Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά... Θέλω να αγοράσω το Honor6 απο vickmall αλλά άλλαξα την κάρτα μου και τώρα πρέπει να την δηλώσω στο paypal και η όλη διαδικασία αργεί λίγο...Το vickmall έχει άλλη επιλογή με western union... Να το τολμήσω ή να περιμένω το paypal ?

Με την κάρτα και το PayPal τελειώνεις σε μια μέρα. Δηλώνεις την κάρτα και την άλλη μέρα πας στην τράπεζα και ζητάς να σου δώσουν τον κωδικό της συναλλαγής.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα.πιστευω να ειμαι στο σωστο topic.

αγορα απο ebay και πριν απο 5 ημερες παρελαβα το παραπανω τηλεφωνο.εχω τα εξης 2 προβληματα:

1) βαζω το gps test pro,βγαινω στην εθνικη,κλειδωνει 3 δορυφορους με ελαχιστο σημα και μετα τιποτα.

φορτωσα το sygic αλλα τιποτα. εβαλα το igo primo τιποτα. εβαλα το navigon τιποτα.

2) σημερα μου εβγαλε μηνυμα πως η μπαταρια εχει υπερθερμανθει και πρεπει να την αφαιρεσω.

γνωριζει καποιος φιλος τι ειναι αυτα κι αν υπαρχει γιατρεια?

να το στειλω πισω? εχουν περασει 26 μερες απο την πληρωμη.

να ανοιξω case στο ebay και να ζητησω refund λογω ελαττωματικου προιοντος?

παρακαλω τα φωτα σας.επειγει.

ευχαριστω

Με το service από το coolicool ξέρουμε τίποτα? από τις 09/09 πήρα απάντηση στις 16/09 για να τους στείλω video να δουν το πρόβλημα, τους έστειλα και ακόμα να μου απαντήσουν. Αργούν τόσο πολύ?

παιδια καλησπερα.πιστευω να ειμαι στο σωστο topic.

αγορα απο ebay και πριν απο 5 ημερες παρελαβα το παραπανω τηλεφωνο.εχω τα εξης 2 προβληματα:

1) βαζω το gps test pro,βγαινω στην εθνικη,κλειδωνει 3 δορυφορους με ελαχιστο σημα και μετα τιποτα.

φορτωσα το sygic αλλα τιποτα. εβαλα το igo primo τιποτα. εβαλα το navigon τιποτα.

2) σημερα μου εβγαλε μηνυμα πως η μπαταρια εχει υπερθερμανθει και πρεπει να την αφαιρεσω.

γνωριζει καποιος φιλος τι ειναι αυτα κι αν υπαρχει γιατρεια?

να το στειλω πισω? εχουν περασει 26 μερες απο την πληρωμη.

να ανοιξω case στο ebay και να ζητησω refund λογω ελαττωματικου προιοντος?

παρακαλω τα φωτα σας.επειγει.

ευχαριστω

Όσο πιό γρήγορα ανοίξεις υπόθεη στο ΕΒΑΥ τόσο πιό γρήγορα θα βγάλεις άκρη, και φυσικά το πρόβλημα που θα επιμείνεις είναι η υπερθέρμαση. (κίνδυνος γιά έκρηξη κλπ)

Με το service από το coolicool ξέρουμε τίποτα? από τις 09/09 πήρα απάντηση στις 16/09 για να τους στείλω video να δουν το πρόβλημα, τους έστειλα και ακόμα να μου απαντήσουν. Αργούν τόσο πολύ?

Αυτοί δεν τρώγονται με τίποτα μωρέλιμ, εγώ ήμουν μέλος χρόινα αλλά σταμάτησα εδώ και καιρό να αγοράζω. Ελπίζω να βγάλεις άκρη.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ? ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ? ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ? Η ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

Αυτοί δεν τρώγονται με τίποτα μωρέλιμ, εγώ ήμουν μέλος χρόινα αλλά σταμάτησα εδώ και καιρό να αγοράζω. Ελπίζω να βγάλεις άκρη.

και εγώ το ελπίζω!!!!

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ? ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ? ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ? Η ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟ?

]

Ναι και οχι!

Εξαρταται τι θα επιλεξεις...αν διαβαζεις τα νηματα των κινητων και οχι μονο αυτο το συγκεκριμενο θα βρεις πολλες καλες προτασεις σε καθε κατηγορια τιμης και φυσικα χωρις θεμα ακτινοβολιας ή ασφαλειας. Αν πας στο πιο φτηνο, αγνωστο ακομα και για κινεζικο, με τα πιο καλα φαινονενικα σπεκ πιθανον να την πατησεις. Οι καλες προτασεις αξιζουν πολυ περισσοτερο τα χρηματα τους απο αρκετα "επωνυμα" που κυκλοφορουν εδω. Τωρα αν θελεις "λουσα" (ελληνικη εγγυηση και ελληνικο σερβις, αυθημερον παραδοση) δεν εισαι στο σωστο νημα...

καλημερα, θελω ενα κινητο εως 80 ευρω, λιγοτερο απο 5 ιντσες αξιοπιστο χωρις προβληματα. τι μου προτεινεται?

JiaYu G2F.

4.3', τετραπύρινο, 1GB ram και ποιότητα κατασκευής Jiayu.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Όσο πιό γρήγορα ανοίξεις υπόθεη στο ΕΒΑΥ τόσο πιό γρήγορα θα βγάλεις άκρη, και φυσικά το πρόβλημα που θα επιμείνεις είναι η υπερθέρμαση. (κίνδυνος γιά έκρηξη κλπ)

ευχαριστω evansarmor

Ναι και οχι!

Εξαρταται τι θα επιλεξεις...αν διαβαζεις τα νηματα των κινητων και οχι μονο αυτο το συγκεκριμενο θα βρεις πολλες καλες προτασεις σε καθε κατηγορια τιμης και φυσικα χωρις θεμα ακτινοβολιας ή ασφαλειας. Αν πας στο πιο φτηνο, αγνωστο ακομα και για κινεζικο, με τα πιο καλα φαινονενικα σπεκ πιθανον να την πατησεις. Οι καλες προτασεις αξιζουν πολυ περισσοτερο τα χρηματα τους απο αρκετα "επωνυμα" που κυκλοφορουν εδω. Τωρα αν θελεις "λουσα" (ελληνικη εγγυηση και ελληνικο σερβις, αυθημερον παραδοση) δεν εισαι στο σωστο νημα...

Ωραια καλα ολα αυτα. Αλλα τι Θεωρειται αξιοπιστο κατα τη γνωμη σου? Ποια "κινεζικα"?

Ωραια καλα ολα αυτα. Αλλα τι Θεωρειται αξιοπιστο κατα τη γνωμη σου? Ποια "κινεζικα"?

Θεσε καποια κριτηρια οπως τιμη, μεγεθος, δικαρτο ή οχι, sd, fm radio, rom ,ram, ποιοτητα κατασκευης, χρηση κτλ και κανε ενα ερωτημα εδω ή στο θεμα της επιλογης συσκευης:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

και φυσικα δεν εμπιστευομαστε μονο την πολλες φορες υποκειμενικη ή στηριγμενη σε ημιμαθεια γνωμη των αλλων αλλα ριχνουμε και ενα καλο ψαξιμο μονοι μας...

καλημερα, θελω ενα κινητο εως 80 ευρω, λιγοτερο απο 5 ιντσες αξιοπιστο χωρις προβληματα. τι μου προτεινεται?

Jiayu G2F και με ρισκο Doogee DG450,Doogee DG800.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Οταν υπαρχει στα 160κατι $ το εξαιρετικο και υπερδοκιμασμενο Coolpad F1 απο κορυφαια εταιρεια,γιατι να πας σε μια εταιρεια παντελως αγνωστη (Blackview),που εχει να επιδειξει ενα phablet ολο κι ολο,ή σε μια Β' κατηγοριας(Cubot)?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

ευχαριστω πολυ, με καλυψατε. θεωρω οτι jiayu f1, jiayu g2f, doogee dg 800 και doogee dg450 ειναι στα "μετρα" μου.

ευχαριστω πολυ, με καλυψατε. θεωρω οτι jiayu f1, jiayu g2f, doogee dg 800 και doogee dg450 ειναι στα "μετρα" μου.

Μόνο μην πάρεις τηλέφωνο με 512 RAM, δεν αξίζει γιά λίγα ευρώ πιό λίγα ...

Ποιοτικοτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία;

Xiaomi, meizu,lenovo κάποια άλλη;

Καλύτερο hardware (body,camera etc) ;

καλησπέρα καμιά πρόταση για αγορά κινητού στα 125-130e?

είμαι ανάμεσα σε : amoi a920w, asus zenphone 5 (1gb ram,8 rom) , lenovo s660

έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο?

γιατί το minideal το amoi to έχει πιο φθηνά από vickmall? είναι διαφορετικές εκδόσεις?

ποιο θα επιλέγατε?

ευχαριστώ

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί το minideal το amoi to έχει πιο φθηνά από vickmall? είναι διαφορετικές εκδόσεις?

ποιο θα επιλέγατε?

ευχαριστώ

http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-A880-6-0Inch-MTK6582-Quad-Core-SmartPhone-QHD-Screen-1GB-4GB-5-0MP-Camera-Android-4-2-with-3G-GPS-Russian-324857.html

καλή πρόταση για 6αρι

αλλά ενδιαφέρομαι για 5 ίντσες ξέχασα να το γράψω

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιο θα επιλέγατε?

ευχαριστώ

Στο vickmall εάν τους μιλήσεις και τους πείς ότι το βρήκες φθηνότερο μάλλον θα κατεβάσουν την τιμή.

Οταν υπαρχει στα 160κατι $ το εξαιρετικο και υπερδοκιμασμενο Coolpad F1 απο κορυφαια εταιρεια,γιατι να πας σε μια εταιρεια παντελως αγνωστη (Blackview),που εχει να επιδειξει ενα phablet ολο κι ολο,ή σε μια Β' κατηγοριας(Cubot)?

το ξερω εν μερει οτι το coolpad ειναι καλυτερο απ'το blackview αλλα αποκλειεται να εχει βγει καλο το blackview??

στα specs ειναι ιδια αλλα το blackview εχει 16gb rom android 4.4, καλυτερο σχεδιασμο και otg

περιμενω πιο αναλυτικα απο τον keraunos http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5636225#post5636225

enjoy your life...:p

Ο φίλος έχει εν μέρει δίκιο Άρη, πριν από 10 μήνες εάν ανέφερες την λέξη "XIAOMI" ή "Coolpad" έπεφταν επάνω σου όλοι να σε φάνε γιατί θα έπαιρνες τέτοια "άγνωστη" "κινεζιά" και όχι lenovo και τις άλλες δύο ..... :lol: Edited by evansarmor

Αφού χάλασα την οθόνη του inew v3 που έχω εδώ και 7 μήνες, θέλω την συμβουλή σας.

Είμαι ανάμεσα σε Coolpad f1 και ASUS Zenfone 5 16GB.

Ποια η γνώμη σας; Άλλες προτάσεις μέχρι 150-160€, 5 ίντσες και δίκαρτο.

Ευχαριστώ πολύ!

Edited by angelo_ath
:ninja:

Καλησπερα σε ολους ειμαι μεταξυ a850+ και στο doogee gd580 kissme...Το lenovo νομιζω πως ειναι πιο αξιοπιστο αλλα το doogee ειναι κουκλι,το οτι το ενα ειναι octa και το αλλο quad δεν με πολυνοιαζει...Ειναι η πρωτη μου αγορα απο (minideal) Κινα...Θελω μια βοηθεια,τι να παρω;