Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα , τα έχω βρει λίγο σκούρα προκειμένου να επιλέξω ανάμεσα στα δύο κινητά οπότε θα ήθελα λιγο τη βοήθεια και τις προτάσεις σας ... Βασικα από ό,τι έχω δει η meizu είναι πολύ καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία από την jiayu και πολλοί λένε οτι η 32 gb εκδοση (250 $ στο vickmall) ειναι πολυ καλό vfm ... Εμένα το μονο που με προβληματίζει είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία ... Κατα τα άλλα το jiayu έχει τα ίδια χαρακτηριστικα με χαμηλότερη τιμη...

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα , τα έχω βρει λίγο σκούρα προκειμένου να επιλέξω ανάμεσα στα δύο κινητά οπότε θα ήθελα λιγο τη βοήθεια και τις προτάσεις σας ... Βασικα από ό,τι έχω δει η meizu είναι πολύ καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία από την jiayu και πολλοί λένε οτι η 32 gb εκδοση (250 $ στο vickmall) ειναι πολυ καλό vfm ... Εμένα το μονο που με προβληματίζει είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία ... Κατα τα άλλα το jiayu έχει τα ίδια χαρακτηριστικα με χαμηλότερη τιμη...

Το δευτερο με κλειστα ματιαη δικη μου γνωμη

απαιτησεις 5 με 5.5 ιντσες 2gb ram ακατεβατη,γνωστη εταιρεια(huawei,zte,lenovo κλπ) ΤΕΛΕΙΟ GPS lol!) ,υποστηριξη απο εταιρεια με μαμα ρομ με ελληνικα.

τιμη μεχρι 140 γιουρο!

για πειτε!

Το δευτερο με κλειστα ματιαη δικη μου γνωμη

Δηλαδή να εμπιστευτώ την meizu οτι δεν θα εχω πρόβλημα με την μη αποσπώμενη μπαταρία ?? Οκ , σε ευχαριστω !!

απαιτησεις 5 με 5.5 ιντσες 2gb ram ακατεβατη,γνωστη εταιρεια(huawei,zte,lenovo κλπ) ΤΕΛΕΙΟ GPS lol!) ,υποστηριξη απο εταιρεια με μαμα ρομ με ελληνικα.

τιμη μεχρι 140 γιουρο!

για πειτε!

Zte V5 Με 2γιγα,υπαρχει και με ενα

Zte V5 Με 2γιγα,υπαρχει και με ενα
Διαβαζω αρκετα θεματακια(sensor οταν ειναι οριζοντια,οχι ελληνικα με μαμα ρομ).εχω καλομαθει με την huawei και την υποστηριξη multilanguage της (παρολες τις βλακεις που -προσωρινα ευχομαι-κανει με τις μη συμβατες εφαρμογες στο 3C 3G μας!

αλλα θα μου πεις με 140 τι περιμενες να παρεις?αλλα επειδη ειχα δοκιμασει σαν πρωτο μου κινεζικο ενα zopo και δεν ημουν πολυ ευχαριστημενος δεν θελω να μπλεκω με ρομ καταστηματων.θελω μαμα ρομ και με ελληνικη υποστηριξη

Edited by ilka71

Έχω παραγγειλη και εγώ το κινητό αλλα απο 31ιανουαριου μου βγαζει στα ελτα αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη ξέρει κανείς τι παίζει?

Έχω παραγγειλη και εγώ το κινητό αλλα απο 31ιανουαριου μου βγαζει στα ελτα αντικείμενα σε συσκευασία Σιγκαπούρη ξέρει κανείς τι παίζει?

Σε λάθος νήμα κάνεις ερώτηση ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Γειά σας είμαι ανάμεσα στο cubot s200 και cubot x9.... μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

cubot s200 χωρίς δεύτερη κουβέντα.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Γειά σας είμαι ανάμεσα στο cubot s200 και cubot x9.... μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Καμμία σχέση το ένα με το άλλο, το Χ9 είναι οκταπύρηνο με άλλα χαρακτηριστικά και πιό καινούριο από το S200.

Εκτός από την μπαταρία, το Χ9 υπερτερεί σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα .... :)

Καμμία σχέση το ένα με το άλλο, το Χ9 είναι οκταπύρηνο με άλλα χαρακτηριστικά και πιό καινούριο από το S200.

θεωρείς το x9 καλύτερο δηλαδή? για να πω την αλήθεια με προβληματίζει λίγο η μπαταρία του

πες μου τη γνώμη σου εσύ πιο θα διάλεγες

Σωστά μιλάς αλλά ρόλο παίζουν και τα λεφτά που διαθέτει κάποιος πάντως αν δεν τίθεται θέμα χρημάτων σίγουρα το cubot x9 είναι μακράν το καλύτερο με μόνο αρνητικό η μπαταρία του ενώ το s200 εκεί είναι πρωταθλητής, κοίταξε φίλε σε κάποιο θα κερδίσεις σε κάποιο θα χάσεις εξαρτάτε ποιο βάζεις πρώτο.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

θεωρείς το x9 καλύτερο δηλαδή? για να πω την αλήθεια με προβληματίζει λίγο η μπαταρία του

πες μου τη γνώμη σου εσύ πιο θα διάλεγες

Όπως είπε και ο φίλος, εάν μπορείς να διαθέσεις το επιπλέον ποσό, να πάρεις το Χ9.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

όταν λέτε δεν κρατάει μπαταρια τι εννοείται? εγω που ασχολούμε πολυ με κινητό πάνω από μια μέρα δεν κράτησε σε κανένα κινητό. Πάντως σκέφτομαι κ εγω για το x9 αλλά να το αγοράσω από ελληνικό κατάστημα για εγγύηση αλλά ζαχαρώνω και Huaweii honor 3c ποιο λέτε εσείς?

Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

όταν λέτε δεν κρατάει μπαταρια τι εννοείται? εγω που ασχολούμε πολυ με κινητό πάνω από μια μέρα δεν κράτησε σε κανένα κινητό. Πάντως σκέφτομαι κ εγω για το x9 αλλά να το αγοράσω από ελληνικό κατάστημα για εγγύηση αλλά ζαχαρώνω και Huaweii honor 3c ποιο λέτε εσείς?

Συγκρινεις ανομοια κινητα και εταιρειες,η Huawei ειναι πολυ ανωτερη απο τις αλλες,το 3c αριστο σε ολα

τιμη μεχρι 140 γιουρο!

για πειτε!

ΛΟΙΠΟΝ...αλλαγη πλευσης!επειδη θα κρατησω για μενα το huawei honor 3c οποτε δεν ειναι απαραιτητη η "καλη " μαρκα γιατι τωρα θελω για την γυναικα μου με απαιτησεις :φυσικα ελληνικο μενου,2 γιγα ραμ,και μεχρι 80-90 γιουρο!ακουω παλι γνωμες!

ΛΟΙΠΟΝ...αλλαγη πλευσης!επειδη θα κρατησω για μενα το huawei honor 3c οποτε δεν ειναι απαραιτητη η "καλη " μαρκα γιατι τωρα θελω για την γυναικα μου με απαιτησεις :φυσικα ελληνικο μενου,2 γιγα ραμ,και μεχρι 80-90 γιουρο!ακουω παλι γνωμες!

με αυτο το ποσον τωρα που δολλαριο και ευρω ειναι 1 προς 1 δεν θα εχεις απαιτησεις για 2 γιγα ραμ.Δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα αξιολογο

Αν αυτό κατάλαβες χάνουμε τον χρόνο μας τότε, κρίμα

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Μόνο αυτο βρισκω http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html