jim_93 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπερα τι γνωμη εχετε για το cubot s222 ?? το εχω βρει στα 115 ευρω απο γερμανια, να το παρω η θα κλαιω τα λεφτα μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Από Γερμανικό κατάστημα ή μέσω Γερμανίας το βρήκες; Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν και άλλα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_93 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-cubot-s222-mtk6582-13ghz-quad-core-55-zoll-hd-ips-bildschirm-android-42-g-296335 απο αυτο το καταστημα μεσω γερμανιας λεει .. εχεις να προτεινεις καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα και απο ευρωπη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Όντως, από Γερμανία είναι, δυστυχώς δεν ξέρω κάποιο άλλο κατ'ευθείαν από Ευρώπη. Το τηλέφωνο δεν το ξέρω, αλλά έχω 3 ίδια μάρκα και βγήκαν καλά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_93 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο s308 οπου εχει και 2gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πάρε το S308 τότε, έχουν διαφορά τα 2gb ram ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια....μπορειτε να προτεινετε καποια δοκιμασμενη λυση για κινητο γυρο στα 100 ευρω? απο μεγεθος 4,7'' - 5'' τα αλλα τωρα οθονη , αυτονομια , καμερα κτλ...οσο καλυτερα γινεται.... ενα value for money στα 100 ευρω δηλαδη.... σας ευχαριστω... http://www.vickmall.com/doogee-dg800-valencia-smartphone-andorid-4-4-mt6582-quad-core-4-5-inch-1gb-ram-8gb-rom.html ----- προσθήκη μηνύματος 1 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα και από μένα, καμια προταση κανένας για ενα android στα 40€; χωρις απαιτησεις εννοειτε ... μονο να δουλεουνε ηχεια και ακουστικά και να έχει wifi που να αντεξει κανενα χρονο (και google play αν γινεται) ευχαριστω εκ των προτερων γυρω στα 55 το καλυτερο που υπαρχει. Στα λεφτα που ζητας κινεζικο, θα σερνεται. http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html πχ...αυτο με την μνημη που κουβαλαει, με το ζορι θα παιρνει τηλεφωνο http://www.geekbuying.com/item/H-mobile-F2-MTK6572-Dual-Core-1-0GHz-4-0-Inch-Smartphone-2-0MP-Android-4-2-OS-Bluetooth-WIFI-GPS---White-333038.html Edited November 18, 2014 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα. Λοιπόν ,επιδή έχω ξαναχρησιμοπιήσει κινέζικο κινητό και έμεινα ευχαριστημένος σκέφτομαι να παραγγείλω τa CUBOT S308 και CUBOT S168. Το πρώτο για την απαιτητική (στις φωτογραφίες ) σύζυγο και το δεύτερο για εμένα. Τα έχω βρει στο everbuyıng σε καλούτσικες τιμές και τα δύο. Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κάποια απ'αυτα; Αν ξέρετε κ'αποιο άλλο κατάστημα να μου προτείνετε ,πιο καλό και πιο γρήγορο στις αποστολές ; Επίσης άκουσα για κινέζικα καταστήματα που έχουν αποθήκες στην Ευρώπη και στέλνουν πιο γρήγορα. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Καλημέρα φίλε μου , υπάρχουν ανοιχτά threads που μπορείς να διαβάσεις Cubot S308 Cubot S168 Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 http://www.gizchina.com/2014/11/17/analysts-believe-130-meizu-phone-heading-market/ Θα αξιζει την αναμονη λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Από μία φωτογραφία και μία "φήμη" πως θα βγάλουμε συμπέρασμα;;; :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Από μία φωτογραφία και μία "φήμη" πως θα βγάλουμε συμπέρασμα;;; :blink: Δεκτον ασε με να επαναδιατυπωσω αναδιατυπωσω διαλεξε οποιο θελεις ΑΝ αληθευει ,ως προς το μεγεθος την αξιοπιστια κ την ποιοτητα της εταιρειας απο αυτα που εχει δειξει ως τωρα, κατι τετοιο θα ηταν αξιο αναμονης, για καποιον που εχει σχεδιασει μια μελλοντικη αγορα κ εχει την δυνατοτητα αναμονης; Δεν ζηταω τον καλχα τον τειρεσια η τον χορταρεα απλη γνωμη ζηταω με βαση αυτα κ ναι γνωριζω ειναι πολλα τα αν (χωρις ιχνος αντιπαραθεσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Δεκτον ασε με να επαναδιατυπωσω αναδιατυπωσω διαλεξε οποιο θελεις ΑΝ αληθευει ,ως προς το μεγεθος την αξιοπιστια κ την ποιοτητα της εταιρειας απο αυτα που εχει δειξει ως τωρα, κατι τετοιο θα ηταν αξιο αναμονης, για καποιον που εχει σχεδιασει μια μελλοντικη αγορα κ εχει την δυνατοτητα αναμονης; Δεν ζηταω τον καλχα τον τειρεσια η τον χορταρεα απλη γνωμη ζηταω με βαση αυτα κ ναι γνωριζω ειναι πολλα τα αν (χωρις ιχνος αντιπαραθεσης) Μα δεν μπορουμε να πουμε αν ειναι αξιο αναμονης κατι που οχι μονο δεν εχει κυκλοφορησει αλλα δεν ξερουμε καν τα χαρακτηριστικα του ουτε και την τελικη του τιμη που θα ειναι παραπανω απο αυτο που βλεπεις. Ουτε ξερουμε τι θες εσυ απο ενα κινητο κι αν θα σε καλυψει. Γενικα σαν εταιρια η Meizu ειναι καλη και σοβαρη. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλυτερη επιλογη κινητου μεχρι 128$ - 100 EURO? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 είμαι μεταξύ Coolpad F1-Asus ZenFone 5-Xiaomi Redmi Note 4G .κυρια χρήση κλήσεις,και ιντερνετ.ποιό από τα 3 λέτε είναι το πιο αξιόπιστο.και με σκαλίσματα δηλώνω σκράπας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το Coolpad F1 :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το Coolpad F1 :) ευχαριστώ.και γω το χα πρώτη επιλογή,απλά διαβάζοντας το νήμα του ειχα την αισθηση οτι θελει πολυ "στησιμο" και δεν το χω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 ευχαριστώ.και γω το χα πρώτη επιλογή,απλά διαβάζοντας το νήμα του ειχα την αισθηση οτι θελει πολυ "στησιμο" και δεν το χω :) Δεν χρειάζεται να το πειράξεις ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAGHETTA Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω τους πιο παλιους σχετικα με την dual sim λειτουργια των κινεζικων κινητων . επειδη ειμαι σε αναζητηση κινητου dual sim (γνωριζω την διαφορα stanby - active) ειμαι αναμεσα στο moto g dual sim και καποιων κινεζικων μαρκων οπως Elephone p 2000 , cubot s 308 , umi zero , iocean 8 , θα ηθελα να μου πειτε ανα αξιζει τον κοπο να μπω στη διαδικασια και την αναμονη . Επισης θα ηθελα και τις δικες σας γνωμες για αξιοπιστο dual sim phone . Ευχαριστω εκ των προτερων. Υ.Γ. Σχετικα με τα WAREHOUSE που διαθετουν καποια μαγαζια ειναι αξιοπιστη η αποστολη τους ? θα εχω θεματα με το τελωνειο? ο μεσος χρονος παραδοσης ειναι αυτος που αναφερουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω τους πιο παλιους σχετικα με την dual sim λειτουργια των κινεζικων κινητων . επειδη ειμαι σε αναζητηση κινητου dual sim (γνωριζω την διαφορα stanby - active) ειμαι αναμεσα στο moto g dual sim και καποιων κινεζικων μαρκων οπως Elephone p 2000 , cubot s 308 , umi zero , iocean 8 , θα ηθελα να μου πειτε ανα αξιζει τον κοπο να μπω στη διαδικασια και την αναμονη . Επισης θα ηθελα και τις δικες σας γνωμες για αξιοπιστο dual sim phone . Ευχαριστω εκ των προτερων. Υ.Γ. Σχετικα με τα WAREHOUSE που διαθετουν καποια μαγαζια ειναι αξιοπιστη η αποστολη τους ? θα εχω θεματα με το τελωνειο? ο μεσος χρονος παραδοσης ειναι αυτος που αναφερουν ? H ευρωπαικη αποθηκη υπαρχει, αλλα εχει κινεζικη νοοτροπια, γνωμη μου καλυτερα να το παρεις απο κινα, και να περιμενεις 15-20 μερες αν δεν βιαζεσαι, αλλιως απο ευρωπη, γυρω στις 10 μερες με τσιμπημενη τιμη. Αξιοπιστα υπαρχουν πολλα. Τι ζητας;; ποσες ιντζες;;; ποσα λεφτα;; ειναι καποια πραγματα που πρεπει να μας πεις για να σε κατευθηνουμε. Πχ στα τηλεφωνα που ειπες πανω δεν θα διαλεγα κανενα, αλλα θα κοιτουσα αυτο http://www.vickmall.com/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είμαι μεταξύ Coolpad F1-Asus ZenFone 5-Xiaomi Redmi Note 4G .κυρια χρήση κλήσεις,και ιντερνετ.ποιό από τα 3 λέτε είναι το πιο αξιόπιστο.και με σκαλίσματα δηλώνω σκράπας :) coolpad Formula1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 H ευρωπαικη αποθηκη υπαρχει, αλλα εχει κινεζικη νοοτροπια, γνωμη μου καλυτερα να το παρεις απο κινα, και να περιμενεις 15-20 μερες αν δεν βιαζεσαι, αλλιως απο ευρωπη, γυρω στις 10 μερες με τσιμπημενη τιμη. Αξιοπιστα υπαρχουν πολλα. Τι ζητας;; ποσες ιντζες;;; ποσα λεφτα;; ειναι καποια πραγματα που πρεπει να μας πεις για να σε κατευθηνουμε. Πχ στα τηλεφωνα που ειπες πανω δεν θα διαλεγα κανενα, αλλα θα κοιτουσα αυτο http://www.vickmall.com/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- coolpad Formula1 με το formula1 με έπεισες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 με το formula1 με έπεισες :lol: Οντως το Coolpad F1 θεωρειται το πιο vfm κινητο της εποχης. Και αμα εισαι και φαν της F1 σαν εμενα τον τρελαμενο τοτε ακομα καλυτερα! :D Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoixaki Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για τις παρακάτω συσκευές: Inew V3 plus V3A http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/inew-v3-plus-v3a-mobile-phone.html Leno A8 806 http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/lenovo-a8-mobliephone.html Coolpad F1 http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/coolpad-f1-smartphone.html Και τα τρία έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά με μικρές διαφορές στις τιμές. Στην αρχή ήθελα το τρίτο, αλλά μετά είδα και τα άλλα δυο. Το πρώτο μου έκανε εντύπωση η κάμερα, αλλά το δεύτερο το σκέφτομαι για την περίπτωση που μπορώ να βρω service εδώ, Ελλάδα μιας και είναι Lenovo. Είναι δυνατόν να έχουν στα κινεζομάγαζα λάθος εικόνες; Το παρακάτω λινκ παραθέτει τις φωτογραφίες από το Inew V3 plus: http://forum.xda-developers.com/general/general/inew-v3-plus-inew-v3a-review-5inch-hd-t2923045 Τις ίδιες συσκευές τις έχει και το Vickmall με μια διαφορά από 5 έως 10 ευρώ και όχι με τόσα δώρα που δίνει η άλλη σελίδα. Τ μου προτείνετε; Edited November 19, 2014 by stoixaki Παράθεση I' ve got to get out of here:X Please give my coat, my pills and a taxi driver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το πρώτο ή το τρίτο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantiafx Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημερα θελω να ρωτησω για ενα κινητο αν γνωριζετε... Mls iq 8 πυρηνο..... Αν το λεω σωστα....το εχει κανεις; Ειναι καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoixaki Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το πρώτο ή το τρίτο ... Σε ευχαριστώ. Β2cbuing ή vickmall; Παράθεση I' ve got to get out of here:X Please give my coat, my pills and a taxi driver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts