GavriilG Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα , τα έχω βρει λίγο σκούρα προκειμένου να επιλέξω ανάμεσα στα δύο κινητά οπότε θα ήθελα λιγο τη βοήθεια και τις προτάσεις σας ... Βασικα από ό,τι έχω δει η meizu είναι πολύ καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία από την jiayu και πολλοί λένε οτι η 32 gb εκδοση (250 $ στο vickmall) ειναι πολυ καλό vfm ... Εμένα το μονο που με προβληματίζει είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία ... Κατα τα άλλα το jiayu έχει τα ίδια χαρακτηριστικα με χαμηλότερη τιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα , τα έχω βρει λίγο σκούρα προκειμένου να επιλέξω ανάμεσα στα δύο κινητά οπότε θα ήθελα λιγο τη βοήθεια και τις προτάσεις σας ... Βασικα από ό,τι έχω δει η meizu είναι πολύ καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία από την jiayu και πολλοί λένε οτι η 32 gb εκδοση (250 $ στο vickmall) ειναι πολυ καλό vfm ... Εμένα το μονο που με προβληματίζει είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία ... Κατα τα άλλα το jiayu έχει τα ίδια χαρακτηριστικα με χαμηλότερη τιμη... Το δευτερο με κλειστα ματιαη δικη μου γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni71 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 θανξ :) Ευτυχώς που δεν το πήρε τον ενημέρωσα άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 απαιτησεις 5 με 5.5 ιντσες 2gb ram ακατεβατη,γνωστη εταιρεια(huawei,zte,lenovo κλπ) ΤΕΛΕΙΟ GPS lol!) ,υποστηριξη απο εταιρεια με μαμα ρομ με ελληνικα. τιμη μεχρι 140 γιουρο! για πειτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GavriilG Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το δευτερο με κλειστα ματιαη δικη μου γνωμη Δηλαδή να εμπιστευτώ την meizu οτι δεν θα εχω πρόβλημα με την μη αποσπώμενη μπαταρία ?? Οκ , σε ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 απαιτησεις 5 με 5.5 ιντσες 2gb ram ακατεβατη,γνωστη εταιρεια(huawei,zte,lenovo κλπ) ΤΕΛΕΙΟ GPS lol!) ,υποστηριξη απο εταιρεια με μαμα ρομ με ελληνικα. τιμη μεχρι 140 γιουρο! για πειτε! Zte V5 Με 2γιγα,υπαρχει και με ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Zte V5 Με 2γιγα,υπαρχει και με εναΔιαβαζω αρκετα θεματακια(sensor οταν ειναι οριζοντια,οχι ελληνικα με μαμα ρομ).εχω καλομαθει με την huawei και την υποστηριξη multilanguage της (παρολες τις βλακεις που -προσωρινα ευχομαι-κανει με τις μη συμβατες εφαρμογες στο 3C 3G μας! αλλα θα μου πεις με 140 τι περιμενες να παρεις?αλλα επειδη ειχα δοκιμασει σαν πρωτο μου κινεζικο ενα zopo και δεν ημουν πολυ ευχαριστημενος δεν θελω να μπλεκω με ρομ καταστηματων.θελω μαμα ρομ και με ελληνικη υποστηριξη Edited February 9, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lookiearis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω παραγγειλη και εγώ το κινητό αλλα απο 31ιανουαριου μου βγαζει στα ελτα αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω παραγγειλη και εγώ το κινητό αλλα απο 31ιανουαριου μου βγαζει στα ελτα αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη ξέρει κανείς τι παίζει? Σε λάθος νήμα κάνεις ερώτηση .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pieroto Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Γειά σας είμαι ανάμεσα στο cubot s200 και cubot x9.... μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Γειά σας είμαι ανάμεσα στο cubot s200 και cubot x9.... μπορεί να βοηθήσει κάποιος? cubot s200 χωρίς δεύτερη κουβέντα. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Γειά σας είμαι ανάμεσα στο cubot s200 και cubot x9.... μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Καμμία σχέση το ένα με το άλλο, το Χ9 είναι οκταπύρηνο με άλλα χαρακτηριστικά και πιό καινούριο από το S200. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pieroto Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 cubot s200 χωρίς δεύτερη κουβέντα. Λόγω μπαταρίας το s200 ή έχει κι άλλα καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εκτός από την μπαταρία, το Χ9 υπερτερεί σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pieroto Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καμμία σχέση το ένα με το άλλο, το Χ9 είναι οκταπύρηνο με άλλα χαρακτηριστικά και πιό καινούριο από το S200. θεωρείς το x9 καλύτερο δηλαδή? για να πω την αλήθεια με προβληματίζει λίγο η μπαταρία του πες μου τη γνώμη σου εσύ πιο θα διάλεγες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Σωστά μιλάς αλλά ρόλο παίζουν και τα λεφτά που διαθέτει κάποιος πάντως αν δεν τίθεται θέμα χρημάτων σίγουρα το cubot x9 είναι μακράν το καλύτερο με μόνο αρνητικό η μπαταρία του ενώ το s200 εκεί είναι πρωταθλητής, κοίταξε φίλε σε κάποιο θα κερδίσεις σε κάποιο θα χάσεις εξαρτάτε ποιο βάζεις πρώτο. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pieroto Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 θεωρείς το x9 καλύτερο δηλαδή? για να πω την αλήθεια με προβληματίζει λίγο η μπαταρία του πες μου τη γνώμη σου εσύ πιο θα διάλεγες Όπως είπε και ο φίλος, εάν μπορείς να διαθέσεις το επιπλέον ποσό, να πάρεις το Χ9. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Για να σε βοηθήσω το cubot s200 http://www.vickmall.com/cubot-s200-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-3g.html και το x9 http://www.vickmall.com/cubot-x9-octa-core-mtk6592m-1-4ghz-android-4-4-3g-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-otg-hotknot-golden.html εσύ αποφασίζεις. Και μια τελευταία πρόταση THL 4000 από μπαταρία θηρίο http://www.vickmall.com/thl-4000-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-4-7-inch-qhd-ips-screen-3g-4000mah.html Edited February 10, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Για να σε βοηθήσω το cubot s200 http://www.vickmall.com/cubot-s200-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-3g.html και το x9 http://www.vickmall.com/cubot-x9-octa-core-mtk6592m-1-4ghz-android-4-4-3g-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-otg-hotknot-golden.html εσύ αποφασίζεις. Και μια τελευταία πρόταση THL 4000 από μπαταρία θηρίο http://www.vickmall.com/thl-4000-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-4-7-inch-qhd-ips-screen-3g-4000mah.html όταν λέτε δεν κρατάει μπαταρια τι εννοείται? εγω που ασχολούμε πολυ με κινητό πάνω από μια μέρα δεν κράτησε σε κανένα κινητό. Πάντως σκέφτομαι κ εγω για το x9 αλλά να το αγοράσω από ελληνικό κατάστημα για εγγύηση αλλά ζαχαρώνω και Huaweii honor 3c ποιο λέτε εσείς? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 όταν λέτε δεν κρατάει μπαταρια τι εννοείται? εγω που ασχολούμε πολυ με κινητό πάνω από μια μέρα δεν κράτησε σε κανένα κινητό. Πάντως σκέφτομαι κ εγω για το x9 αλλά να το αγοράσω από ελληνικό κατάστημα για εγγύηση αλλά ζαχαρώνω και Huaweii honor 3c ποιο λέτε εσείς? Συγκρινεις ανομοια κινητα και εταιρειες,η Huawei ειναι πολυ ανωτερη απο τις αλλες,το 3c αριστο σε ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 απαιτησεις 5 με 5.5 ιντσες 2gb ram ακατεβατη,γνωστη εταιρεια(huawei,zte,lenovo κλπ) ΤΕΛΕΙΟ GPS lol!) ,υποστηριξη απο εταιρεια με μαμα ρομ με ελληνικα. τιμη μεχρι 140 γιουρο! για πειτε!ΛΟΙΠΟΝ...αλλαγη πλευσης!επειδη θα κρατησω για μενα το huawei honor 3c οποτε δεν ειναι απαραιτητη η "καλη " μαρκα γιατι τωρα θελω για την γυναικα μου με απαιτησεις :φυσικα ελληνικο μενου,2 γιγα ραμ,και μεχρι 80-90 γιουρο!ακουω παλι γνωμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 ΛΟΙΠΟΝ...αλλαγη πλευσης!επειδη θα κρατησω για μενα το huawei honor 3c οποτε δεν ειναι απαραιτητη η "καλη " μαρκα γιατι τωρα θελω για την γυναικα μου με απαιτησεις :φυσικα ελληνικο μενου,2 γιγα ραμ,και μεχρι 80-90 γιουρο!ακουω παλι γνωμες! με αυτο το ποσον τωρα που δολλαριο και ευρω ειναι 1 προς 1 δεν θα εχεις απαιτησεις για 2 γιγα ραμ.Δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα αξιολογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 όταν λέτε δεν κρατάει μπαταρια τι εννοείται? εγω που ασχολούμε πολυ με κινητό πάνω από μια μέρα δεν κράτησε σε κανένα κινητό. Πάντως σκέφτομαι κ εγω για το x9 αλλά να το αγοράσω από ελληνικό κατάστημα για εγγύηση αλλά ζαχαρώνω και Huaweii honor 3c ποιο λέτε εσείς? Αν αυτό κατάλαβες χάνουμε τον χρόνο μας τότε, κρίμα Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 ΛΟΙΠΟΝ...αλλαγη πλευσης!επειδη θα κρατησω για μενα το huawei honor 3c οποτε δεν ειναι απαραιτητη η "καλη " μαρκα γιατι τωρα θελω για την γυναικα μου με απαιτησεις :φυσικα ελληνικο μενου,2 γιγα ραμ,και μεχρι 80-90 γιουρο!ακουω παλι γνωμες! Μόνο αυτο βρισκω http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts