Bon Δημοσιεύτηκε August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2004 Έχω ένα Pocket Pc phone, το Anextek, SP-230.Τρέχει την τελευταία έκδοση (2003) Pocket Pc και μοιάζει πάρα πολύ και με το αντίστοιχο Qtek. Αγόρασα την ελληνοποίηση του από την penreader.com και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν στέλνω sms στα ελληνικά, μου το στέλνει σε 3 μέρη. Έχετε καμμία πρόταση;;; Τι λέτε να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση What is understood need not be discussed - Loren Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Δεν μπορεις να κανεις τπτ επειδη το στελνει ως Unicode. Βεβαιως αν θες και μπορεις γραφε τα κοινα ελληνικα με τα αγγλικα γραμματα στα αγγλικα παραδειγμα το ελληνικο Α ως unidcode μετραει ως πιο πολλα bit απο το αγγλικο A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Wirelessly posted (SIE-M65/04 UP.Browser/7.0.0.1.181 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) ta Se ipostirizun ke (epitelus) elliniki anazitisi. :!: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts