oti kateixe to Panellinio rekor sta 400m!!!!Syn oti eixe synexws traymatismous kai ontws osoi ikseran elegan oti htan talento!Ton exw dei polles fores (exw treksei kai se agwnes mazi tou) kai exw kai proswpiki gnwmh!!!Kai gia pliroforisi oswn paidiwn den kseroun....einai poly pio eykolo enas athlitis na allaksei agwnisma kai na paei apo ta 400 sta 200 para na paei apo ta 100 sta 200!!!Min sou fainetai parakseno pou ekane kapoious sygkekrimenous xronous sta 200 kai siga siga anebaine!Gia na kaneis kalo 400ari prepei na exei poly kalo 200ari! Pros KCB: Eipes polla sto post sou kai den mporw na apantisw se ola!Aplws tha stathw sto thema me ton Sampani!An to psakseis kalytera tha deis oti ontws edw kati den paei kala!Eite to pistebeis eite oxi den einai dynaton na ton ntopare o proponitis tou h' na ntoparistike o idios gia ton logo oti den tha kerdize tipota apo tin testosteroni ekeini tin xroniki stigmi!Den einai dynaton ayth h ousia(opws kai polles alles) na epidrasei thetika mesa se 2-3 meres!!!Mono kako mporei na sou kanei!Akoma h posotita htan asinithista megali les kai ithele na brethei ntope!Yparxoun mpolika stoixeia pou athwwnoun ton Sampani!Kai ena akomi pragma sou lew.....to klama kai oi orkoi sta paidia tou den htan theatro!Ton eixa dei prin paei sto doping control kai dwsei ekeini tin synenteyksi pou eklaige kai se pliroforw oti htan xalia!Fainetai otan kapoios paizei theatro!Min ksexname kiolas oti den eixe logo na klapsei mprosta mas otan ton rwtisame kai parolo pou kratiotan telika ypekypse!!!Mporeis na katalabeis pote kapoios leei psemmata kai pote alitheia! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 kai egw na pw me thn seira mou oti kati mou brwmaei to oti htan sto olympiako xwrio kai den ton zhthse kaneis tote enw to hkseran e kati den dilwnei auto?diladi lete ta arnitika ston kenterh ok? alla ta alla arnitika pou yparxoun ap thn antitheth pleura den blepw na sas problimatizoun...mhpws leo exete mia tash na thelete na kseftilizete etsi gia na extete na peite kati autous pou prin xeirokrotousate?Emena pantws auto mou fenete.auth h tash gia prodwsia exei ginei polu tis modas twta pia.Ti ginete re pedia mathenoume apo ola ta lamogia pou mas kybernoun kata kairous kai leme na to kanoume kai emeis spoudh?Anthropws VS xorta = 0-1 ws twra. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner ( 2 Σεπ. 2004 , 00:24) Syggnwmh file mou alla mou fainetai den parakoloutheis katholou stibo!Mou fainetai ksexnas oti kateixe to Panellinio rekor sta 400m!!!!Syn oti eixe synexws traymatismous kai ontws osoi ikseran elegan oti htan talento!Ton exw dei polles fores (exw treksei kai se agwnes mazi tou) kai exw kai proswpiki gnwmh!!!Kai gia pliroforisi oswn paidiwn den kseroun....einai poly pio eykolo enas athlitis na allaksei agwnisma kai na paei apo ta 400 sta 200 para na paei apo ta 100 sta 200!!!Min sou fainetai parakseno pou ekane kapoious sygkekrimenous xronous sta 200 kai siga siga anebaine!Gia na kaneis kalo 400ari prepei na exei poly kalo 200ari! Όπως θα είδες στο μεγάλο :o post που έγραψα ανέφερα ότι αυτοί οι αθλητές είναι πραγματικά μεγάλα ταλέντα από επιστημονικής πλευράς και ότι ένας ατάλαντος όσα κιλά αναβολικά και να πάρει δεν γίνεται Κεντέρης. Χρειάζεται ο συνδυασμός των δύο. Μια και είσαι αθλητής για πες μου πόσο εύκολο είναι να κατέβουν τόσο ραγδαία οι χρόνοι όσο τους κατέβασε ο Κεντέρης και τώρα η Χαλκιά; Και για να μην λένε κάποιοι (που προφανώς δεν διαβάζουν όλα τα post) ότι ασχολούμαστε μόνο με τους έλληνες να αναφερθώ στους 100ρηδες σπρίντερ που είναι ο ορισμός της ντόπας από Μπεν Τζόνσον, Καρλ Λιούις (αυτός είχε μεγαλύτερη γκάμα αλλά φαντάζομαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει πόσο το έχει πληρώσει με την υγεία του σήμερα και νομίζω έχει παραδεχθεί πλέον τη χρήση που έκανε) μέχρι τους σημερινούς. Διαφωνείς ότι τα όρια ταχύτητας του ανθρώπου είναι πεπερασμένα ; . Κάποια στιγμή θα εξέλισαν τα παπούτσια, τις φόρμες, (το κούρεμα ίσως :p ) για να ρίξουν τους χρόνους ειδικά στα 100ρια. Από εκεί και πέρα για να κατέβουν οι χρόνοι κι άλλο επενέβη η χημεία κι αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Pros KCB: Eipes polla sto post sou kai den mporw na apantisw se ola!Aplws tha stathw sto thema me ton Sampani!An to psakseis kalytera tha deis oti ontws edw kati den paei kala!Eite to pistebeis eite oxi den einai dynaton na ton ntopare o proponitis tou h' na ntoparistike o idios gia ton logo oti den tha kerdize tipota apo tin testosteroni ekeini tin xroniki stigmi!Den einai dynaton ayth h ousia(opws kai polles alles) na epidrasei thetika mesa se 2-3 meres!!!Mono kako mporei na sou kanei!Akoma h posotita htan asinithista megali les kai ithele na brethei ntope!Yparxoun mpolika stoixeia pou athwwnoun ton Sampani!Kai ena akomi pragma sou lew.....to klama kai oi orkoi sta paidia tou den htan theatro!Ton eixa dei prin paei sto doping control kai dwsei ekeini tin synenteyksi pou eklaige kai se pliroforw oti htan xalia!Fainetai otan kapoios paizei theatro!Min ksexname kiolas oti den eixe logo na klapsei mprosta mas otan ton rwtisame kai parolo pou kratiotan telika ypekypse!!!Mporeis na katalabeis pote kapoios leei psemmata kai pote alitheia! Είπα ότι με ενδιαφέρει η γνώμη σου ως αθλητή και το εννοώ :) οπότε περιμένω σχόλια με πολύ ενδιαφέρον. Στο θέμα του Σαμπάνη όπως είδες είπα κι εγώ ότι όταν τον είδα να τα λέει αυτά σκέφτηκα ότι έλεγε αλήθεια και αν μη τι άλλο δεν πήρε κάτι τη συγκεκριμένη φορά τουλάχιστον εν γνώσει του. Ο προπονητής του όμως δεν με έπεισε. Στην αρχή είπε για ενδογενή κι όταν φάνηκε ότι ήταν αδύνατο με τέτοια ποσότητα το γύρισε στη συνομωσία. Τι να πω. Μακάρι να αποδειχθεί η αθωότητά του. Και το επιχείρημα ότι δεν προσέφερε τίποτα τελευταία στιγμή η τεστοστερόνη (και μάλιστα σε τόσο εξώφθαλμη ποσότητα) το άκουσα κι εγώ και δεν μπορώ παρά να το δεχτώ σαν απόλυτα λογικό. Δεν ξέρω για αυτό που λένε ότι μπορεί να χρησίμευε για να κρύψει κάτι άλλο. Για να μην γράφω όμως πολλά, παραπέμπω σε μερικά άρθρα της Sportime με τα οποία συμφωνώ απόλυτα: Μας συζητούν δίχως γιατί και όχι άδικα Ο Κώστας Κεντέρης θυσιάστηκε για την πατρίδα του! Παραμυθιασμένοι, αλλά εθνικά υπερήφανοι Αίας Κολωνού, ο των επιχορηγήσεων Κεντέρης - Κεντέρης και πάλι Κεντέρης Η αλήθεια δεν ανέβηκε στο βάθρο των νικητών! Η ίδια πολιτική νοοτροπία που μας κάνει να ψιθυρίζουμε Κεντεριάδα Κι ένα offtopic αλλά πολύ καλό για την αγαπημένη εθνική μπάσκετ Συγγνώμη, κύριε Φίλιππε Συρίγο Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 ένας πρωταθλητής, ένα ολυμπιονίκης, ένας κορυφαίος στον κόσμο ο οποίος και διακρίνεται για το ήθος του (μεγάλη συζήτηση), δεν του επιτρέπεται να κάνει αυτά που κάνει από την 12η Αυγούστου και μετά... δεν μπορεί να κρύβεται, να ψεύδεται, να συγκαλύπτει αλλά και συγχρόνως να δίνει στεγνά "αυτόν που του είχε τυφλή εμπιστοσύνη" για να τη γλυτώσει ο ίδιος, για να βγεί βλάκας και χαζούλης και παιδί από το χωριό που δεν ξέρει και δεν έχει ακούσει τι είναι ντοπάρισμα, βοήθημα, τι είναι ο Τζέκος, τι σημαίνει ποσοστά, τι σημαίνει χορηγός, κρυφή χρηματοδότηση, συναιτέρος κλπ... την κοροϊδία και την ξεχωρίζει από μακρυά ο Έλληνας και δεν την ανέχεται... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Απορία σχετικά με την τελευταία πρόταση: Τότε γιατί στην Τήνο όλοι τρέχαν να τον αγκαλιάσουν, να του συμπαρασταθούν και να φωτογραφηθούν μαζί του; Μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!!! Ούτε να είχε τρέξει τελικά και να είχε πάρει και το χρυσό!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 kala..kai ka8e fora pou erxete o teos sthn ellada 8eitses trexoun na ton agaliasoun..ti paei na pei ayto?pos ton 8eloume piso? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Επίσης, η θρησκεία... πουλάει. Δεν βλέπεις και τη Θάνου, πήγε λέει σε μοναστήρι. Αν κατάλαβα καλά ο Κεντέρης είχε κάμερες όταν πήγε Τήνο (δεν είδα τα σχετικά ρεπορτάζ); Από Αθήνα ή από τοπικό κανάλι; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν πραγματικά πιστεύεις και δεν πας για δημόσιες σχέσεις, το μαθαίνουν ελάχιστοι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Mόνο ο Άλφα ήταν που όπως ισχυρίστηκε ο Χατζηγλυκολάου δεν ήξεραν τίποτα και ειδοποιήθηκαν από το νησί σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 2 Σεπ. 2004 , 14:05) Mόνο ο Άλφα ήταν που όπως ισχυρίστηκε ο Χατζηγλυκολάου δεν ήξεραν τίποτα και ειδοποιήθηκαν από το νησί σχετικά. Τους ειδοποίησε ο πρώην επικοινωνιολόγος Τζούμας, τον οποίο ειδοποίησε άτομο από το νησί ;) Παιδιά πάντως στημένο δεν ήτανε. Προσωπικά είμαι 100% σίγουρος. Όσο για το επικοινωνιακό σκέλος της πράξης πράγματι είναι πολύ εξυπνη κι εγώ αν ήμουν ο Κώστας αυτό θα έκανα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 http://www.contra.gr/images/paparazzi_kenteriskatou.jpg :p :lol: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 1 Σεπ. 2004 , 22:52) Πότε πέθανε; :confused: :blink: Αυτή αγωνίστηκε στους αγώνες στα 100μ και στα 100μ εμπόδια και μάλιστα στα δεύτερα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό! http://www.αθήνα2004.com/el/AthleticsWomen/results?rsc=ATW001200&eventFrag=ATW001200_C74A&btnSubmit=%3E%3E Τι της συνέβη; :!: σημείωση: στο link όπου "αθήνα" βάλτε "athens" ;) Σωστα. :o Έκανα λαθος... Τελικά η Φλόρενς Γκρίφιθ ήταν αυτή που τα έπαιρνε και επαθε οτι επαθε. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 την κοροϊδία και την ξεχωρίζει από μακρυά ο Έλληνας και δεν την ανέχεται... την ανέχεται φιλε Wappy και την καταπίνει και αμάσητη,θα μπορούσα να πω και παραπάνω αλλα δεν θα το πω για να μην θεωρηθεί πολιτικο σχόλιο,πάντως την ανέχεται και μάλιστα στον χειρότερο βαθμό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 τελικά όπως ακούσατε λύθηκε το μυστήριο γιατί έγινε η επιλογή του μακρινού ΚΑΤ... αυτός που τους πήρε ανυσήχησε και βλέποντας τον Κεντέρη να αιμοραγεί απο την πληγή-γρατζουνιά του με 3 σταγόνες αίμα/ώρα, τους μετέφερε με δική του πρωτοβουλία στο ΚΑΤ, για να μην έχει το κρίμα στο λαιμό του... που ξέρεις τι μπορείς να πάθεις από γρατζουνιές... παρόλο που ο συνεπής ΚΚ επέμενε να πάνε στο ΟΧ.... έτυχε σε ξεροκέφαλο Σαμαρείτη γαμώτο ο ΚΚ και η ΚΘ, έτσι εξηγούνται όλα πλέον... τελικά, όσο μιλάνε, τόσο ρόμπα γίνονται και τόσο ανέκδοτο... για πόσο ηλίθιους μας έχουνε περάσει, ή μήπως απλά αυτοί είναι τόσο πολύ ηλίθιοι??? τη βλέπω τη δουλειά να απαλάσσονται λόγω βλακείας... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο το αν ήταν ή όχι ντοπέ (φυσικά θα υποστήριζα σθεναρά την τιμωρία του σε περίπτωση που ήταν), αλλά το δούλεμα που μας έχουν ρίξει... :mad: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Ρε παιδιά... να πάει π.χ. η Μυστακίδου σε κανένα μοναστήρι Σαολίν το καταλαβαίνω, η Θάνου όμως; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Καλα αυτος ο Δημητρακοπουλος ο δικηγορος τι ειναι ρε παιδια? Τι θεατρο ηταν αυτο και γλειψιμο στον Ευαγγελατο? Αμα εχεις τετοιο δικηγορο δεν εισαι ενοχος ανευ δικης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Είναι κορυφαίος δικηγόρος. Και μάλλον ο καλύτερος που θα μπορούσαν να επιλέξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 pws nomizete oti oloi aytoi oi megalodikhgoroi exoun apokthsei tetoies periousies?? lene ta KALYTERA psemata... pianete ena emporos narkwtikwn me 5 kila hrwinh kai th glytwnei san aplos xrhsths me tetoia atoma... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 http://www.christzekos.gr/pub/ISP.asp?lang=gr LOL και ξανα LOL :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Σχόλιο του Α. Καρπετόπουλου από τη Sportime 02/09/2004 με τέλειο τίτλο: Ομερτά Φυσικά και δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ την αλήθεια για την ιστορία του Κεντέρη και της Θάνου - και η ευθύνη για αυτό βαραίνει κυρίως τους δύο αθλητές που θα προτιμήσουν την ομερτά από την ειλικρίνεια. Οι δύο πρωταθλητές δεν θα πουν τίποτα, όπως τίποτα δεν είπαν τις προηγούμενες ημέρες. Από τη στιγμή που αυτή η στάση σιωπής και συγκάλυψης επιβραβεύτηκε από τους συναθλητές τους που τους αφιέρωσαν επιτυχίες και μετάλλια, αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν: ο καθένας προστατεύει τα συμφέροντα της συντεχνίας στην οποία ανήκει. Οι ανακριτές, οι εισαγγελείς, οι δικηγόροι, οι δημοσιογράφοι που βγαίνουν στα παράθυρα, άθελά τους βοηθούν ακόμα περισσότερο στην εν ψυχρώ δολοφονία της αλήθειας. Δημιουργούν επιπλέον ερωτηματικά και επιπλέον προβληματισμούς σε μια ιστορία που στη βάση της είναι απλούστατη: οι δύο Ελληνες πρωταθλητές κρύβονται σήμερα πίσω από δικαιολογίες με τον ίδιο τρόπο που κρύβονταν από τους ελέγχους. Χθες έλεγαν ότι η κακή ΔΟΕ τους ελέγχει υπερβολικά, σήμερα λένε ότι είναι θύματα μιας σατανικής παγκόσμιας συνωμοσίας που τους οδήγησε να κρυφτούν στο ΚΑΤ για τρεις μέρες. Αν επιλέξουμε το δρόμο της παράνοιας, τότε μπορούμε να προσθέτουμε συνεχώς ερωτηματικά για να δημιουργούμε εντυπώσεις: στο τέλος θα τους κάνουμε ήρωες και θα φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι το τροχαίο ήταν μια πράξη αντίστασης στους Αμερικανούς! Ο Κεντέρης και η Θάνου σήμερα και αύριο ο Τζέκος παίζουν με την εθνική μας παράνοια, με την ανάγκη μας να δημιουργούμε σενάρια και συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Στο τέλος η ιστορία θα σβήσει, όπως όλες οι ανάλογες, γιατί δεν υπάρχει η θέληση των πρωταγωνιστών να εξηγήσουν τη στάση τους. Οι ευθύνες θα επιμερισθούν σε σαράντα άσχετους, ο παραμορφωτικός φακός της τηλε-έρευνας θα δημιουργήσει τη σύγχυση που οι πρωταγωνιστές επιθυμούν κι όλα θα τελειώσουν. Μόνη τιμωρία των πρωταγωνιστών αυτής της άθλιας ιστορίας το ότι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δηλητηρίασης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ελπίζω κάποιος εισαγγελέας να έχει το κουράγιο να τους ρωτήσει αν και κατά πόσο ντρέπονται… Για το πλήρες άρθρο: Ενώ η πεθερά πετούσε ακόντιο Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts