gerstavros2 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα! Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια... αγόρασα το παρακάτω κινητό: Xaomi M3+ Dual-Core Smartphone Android 4.3 4.1-inch MT6572 512MB RAM GPS with 5.0MP Camera http://www.ahappydeal.com/product-171603.html Πάτησα πολλές φορές λάθος το pattern και κλείδωσε το κινητό με το wifi κλειστό, οπότε δεν μπορώ να δώσω username (e-mail) και code στο GMAIL. Προσπάθησα να κάνω hard reset και στις επιλογές που μου δίνει recovery δεν κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έψαξα στο google και βρήκα διάφορα, όπως να κάνω κλήση από άλλη συσκευή και να ενεργοποιήσω κάποιο υπομενού, αλλά δεν λειτουργεί τίποτα. Ελπίζω να υπάρχει λύση :( στο recover σίγουρα υπάρχει factory reset. δείξε μας μια φωτογραφια απ αυτό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Αυτο πως το βλεπεται βρε παιδια, για τα χρηματα που εχει καλο δεν ειναι? http://www.minideal.net/phicomm-fws710-smartphone-android-4-0-3g-3-7-inch-wvga-screen-gps-play-store.html Αν το θες μόνο για τηλεφωνήματα\μηνύματα, ίσως αξίζει τα €30. Με 256ΜΒ μνήμη μην περιμένεις να κάνεις κάτι παραπάνω. Το έχω παραγγείλει και το περιμένω. Μόλις το'χω θα του κάνω ένα review. Θα το χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό σαν 2ο να δω πως τα παει και μετά θα το χαρίσω. Αυτό που μου άρεσε είναι τα 512 ram + android 4 όπου μπορείς να βάλεις εφαρμογές στην sd. Από εκεί και πέρα δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο με τον 800 mhz επεξεργαστή αλλά ελπίζω να μη μου χαλάσει στο μήνα. Αν και πάλι για 30€ που το πήρα μπορώ και μια μέρα να πιώ 1 ποτό αντί για 3 και να είμαι πάτσι! :p Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Το έχω παραγγείλει και το περιμένω. Μόλις το'χω θα του κάνω ένα review. Θα το χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό σαν 2ο να δω πως τα παει και μετά θα το χαρίσω. Αυτό που μου άρεσε είναι τα 512 ram + android 4 όπου μπορείς να βάλεις εφαρμογές στην sd. Από εκεί και πέρα δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο με τον 800 mhz επεξεργαστή αλλά ελπίζω να μη μου χαλάσει στο μήνα. Αν και πάλι για 30€ που το πήρα μπορώ και μια μέρα να πιώ 1 ποτό αντί για 3 και να είμαι πάτσι! :p (1GHz φαίνεται ο επεξεργαστής) Αν είχε android 2.3, κάτι θα κανε, με android 4 και 369MB RAM θα κολλάει συνέχεια, με 256MB ROM, το link2sd με partition στη καρτα μνήμης θα ναι απαραίτητο αν θες να εγκαταστήσεις εφαρμογές, και απ τη τιμή, λέω να εύχεσαι να αντέξει 6μηνο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) (1GHz φαίνεται ο επεξεργαστής) Αν είχε android 2.3, κάτι θα κανε, με android 4 και 369MB RAM θα κολλάει συνέχεια, με 256MB ROM, το link2sd με partition στη καρτα μνήμης θα ναι απαραίτητο αν θες να εγκαταστήσεις εφαρμογές, και απ τη τιμή, λέω να εύχεσαι να αντέξει 6μηνο Based on the ARMv5 core supports up to 806 MHz clock speed http://www.marvell.com/communication-processors/pxa910/features.jsp βλέπω πως είναι καινούριο CPU άρα ελπίζω να κρατήσει λίγο παραπάνω από 6 μηνο. αλλά πάλι 1 χρόνο εγγύηση δεν έχουμε από minideal; κάτι θα γίνει αργότερα Edited April 20, 2014 by joss54 Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Το έχω παραγγείλει και το περιμένω. Μόλις το'χω θα του κάνω ένα review. Θα το χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό σαν 2ο να δω πως τα παει και μετά θα το χαρίσω. Αυτό που μου άρεσε είναι τα 512 ram + android 4 όπου μπορείς να βάλεις εφαρμογές στην sd. Από εκεί και πέρα δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο με τον 800 mhz επεξεργαστή αλλά ελπίζω να μη μου χαλάσει στο μήνα. Αν και πάλι για 30€ που το πήρα μπορώ και μια μέρα να πιώ 1 ποτό αντί για 3 και να είμαι πάτσι! :p Αυτο φιλε μου μονο για να παιρνεις και να σε παιρνουν ειναι, μην περιμενεις και πολλα πραγματα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Based on the ARMv5 core supports up to 806 MHz clock speed http://www.marvell.com/communication-processors/pxa910/features.jsp βλέπω πως είναι καινούριο CPU άρα ελπίζω να κρατήσει λίγο παραπάνω από 6 μηνο. αλλά πάλι 1 χρόνο εγγύηση δεν έχουμε από minideal; κάτι θα γίνει αργότερα Στο Minideal στις εικόνες βλέπω ARMv7 1GHz στο Antutu. Δηλαδή ένας φθηνός Cortex A5, που την παλεύει κάπως. ARMv5 δεν υπάρχει περίπτωση να έχει, πρόκειται για αρχιτεκτονική πανάρχαια που δεν υποστηρίζεται απ το android, ακόμη και τα παλιά symbian της Nokia ειχαν ARMv6. Προφανώς δεν έχει τετοι επεξεργαστή το κινητό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Καλησπέρα παιδια. Θέλω την βοήθεια σας...ξεχνώ για κινητο απο 95-125 ευρω το πολυ. Θέλω HD οθόνη, καλη μπαταρία, 1GB RAM και απο 8MP Κάμερα και πάνω. Έχω υπόψιν μου Xiaomi Hongmi, Iocean X7 HD και Cubot GT99. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου πείτε παρακαλώ κάντε το. Απλα μην ανέβουμε πάνω απο 125ευρω παρακαλώ. Ευχάριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Καλησπέρα παιδια. Θέλω την βοήθεια σας...ξεχνώ για κινητο απο 95-125 ευρω το πολυ. Θέλω HD οθόνη, καλη μπαταρία, 1GB RAM και απο 8MP Κάμερα και πάνω. Έχω υπόψιν μου Xiaomi Hongmi, Iocean X7 HD και Cubot GT99. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου πείτε παρακαλώ κάντε το. Απλα μην ανέβουμε πάνω απο 125ευρω παρακαλώ. Ευχάριστω. Πιστευω η πρωτη σου επιλογη θα σε καλυψει και ειναι και λιγο κατω απο το ταβανι των χρηματων που βαζεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Πιστευω η πρωτη σου επιλογη θα σε καλυψει και ειναι και λιγο κατω απο το ταβανι των χρηματων που βαζεις. Και εγω έτσι νομίζω. Απο to2c το έχω δει...ξέρουμε καμια καλυτερη τιμη και κανένα κουπόνι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Και εγω έτσι νομίζω. Απο to2c το έχω δει...ξέρουμε καμια καλυτερη τιμη και κανένα κουπόνι? Απο εκει το παρηγγειλα κι εγω, ειναι καλη τιμη. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Απο εκει το παρηγγειλα κι εγω, ειναι καλη τιμη. Τελικα με μπερδευεις...hongmi I Newman n2 θα πάρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Τελικα με μπερδευεις...hongmi I Newman n2 θα πάρεις? Τα εχω παραγγειλει και τα δυο, θα δω ποιο θα μου "κατσει" και το αλλο θα το δωσω σε εναν φιλο. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 ενδιαφερομαι να αγορασω ενα phablet και ειμαι μεταξυ των star s1 k inew i2000 που ειναι τωρα σε προσφορα ξερει κανεις να μου πει ποιο ειναι πιο καλο και γενικα ποιο αξιοποιστο.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspipol Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 To ίδιο είναι από ότι το βλέπω , μόνο που στο Pandawill το έβρισκες στα 99$ με δωρεάν μεταφορικά. To μόνο που με παραξενεύει είναι ότι γράφει dual sim , μάλλον το γράφει λάθος , είναι single sim. Καλά η πρώτη περιγραφή γράφει ότι είναι και οχταπύρηνο. Η τελευταία περιγραφή είναι η σωστή , αυτή που γράφει με μεγάλα γράμματα ''4.7 Inch HD IPS Screen Newman N2 Mobile Phone Android 4.0 Exynos 4412 1.4GHz Quad Core 1GB RAM 8GB ROM 2/13MP Camera GSM WCDMA '' και παρακάτω. Αν θέλεις ρίξε και μία ματιά στο νήμα του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348784 σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας, θα το σκεφτω λιγο και βασικα θα διαβασω ...αρκετα στο site και μετα θα σας ενημερωσω τι αποφασισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ανάμεσα στο thl t11 , Hauwei Honor 3C και xiaomi rice ποιο Προτείνεται και γιατί? Φωτογραφική με ενδιαφέρει αλλα και οθόνη....το thl t11 βεβαια έχει gorilla 3 και ειναι ένα απο τα +. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ανάμεσα στο thl t11 , Hauwei Honor 3C και xiaomi rice ποιο Προτείνεται και γιατί? Φωτογραφική με ενδιαφέρει αλλα και οθόνη....το thl t11 βεβαια έχει gorilla 3 και ειναι ένα απο τα +. Τι να σου πω, άμα έχεις να δώσεις τα λεφτά για το THL T11 πάρε αυτό. Εγώ λόγω χρημάτων το απέρριψα, αλλά αυτό θα προτιμούσα... Μεταξύ των άλλων 2 ήμουν (τα οποία είναι σχεδόν ολόιδια) και εμφανίστηκε το ΝΕΟ Μ1, που λόγω τιμής και πάλι βγήκε ένα κλικ μπροστά. Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Κάπου διάβασα ότι από τώρα και στο εξής θα ανέβει η τιμή του πάλι. Μάλλον δεν διάβασα καλά, αντί για να ανέβει πέφτει συνέχεια η τιμή του:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλημερσ στην παρέα και Χρονιά πολλά σε όλους. Ενδιαφέρομαι για το Zoppo 998. Γνωρίζεται Αν το συγκεκριμένο κινητό βγαίνει με μνήμη 32gb? Κανένα άλλο μοντέλο με παρόμοια ή και καλύτερα χαρακτηριστικα έχετε να προτείνετε? Δώστε και κανένα ΛΙΝΚ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_kr Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) στο recover σίγουρα υπάρχει factory reset. δείξε μας μια φωτογραφια απ αυτό Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον (παρακάτω έχω επισυνάψει κάποιες φωτογραφίες από τα μενού που μου εμφανίζονται). Πατάω και κρατάω πατημένο (Volume up + Power on/off) από κλειστή συσκευή και μου εμφανίζει το παρακάτω μενού: [ATTACH]44051[/ATTACH] Factory test _______________________________________________ Full Phone Test Item Test View Test Result Research <-- Exit [ATTACH]44052[/ATTACH] Επιλέγω Research και εμφανίζει το παρακάτω μενού: research ________________________________________________ Recovery <-- Eut Test Hwinfo Back [ATTACH]44053[/ATTACH] Επιλέγω Recovery και απλά με επιστρέφει στην κλειδωμένη οθόνη. [ATTACH]44054[/ATTACH] Username (email) Password Υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιο αρχείο στην κάρτα sd όπου εκεί θα κάνει το recovery; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :( Edited April 21, 2014 by vassilis_kr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Λοιπόν, η μεγάλη μέρα έφτασε... Σήμερα θα παραγγείλω κινητά για την μέλλουσα πεθερά και για τον...πεθερό.;) Οι ανάγκες τους είναι απλή τηλεφωνία, μηνύματα, internet και playstore, φωτογραφίες και βίντεακια και οσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία. Φυσικά απο θεμα αυτονομίας τους εχω προετοιμάσει οτι δεν μπορεί να περιμένουν αυτονομίες 4 και 5 μέρες ΄'οπως τα παλιά κινητά. Γενικά η χρήση τους θα είναι απλή και απλά θέλω να είναι απροβλημάτιστα και με οσο το δυνατόν λιγότερες κινεζιές μέσα. Μάλλον καταλήγω στο xaiomi hongmi. Θα πρέπει να με προβληματίζει μήπως η miui σχετικά με playstore και τέτοια? Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Για τη μελλοντικη πεθερα σου ;;; οποιο κινητο με το μεγαλυτερο sar βρεις αυτο να παρεις !!!!! Χαα ! Ποσα διαθετει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Για τη μελλοντικη πεθερα σου ;;; οποιο κινητο με το μεγαλυτερο sar βρεις αυτο να παρεις !!!!! Χαα ! Ποσα διαθετει; :lol::lol::lol: Μάλλον λεω να τη βάλω μέσα στο όχημα που έχεις στην υπογραφή σου...:lol: Γύρω στα 100-130 ευρουλάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Λοιπόν, η μεγάλη μέρα έφτασε... Σήμερα θα παραγγείλω κινητά για την μέλλουσα πεθερά και για τον...πεθερό.;) Οι ανάγκες τους είναι απλή τηλεφωνία, μηνύματα, internet και playstore, φωτογραφίες και βίντεακια και οσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία. Φυσικά απο θεμα αυτονομίας τους εχω προετοιμάσει οτι δεν μπορεί να περιμένουν αυτονομίες 4 και 5 μέρες ΄'οπως τα παλιά κινητά. Γενικά η χρήση τους θα είναι απλή και απλά θέλω να είναι απροβλημάτιστα και με οσο το δυνατόν λιγότερες κινεζιές μέσα. Μάλλον καταλήγω στο xaiomi hongmi. Θα πρέπει να με προβληματίζει μήπως η miui σχετικά με playstore και τέτοια? Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Δες κι αυτο, προσφορα για λιγες ωρες, πολυ καλο τηλεφωνο. http://www.geekbuying.com/item/CUBOT-X6-MTK6592-Octa-Core-Smartphone-1-7GHz-1GB-16GB-5-0Inch-OGS-Screen-Android-4-2-black-325027.html Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Εγω θα σου προτεινα zte 967s. Δοκιμασμενο , καλο κ στη τιμη που ξεκινας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δες κι αυτο, προσφορα για λιγες ωρες, πολυ καλο τηλεφωνο. http://www.geekbuying.com/item/CUBOT-X6-MTK6592-Octa-Core-Smartphone-1-7GHz-1GB-16GB-5-0Inch-OGS-Screen-Android-4-2-black-325027.html Πολύ ωραίο φαίνεται, το είχες εσύ...??? Απλά να σου πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο τα μικρότερα brand names της Κίνας για τα πεθερικά. Για αυτό έλεγα να παω σε κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο όπως xiaomi, thl κ.α. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω θα σου προτεινα zte 967s. Δοκιμασμενο , καλο κ στη τιμη που ξεκινας. Όντως πολύ καλή πρόταση και δοκιμασμένο. Και κοντά στο 987 που εχω εγω και το εχουν δει και τους αρέσει. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το θεματάκι που έχουν τα ZTE με το back button και το bluetooth σε συνδυασμό me to 3g(όπου ακούγεσαι σα ρομπότ). Τουλάχιστον αυτά τα μικροπροβληματάκια αντιμετώπισα εγω με το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts