TUPAC_RIP Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχεις καμμιά εφαρμογή υπόψιν, για να μην κάνω πειράματα ? Δυστυχως δεν εχω. Τσεκαρε σχολια και τετοια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η πιο σωστή μετρηση πρέπει να γίνει με πολύμετρο. Φορτισέ τη τέρμα και μετρα τη με πολύμετρο. Θα πρέπει να σου δειξει ~4,2V Οι εφαρμογές του playstore συνήθως δεν κάνουν τίποτα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η πιο σωστή μετρηση πρέπει να γίνει με πολύμετρο. Φορτισέ τη τέρμα και μετρα τη με πολύμετρο. Θα πρέπει να σου δειξει ~4,2V Οι εφαρμογές του playstore συνήθως δεν κάνουν τίποτα Με καποιο τροπο ομως πρεπει να γραφτει απο την αρχη το battery stats ωστε το software να βλεπει σωστα την ταση. Ετσι δεν ειναι; Εκτος και αν το προβλημα ειναι οντως της μπαταριας, που δε νομιζω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχεις καμμιά εφαρμογή υπόψιν, για να μην κάνω πειράματα ? Battery Calibration Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Άτομο από την Google και developer του android δεν είχε δηλώσει πει καιρού ότι δεν ισχύουν αυτά περί calibration, batterystats.bin κλπ; Και πως όλα τα προγράμματα που και καλά κάνουν αυτήν την δουλειά απλά δεν κάνουν τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχεις καμμιά εφαρμογή υπόψιν, για να μην κάνω πειράματα ? Δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα δουλέψει αλλά , σε κινητό φίλου κάπου διάβασα κάποια διαδικασία και την ακολούθησα για λογαριασμό του και το θέμα απεκατεστάθη. Οταν φτάσει στο ανώτερο 88-96 , βγάλτο από τη φόρτιση , και κάνε κάτι (παίξε κάποια παιχνίδια) μέχρι να σβύσει το κινητό . Βάλτο στη φόρτιση κι' αν ξεπεράσει το 88-96 , άστο να πάει στο 100 . Μη βγάλεις τον φορτιστή άστο στο 100 γιά μισή ώρα και μετά ξανά την διαδικασία (παιχνίδι κλπ) μέχρι να σβύσει ξανά μόνο του . Αν ξαναπάει στο 100% , είσαι ΟΚ . Αν δεν δουλέψει η παραπάνω διαδικασία , ίσως να φταίει ο φορτιστής ή το καλώδιο ή και τα δύο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 παιδια καπιο λεξικο για κινεζικο εχουμε; δηλαδη να εχουμε τ9 σε κινεζικο :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 έβαλες το touchpal; παιδιά αν αγοράσω το Leagoo http://www.geekbuying.com/item/Leagoo-Lead-3S-960-540-Pixels-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-4-5-Inch-Smartphone-Android-4-4-OS-1GB-RAM-8-0MP-3G-GPS---White-332576.html για δώρο θα δουλέψει λέτε ή θα γίνω ρόμπα; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 έβαλες το touchpal; παιδιά αν αγοράσω το Leagoo http://www.geekbuying.com/item/Leagoo-Lead-3S-960-540-Pixels-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-4-5-Inch-Smartphone-Android-4-4-OS-1GB-RAM-8-0MP-3G-GPS---White-332576.html για δώρο θα δουλέψει λέτε ή θα γίνω ρόμπα; Η γνωμη μου ειναι αυτη στο ποστ #5623. Αντε και Doogee και Cubot. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η γνωμη μου ειναι αυτη στο ποστ #5623. Αντε και Doogee και Cubot. ναι όντως την είχα διαβάσει, αλλά ως γνωστόν οι γυναίκες πάνε ανάλογα με το design και όχι τη μάρκα! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ναι όντως την είχα διαβάσει, αλλά ως γνωστόν οι γυναίκες πάνε ανάλογα με το design και όχι τη μάρκα! Κι οταν σου βγαλει προβλημα και δε θα βρησκεις υποστιριξη μιας και το εχουν ελαχιστοι τοτε θα στο κοπαναει στο κεφαλι και παει το design και πανε ολα. Απλως προειδοποιησε την αν εχει σκοπο να το ρισκαρει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπερα σε ολους!Βρε παιδια εχω μια απορια,τι ειναι καλυτερο σε ενα κινητο να ειναι 4 core με 2 gb ram η 8 core με 1 gb ram?!θελω να παρω ενα κινητακι για τον γιοκα μου ο οποιος θα παιζει και κανα παιχνιδακι και δεν ξερω τι σκ@τ@ να του παρω :lol:!Ελπιζω να μην ειμαι off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 είναι πολλές οι παράμετροι, αλλά αν είναι όλα τα άλλα ίδια θα έπαιρνα το 1ο για απόδοση και 2ο για οικονομία στη μπαταρία Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλά που διαβάζω κανένα φόρουμ και μαθαίνω, εγώ με απλή λογική θα έπαιρνα το 4πυρηνο για οικονομία, θεωρώντας οτι οι περισσοτεροι πυρήνες τρώνε περισσότερο ρεύμα, ειδικα όταν πρόκειται να τρέξουν απαιτητικές εφαρμογές, όπως τα παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 δηλαδη αμα εχει 8 θα τρωει μπαταρια; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 δηλαδη αμα εχει 8 θα τρωει μπαταρια; :P μάλλον το ανάποδο αλλά όλα αυτά είναι και λίγο θεωρία στις απαιτητικές εφαρμογές θα είναι πάνω κάτω τα ίδια και ίσως η ram να μετρήσεις περισσότερο Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ας πω το αλλο ενα κινητο με 4 cores και 2 gb ram στα 1,3 ghz ειναι καλυτερο απ¨οτι ενα κινητο με 8 cores 1 gb ram και 1,4 ghz?ΟΕΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλά που διαβάζω κανένα φόρουμ και μαθαίνω, εγώ με απλή λογική θα έπαιρνα το 4πυρηνο για οικονομία, θεωρώντας οτι οι περισσοτεροι πυρήνες τρώνε περισσότερο ρεύμα, ειδικα όταν πρόκειται να τρέξουν απαιτητικές εφαρμογές, όπως τα παιχνιδια Δεν λειτουργούν οι 4 ή οι 8 όλοι μαζί, εκτός και αν παίζεις κανα βαρύ παιχνίδι ή έχεις καμια 10αριά παράθυρα συγχρόνως ανοιχτά, εγώ ας πούμε τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα μου τρέχουν οι 2 πυρήνες μόνο με 2 παράθυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπερα σε ολους!Βρε παιδια εχω μια απορια,τι ειναι καλυτερο σε ενα κινητο να ειναι 4 core με 2 gb ram η 8 core με 1 gb ram?!θελω να παρω ενα κινητακι για τον γιοκα μου ο οποιος θα παιζει και κανα παιχνιδακι και δεν ξερω τι σκ@τ@ να του παρω :lol:!Ελπιζω να μην ειμαι off topic Η ταπεινή μου γνώμη είναι 4 Core με 2 GB Ram γιατί να έχεις υπόψιν οτι από τα 2 GB Ram τα 500 με 600 χρειάζονται η εφαρμογές που τρέχουν στο background, επίσης σπουδαίο ρόλο παίζει και στα ποσά GHz είναι συγχρονισμενο, τουλάχιστον πάνω από 1,7GHz είναι καλά. Όχι οτι στα 1,3GHz θα έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά τα σκαλώματα δεν τα γλυτώνεις....!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ας πω το αλλο ενα κινητο με 4 cores και 2 gb ram στα 1,3 ghz ειναι καλυτερο απ¨οτι ενα κινητο με 8 cores 1 gb ram και 1,4 ghz?ΟΕΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Ας πω το αλλο ενα κινητο με 4 cores και 2 gb ram στα 1,3 ghz ειναι καλυτερο απ¨οτι ενα κινητο με 8 cores 1 gb ram και 1,4 ghz?ΟΕΟ? Ποσες φορες θα επαναλαβεις την ιδια ερωτηση;;; δεν ηταν αρκετες οι πληροφοριες απο τους ανωθεν;; Edited November 12, 2014 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ας πω το αλλο ενα κινητο με 4 cores και 2 gb ram στα 1,3 ghz ειναι καλυτερο απ¨οτι ενα κινητο με 8 cores 1 gb ram και 1,4 ghz?ΟΕΟ? Πάρε όποιο θέλεις, αρκεί να είναι κάπως γρήγορο και να έχει καλή ανάλυση εφ'όσον είναι γιά παιδί. Ποσες φορες θα επαναλαβεις την ιδια ερωτηση;;; δεν ηταν αρκετες οι πληροφοριες απο τους ανωθεν;; Ελπίζω να σταματήσει .... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Ποσες φορες θα επαναλαβεις την ιδια ερωτηση;;; δεν ηταν αρκετες οι πληροφοριες απο τους ανωθεν;; Ελπίζω να σταματήσει .... :lol: Σκέψου να αγόραζε και χωράφι....!!!!:dizzy: Edited November 13, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Τη βοήθειά σας παιδιά... Δίκαρτο android smartphone μέχρι 80 ευρώ για την αρραβωνιαστικιά? Βαριά μέχρι τις 4 ίντσες και ΚΑΛΗ μπαταρία. Το τωρινό της που βγάζει 6-7 μέρες, της σβήνει συνέχεια από μπαταρία. Φανταστείτε να βγάζει μία- δύο ημέρες... Υπάρχει καμιά πρόταση? Προς το παρόν κλείνω προς το Jiayu F1, αλλά καλό θα ήταν να έχω κάποια άλλη πρόταση, ή έστω μια θετική γνώμη για αυτό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Υπάρχει καμιά πρόταση? Προς το παρόν κλείνω προς το Jiayu F1, αλλά καλό θα ήταν να έχω κάποια άλλη πρόταση, ή έστω μια θετική γνώμη για αυτό. Ευχαριστώ. Cubot S168. Κοιταξε το, και γενικα διαβασε λιγο πιο πισω θα βρεις αρκετε προτασεις. Αυτο ισχυει για ολους!!! Μην ρωτατε σε καθε σελιδα για κινητο φθηνο, καλο και να ειναι σπιτι σε δυο μερες!!! Edited November 13, 2014 by alkerath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts