Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το Cubot καλύτερα φιλε μου ...

Επίσης, πάρε τα 13 δολ, δεν αξίζει να πληρώσεις γιά να σου πουν μετά ότι το τηλέφωνο δεν παράγεται και δεν υποστηρίζεται πλέον ...

Ευχαριστώ!!!!!!

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά , ένας φίλος θέλει να παρει το Ν900 mtk 6592 , 5.7 inches .

Ξέρεις κάποιος τίποτα πριν το παραγγείλει και είναι καμιά πατάτα . Εκ πρώτης όψεως φαίνεται γιά κλώνος . Ευχαριστώ .

Ρε παιδιά , ένας φίλος θέλει να παρει το Ν900 mtk 6592 , 5.7 inches .

Ξέρεις κάποιος τίποτα πριν το παραγγείλει και είναι καμιά πατάτα . Εκ πρώτης όψεως φαίνεται γιά κλώνος . Ευχαριστώ .

Τι εκ πρώτης όψεως καρά-κλώνος Είναι μην ασχοληθεί καθόλου.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλημερα, ξερει κανεις τιποτα γι'αυτα τα κινητα; Απλα δεν τα εχω δει εδω στο foroum καθολου......!ρΡιξτε μια ματια εχει αρκετα μοντελα!

http://www.e-shoptoday.org/p.CX80-5-0inch-Oktapyrino-MediaTek-1-7GHz-Android-4-4-Kit-Kat-RAM1GB-ROM8GB-2-kameres.657350.html

Παιδια για τα κινητα της leagoo τι γνωμη εχετε;μετα απο αρκετο ψαξιμο στο ιντερνετ καλουτσικα φαινονται αλλα θα ηθελα γνωμες και απο εδω

Αποψη μου ειναι να προτιματε πιο επωνυμες εταιριες οπως:

Huawei

Xiaomi

Meizu

ZTE

Lenovo

ThL

Jiayu

Coolpad

Doogee

Cubot

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Huawei

Xiaomi

Meizu

ZTE

Lenovo

ThL

Jiayu

Coolpad

Doogee

Συμφωνώ εκτός από τα 3 τελευταία.

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Huawei

Xiaomi

Meizu

ZTE

Lenovo

ThL

Jiayu

Coolpad

Doogee

Την CUBOT ξέχασες ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αυτο το inew v3 plus τι λεει βλεπω μικρη μπαταρια

Για το plus δεν ξέρω, αλλά για το inew v3 το απλό έχουνε ρίξει πολύ κλάμα για την μπαταρία του !!!

Το πιστό μου Galaxy Note 2 τα έφτυσε, και ψάχνω εναν κινέζο αντικαταστάτη με απαραίτητες προυποθέσεις: Οθόνη πάνω απο 5 ίντσες, τουλάχιστον 4πυρηνο και LTE. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Inventory:Αsus Zenfone 5, Galaxy Note 2 LTE (RIP), HP Pre 3, MacBook Pro Retina 15'', HP TouchPad, Apple TV.

ZTE Nubia Z7 Max κινητάρα αλλά βγαίνει κοντά στα 290 ευρο αν θες ποιο φτηνό δες ZTE Nubia Z7 Mini και αυτό πολύ κάλο βγαίνει στα 230 Ευρό.

Μιλάμε για 4G κινητά με Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή με 2Gb Ram 32 Rom... :kill::kill:

HUAWEI honor 6 με dual active mode.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το πιστό μου Galaxy Note 2 τα έφτυσε, και ψάχνω εναν κινέζο αντικαταστάτη με απαραίτητες προυποθέσεις: Οθόνη πάνω απο 5 ίντσες, τουλάχιστον 4πυρηνο και LTE. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Xiaomi Redmi Note 4G & Huawei Honor 6 είναι δυο πολύ καλά και τίμια κινητά

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάποιο Android κινητό με κλασικά κουμπιά, οχι αφης; Ευχαριστώ.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάποιο Android κινητό με κλασικά κουμπιά, οχι αφης; Ευχαριστώ.

δεν νομιζωω :/

Την CUBOT ξέχασες ... :)

Εχεις δικιο. Την προσθεσα.

Συμφωνώ εκτός από τα 3 τελευταία.

καλητερα huawei :D

Συμφωνω. Γι' αυτο και η λιστα μου ειναι με σειρα προσωπικης προτιμησης.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έδωσα στην μάνα μου 70 χρονών, ένα παλιό sony xperia, της πέρασα την BIG Launcher και είναι ευχαριστημενη....! της έχω βάλει και της photo απο παιδιά, νύφες & αδέλφια, βλέπει τα πρόσωπα και παίρνει...!!!;) Άσε που τα νούμερα είναι τεράστια. Μεταξύ μας την έβγαλα πολύ φθηνά;)

http://s28.postimg.org/70gzfhsod/Sony_Ericsson_Xperia_X8_1.jpg

free picture upload

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παίδες καλησπέρα,

με περίπου 160-170 γιούρια τι κινεζιά προτείνετε;

Κυρίως με ενδιαφέρει γρήγορος επεξεργαστής, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις με οθόνες κτλπ.

Δεν ξέρω επίσης αν τα 2GB RAM είναι όντως απαίτηση στις εφαρμογές ή με 3-4 ανοιχτές και το 1GB αρκεί...

Παίδες καλησπέρα,

Κυρίως με ενδιαφέρει γρήγορος επεξεργαστής, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις με οθόνες κτλπ.

Δεν ξέρω επίσης αν τα 2GB RAM είναι όντως απαίτηση στις εφαρμογές ή με 3-4 ανοιχτές και το 1GB αρκεί...

ThL T11 (εχω τρια)

Coolpad F1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες καλησπέρα,

Lenovo A806 απλά σε καλύπτει απόλυτα με 145 γιούρια.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σημερα ειναι να παραγγειλω κινητο και ειμαι μεταξυ Honor 6 και OnePlus One και Xiaomi MI3 η MI4 και θελω να μου πειτε καποια πραγματα που εχω απορια αν γνωριζετε με Max τιμη να πληρωσω 300 ευρω

1. Ειναι αξιοπιστο το site Που παραθετεις για το honor 6? Θα κανει 20 μερες περιπου να ερθει χωρις τελωνεια κτλ?

2. Αναμεσα στα 2 κινητα που παραθετω ποιο θα επαιρνες εσυ βαση VFM?

3. Υπαρχει εγγυηση αντιπροσωπιας? Καταλαβαινεις τι εννοω ομως? Πραγματικη..να εχει καποιο εξουσιοδοτημενο εδω στην Ελλαδα να το στειλεις και να βρεις λυση.

Αυτο το site το θεωρουμε αξιοπιστο?

http://www.to2c.com/huawei-honor-6-basic-dual-sim-4g-fdd-lte-phone-octa-core-cpu-3gb-ram-16gb-rom-android-4-4-5-0-incell-ips-1920-1080pix.html