WitchKing Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 απορώ γιατι ολοι τρελενεστε με αυτο..η 4 gb rom που εχει ειναι απαγορευτικη..εγω το thl w200s γλυκοκοιτάζω..καμια άλλη προταση? Με €15 τα 4 γίνονται 36. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Με €15 τα 4 γίνονται 36. :) Όπως....... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Όπως....... Το θέμα ειναι ποσα δίνει για εφαρμογές..Γιατί στην sd εφαρμογές δεν εγκαθιστανται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Όπως..........πολλές προσφορές σε κάρτες SD των 32GB. Περιμένω π.χ. στοκ για μια Toshiba Class 10 UHS-I, μόνο €14,50. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα ειναι ποσα δίνει για εφαρμογές..Γιατί στην sd εφαρμογές δεν εγκαθιστανται.. Το Cubot που πήρα τις βάζει και στην SD. Μπορείς να τις μετακινείς κατα βούληση. Αν το περίφημο MIUI δεν το κάνει αυτό, κρίμα η φήμη του. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 απορώ γιατι ολοι τρελενεστε με αυτο..η 4 gb rom που εχει ειναι απαγορευτικη..εγω το thl w200s γλυκοκοιτάζω..καμια άλλη προταση? Αναλογα τον χρηστη παντως,εμενα πχ και 4 gb να ειχε το S650 θα μου εφτανε μια χαρα.Αν εσυ πιστευεις οτι δεν σου φτανουν και θα χρειαστεις περισσοτερα,παρε το w200s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αναλογα τον χρηστη παντως,εμενα πχ και 4 gb να ειχε το S650 θα μου εφτανε μια χαρα.Αν εσυ πιστευεις οτι δεν σου φτανουν και θα χρειαστεις περισσοτερα,παρε το w200s. Μου φτάνουν, αλλα πόσα δίνει για εφαρμογές θελω να ξέρω..Αν δίνει 2 καλά ειμαστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ...πολλές προσφορές σε κάρτες SD των 32GB. Περιμένω π.χ. στοκ για μια Toshiba Class 10 UHS-I, μόνο €14,50. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Cubot που πήρα τις βάζει και στην SD. Μπορείς να τις μετακινείς κατα βούληση. Αν το περίφημο MIUI δεν το κάνει αυτό, κρίμα η φήμη του. :p Και στο Inew V3 που εχω της παίζει και στην sd. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 5 φορές πιο αργά. 50mb/sec η εσωτερική, ουτε 10 η sd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Για αποθήκευση αρχείων είναι οκ.Για τρέξιμο εφαρμογών απο εκεί,δεν συγκρίνεται με την ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης συν το γεγονός ότι οι εφαρμογές που μετακινούμε στην sd απο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->κάρτα sd,δε δουλεύουν τα τυχόν widget που μπορεί να έχουν και υπάρχει και η πιθανότητα σε ένα κόλλημα του κινητού που θα χρειαστεί βγάλσιμο μπαταρίας,απότομη αποσύνδεση του κινητού απο το pc κτλ οι εφαρμογές που είναι στην sd να σταματήσουν να λειτουργούν και να χρειαστούν επανεγκάτασταση. Edited April 11, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 σε ευχαριστω φιλε, σε αυτη την αγγελια αναφερομουν, με εσωσες :ρ δηλαδη huawei honor 3c, το xiaomi Hongmi, zopo zp700 καλυτερο το honor? Το zopo zp700 να το βγαλεις απο τη λιστα, διαβαζω αρκετα προβληματα με το σημα του. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 5 φορές πιο αργά. 50mb/sec η εσωτερική, ουτε 10 η sd... Αυτό φαντάζομαι οτι εξαρτάται απο το κινητό. Τα φθηνά που μας απασχολούν εδώ δεν θα έχουν μνήμες "πρώτης διαλογής" Μέτρησα με το SD Bench και η εσωτερική μνήμη ήταν 1,5-2 φορές πιο γρήγορη απο την κάρτα Transcend Class 10 που έχω μέσα. Με το μέγεθος των εφαρμογών, έχει τόση σημασία η ταχύτητα; Δεν σηκώνουμε δα και Photoshop :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γειά σας,είμαι νέα στο φόρουμ και θέλω την άποψη σας αν γίνεται :) Πρώτη φορά θα πάρω smart και έχω προβληματισμό,δεν ξέρω αγγλικά,άρα θα το πάρω με Ελληνικά και δεν έχω σχέση με τεχνολογία. Θέλω από το κινητό, ίντερνετ, φωτογραφίες, κανένα παιχνίδι, ίσως χρησιμοποιήσω gps, ταινιούλες, Fb, Youtube και να κρατάει η μπαταρία. Είμαι ανάμεσα σε Huawai Honor 3c - lenovo s 820, που και τα 2 μου αρέσουν. Το Honor λόγω 2 GB έναντι 1GB του lenovo,αλλά το lenovo έχει καλύτερη κάμερα πίσω 13ΜP ενώ το honor 8MP και ίσως 5MP όπως λένε κάποια παιδιά. Και αν τελικά μου πείτε το Honor 3c τότε πάλι έχω προβληματισμό το Honor ή το Thl t11 που έχει οχτω πυρήνες και αν πείτε το Thl t11 μήπως τελικά αξίζει με 50 δολάρια παραπάνω το Thl T100s ; Όπως καταλάβατε διάβασα πολλά εδώ μέσα 1 εβδομάδα και αντί να βοηθηθώ μάλλον τα έχω μπλέξει αρκετά :( 1. Honor 3c VS lenovo s820 2. Ο νικητής από τα παραπάνω VS Thl T11 3. Ο νικητής VS Thl T100s 4. Και αν τελικά πείτε το Thl t100s αξίζει η διαφορά των 90 δολαρίων με το lenovo και Honor 3c ; Ελπίζω να με βοηθήσετε έστω στο πρώτο θέμα μου. Όποιος έχει άποψη ακόμα και από γνωστό του θα ήθελα να μου την πει. Σίγουρα θα βάλω και θέμα στην σύγκριση και στο φόρουμ του Thl t100s. Ελπίζω να μην σας κούρασα και ευελπιστώ στο να με βοηθήσετε,σας ευχαριστώ :) Αφου παίρνεις πρώτη φορά smartphone δεν θα καταλάβεις διαφορά από τις συσκευές λόγω hardware. Πάρε όποιο σου αρέσει εμφανισιακά. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αυτό φαντάζομαι οτι εξαρτάται απο το κινητό. Τα φθηνά που μας απασχολούν εδώ δεν θα έχουν μνήμες "πρώτης διαλογής" Μέτρησα με το SD Bench και η εσωτερική μνήμη ήταν 1,5-2 φορές πιο γρήγορη απο την κάρτα Transcend Class 10 που έχω μέσα. Με το μέγεθος των εφαρμογών, έχει τόση σημασία η ταχύτητα; Δεν σηκώνουμε δα και Photoshop :) Είχα περάσει κατά λάθος το Sygic στην class10 SD και το πρόγραμμα έκανε 6-7 δευτερόλεπτα στο W200 που είχα. Το μετέφερα στην εσωτερική, πατάς κουμπί, ένα δευτερόλεπτο, σπραφ, χάρτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Για αποθήκευση αρχείων είναι οκ.Για τρέξιμο εφαρμογών απο εκεί,δεν συγκρίνεται με την ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης συν το γεγονός ότι οι εφαρμογές που μετακινούμε στην sd απο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->κάρτα sd,δε δουλεύουν τα τυχόν widget που μπορεί να έχουν και υπάρχει και η πιθανότητα σε ένα κόλλημα του κινητού που θα χρειαστεί βγάλσιμο μπαταρίας,απότομη αποσύνδεση του κινητού απο το pc κτλ οι εφαρμογές που είναι στην sd να σταματήσουν να λειτουργούν και να χρειαστούν επανεγκάτασταση. Φίλε μου δεν ξέρω σε ποιό τηλ. αναφέρεσαι, αλλά εγώ έβγαλα την μπαταρία από το dg500 και ενώ έχω τις εφαρμογές στην κάρτα, όλες δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Υπάρχει πιθανότητα έγραψα.Όχι ότι θα συμβεί πάντα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosion Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά καλημέρα,μόλις γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι,όποιος γνώρίζει βέβαια.... είναι δυνατόν να είναι αλήθεια τα 2 παρακάτω link ? http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A850-MT6582m-Quad-Core-Phone-IPS-5-5-inch-Android-4-2-1GB-4GB-Multiple/1764276493.html http://www.aliexpress.com/store/product/Sony-Xperia-Z1-3G-20MP-16GB-Jelly-Bean-Quad-Core-Factory-Unlocked-World-Mobile-Phone-White/1201142_1764230051.html Έχω παραγγείλει κατά το παρελθόν 2 φορές από το συγγεκριμένο site,προιόντα μικρής αξίας ,χωρίς να μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και από οτι ξέρω υποστηρίζει paypal κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά καλημέρα,μόλις γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι,όποιος γνώρίζει βέβαια.... είναι δυνατόν να είναι αλήθεια τα 2 παρακάτω link ? http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A850-MT6582m-Quad-Core-Phone-IPS-5-5-inch-Android-4-2-1GB-4GB-Multiple/1764276493.html http://www.aliexpress.com/store/product/Sony-Xperia-Z1-3G-20MP-16GB-Jelly-Bean-Quad-Core-Factory-Unlocked-World-Mobile-Phone-White/1201142_1764230051.html Έχω παραγγείλει κατά το παρελθόν 2 φορές από το συγγεκριμένο site,προιόντα μικρής αξίας ,χωρίς να μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και από οτι ξέρω υποστηρίζει paypal κτλ. Όταν βλέπεις έμπορο χωρίς αξιολόγηση, και τέτοιες τιμές, απλά προσπερνάς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Dual Boot σε Mediatek, με χρήση κάρτας μνήμης, για όποιους πειραματίζονται http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tutorial-How-to-setup-dual-boot-on-MTK Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά καλημέρα,μόλις γράφτηκα και θέλω να ρωτήσω κάτι,όποιος γνώρίζει βέβαια.... είναι δυνατόν να είναι αλήθεια τα 2 παρακάτω link ? http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A850-MT6582m-Quad-Core-Phone-IPS-5-5-inch-Android-4-2-1GB-4GB-Multiple/1764276493.html http://www.aliexpress.com/store/product/Sony-Xperia-Z1-3G-20MP-16GB-Jelly-Bean-Quad-Core-Factory-Unlocked-World-Mobile-Phone-White/1201142_1764230051.html Έχω παραγγείλει κατά το παρελθόν 2 φορές από το συγγεκριμένο site,προιόντα μικρής αξίας ,χωρίς να μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και από οτι ξέρω υποστηρίζει paypal κτλ. Πρώτον δεν είδα πουθενά paypal, και δεύτερον τι είδους προϊόντα παρήγγειλες και δεν είχες πρόβλημα εφ'όσον ο τυπος στέλνει μόνο με DHL ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Γειά σας,είμαι νέα στο φόρουμ και θέλω την άποψη σας αν γίνεται :) Πρώτη φορά θα πάρω smart και έχω προβληματισμό,δεν ξέρω αγγλικά,άρα θα το πάρω με Ελληνικά και δεν έχω σχέση με τεχνολογία. Θέλω από το κινητό, ίντερνετ, φωτογραφίες, κανένα παιχνίδι, ίσως χρησιμοποιήσω gps, ταινιούλες, Fb, Youtube και να κρατάει η μπαταρία. Είμαι ανάμεσα σε Huawai Honor 3c - lenovo s 820, που και τα 2 μου αρέσουν. Το Honor λόγω 2 GB έναντι 1GB του lenovo,αλλά το lenovo έχει καλύτερη κάμερα πίσω 13ΜP ενώ το honor 8MP και ίσως 5MP όπως λένε κάποια παιδιά. Και αν τελικά μου πείτε το Honor 3c τότε πάλι έχω προβληματισμό το Honor ή το Thl t11 που έχει οχτω πυρήνες και αν πείτε το Thl t11 μήπως τελικά αξίζει με 50 δολάρια παραπάνω το Thl T100s ; Όπως καταλάβατε διάβασα πολλά εδώ μέσα 1 εβδομάδα και αντί να βοηθηθώ μάλλον τα έχω μπλέξει αρκετά :( 1. Honor 3c VS lenovo s820 2. Ο νικητής από τα παραπάνω VS Thl T11 3. Ο νικητής VS Thl T100s 4. Και αν τελικά πείτε το Thl t100s αξίζει η διαφορά των 90 δολαρίων με το lenovo και Honor 3c ; Ελπίζω να με βοηθήσετε έστω στο πρώτο θέμα μου. Όποιος έχει άποψη ακόμα και από γνωστό του θα ήθελα να μου την πει. Σίγουρα θα βάλω και θέμα στην σύγκριση και στο φόρουμ του Thl t100s. Ελπίζω να μην σας κούρασα και ευελπιστώ στο να με βοηθήσετε,σας ευχαριστώ :) Για την χρήση που θέλεις να κάνεις δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά, όλα θα σου τα κάνουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Όσον αφορά την φωτογραφία μην κοιτάς τα mp γιατί δεν είναι τα μόνα που παίζουν ρόλο στην "καλή" φωτογραφία. Η ποιότητα του φακού και το μέγεθος του αισθητήρα είναι αυτά που μετράνε πολύ περισσότερο από τα π.χ. 13mp. Πάρε αυτό που σου αρέσει με την σκέψη πάντα ότι δεν θα είσαι για πάντα άσχετη με τα smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό μέρος, αλλα θα ηθελα καποιος να μου πει πως παιρνω τον κωδικό για το 1 δολλάριο εκπτωση στο to2c με το facebook like... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Έκανες "like"; Αν ναι, την επόμενη φορά που θα μπεις στο site του To2C θα βγάλει παράθυρο με τον κωδικό και θα τον βγάζει κάθε φορά που μπαίνεις μέχρι να τον χρησιμοποιήσεις. Ο δικός μου είναι FBCK, δοκίμασε τον. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμμ...ενώ χθες το έβγαζε, σήμερα δεν το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Έκανες "like"; Αν ναι, την επόμενη φορά που θα μπεις στο site του To2C θα βγάλει παράθυρο με τον κωδικό και θα τον βγάζει κάθε φορά που μπαίνεις μέχρι να τον χρησιμοποιήσεις. Ο δικός μου είναι FBCK, δοκίμασε τον. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμμ...ενώ χθες το έβγαζε, σήμερα δεν το βλέπω. ο κωδικος ειναι FCBK εκανες ενα μικρο λαθακι :lol: Μου αφαιρεί 1.80 ευρώ δηλαδή είναι 1% εκπτωση, οχι 1$.. Η Susan μου εταξε και εναν car charger, όλα κομπλέ..Να σαι καλα φιλε για τον κωδικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σ αυτα ρε παιδια γιατι εγω δεν τη βλεπω και εχουν 30 ευρω διαφορα? http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/6-7_Inch_Android_Phones/THL_T200_6_Inch_True_Octa-Core_Android_4.2_Phone_-_1080p_HD_IPS_Screen_1.7GHz_CPU_2GB_RAM_NFC/ http://www.geekbuying.com/item/ThL-T200-MTK6592-6inch-IPS-FHD-Screen-2GB-RAM-32GB-ROM-Support-NFC-OTG-3G-GPS-Android-4-2-OS-Smart-Phone-322512.html Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα? Edited April 12, 2014 by varajohn Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ο κωδικος ειναι FCBK εκανες ενα μικρο λαθακι :lol: Ναι, αυτό. Facebook χωρίς τα φωνήεντα. Κάτι τέτοια παθαίνω όταν γράφω γρήγορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts