Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τα δύο, έχουν νήματα - θα βρεις αρκετές πληροφορίες

Cubot

Tronsmart

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα περιμενεις λιγο, θα βγουν αρκετα μοντελα με αυτα που ζητας το φθινοπωρο. Αυτο που ανακοινωθηκε και ταιριαζει με αυτα ειναι το redmi note 4g και το

http://www.2lenovo.com/lenovo-k920-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-android-4-4-smartphone-3gb-ram-32gb-rom-6-0-inch-2k-screen-4g-lte-silver.htm

Φυσικα η τιμη δεν θα ειναι αυτη αλλα πολυ παραπανω.

Δες το νημα που εχει στην υποενοτητα lenovo εχει βγει και review.

http://www.gizmochina.com/2014/08/22/lenovo-k920-vibe-z-pro-review-night-time-shots-are-amazing/

Edit: ακυρο για redmi note 4g, ειναι μονοκαρτο

Καλά το lenovo θα έχει quad HD οθόνη?? Τι να την κάνουμε? Υπερβολή πια..

Καλά το lenovo θα έχει quad HD οθόνη?? Τι να την κάνουμε? Υπερβολή πια..

Εδω πριν λιγο καιρο θεωρουσαμε υπερβολη το full hd και τις 5" ιντσες και φτασαμε να ψαχνουμε για 5.5 και πανω. Επισης καπως πρεπει να προσελκυστει ο κοσμος ακουγοντας μεγαλα νουμερα για να κινηθει η αγορα. Το οππο find 7 εχει ηδη quad hd με 5.5". Περα αυτων ομως το λενοβο εχει βελτιωσει κατα πολυ πιο ουσιαστικα χαρακτηριστικα οπως η αυτονομια και η καμερα.

Χαιρετώ τους φίλους του forum.

Ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό από εξωτερικό,που να έχει πάρα πολύ καλό δέκτη gps.

Αυτή την στιγμή έχω το lenovo A820, και αν και το θεωρώ πολύ καλό,σχετικά γρήγορο,έχω θέμα μεγάλο με το gps.Kαι δεν είναι μόνο ότι αργεί να λοκάρει,αλλά χάνει πολύ εύκολα το σήμα.Θέλω λοιπόν κάποιο κινητό με επεξεργαστή που να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλλίτερα στο gps (offline μιλάω πάντα).Και το δεύτερο που κοιτάω είναι η ram γιατί συνεχώς ξεμένω...και ναι έχω κάνει την ram 2,7γβ με πατέντες,απλά θα ήθελα να ήταν έτσι έτοιμο στημένο.Τελευταίο είναι το flash κάμερας που δεν έχει το Α820.

Λοιπόν;σε τι επεξεργαστή προσανατολίζομαι;

καλό gps = όχι κινητά με MTK επεξεργαστή, έτσι μας λες πρώτα πόσα διαθέτεις γιατί κινέζικα και με qualcomm cpu δεν είναι πολλά και όσα είναι είναι αρκετά καλά και κυμαίνονται από 200 ευρώ και πάνω (τα περισσότερα)

αν εξαιρέσεις τη ram δουλειά σου έκανες και με το XiaoMi HongMi Red Rice 1S

και μετά πάμε για συσκευές κάπου στα 200 και πάνω

Lenovo a760,, πολύ καλό και κάπου το είδα στα 60€ το μαύρο

αρκετά καλό gps αλλά χάνει πολύ όσο αγορά οθόνη camera κλπ κλπ, είναι low end συσκευή

Edited by egodemis

To Jiayu G2F εχει Ελληνικά; Ρωτάω επειδη το βλέπω τώρα στο minideal, αλλά δεν βλέπω τα Ελληνικά στις υποστηριζόμενες γλώσσες.

απο vickmall (αψογο καταστημα για την παραγγελια μιλαω)το πηρα με Ελληνικα και ρουτ δεν πειραξα τιποτα για τα χρηματα του ειναι σπεσιαλ

το εβαλα τις 2 καρτες το φορτισα περασα τις εφαρμογες που ηθελα και το κινητακι φυσαει

καλη σου συνεχεια ;)

Απο εκει θα προτείνω κι εγώ τότε και ας κάνει ότι θέλει.

Το ρουτ στο χρέωσαν ή free; Google play έχει; Απο τα 4GB πόσο ελεύθερο χώρο αφήνει στον χρήστη;

Στο minideal είδα ότι οι πελάτες γράφουν από κάτω στα σχόλια τον αριθμό της παραγγελίας και πως θέλουν να τους έρθει το τηλέφωνο (Ελληνικά, ρουτ κλπ). Επειδή εγώ θα το παραγγείλω στο vickmall που τα γράφω αυτά για να διευκρινιστούν;

Edited by highpriest

Μπορείς να τα γράψεις στα σχόλια του PayPal.

Επίσης όταν κάνεις τη παραγγελία, στείλε και ένα mail στη selina η γράψε στο chat τις λεπτομέρειες που θέλεις.

:)

καλημερα

ποιο απο τα 3 κινητα μου προτείνεται...όσο περισσοτερες γνωμες τοσο καλυτερα... :)

THL 5000 SmartPhone MTK6592 turbo Octa Core 2.0GHZ 5.0inch FHD 2GB RAM 16GB ROM With NFC 5000MAH battery

Huawei Honor 6 4G LTE SmartPhone Android 4.4 Octa Core 3GB 16GB 5 Inch 13MP camera Dual Sim

ZTE Nubia Z7 Mini 4G LTE Android 4.4 2.3GHZ 5.0'' 1080P RAM 2GB ROM 16GB SmartPhone

ευχαριστω

LG G4

Χαίρεται και από εμένα, θέλω να αγοράσω 2 κινητά. Το xiaomi mi3 και το xiaomi red 1s.

Υπάρχει κάποιος που να αγόρασε από Ευρώπη μεριά και να προτείνει κάποια αποθήκη;

Επίσης, όταν είναι να παραγγείλω από κίνα τι πρέπει να ζητήσω; Εννοώ του τύπου να έχει ελληνικά, να είναι εντάξει το τηλέφωνο, να βάλουν δώρο 20-30$ κτλ.

και μετά πάμε για συσκευές κάπου στα 200 και πάνω

Σκέφτομαι και αυτό που είναι και dual sim...

http://www.aliexpress.com/item/5-0-inch-ZTE-V5-Red-Bull-Original-phone-MSM8226-Quad-Core-2GB-RAM-Dual-Camera/1891030008.html

Απλά έκανα κάποιες ερωτήσεις στο ανάλογο forum Zte V5 Redbull

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5577574#post5577574

Η Cubot βαζει το ιδιο firmware σε ολα της τα μοντελα. Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα, αλλα εμεινα ικανοποιημενος. Σαν εταιρια ειναι τιμια και τα τηλεφωνα της ειναι αξια εμπιστοσυνης. Με χαλαει λιγο η μπαταρια ( αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο ) και το γεγονος οτι αλλα λεει η Cubot αλλα λεει το vickmall. Aν δεις λεει οτι δινει 2350 μπαταρια και πιο κατω 2200

Καλησπέρα βασικά σκέφτομαι και αυτο http://www.minideal.net/umi-c1-android-4-4-smartphone-mtk6582-quad-core-5-5inch-13mp-rom-16gb.html

51,99$ εχω κουπονι απο pandawill,μεχρι +30€ απο μερους μου(τοταλ 90$) τι προτεινεται??

υποψιν να μην ειναι σε εκπτωση,δεν ισχυει το κουπονι γι αυτα!

51,99$ εχω κουπονι απο pandawill,μεχρι +30€ απο μερους μου(τοταλ 90$) τι προτεινεται??

υποψιν να μην ειναι σε εκπτωση,δεν ισχυει το κουπονι γι αυτα!

Δες το THL T6s.

Το ίδιο με το THL μου φαίνεται.. Ας μας διαφωτίσουν οι πιο έμπειροι σχετικά με το πιο είναι καλύτερο!:)

Οποιο σ αρεσει περισσοτερο octaviane.Απο την στιγμη που και τα δυο εχουν σχεδον ιδια χαρακτηριστικα,ιδια τιμη και δεν εχουμε παραλαβες στη χωρα μας,δεν μπορουμε να στηριξουμε με σοβαρα επιχειρηματα τις γνωμες μας.Προσωπικα,THL λογω του οτι την θεωρω καλυτερη απο την Doogee,εμφανισιακα μ αρεσει πιο πολυ και απ οτι φαινεται θα εχει πιο μεγαλη υποστηριξη αν κρινω και απο το θεμα της συσκευης.Η Doogee με εξεπληξε το τελευταιο διαστημα με τα σχεδια και την τιμολογηση της αλλα δεν ξερω αν σταματησε τις τσαπα******ες...
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλησπερα μια ερωτηση εω να κανω. Εχω αγορασει το coolpad 7236, μια χαρα κινητο κανενα παραπονο εκτος ισως απο την μπαταρια !!. Εχει ενα κουμπι το κινητο για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αν το πατγσω γιατι με τρωει να δω τι θα γινει! Τι θα γινει? Εννοω ειναι ρουταρισμενο απο το μαγαζι, θα χαθει αυτο? Θα γυρισει στα αγγλικα, στα κινεζικα? Τι θα γινει? Ειναι το ιδιο με ολα τα κινεζικα κινητα το τι θαγινει? Σας επρηξα το ξερω και ζητω συγνωμη απλα εγκυκλοπαιδικα ρωταω να μαθω.

Απο εκει θα προτείνω κι εγώ τότε και ας κάνει ότι θέλει.

Το ρουτ στο χρέωσαν ή free; Google play έχει; Απο τα 4GB πόσο ελεύθερο χώρο αφήνει στον χρήστη;

Στο minideal είδα ότι οι πελάτες γράφουν από κάτω στα σχόλια τον αριθμό της παραγγελίας και πως θέλουν να τους έρθει το τηλέφωνο (Ελληνικά, ρουτ κλπ). Επειδή εγώ θα το παραγγείλω στο vickmall που τα γράφω αυτά για να διευκρινιστούν;

απ'οτι κοιταξα τωρα την εχει αλλαγμενη την παραγγελια σε δωρα και τιμη

οταν το πηρα δεν ειχε εξτρα χρεωση 3$ ηταν δωρο

Google play εχω κανονικα οτι θελω και με τον συγχρονισμο μεσω email οτι θελω το κατεβαζω απο τον υπολογιστη

ειχα παρει την sony 32GB καρτα απο ebay και μου τα περναει σε αυτην δεν κοιταξα ποσος χωρος ειχε απομεινει εξ'αρχης

Εκανα λογαριασμο στο σαιτ τους και εστειλα με mail αυτα που ζητησα...

Μιλησα και ζωντανα με την selina

Ζητησα ρουτ Ελληνικα μου καναν δωρακι φορτιστη αυτοκινητου

Μονο ενα μειον το μπροστινο εξαρτημα για τον φορτιστη επειδη ειναι λιγακι κοντος στις μπριζες μολις τον περασα χαλασε το ενα το δοντακι...αλλα ο φορτιστης δεν εχει καποιο προβλημα ολα καλα

Και οπως ειπα το κινητακι ειναι ΣΟΥΠΕΡ για τα χρηματα του και δεν εχω και γνωσεις με το να ξεσκαλιζω διαφορα πραγματα... Μεχρι τωρα κατευχαριστημενος :yahoo:

ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ :up:

Θα χρειαστω απαραιτητα 4g ?

Ιντερνετ μπαινω μονο απο wifi και αμα τυχει δωρο στο reload it μπαινω ελαχιστα απο το mobile internet

Υπαρχει μηπως καμια διαφορα στις κλησεις ? (ποιοτητα π.χ.)