geobas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Άσχετοι είσθε μου φαίνεται ...... http://www.moonarstore.com/ :lol::lol::lol::lol::p Καλά ... τρέχω στόν Ωριλά .....κουφάθηκα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 να σε πω, κάτω από 100 δολαριέλια..... αλλά και εκεί κοντά από gearbest το cubot s168 με κωδικό S168HF στα 79.99 , ΤHL t6s ή Τ6 Pro , αλλά και το lenovo A680 από το germano στα 99 ευρώ Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 να σε πω, κάτω από 100 δολαριέλια..... αλλά και εκεί κοντά από gearbest το cubot s168 με κωδικό S168HF στα 79.99 , ΤHL t6s ή Τ6 Pro , αλλά και το lenovo A680 από το germano στα 99 ευρώ Με πρόλαβε ο Σπύρος, το cubot θα σου πρότεινα και εγώ, δεν συμφωνώ όμως με το lenovo ....:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Με πρόλαβε ο Σπύρος, το cubot θα σου πρότεινα και εγώ, δεν συμφωνώ όμως με το lenovo ....:) το lenovo το προτεινα μόνο για το άμεσο της αγοράς και την ελληνική εγγύηση ... και επειδή είναι για δευτερο :P Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 το lenovo το προτεινα μόνο για το άμεσο της αγοράς και την ελληνική εγγύηση ... και επειδή είναι για δευτερο :P 100 ευρώ είναι πολύ παραπάνω από 100 δολλάρια, και επειδή λέει ο φίλος ότι το θέλει γιά 2ο, δεν υπάρχει βιασύνη ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 100 ευρώ είναι πολύ παραπάνω από 100 δολλάρια, και επειδή λέει ο φίλος ότι το θέλει γιά 2ο, δεν υπάρχει βιασύνη ... :) όντος!!! δεν το βιάζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 σκοπεύω να αγοράσω το jiayu g5s απο 1949deal.com έχετε να προτείνετε κάτι? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Το πήρα κι' εγώ . Οκταπύρηνο είναι . Απλά τέλειο . Κάνα link για το οκταπυρινο τοτε? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 σκοπεύω να αγοράσω το jiayu g5s απο 1949deal.com έχετε να προτείνετε κάτι? ευχαριστώ το έχει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Κάνα link για το οκταπυρινο τοτε? http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html Εδώ είναι το Οχταπυρινο αλλά Είναι πιο ακριβό , Εγώ το πρόλαβα στα 205$ περίπου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το έχει κάποιος? Γιατί δεν Ρωτάς αυτούς που το έχουν;; Edited November 6, 2014 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html Εδώ είναι το Οχταπυρινο αλλά Είναι πιο ακριβό , Εγώ το πρόλαβα στα 205$ περίπου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν Ρωτάς αυτούς που το έχουν;; Βρέ Χιώτη τα κοπάνησες με το φαγητό;; :p Αυτό ρωτάει ο άνθρωπος, εάν το έχει κανένας ..... :lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τα κοπανησα τα ουζάκια και νόμιζα ότι έλεγε για το g4s Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Κάνα link για το οκταπυρινο τοτε? Μιλάμε γιά το Xiaomi Redmi Note 3G . Εδώ είναι το μαγαζί που πολυδιαφημίζουν οι φίλοι σαν το πιό αξιόπιστο , και περιμένεις ...... να το πάρεις στα χέρια σου καμιά φορά θες και λίγη τύχη . http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html Και εδώ είναι το μαγαζί που το πήρα εγώ με καπέλο 39.95 DHL (επιλογή μου) , και το είχα σε 3 εργάσιμες στα χέρια μου , ούτε τελωνεία ούτε ταλαιπωρία . http://www.xiaomishop.com/73-xiaomi-hongmi-red-mi-note-mtk6592-octa-core-14ghz-1gb-ram-8gb-rom-55-inch-ips-ogs-screen-13mp-smartphone.html Επιλογή δική σου ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλησπέρα Ειμαι αναμεσα στα δύο κινητά με ιδια σχεδον χαρακτηριστικά και σχεδον ιδιες τιμες Τι θα μου προτείνατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλησπέρα Ειμαι αναμεσα στα δύο κινητά με ιδια σχεδον χαρακτηριστικά και σχεδον ιδιες τιμες Τι θα μου προτείνατε ? Να πάρεις αυτό που είναι πιο προστυχο! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλησπέρα Ειμαι αναμεσα στα δύο κινητά με ιδια σχεδον χαρακτηριστικά και σχεδον ιδιες τιμες Τι θα μου προτείνατε ? Το πρωτο...... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω; Απο αριστερα προς τα δεξια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Κοιτάζοντας από μέσα ή απέξω; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Κοιτάζοντας από μέσα ή απέξω; Επάνω από τον φερετζέ, από δεξιά προς τα αριστερά από έξω προς τα μέσα και με πρόστυχο βλέμμα ..... :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 @akapsali αν δεν σε κάλυψαν οι παραπάνω απαντήσεις πες μας για ποια τηλ μιλάς μπας και σε βοηθήσουμε περισσότερο στην επιλογή σου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλησπέρα Cubot S168 or Landvo L200 Ειμαι αναμεσα στα δύο κινητά με ιδια σχεδον χαρακτηριστικά και σχεδον ιδιες τιμες Τι θα μου προτείνατε ? @akapsali αν δεν σε κάλυψαν οι παραπάνω απαντήσεις πες μας για ποια τηλ μιλάς μπας και σε βοηθήσουμε περισσότερο στην επιλογή σου Το γράφει καθαρά ο άνθρωπος ...... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ωρε τι πίνεται βρε παιδιά; Οι 2 τελευταίες σελίδες είναι όλα τα λεφτά :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Cubot S168 Landvo L200 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να ρωτήσω ακομα κατι μπορει να ειναι και σε λαθος topic Πηρα απο το Pandawill πριν 8 μηνες ενα Malata i60 και ξαφνικα μια μερα δεν ανοιγε. Δοκιμασα να το φλασαρω και φλασαρετε κανονικα αλλά παρολα αυτα δεν ξεκιναει καθολου Καμια ιδεα πριν φυγει για ΚΙνα (το Panda μου δινει 13$ σε κουπόνι για να μην το στειλω πισω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Cubot S168 Landvo L200 το Cubot καλύτερα φιλε μου ... Επίσης, πάρε τα 13 δολ, δεν αξίζει να πληρώσεις γιά να σου πουν μετά ότι το τηλέφωνο δεν παράγεται και δεν υποστηρίζεται πλέον ... Edited November 6, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts