bill27 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 εννοω εαν η εφαρμογή υποστηριζει πχ την αλλαγη χρωματος να μπορεις να βαλεις στα μυνηματα κοκκινο και στις κλησεις πρασινο? Sent from mTalk Οχι δεν υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Όχι, προφανώς σου δώσανε tracking αλλα ακόμα δεν παρέλαβε η μεταφορική. Όμως εδώ τέτοιες ερωτήσεις είναι off-topic, για τέτοια θέματα ρώτα εδώ την επόμενη φορά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ευχαριστω.σορυ για το λαθος post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Η... κλασσική ερώτηση. θέλω να πάρω ένα κινητό, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1) κόστος κατά προτίμηση να μην υπερβαίνει τα 200€. Αν είναι λίγο ακριβότερο δεν πειράζει. Αν είναι φτηνότερο, τόσο το καλύτερο. 2) γρήγορο, με ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία, τόσο ως τηλέφωνο όσο και ως "ταμπλέτα". 3) οθόνη 5"-5,7" πολύ καλής ποιότητας. 4) πολύ καλή φωτογραφική (πολύ βασικό, αλλά άσχετο από megapixels). Αν είναι ποιοτική και η μπροστινή, τόσο το καλύτερο. 5) μνήμη τουλάχιστον 3GB. 6) υποδοχή SD (έχω ήδη μια 32 και μια 64GB) ή αποθηκευτικό χώρο 32GB τουλάχιστον. 7) καλή αυτονομία (να βγάζει άνετα τη μέρα με μέτρια χρήση, παραπάνω είναι λίαν ευπρόσδεκτο). 8) future-proof στοιχεία (πχ συμβατότητα με Β20) ευπρόσδεκτα, αλλά όχι απολύτως απαραίτητα. 9) ωραία εμφάνιση. Χρώμα κατά προτίμηση όχι ροζ, γιατί δε σκοπεύω να το... γυρίσω στα σαράντα. :-7 10) από εταιρεία με καλό ιστορικό. Τι θα προτείνατε; Υπάρχει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που νομίζετε ότι πρέπει να βάλω στη λίστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Η... κλασσική ερώτηση. θέλω να πάρω ένα κινητό, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1) κόστος κατά προτίμηση να μην υπερβαίνει τα 200€. Αν είναι λίγο ακριβότερο δεν πειράζει. Αν είναι φτηνότερο, τόσο το καλύτερο. 2) γρήγορο, με ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία, τόσο ως τηλέφωνο όσο και ως "ταμπλέτα". 3) οθόνη 5"-5,7" πολύ καλής ποιότητας. 4) πολύ καλή φωτογραφική (πολύ βασικό, αλλά άσχετο από megapixels). Αν είναι ποιοτική και η μπροστινή, τόσο το καλύτερο. 5) μνήμη τουλάχιστον 3GB. 6) υποδοχή SD (έχω ήδη μια 32 και μια 64GB) ή αποθηκευτικό χώρο 32GB τουλάχιστον. 7) καλή αυτονομία (να βγάζει άνετα τη μέρα με μέτρια χρήση, παραπάνω είναι λίαν ευπρόσδεκτο). 8) future-proof στοιχεία (πχ συμβατότητα με Β20) ευπρόσδεκτα, αλλά όχι απολύτως απαραίτητα. 9) ωραία εμφάνιση. Χρώμα κατά προτίμηση όχι ροζ, γιατί δε σκοπεύω να το... γυρίσω στα σαράντα. :-7 10) από εταιρεία με καλό ιστορικό. Τι θα προτείνατε; Υπάρχει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που νομίζετε ότι πρέπει να βάλω στη λίστα; http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-3ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-3ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html μαλλον τον τρολλαρεις,τα μισα που δεν θελει τα εχει αυτο που του προτεινεις,το εχω σε χρυσο,τελειο μεν αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Άλλες προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Άλλες προτάσεις; lenovo vibe p1 την έκδοση με τα 3gb Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 μαλλον τον τρολλαρεις,τα μισα που δεν θελει τα εχει αυτο που του προτεινεις,το εχω σε χρυσο,τελειο μεν αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνειΕκτός από το Β20 (πόσο σημαντικό είναι, δεδομένου ότι μένω στη Χαλκίδα; ), τι άλλο λείπει από την πρόταση του barlost, σε σχέση με αυτό που ψάχνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Άλλες προτάσεις; ...δες και το ZUK2 με μόνη παραφωνία την υποστήριξη της 800άρας...ανώτερο τουλάχιστον σε επίπεδο επεξεργαστή, μνήμης, αποθηκευτικού χώρου (εσωτερική 64GB χωρίς επέκταση όμως) αλλά με μικρότερη μπαταρία που όμως λόγω οθόνης δεν προβληματίζει πιστεύω... Edited November 9, 2016 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μονο αρνητικο !!! αν το θεωρεις αρνητικο ειναι οτι δεν εχει την 800αρα Αποθηκευτικος χωρος, αν μπορει να βολευτει με μια σιμ +καρτα κατα τα αλλα δεν βλεπω τον λογο να μην το προτιμησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εκτός από το Β20 (πόσο σημαντικό είναι, δεδομένου ότι μένω στη Χαλκίδα; ), τι άλλο λείπει από την πρόταση του barlost, σε σχέση με αυτό που ψάχνω; αν πάς σε Leeco , πας εδώ https://www.aliexpress.com/item/WV-Letv-LeEco-Le-Max-2-X820-X822-4G-LTE-Max2-Mobile-Phone-Snapdragon-820-quad/32655134118.html?spm=2114.13010608.0.0.TdDOr7 που είναι αξιοπιστος πωλητής ( βλ. πωλήσεις ) και πέρνεις το LEMAX 2 που είναι τουμπανο και με την 20 μπάντα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 maxh κοιταξε το oukitel k 6000 pro είναι αστερακι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Η... κλασσική ερώτηση. θέλω να πάρω ένα κινητό, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1) κόστος κατά προτίμηση να μην υπερβαίνει τα 200€. Αν είναι λίγο ακριβότερο δεν πειράζει. Αν είναι φτηνότερο, τόσο το καλύτερο. 2) γρήγορο, με ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία, τόσο ως τηλέφωνο όσο και ως "ταμπλέτα". 3) οθόνη 5"-5,7" πολύ καλής ποιότητας. 4) πολύ καλή φωτογραφική (πολύ βασικό, αλλά άσχετο από megapixels). Αν είναι ποιοτική και η μπροστινή, τόσο το καλύτερο. 5) μνήμη τουλάχιστον 3GB. 6) υποδοχή SD (έχω ήδη μια 32 και μια 64GB) ή αποθηκευτικό χώρο 32GB τουλάχιστον. 7) καλή αυτονομία (να βγάζει άνετα τη μέρα με μέτρια χρήση, παραπάνω είναι λίαν ευπρόσδεκτο). 8) future-proof στοιχεία (πχ συμβατότητα με Β20) ευπρόσδεκτα, αλλά όχι απολύτως απαραίτητα. 9) ωραία εμφάνιση. Χρώμα κατά προτίμηση όχι ροζ, γιατί δε σκοπεύω να το... γυρίσω στα σαράντα. :-7 10) από εταιρεία με καλό ιστορικό. Τι θα προτείνατε; Υπάρχει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που νομίζετε ότι πρέπει να βάλω στη λίστα; Lenovo Zuk Z2, 4GB RAM, 64GB ROM, SD821, Black, 5" 13MP - http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html Στα 171€ - 189$ περίπου με τον κωδικό zukz211 ΔΕΝ ΕΧΕΙ 800άρα μπάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Η... κλασσική ερώτηση. θέλω να πάρω ένα κινητό, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1) κόστος κατά προτίμηση να μην υπερβαίνει τα 200€. Αν είναι λίγο ακριβότερο δεν πειράζει. Αν είναι φτηνότερο, τόσο το καλύτερο. 2) γρήγορο, με ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία, τόσο ως τηλέφωνο όσο και ως "ταμπλέτα". 3) οθόνη 5"-5,7" πολύ καλής ποιότητας. 4) πολύ καλή φωτογραφική (πολύ βασικό, αλλά άσχετο από megapixels). Αν είναι ποιοτική και η μπροστινή, τόσο το καλύτερο. 5) μνήμη τουλάχιστον 3GB. 6) υποδοχή SD (έχω ήδη μια 32 και μια 64GB) ή αποθηκευτικό χώρο 32GB τουλάχιστον. 7) καλή αυτονομία (να βγάζει άνετα τη μέρα με μέτρια χρήση, παραπάνω είναι λίαν ευπρόσδεκτο). 8) future-proof στοιχεία (πχ συμβατότητα με Β20) ευπρόσδεκτα, αλλά όχι απολύτως απαραίτητα. 9) ωραία εμφάνιση. Χρώμα κατά προτίμηση όχι ροζ, γιατί δε σκοπεύω να το... γυρίσω στα σαράντα. :-7 10) από εταιρεία με καλό ιστορικό. Τι θα προτείνατε; Υπάρχει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που νομίζετε ότι πρέπει να βάλω στη λίστα; Αυτο δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη θες ενα τελειο κινητο, τι καθεσαι και γραφεις λιστες και "χαρακτηριστικα"; Αυτο εχει νοημα οταν δινεις προτεραιοτητα σε 2-3, οχι σε........ ολα! Πες "Θελω το καλυτερο κινητο στα 200€" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) maxh κοιταξε το oukitel k 6000 pro είναι αστερακι !! Συμφωνω με τον φιλο ,το εχω το κινητο ,εχει και την 800,που απο οτι φαινεται εδω στην πατρα , η wind θα την γεμισει με οκτακοσαρες,ontopic,απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει σε κινητο,τεραστια μπαταρια,στιβαρο ,νιωθεις οτι κρατας κινητο στο χερι σου και οχι πλαστικουρα,ειναι λιγο βαρυ,αλλα εμενα δεν με απασχολει,ικανοποιητικη καμερα οχι κορυφη,ευκρινεστατη οθονη.αυτα Edited November 9, 2016 by digitheos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 για φιλο στα 80 τι μπορει να παρει οτι καλυτερο,επωνυμο και αξιοπιστο ειδα το παλιο lenovo a806 στο βικμαλ,αλλα βαριεμαι να του αλλαζω ρομ γιατι ειχα φερει σε φιλο και ηταν τιγκα στην κινεζια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 για φιλο στα 80 τι μπορει να παρει οτι καλυτερο,επωνυμο και αξιοπιστο ειδα το παλιο lenovo a806 στο βικμαλ,αλλα βαριεμαι να του αλλαζω ρομ γιατι ειχα φερει σε φιλο και ηταν τιγκα στην κινεζια Σε αυτο το μπατζετ δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο απο το homtom ht17 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 επειδη νομιζω homtom και doogee ειναι ιδια δεν τα κοιταω καν.4 διαφορετικα εχω φερει και ολα μα ολα χαλασανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) επειδη νομιζω homtom και doogee ειναι ιδια δεν τα κοιταω καν.4 διαφορετικα εχω φερει και ολα μα ολα χαλασανε Εγω 2 εχω,το ενα το εχω ενα χρονο και δεν εχει παρουσιασει κατι,τεσπα κοιτα leagoo m5 αν δεν σ ενδιαφερει το 4G,κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_466667.html?wid=11 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_425604.html?wid=11 κοιτα και τa oukitel τa εχει σε flash sale Edited November 10, 2016 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 για φιλο στα 80 τι μπορει να παρει οτι καλυτερο,επωνυμο και αξιοπιστο ειδα το παλιο lenovo a806 στο βικμαλ,αλλα βαριεμαι να του αλλαζω ρομ γιατι ειχα φερει σε φιλο και ηταν τιγκα στην κινεζια δες το UHANS A101 Καταπληκτικο κινητακι +100 για oukitel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 θα τα δω τα κινητακια μπορει να του δωσω το lenovo k3 note που εχω και να παρω εγω! λεω για leeco cool1...αξιζει;σε τετοια λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 δες το UHANS A101 Καταπληκτικο κινητακι +100 για oukitel το uhans με 1 γιγα ραμ?? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έχει βγάλει και με 2 gb στα 63€ Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 το uhans με 1 γιγα ραμ?? Sent from mTalk ναι αλλα με 6 ανδροιντ το οποιο επεκτηνετε η εσωτερικη μνημη με μια καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 τελικα δεν ψηνεται για το δικο μου προς leagoo τον βλεπω στανταρ με 2 ραμ ψαχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts