Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο ποια αποψη το λες φιλε μου?Γενικα εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα πανω κατω,δεν διαφερουν πολυ κ στην τιμη το Thl ειναι λιγο πιο ακριβο...
Ίδια χαρακτηριστικά; Ούτε κατα διάνοια.

Το T11 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και GPU (οκταπυρηνο MT6592), πολύ καλύτερη κάμερα, OTG, NFC, μεγαλύτερη μπαταρία, κι ίσως μου διαφεύγει και κάτι άλλο αυτή την ώρα

Edited by gerstavros2

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το T11 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και GPU (οκταπυρηνο MT6592), πολύ καλύτερη κάμερα, OTG, NFC, μεγαλύτερη μπαταρία, κι ίσως μου διαφεύγει και κάτι άλλο αυτή την ώρα

Εχεις δικιο!Συγνωμη αλλα μπερδευτηκα με αλλο κινητο που κοιτουσα...:O Για την καμερα γιατι λες οτι εχει καλυτερη?το Honor 3c εχει τον CMOS και ειναι κ BSI ενω για το Τhl T11 δεν ειδα να λεει καποιον συγκεκριμενο αισθητηρα κ προφανως δεν θα βγαζει καλες-φωτεινες φωτογραφιες σε νυχτερινη ληψη...εχω αδικο?Ξερουμε τι διαφραγμα εχει?F2.0 ή F2.2?Για το OTG ειναι επιβεβαιωμενο?γιατι δεν το ειδα πουθενα γραμμενο...

εγω παιδια πρωτη φορα ασχολουμαι με κινεζικα και πηρα αυτο

http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=93317&id=11018

θα μου βγει σοι?? Η εταιρεια κατασκευαστρια ειναι καλη??

Σταύρο το thl όμως έχει τόσο καλό GPS, Wi-Fi σε ένταση όπως το Huawei?

παιδια καλησπερα

μετα απο πολυ ψαξημο και σκεψει αποφασησα οτι θελω να αγορασο το Xiaomi Redmi Note .

θελω να ρωτησω αν ξερει κανεισ αν εχει ελληνικο μενου?και αν το αγορασο απευτηιας απο κινα

ειναι ποιο φτηνο?γιατι εχω εναν φιλο που θα παει κινα.

Εσύ καλά έκανες και το αποφάσισες.

Απλά εγώ δεν βλέπω κανένα μαγαζί να το πουλάει ούτε οριστική τιμή.:mad:

Αμφιλεγομενο site και στα χρηματα αυτα επαιρνες δοκιμασμενη επωνυμη κινεζικη μαρκα και με υποστηριξη απο το forum. Δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα σαν μαρκα δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Κινα. Παντα μιλαμε σε σχεση με τα λεφτα του. Μακαρι να σου βγει super.

παιδια καλησπερα

μετα απο πολυ ψαξημο και σκεψει αποφασησα οτι θελω να αγορασο το Xiaomi Redmi Note .

θελω να ρωτησω αν ξερει κανεισ αν εχει ελληνικο μενου?και αν το αγορασο απευτηιας απο κινα

Ναι, καλά το αποφάσισες, αλλά δεν έχει βγει ακόμα η WCDMA έκδοση που θα τρέχει και στα ευρωπαϊκά δίκτυα... Εκτός και αν το θέλεις μόνο για να συνδέεσαι μέσω wifi και για τηλεφωνικές κλήσεις.

Υπάρχει στην αγορά το κλασικό TD πχ εδώ διαθέσιμο: http://www.1949deal.com/xiaomi-hongmi-red-rice-note-mtk6592-1-4ghz-octa-core-android-4-2-smartphone-1g-ram-8g-rom-5-5-inch-hd-ips-screen-white.html

free yourself

παιδια καλησπερα

Λογικα εκει θα το βρει στην τιμη που ελεγαν ολοι στην αρχη, χωρις το καπελο των site, στα 130 δολλαρια. Βεβαια ολα αυτα αν δε σε ενδιαφερει αυτο που σου ειπε παραπανω ο φιλος.

Εχεις δικιο!Συγνωμη αλλα μπερδευτηκα με αλλο κινητο που κοιτουσα...:O Για την καμερα γιατι λες οτι εχει καλυτερη?το Honor 3c εχει τον CMOS και ειναι κ BSI ενω για το Τhl T11 δεν ειδα να λεει καποιον συγκεκριμενο αισθητηρα κ προφανως δεν θα βγαζει καλες-φωτεινες φωτογραφιες σε νυχτερινη ληψη...εχω αδικο?Ξερουμε τι διαφραγμα εχει?F2.0 ή F2.2?Για το OTG ειναι επιβεβαιωμενο?γιατι δεν το ειδα πουθενα γραμμενο...
Τα έχω δουλέψει και τα 2 δίπλα δίπλα. Η κάμερα του Τ11 είναι καλύτερη και πιο σταθερή στο σκοτάδι. Το otg στο honor δε δουλεύει. Διάφραγμα στο τ11 δεν κοίταξα

δεν το ξέρει η μάνα του το κινητο,οπότε μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο κ ποιοτικό

Σταύρο το thl όμως έχει τόσο καλό GPS, Wi-Fi σε ένταση όπως το Huawei?
Άψογο σε όλα

Λογικα εκει θα το βρει στην τιμη που ελεγαν ολοι στην αρχη, χωρις το καπελο των site, στα 130 δολλαρια. Βεβαια ολα αυτα αν δε σε ενδιαφερει αυτο που σου ειπε παραπανω ο φιλος.
ούτε στα τοπικά καταστήματα της Κίνας ισχύουν αυτές οι τιμές

Αξίζει αυτό; Έχει κανείς εμπειρίες από την μάρκα;

Πηγαινε γι αλλα, αγνωστη μαρκα, πολλα λεφτα, οχι και τοσο αξιοπιστο site.

ειδα και αλλους που εχουν παρει την μαρκα star εδω στο φορουμ και δν ειχαν προβλημα. τωρα οσο αναφορα το σαιτ , με χουν ζωσει τα φιδια !!! βιαστηκα

Αυτο πως το βλεπεται βρε παιδια, για τα χρηματα που εχει καλο δεν ειναι?

http://www.minideal.net/phicomm-fws710-smartphone-android-4-0-3g-3-7-inch-wvga-screen-gps-play-store.html

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Αυτο πως το βλεπεται βρε παιδια, για τα χρηματα που εχει καλο δεν ειναι?

http://www.minideal.net/phicomm-fws710-smartphone-android-4-0-3g-3-7-inch-wvga-screen-gps-play-store.html

Αν το θες μόνο για τηλεφωνήματα\μηνύματα, ίσως αξίζει τα €30.

Με 256ΜΒ μνήμη μην περιμένεις να κάνεις κάτι παραπάνω.

Ψάχνει ένας φίλος ένα κινητό μέχρι 100 ευρώ για χρήση ως gps navigator αποκλειστικά.

Υπάρχει κάτι να του προτείνω?

Πολλά λεφτά για 8πύρηνο με 2GB ram και μεγάλη (σχετικά) μπαταρία; Δύσκολο.

Για τα άλλα οκ.

Μεχρι 100$ παιζει καμια καλη προσφορα αυτες τις μερες παιδες? (ανεξαρτητου μαρκας και πανω απο 4.5" οθονη)

Ευχαριστω.

Ψάχνει ένας φίλος ένα κινητό μέχρι 100 ευρώ για χρήση ως gps navigator αποκλειστικά.

Υπάρχει κάτι να του προτείνω?

Εάν το θέλει αποκλειστικά ως gps navigator, γιατί δεν παίρνει σκέτο ως navigator που έπεσαν οι τιμές τους και μπορεί να βρεί πάμφθηνα;;; :blink:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Πολλά λεφτά για 8πύρηνο με 2GB ram και μεγάλη (σχετικά) μπαταρία; Δύσκολο.

Για τα άλλα οκ.

Η εμπειρια των περισσοτερων εδω μεσα εχει αποδειξει οτι δεν μπορεις να πιστευεις τους Κινεζους οτι αυτα που γραφουν ισχυουν κιολας. Λενε πολλα ψεμματα(μακαρι να μην ισχυει σε σενα αυτο) για να προσελκυσουν κοσμο. Και αυτο συμβαινει σε μεγαλυτερο βαθμο οταν προκειται για ενα αγνωστο κινητο απο ενα αναξιοπιστο site. Τελειοε συνδυασμος για μπλοφα. Γι αυτο κι οι περισσοτεροι ψωνιζουμε επωνυμο κινεζοκινητο απο επωνυμο κινεζομαγαζο. Δικα σου ειναι τα λεφτα, οτι θες τα κανεις.

Η εμπειρια των περισσοτερων εδω μεσα εχει αποδειξει οτι δεν μπορεις να πιστευεις τους Κινεζους οτι αυτα που γραφουν ισχυουν κιολας. Λενε πολλα ψεμματα(μακαρι να μην ισχυει σε σενα αυτο) για να προσελκυσουν κοσμο. Και αυτο συμβαινει σε μεγαλυτερο βαθμο οταν προκειται για ενα αγνωστο κινητο απο ενα αναξιοπιστο site. Τελειοε συνδυασμος για μπλοφα. Γι αυτο κι οι περισσοτεροι ψωνιζουμε επωνυμο κινεζοκινητο απο επωνυμο κινεζομαγαζο. Δικα σου ειναι τα λεφτα, οτι θες τα κανεις.

Ο Σταύρος βαρέθηκε να λέει ότι το μαγαζί είναι αξιόπιστο...

Απλώς στις άγνωστες μάρκες πρέπει να διασταυρώνουμε την αλήθεια των στοιχείων. Όσο γιά τα "επώνυμα", εάν έκαναν όλοι αυτό που λές, δεν θα κυκλοφορούσε τίποτα άλλο εκτός από lenovo και huawei .....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εάν το θέλει αποκλειστικά ως gps navigator, γιατί δεν παίρνει σκέτο ως navigator που έπεσαν οι τιμές τους και μπορεί να βρεί πάμφθηνα;;; :blink:

Όπως, για πρότεινε κάτι?

Μεχρι 100$ παιζει καμια καλη προσφορα αυτες τις μερες παιδες? (ανεξαρτητου μαρκας και πανω απο 4.5" οθονη)

Ευχαριστω.

99 ευρώ newman n2..εγώ ετρεξα και πηρα 2...παραπάνω εχω βάλει και το κουπόνι των 10$

99 ευρώ newman n2..εγώ ετρεξα και πηρα 2...παραπάνω εχω βάλει και το κουπόνι των 10$

Σημαντική σημείωση (και προς εμένα επειδή το ξεχνάω συνεχώς :) ) : το κινητό είναι single-SIM.

Κατά τ' άλλα, πολύ καλό.

Σε pandawill και antelife είναι sold out. Ξέρεις που αλλού παίζει να το βρω;