Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από Γερμανικό κατάστημα ή μέσω Γερμανίας το βρήκες;

Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν και άλλα.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-cubot-s222-mtk6582-13ghz-quad-core-55-zoll-hd-ips-bildschirm-android-42-g-296335

απο αυτο το καταστημα μεσω γερμανιας λεει ..

εχεις να προτεινεις καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα και απο ευρωπη ?

Όντως, από Γερμανία είναι, δυστυχώς δεν ξέρω κάποιο άλλο κατ'ευθείαν από Ευρώπη.

Το τηλέφωνο δεν το ξέρω, αλλά έχω 3 ίδια μάρκα και βγήκαν καλά.

Πάρε το S308 τότε, έχουν διαφορά τα 2gb ram ...

Καλησπερα παιδια....μπορειτε να προτεινετε καποια δοκιμασμενη λυση για κινητο γυρο στα 100 ευρω?

απο μεγεθος 4,7'' - 5''

τα αλλα τωρα οθονη , αυτονομια , καμερα κτλ...οσο καλυτερα γινεται....

ενα value for money στα 100 ευρω δηλαδη....

σας ευχαριστω...

http://www.vickmall.com/doogee-dg800-valencia-smartphone-andorid-4-4-mt6582-quad-core-4-5-inch-1gb-ram-8gb-rom.html

----- προσθήκη μηνύματος 1 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα και από μένα,

καμια προταση κανένας για ενα android στα 40€; χωρις απαιτησεις εννοειτε ... μονο να δουλεουνε ηχεια και ακουστικά και να έχει wifi που να αντεξει κανενα χρονο (και google play αν γινεται)

ευχαριστω εκ των προτερων

γυρω στα 55 το καλυτερο που υπαρχει. Στα λεφτα που ζητας κινεζικο, θα σερνεται.

http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html

πχ...αυτο με την μνημη που κουβαλαει, με το ζορι θα παιρνει τηλεφωνο

http://www.geekbuying.com/item/H-mobile-F2-MTK6572-Dual-Core-1-0GHz-4-0-Inch-Smartphone-2-0MP-Android-4-2-OS-Bluetooth-WIFI-GPS---White-333038.html

Edited by Barlost

Καλησπέρα.

Λοιπόν ,επιδή έχω ξαναχρησιμοπιήσει κινέζικο κινητό και έμεινα ευχαριστημένος σκέφτομαι να παραγγείλω τa CUBOT S308 και CUBOT S168. Το πρώτο για την απαιτητική (στις φωτογραφίες ) σύζυγο και το δεύτερο για εμένα.

Τα έχω βρει στο everbuyıng σε καλούτσικες τιμές και τα δύο.

Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κάποια απ'αυτα;

Αν ξέρετε κ'αποιο άλλο κατάστημα να μου προτείνετε ,πιο καλό και πιο γρήγορο στις αποστολές ;

Επίσης άκουσα για κινέζικα καταστήματα που έχουν αποθήκες στην Ευρώπη και στέλνουν πιο γρήγορα. Ισχύει κάτι τέτοιο ;

Καλημέρα φίλε μου , υπάρχουν ανοιχτά threads που μπορείς να διαβάσεις

Cubot S308

Cubot S168

Mi Note 3

Από μία φωτογραφία και μία "φήμη" πως θα βγάλουμε συμπέρασμα;;; :blink:

Από μία φωτογραφία και μία "φήμη" πως θα βγάλουμε συμπέρασμα;;; :blink:

Δεκτον ασε με να επαναδιατυπωσω αναδιατυπωσω διαλεξε οποιο θελεις

ΑΝ αληθευει ,ως προς το μεγεθος την αξιοπιστια κ την ποιοτητα της εταιρειας απο αυτα που εχει δειξει ως τωρα, κατι τετοιο θα ηταν αξιο αναμονης, για καποιον που εχει σχεδιασει μια μελλοντικη αγορα κ εχει την δυνατοτητα αναμονης;

Δεν ζηταω τον καλχα τον τειρεσια η τον χορταρεα απλη γνωμη ζηταω με βαση αυτα κ ναι γνωριζω ειναι πολλα τα αν

(χωρις ιχνος αντιπαραθεσης)

Δεκτον ασε με να επαναδιατυπωσω αναδιατυπωσω διαλεξε οποιο θελεις

ΑΝ αληθευει ,ως προς το μεγεθος την αξιοπιστια κ την ποιοτητα της εταιρειας απο αυτα που εχει δειξει ως τωρα, κατι τετοιο θα ηταν αξιο αναμονης, για καποιον που εχει σχεδιασει μια μελλοντικη αγορα κ εχει την δυνατοτητα αναμονης;

Δεν ζηταω τον καλχα τον τειρεσια η τον χορταρεα απλη γνωμη ζηταω με βαση αυτα κ ναι γνωριζω ειναι πολλα τα αν

(χωρις ιχνος αντιπαραθεσης)

Μα δεν μπορουμε να πουμε αν ειναι αξιο αναμονης κατι που οχι μονο δεν εχει κυκλοφορησει αλλα δεν ξερουμε καν τα χαρακτηριστικα του ουτε και την τελικη του τιμη που θα ειναι παραπανω απο αυτο που βλεπεις. Ουτε ξερουμε τι θες εσυ απο ενα κινητο κι αν θα σε καλυψει.

Γενικα σαν εταιρια η Meizu ειναι καλη και σοβαρη.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

είμαι μεταξύ Coolpad F1-Asus ZenFone 5-Xiaomi Redmi Note 4G .κυρια χρήση κλήσεις,και ιντερνετ.ποιό από τα 3 λέτε είναι το πιο αξιόπιστο.και με σκαλίσματα δηλώνω σκράπας :)

Το Coolpad F1 :)

ευχαριστώ.και γω το χα πρώτη επιλογή,απλά διαβάζοντας το νήμα του ειχα την αισθηση οτι θελει πολυ "στησιμο" και δεν το χω :)

ευχαριστώ.και γω το χα πρώτη επιλογή,απλά διαβάζοντας το νήμα του ειχα την αισθηση οτι θελει πολυ "στησιμο" και δεν το χω :)

Δεν χρειάζεται να το πειράξεις ...

καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω τους πιο παλιους σχετικα με την dual sim λειτουργια των κινεζικων κινητων . επειδη ειμαι

σε αναζητηση κινητου dual sim (γνωριζω την διαφορα stanby - active) ειμαι αναμεσα στο moto g dual sim και καποιων κινεζικων μαρκων

οπως Elephone p 2000 , cubot s 308 , umi zero , iocean 8 , θα ηθελα να μου πειτε ανα αξιζει τον κοπο να μπω στη διαδικασια και την αναμονη .

Επισης θα ηθελα και τις δικες σας γνωμες για αξιοπιστο dual sim phone . Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ. Σχετικα με τα WAREHOUSE που διαθετουν καποια μαγαζια ειναι αξιοπιστη η αποστολη τους ? θα εχω θεματα με το τελωνειο? ο μεσος χρονος παραδοσης ειναι αυτος που αναφερουν ?

καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω τους πιο παλιους σχετικα με την dual sim λειτουργια των κινεζικων κινητων . επειδη ειμαι

σε αναζητηση κινητου dual sim (γνωριζω την διαφορα stanby - active) ειμαι αναμεσα στο moto g dual sim και καποιων κινεζικων μαρκων

οπως Elephone p 2000 , cubot s 308 , umi zero , iocean 8 , θα ηθελα να μου πειτε ανα αξιζει τον κοπο να μπω στη διαδικασια και την αναμονη .

Επισης θα ηθελα και τις δικες σας γνωμες για αξιοπιστο dual sim phone . Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ. Σχετικα με τα WAREHOUSE που διαθετουν καποια μαγαζια ειναι αξιοπιστη η αποστολη τους ? θα εχω θεματα με το τελωνειο? ο μεσος χρονος παραδοσης ειναι αυτος που αναφερουν ?

H ευρωπαικη αποθηκη υπαρχει, αλλα εχει κινεζικη νοοτροπια, γνωμη μου καλυτερα να το παρεις απο κινα, και να περιμενεις 15-20 μερες αν δεν βιαζεσαι, αλλιως απο ευρωπη, γυρω στις 10 μερες με τσιμπημενη τιμη.

Αξιοπιστα υπαρχουν πολλα. Τι ζητας;; ποσες ιντζες;;; ποσα λεφτα;; ειναι καποια πραγματα που πρεπει να μας πεις για να σε κατευθηνουμε. Πχ στα τηλεφωνα που ειπες πανω δεν θα διαλεγα κανενα, αλλα θα κοιτουσα αυτο

http://www.vickmall.com/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είμαι μεταξύ Coolpad F1-Asus ZenFone 5-Xiaomi Redmi Note 4G .κυρια χρήση κλήσεις,και ιντερνετ.ποιό από τα 3 λέτε είναι το πιο αξιόπιστο.και με σκαλίσματα δηλώνω σκράπας :)

coolpad Formula1

H ευρωπαικη αποθηκη υπαρχει, αλλα εχει κινεζικη νοοτροπια, γνωμη μου καλυτερα να το παρεις απο κινα, και να περιμενεις 15-20 μερες αν δεν βιαζεσαι, αλλιως απο ευρωπη, γυρω στις 10 μερες με τσιμπημενη τιμη.

Αξιοπιστα υπαρχουν πολλα. Τι ζητας;; ποσες ιντζες;;; ποσα λεφτα;; ειναι καποια πραγματα που πρεπει να μας πεις για να σε κατευθηνουμε. Πχ στα τηλεφωνα που ειπες πανω δεν θα διαλεγα κανενα, αλλα θα κοιτουσα αυτο

http://www.vickmall.com/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

coolpad Formula1

με το formula1 με έπεισες :lol:

με το formula1 με έπεισες :lol:

Οντως το Coolpad F1 θεωρειται το πιο vfm κινητο της εποχης.

Και αμα εισαι και φαν της F1 σαν εμενα τον τρελαμενο τοτε ακομα καλυτερα! :D

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά.

Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για τις παρακάτω συσκευές:

Inew V3 plus V3A

http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/inew-v3-plus-v3a-mobile-phone.html

Leno A8 806

http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/lenovo-a8-mobliephone.html

Coolpad F1

http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/coolpad-f1-smartphone.html

Και τα τρία έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά με μικρές διαφορές στις τιμές. Στην αρχή ήθελα το τρίτο, αλλά μετά είδα και τα άλλα δυο. Το πρώτο μου έκανε εντύπωση η κάμερα, αλλά το δεύτερο το σκέφτομαι για την περίπτωση που μπορώ να βρω service εδώ, Ελλάδα μιας και είναι Lenovo.

Είναι δυνατόν να έχουν στα κινεζομάγαζα λάθος εικόνες; Το παρακάτω λινκ παραθέτει τις φωτογραφίες από το Inew V3 plus:

http://forum.xda-developers.com/general/general/inew-v3-plus-inew-v3a-review-5inch-hd-t2923045

Τις ίδιες συσκευές τις έχει και το Vickmall με μια διαφορά από 5 έως 10 ευρώ και όχι με τόσα δώρα που δίνει η άλλη σελίδα. Τ μου προτείνετε;

Edited by stoixaki

I' ve got to get out of here:X

Please give my coat, my pills and a taxi driver

Καλημερα θελω να ρωτησω για ενα κινητο αν γνωριζετε... Mls iq 8 πυρηνο.....

Αν το λεω σωστα....το εχει κανεις; Ειναι καλο;