Jump to content

ΑΘΗΝΑ 2004: Σήριαλ η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Αύγ. 2004 , 16:51)

Ξυπνάει μόνο για τους Έλληνες αθλητές όμως...

Αυτό ακριβώς λέω. Επιτέλους βγαίνουν από το απυρόβλητο. Βλέπουμε που έχουν καταντήσει. Είχαμε κάτι υποψίες και πρίν αλλά τώρα έγιναν σχεδόν βεβαιότητα. Τουλάχιστον να μην έχει ο κόσμος λάθος ινδάλματα.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Αύγ. 2004 , 16:55)

Αλήθεια γιατί να υπάρχουν 2 θρεντ με ακριβώς το ίδιο θέμα συζήτησης; :confused:

Αυτο αναρωτιέμαι και γω :D αν και αυτο ειναι αποκλειστικά για την "υπόθεση" κεντερη-θανου ενω το αλλο ειναι γενικα για τους ολυμπιακους του 2004

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (13 Αύγ. 2004 , 17:00)

Αυτο αναρωτιέμαι και γω :D αν και αυτο ειναι αποκλειστικά για την "υπόθεση" κεντερη-θανου ενω το αλλο ειναι γενικα για τους ολυμπιακους του 2004

Done. Έγινε διαχωρισμός (με post μου στο άλλο thread). Εξάλλου το συγκεκριμένο θέμα, είναι απλά για σχολιασμό της είδησης και εντυπώσεις από αυτήν και την εξέλιξη που έχει, για ενημέρωση. Είναι θέμα που ενδιαφέρει πολλούς πιστεύω και δεν έγινε για να αρχίσουμε επιθέσεις ο ένας στον άλλον. Με επιχειρήματα και τις προσωπικές μας απόψεις, κοιτάμε το θέμα ως έχει και ανάλογα τις εξελίξεις.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Μα αυτό που λέω είναι ότι για τους υπόλοιπους κάνουν τα στραβά μάτια.

Συγκεκριμένα 53 αθλητές εξετάστηκαν με αυτή την αιφνίδια μέθοδο μέσα στο ολυμπιακό χωριό.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες των αθλητών που βρίσκονται εκεί έτυχε να εξετάσουν έτσι και τον Κεντέρη και τη Θάνου και μάλιστα να τους καλέσουν με το που μπήκαν στο ολυμπιακό χωριό;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (13 Αύγ. 2004 , 17:04)

Done. Έγινε διαχωρισμός (με post μου στο άλλο thread). Εξάλλου το συγκεκριμένο θέμα, είναι απλά για σχολιασμό της είδησης και εντυπώσεις από αυτήν και την εξέλιξη που έχει, για ενημέρωση. Είναι θέμα που ενδιαφέρει πολλούς πιστεύω και δεν έγινε για να αρχίσουμε επιθέσεις ο ένας στον άλλον. Με επιχειρήματα και τις προσωπικές μας απόψεις, κοιτάμε το θέμα ως έχει και ανάλογα τις εξελίξεις.

Ναι καλύτερα ετσι :)

Ηθελα να ξαναρωτησω,ο ελεγχος δεν γινεται σε ολους τους αθλητες?

edited: τωρα ειδα την απαντηση σου στην ερωτηση μου. Αλλα εξακολουθω να μην σε καταλαβαινω,δεν ειναι λογικο να κανουν αιφνιδιαστικο ελεγχο οποτε θελουν?γιαυτο αλλωστε δεν ειναι αφνιδιαστικος?και το θεμα μας ποιο ειναι?γιατι πιασαν εμας (αν ειναι οντως ετσι) και οχι τους αλλους,η τι?Καλο θα ηταν οσοι ειναι "πειραγμενοι" να φευγουν.Σκεψου οι αμερικανοι με τις 2 μεγαλες απωλειες τους για φετος.

Απαντάω εδώ στο ποστ του άλλου θέματος μιας κι η συζήτηση για τον Κεντέρη και τη Θάνου συνεχίζεται εδώ:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Αύγ. 2004 , 16:56)

Όχι όλοι, ελάχιστοι είναι προκλητικοί (βλ και το link που έδωσα πιο πάνω). Οι πιο πολλοί είναι πολύ εντάξει.

Έχεις πρόβλημα αν είναι μαύροι ή άσπροι ή πράσινοι; :worry:

Αν παρακολουθούσες τους συγκεκριμένους αγώνες θα γνώριζες ότι εδώ και χρόνια κέρδιζαν το μετάλλειο μόνο μαύροι αθλητές και μάλιστα το σύνολο των διαγωνιζόμενων ήταν μαύροι.

Αυτή την παράδοση έσπασε ο Κεντέρη προκαλώντας τον θαυμασμό αλλά και τα πικρόχολα σχόλια όλου του κόσμου. Πολλοί ήταν αυτοί που θα θελαν να τον εξουδετερώσουν από αυτούς τους αγώνες...

Φαίνεται ότι τα κατάφεραν :(

Άλλη φορά να ψάχνεις τι θέλει να πει ο άλλος ή να ζητάς διευκρινίσεις πριν αφήσεις υπονοούμενα περί ρατσισμού :mad:

Δηλαδη φταινε οι εγχρωμοι αθλητες που ο Κεντερης δεν παρουσιαστηκε για αντιντοπινγκ κοντρολ και κινδυνευει με κυρωσεις?Ας μη ξεχναμε οτι και γενετικοι παραγοντες επηρρεαζουν την αποδοση στους αγωνες,οι εγχρωμοι ειναι πολλοι δυνατοι αθλητες σε πολλά αθληματα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Αύγ. 2004 , 17:13)

Απαντάω εδώ στο ποστ του άλλου θέματος μιας κι η συζήτηση για τον Κεντέρη και τη Θάνου συνεχίζεται εδώ:

Αν παρακολουθούσες τους συγκεκριμένους αγώνες θα γνώριζες ότι εδώ και χρόνια κέρδιζαν το μετάλλειο μόνο μαύροι αθλητές και μάλιστα το σύνολο των διαγωνιζόμενων ήταν μαύροι.

Αυτή την παράδοση έσπασε ο Κεντέρη προκαλώντας τον θαυμασμό αλλά και τα πικρόχολα σχόλια όλου του κόσμου. Πολλοί ήταν αυτοί που θα θελαν να τον εξουδετερώσουν από αυτούς τους αγώνες...

Άλλη φορά να ψάχνεις τι θέλει να πει ο άλλος ή να ζητάς διευκρινίσεις πριν αφήσεις υπονοούμενα περί ρατσισμού :mad:

fenete oti ta kataferan?

Monos tou ta katafere.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century (13 Αύγ. 2004 , 12:26)

ΖΩΝΤΑΝΕΣ εξελίξεις από το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο μεταφέρει σήμερα το freegr.gr.

:blink:

Πάμε παρακάτω...

Λοιπόν παιδιά, θα πω κάτι που αφορά όλους, (είτε είναι ΜΜΕ, είτε διαπιστευμένοι, είτε η θεία Κατίνα στη γειτονιά που έχει κι αυτή τις πληροφορίες της) και όχι συγκεκριμένα την εδώ συζήτηση :!:

ΗΡΕΜΗΣΤΕ. ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. Αυτά που ακούγονται, είναι αυτά που θέλουν να ακουστούν. Cool down λοιπόν.

Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του... και από την άλλη, τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα (με ταχύτητα Κεντέρη-Θάνου θα λεγα :) ) και η Αρβύλα πάει σύννεφο. ;)

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (13 Αύγ. 2004 , 17:17)

Δηλαδη φταινε οι εγχρωμοι αθλητες που ο Κεντερης δεν παρουσιαστηκε για αντιντοπινγκ κοντρολ και κινδυνευει με κυρωσεις?Ας μη ξεχναμε οτι και γενετικοι παραγοντες επηρρεαζουν την αποδοση στους αγωνες,οι εγχρωμοι ειναι πολλοι δυνατοι αθλητες σε πολλά αθληματα

Αυτό ξέχασα να το γράψω στο προηγούμενο ποστ, ότι δηλαδή εχουν μια φυσική υπεροχή στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Αυτό κάνει ακόμα πιο σπουδαίο το χρυσό του Κώστα Κεντέρη τότε...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (13 Αύγ. 2004 , 17:19)

fenete oti ta kataferan?

Monos tou ta katafere.

Επέτρεψε μου να πιστεύω ότι η όλη ιστορία ήταν μεθοδευμένη με στόχο την εξόντωση του Κεντέρη.

Φυσικά απλά υποθέσεις κάνω όπως κι όλοι μας ;)

Πάντως προσωπικά θα γιούχαρα τους αμερικανούς αθλητές :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Αύγ. 2004 , 17:06)

Μα αυτό που λέω είναι ότι για τους υπόλοιπους κάνουν τα στραβά μάτια.

Συγκεκριμένα 53 αθλητές εξετάστηκαν με αυτή την αιφνίδια μέθοδο μέσα στο ολυμπιακό χωριό.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες των αθλητών που βρίσκονται εκεί έτυχε να εξετάσουν έτσι και τον Κεντέρη και τη Θάνου και μάλιστα να τους καλέσουν με το που μπήκαν στο ολυμπιακό χωριό;

Φιλοξενούμε τους Ολυμπιακούς.

Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για οτιδήποτε ανα πάσα στιγμή (βλέπε ΕΡΤ).

Οι ίδιοι οι πολίτες (όλοι μας), έχουμε δεχτεί να συμμετέχουμε (κατά κάποιον τρόπο), σύμφωνα με τις οδηγίες καλής συμπεριφοράς γενικότερα και ο καθένας στο αντικείμενό του, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών, σε ότι αφορά αυτούς.

Γιαυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14.

Γιαυτό έπρεπε να έχουνε τα "μάτια τους" 14 επίσης, οι υπεύθυνοι για τους αθλητές και οι ίδιοι οι αθλητές. Αν και στο κάτω κάτω, ότι ώρα και να 'ταν, με όποια σειρά και αν ήταν, δεν θα έπρεπε να δεχτούν οι δικοί μας, με τη μια την εξέταση; Ο έλεγχος γίνεται σε όλους τους αθλητές (λογικά).

Επίσης, είμαι π.χ. ένας Ολυμπιονίκης ( :p ) και είμαι στο στάδιο. Χρειάζομαι κάποια πράγματα από το σπίτι μου.

Είναι οι ώρες που πιθανόν θα περάσω από έλεγχο της επιτροπής (όλο και κάτι θα ξέρανε υποθέτω).

Θα πάω να πάρω τα πράγματά μου εγώ ή θα μου τα φέρει κάποιος; Ολυμπιακούς έχουμε! Άγχος, πανικός και όλα πρέπει να είναι έτοιμα.

Θα τρέχω εγώ τώρα, στο σπίτι να πάρω τα πράγματά μου; Κάποιος άλλος δεν βρισκόταν να το κάνει αυτό; Τόσος κόσμος βρίσκεται γύρω από τους Ολυμπιονίκες... (υπεύθυνοι, βοηθοί κ.λ.π.).

Ότι και να θέλανε, θα το είχαν στα πόδια τους πιστεύω. Εκεί κολλήσανε; Πότε θα πάνε σπίτι να πάρουν κάποια πράγματα, την ημέρα που είναι το επίκεντρο της οργάνωσης, για μια ολόκληρη χώρα κ.λ.π.

Αυτή είναι η γνώμη μου πάντως. Φανταστείτε να έπρεπε να πάει στην Μυτιλήνη να πάρει κάποια πράγματα του. Πιο λογικό βλέπω (την συγκεκριμένη ημέρα), να διαθέσει ο στρατός, το κράτος κ.λ.π. ελικόπτερο, αεροπλάνο να πάει κάποιος να τα φέρει (έστω και ο ίδιος, αλλά σε χρόνους που αντιλαμβάνεστε ότι θα ήταν μηδενικοί - λόγω της ημέρας), παρά να πάει να βγάλει εισιτήριο ο αθλητής και να περιμένει το αεροπλάνο πότε θα φύγει.

Δεν είναι φυλακισμένοι οι αθλητές και κινούνται όπως και όποτε θέλουν. Αλλά τέτοια μέρα και με τον έλεγχο από την επιτροπή, να περιμένει εγώ τα πράγματά μου δεν θα έτρεχα να τα πάρω από το σπίτι. Ακόμα και έτσι να ήθελα να γίνει, πιστεύω πως άνετα θα μπορούσε ο Κεντέρης να έχει ένα περιπολικό να του ανοίγει δρόμο και να φτάσει σε 10 λεπτά σε όποιον προορισμό είχε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (13 Αύγ. 2004 , 17:19)

:blink:

Πάμε παρακάτω...

Λοιπόν παιδιά, θα πω κάτι που αφορά όλους, (είτε είναι ΜΜΕ, είτε διαπιστευμένοι, είτε η θεία Κατίνα στη γειτονιά που έχει κι αυτή τις πληροφορίες της) και όχι συγκεκριμένα την εδώ συζήτηση :!:

ΗΡΕΜΗΣΤΕ. ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. Αυτά που ακούγονται, είναι αυτά που θέλουν να ακουστούν. Cool down λοιπόν.

Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του... και από την άλλη, τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα (με ταχύτητα Κεντέρη-Θάνου θα λεγα :) ) και η Αρβύλα πάει σύννεφο. ;)

Eχεις απολυτο δικιο,δυστυχως το οτι εγινε λιγες ωρες πριν την τελετη εναρξης(που ολοι περιμεναμε εναγωνιως ) μας χαλασε λιγο την διαθεση,αν και δεν θα επρεπε. :o

Κωστα εχεις δικιο σαυτο που λες για την αξια του χρυσου του μεταλλιου,ομως οπως διορθωσα σε προηγουμενο ποστ,επρεπε να ανταποκριθει στον αιφνιδιο ελεγχο,ακριβως γιατι ηταν αιφνιδιοσ και αν δεν ειχε τιποτα να κρυψει θα πηγαινε.Απτην αλλη,με τετοια εξελιξη δεν αποκλειω να προκειται για μεγαλη ατυχια.Τεσπα,θα δειξει.Παντως εχασε την μεγαλη ευκαιρια και τιμη να ειναι ο τελευταιος λαμπαδιοδρομος :(

Δηλαδή για να καταλάβω , πιστεύτε οτι όλα είναι καθαρά??? Και γιατί δεν έχει λάβει μέρος σε αγώνες????

Μην τρελαθούμε κιόλας!!!!

Ασχολούντε τόσο πολύ μαζί τους που τους δίνουν μεγάλη αξία.. Τι σύμπτωση και αυτή με το ατύχημα!!!!!!

ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ.

Ζήτω οι αγώνες των χορηγών και τις ντ***ς

Να μην ξεχάσουν στο τέλος να τουσ δώσουν και μερικά εκατομύρια για επιβράβευση!!!!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Αύγ. 2004 , 17:13)

Όλα αυτά που γράφεις σωστά είναι.

ΑΛΛΑ

Έγραψες στο άλλο thread:

Κι όπως είπα και πιο πάνω να πάνε οι ίδιοι να χειροκροτήσουν τους μαύρους αθλητές τους που θα τρέχουν χωρίς τον Κεντέρη

Και ερωτώ:

Αν αντί για 8 μαύρους ήταν 6 μαύροι, ένας άσπρος και ένας πράσινος τι θα άλλαζε;

Γιατί έγραψες το "μαύρους"; Γιατί δεν έγραφες σκέτο "...χειροκροτήσουν τους αθλητές τους...";

Αυτή ήταν η απορία μου.

Κακώς κόλλησες με το θέμα και κακώς το πήρες ως υπονοούμενο περί ρατσισμού. :worry:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ από τη μεριά μου εύχομαι να μην υπάρξουν γιουχαϊσματα στο Ρογκ ή στους Αμερικάνους, αλλά θα αισθανθώ περήφανος για τους Έλληνες, εάν ακούσω κάποια στιγμή στο Στάδιο μια λαϊκή ιαχή ΚΕΝΤΕΡΗΣ-ΚΕΝΤΕΡΗΣ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ...

να δείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αναγνωρίζουμε και να στείλουμε ένα μύνημα σε "Αθανάτους", Χορηγούς και Εταιρείες.... Ότι δε μασάμε, και ότι πιθανή τιμωρία μόνον των δικών μας θα επιφέρει λαϊκή κατακραυγή... Και καταστροφή του show τους.....

Άντε γιατί πολύ μας τα πρήξανε.... Τους ταϊζουμε, τους κοιμίζουμε, τους ποτίζουμε, τους πληρώνουμε... έ... δε θα μας πηδήξουν και τη γυναίκα μας τα λαμόγια!!!!!!!! Ως εδώ!!!!! :mad:

Λίγη προσόχη. Δεν βρίζουμε εδώ και δεν κάνουμε επίθεση στον τρόπο διατύπωσης στα όσα γράφει κάποιος.

lewton&kostas@sl45i ,

Αφήστε το. Από ότι κατάλαβα, δεν τρέχει κάτι :) Μην το συνεχίζετε γιατί δεν έχει νόημα στην κουβέντα μας.

Δηλαδη επειδη ολοι ντοπαριζονται (που δεν το πιστευω)να ντοπαριζονται και οι δικοι μας?Θα νιωθεις περηφανος?αν οντως ντοπαριζονται καλυτερα να αποκλειστουν (αποψη μου):o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mic_nick45 (13 Αύγ. 2004 , 17:44)

Εγώ από τη μεριά μου εύχομαι να μην υπάρξουν γιουχαϊσματα στο Ρογκ ή στους Αμερικάνους, αλλά θα αισθανθώ περήφανος για τους Έλληνες, εάν ακούσω κάποια στιγμή στο Στάδιο μια λαϊκή ιαχή ΚΕΝΤΕΡΗΣ-ΚΕΝΤΕΡΗΣ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ...

να δείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αναγνωρίζουμε και να στείλουμε ένα μύνημα σε "Αθανάτους", Χορηγούς και Εταιρείες.... Ότι δε μασάμε, και ότι πιθανή τιμωρία μόνον των δικών μας θα επιφέρει λαϊκή κατακραυγή... Και καταστροφή του show τους.....

Άντε γιατί πολύ μας τα πρήξανε.... Τους ταϊζουμε, τους κοιμίζουμε, τους ποτίζουμε, τους πληρώνουμε... έ... δε θα μας πηδήξουν και τη γυναίκα μας τα λαμόγια!!!!!!!! Ως εδώ!!!!! :mad:

opa re file...den einai etsi akrivws ta pragmata.den mas pidane tpt.o kederis kai i thanou figane mazi tin ora tou afnidiou doping control,meta tous psaxnan kai den tous vriskane kai meta trakarane me ti mixani pali mazi...opws katalavaineis i ta palikaria mas exoun pesei sto pio atixo diimero tis zois tous i kati exoune kanei kai theloune na to kripsoune.elpizw kai euxomai na einai to proto.Omws oti kai na ginei..opoia pinh kai na epivlithei den tha fteei o rog oute oi amerikanoi..tha fteei o kederis kai i thanou.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Αύγ. 2004 , 17:42)

Όλα αυτά που γράφεις σωστά είναι.

ΑΛΛΑ

Έγραψες στο άλλο thread:

Και ερωτώ:

Αν αντί για 8 μαύρους ήταν 6 μαύροι, ένας άσπρος και ένας πράσινος τι θα άλλαζε;

Γιατί έγραψες το "μαύρους"; Γιατί δεν έγραφες σκέτο "...χειροκροτήσουν τους αθλητές τους...";

Αυτή ήταν η απορία μου.

Κακώς κόλλησες με το θέμα και κακώς το πήρες ως υπονοούμενο περί ρατσισμού. :worry:

όπως ξέρεις στα συγκεκριμένα αγωνίσματα τα εισητήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό επειδή ο κόσμος ανυπομονούσε να δει ...guess who! Τον Κεντέρη! Το μάυρους το είπα γιατί συνήθως είναι όλοι μαύροι. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. :!:

Ο μόνο που έκανε ενδιαφέρον το αγώνισμα και διέφερε ήταν ο Κεντέρης.

Όλα τα άλλα υπονοούμενα σου περί μάυρων και 6 άσπρων είναι τελείως λανθασμένα κι απορώ που το συνεχίζεις ενώ σου δωσα διευκρινίσεις

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (13 Αύγ. 2004 , 17:49)

lewton&kostas@sl45i ,

Αφήστε το. Από ότι κατάλαβα, δεν τρέχει κάτι :) Μην το συνεχίζετε γιατί δεν έχει νόημα στην κουβέντα μας.

Ωχ σόρρυ, ειλικρινά μόλις είδα το ποστ σου :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Αύγ. 2004 , 17:55)

όπως ξέρεις στα συγκεκριμένα αγωνίσματα τα εισητήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό επειδή ο κόσμος ανυπομονούσε να δει ...guess who! Τον Κεντέρη! Το μάυρους το είπα γιατί συνήθως είναι όλοι μαύροι. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. :!:

Ο μόνο που έκανε ενδιαφέρον το αγώνισμα και διέφερε ήταν ο Κεντέρης.

Όλα τα άλλα υπονοούμενα σου περί μάυρων και 6 άσπρων είναι τελείως λανθασμένα κι απορώ που το συνεχίζεις ενώ σου δωσα διευκρινίσεις

Όχι, τώρα μου έδωσες διευκρινήσεις για το τι εννοούσες με τους μαύρους.

Εξακολουθώ να διαφωνώ αλλά κατάλαβα τι ήθελες να πεις.

Όσο για τον κόσμο που θα πάει να δει τον Κεντέρη... ας δει τον Ιακωβάκη. Είναι πολύ καλύτερος αθλητής. Στο κάτω κάτω όταν πάιρνεις εισιτήριο δεν υπογράφεις συμβόλαιο ότι θα δεις τον Κεντέρη, υπογράφεις συμβόλαιο ότι θα δεις τα 200μ. αντρών.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (13 Αύγ. 2004 , 17:51)

Δηλαδη επειδη ολοι ντοπαριζονται (που δεν το πιστευω)να ντοπαριζονται και οι δικοι μας?Θα νιωθεις περηφανος?αν οντως ντοπαριζονται καλυτερα να αποκλειστουν (αποψη μου):o

Τότε θα έπρεπε να αποκλειστούν όλοι και να σταματήσουν οι αγώνες μέχρι να καθαρίσουμε από αυτές τις ουσίες (άποψη μου)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Αύγ. 2004 , 17:57)

Όχι, τώρα μου έδωσες διευκρινήσεις για το τι εννοούσες με τους μαύρους.

Εξακολουθώ να διαφωνώ αλλά κατάλαβα τι ήθελες να πεις.

Όσο για τον κόσμο που θα πάει να δει τον Κεντέρη... ας δει τον Ιακωβάκη. Είναι πολύ καλύτερος αθλητής. Στο κάτω κάτω όταν πάιρνεις εισιτήριο δεν υπογράφεις συμβόλαιο ότι θα δεις τον Κεντέρη, υπογράφεις συμβόλαιο ότι θα δεις τα 200μ. αντρών.

:ουφ:

Mα γιατι πιστευεις οτι ΟΛΟΙ ντοπαριζονται,αφου γινονται τοσες εξετασεις!δεν ξερω τι να πω πια,δεν ειδα αλλους αθλητες να αποφευγουν τις εξετασεις..τεσπα. . .τουλαχιστον περιμενω η τελετη εναρξης να μας αλλαξει την διαθεση