SagoniasSlutRose Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Βάλε αγγελία ζήτησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Επανέρχομαι... λέγοντας ότι με την stock 2.3.7 και root το κινητό, σέρνεται (ούτε κλήση να μην μπορείς να απαντήσεις!). Οπότε, πήρα την απόφαση να ξεκλειδώσω τον bootloader και να δοκιμάσω καμία Rom. Ποια θεωρείται πλέον η πιο αξιόπιστη; Να "τρέχει" καλά, χωρίς να "λαγκάρει", να κάνει τα βασικά βρε αδερφέ. Ψήνομαι για την Ultrakat με haida kernel... τι λέτε; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Επανέρχομαι... λέγοντας ότι με την stock 2.3.7 και root το κινητό, σέρνεται (ούτε κλήση να μην μπορείς να απαντήσεις!). Οπότε, πήρα την απόφαση να ξεκλειδώσω τον bootloader και να δοκιμάσω καμία Rom. Ποια θεωρείται πλέον η πιο αξιόπιστη; Να "τρέχει" καλά, χωρίς να "λαγκάρει", να κάνει τα βασικά βρε αδερφέ. Ψήνομαι για την Ultrakat με haida kernel... τι λέτε; γιατι ρε παιδι δεν βαζεις την 4 και ροοτ και την greenify και ολα καλα, χωρις ξεκλειδωμα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 γιατι ρε παιδι δεν βαζεις την 4 και ροοτ και την greenify και ολα καλα, χωρις ξεκλειδωμα Καλά κάνεις και μου το λες, αλλά δοκιμασμένο ήδη... έκανα downgrade και πήγα στην 2.3.7 για καλύτερα αποτελέσμα... για λίγο καιρό καλά μεν, αλλά και πάλι ξανά τα ίδια!! Είμαι αποφασισμένη, για τα παραπάνω, απλά ήθελα την γνώμη καποιου που να έχει δοκιμάσει όλες τις rom. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Καλησπέρα. Σαφώς τα κατάλαβα όλα αυτά που μου είπατε, αλλά επειδη πραγματικά το κινητό κολλάει σε ότι και να κάνω πρέπει εσπευσμένα να κανω κάτι, οπότε θα προβώ σε root. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έχω ήδη κάνει και δεν είχα καμία διαφορά. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τον οδηγό για να rootάρω το κινητό?Επιπλέον έχω διαβάσει ότι στην έκδοση 4.0.4 είναι δύσκολη να rootαριστεί. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης κατά διαστήματα για κάποιο χρονικό διάστημα νεκρώνει το μεγάγωνο, γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται?Έχει συμβεί σε κάποιον αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Καλησπέρα. Σαφώς τα κατάλαβα όλα αυτά που μου είπατε, αλλά επειδη πραγματικά το κινητό κολλάει σε ότι και να κάνω πρέπει εσπευσμένα να κανω κάτι, οπότε θα προβώ σε root. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έχω ήδη κάνει και δεν είχα καμία διαφορά. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τον οδηγό για να rootάρω το κινητό?Επιπλέον έχω διαβάσει ότι στην έκδοση 4.0.4 είναι δύσκολη να rootαριστεί. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης κατά διαστήματα για κάποιο χρονικό διάστημα νεκρώνει το μεγάγωνο, γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται?Έχει συμβεί σε κάποιον αντίστοιχο? κανε μια επαναφορα με το service update και μετα με το eroot κανε ροοτ το κινητο update service απο εδω https://app.box.com/s/aw4ou2rc1e3rafr41ifa eroot εδω https://www.dropbox.com/s/96s1biel6qh49b7/ERoot-1.0.16.exe πανευκολα γινεται, ξεχνα τα παλια... μονο που πρεπει να πας πρωτα ρυθμισεις/xperia και στην συνδεσιμοτητα USB να επιλεξεις το ΜSC μετα να ενεργοποησεις τις αγνωστες πηγες απο το ασφαλεια και μετα επιλογες για προγραμματιστες στον εντοπισμο σφαλματων να κανεις κλικ και μετα κανεις το ροοτ καλη επιτυχια Edited March 18, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο το πρόγραμμα 'service update' και πριν κανω root με το eroot θα πρεπει να το κάνω unistall και μετα να προχωρησω; μετα ειναι ευκολο να περασω αλλη εκδοση android; Edited March 18, 2014 by aektzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 παιδια καλησπερα θεμα: πλυντηριο με neo v..μπαινω απευθειας εβαλε η μανα μ πλυντηριο και οταν τελειωσε συνηδιτοποιησε οτι ειχε κινητο σε μια τσεπη τεσπα δεν ανοιγει με την καμια..επισης στην οθονη εκανε μια γραμμη προς το καφε θα ελεγα..αν αλαξω πλακετα παιζει να φτιαξεια και ποσο παει;;παντως φρεσκομυριζει..ξανανιωσε..χεχε Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο το πρόγραμμα 'service update' και πριν κανω root με το eroot θα πρεπει να το κάνω unistall και μετα να προχωρησω; μετα ειναι ευκολο να περασω αλλη εκδοση android; οταν κανεις επιδιορθωση ή επαναφορα με το service update σβηνονται τα παντα ειναι σαν να το πηρες εκεινη την στιγμη το τηλεφωνο μετα κανεις οτι σου ειπα με τις ρυθμισεις και μετα το κανεις ροοτ με το eroot. μετα αν θελεις αλλη ρομ βαζεις οποια θελεις και να το ξεκλειδωσεις μπορεις αλλα δεν χρειαζεται καντο ροοτ βγαλε οτι αχρηστο εχει με το root unistaller με προσοχη μη σβησεις τπτ του συστηματος και πας παλι απο την αρχη, και περνα και το cwm που θα το βρεις απο την εφαρμογη x-parts και περασε του οποια ελαφρια ρομ θελεις, αλλα επειδη το εχω ψαξει πολυ το κινητο αυτο κι εχω βαλει ολες τις ρομ που εχουν κυκλοφορισει με κλειδωμενο bootloader ολες καλες ειναι στην αρχη, μετα αρχιζουν τα κοληματα, γι αυτο εγω εχω στην ΙCS 4.0.4 ροοτ και με την εφαρμογη greenify απενεργοποιω οποια δεν θελω να τρεχει και ξεχασα τα κοληματα, αν θες ετσι κανε κι εσυ αλλη εκδοση android οπως η κιτκατ πρεπει να το ξεκλειδωσεις για να την περασεις αλλα εγω που ετυχε κιεπεσε ενα τετοιο στα χερια μου δεν μ ενθουσιασε και την εβγαλα και του εβαλα παλι την 4.0.4 εδω θα βρεις τι εφαρμογες πρεπει να πεταξεις οταν γινεις ροοτ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Edited March 19, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλησπέρα..τελικά έκανα root αλλά κάτι έκανα λάθος με το root unistaller και δεν μπαίνει στο playstore ούτε λειτουργεί το ελληνικό πληκτρολόγιο. μπορώ να ξαναρχίσω πάλι από την αρχή με update? το greenify τελικά δεν δούλεψε γιατί στα σχόλια αναφέρει από 4.1+. το πρόβλημα είναι ότι με το root unistaller έκανα freezing κάποιες εφαρμογές αλλά τώρα δεν μπορώ να τις ανακτήσω γιατί πρέπει να αγοράσω το root unistaller pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Ξαναβάλε την rom σου με το SEUS και ξανακάνε root. Μετά βάλε το cwm για να παίρνεις Backup όλο το κινητό ώστε αν πάει κάτι στραβά να μη χρειάζεται κάθε φορά να φλασάρεις την ρομ απο την αρχή. Μετά βάλε το titanium backup (το προτιμώ απο το root unistaller προσωπικά) για να παίρνεις backup ξεχωριστά τις εφαρμογές και να απεγκαθιστάς ότι χρειάζεσαι. Το Greenify εγώ το είχα κανονικά και είναι ότι καλύτερο στο να κλείνει ανοιχτές εφαρμογές.... Μάλλον έσβησες κατά λάθος το πληκτρολόγιο και το playstore γι'αυτό δε σου λειτουργεί. Θέλει προσοχή το τι απεγκαταστείς. Edited March 19, 2014 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ξαναβάλε την rom σου με το SEUS και ξανακάνε root. Μετά βάλε το cwm για να παίρνεις Backup όλο το κινητό ώστε αν πάει κάτι στραβά να μη χρειάζεται κάθε φορά να φλασάρεις την ρομ απο την αρχή. Μετά βάλε το titanium backup (το προτιμώ απο το root unistaller προσωπικά) για να παίρνεις backup ξεχωριστά τις εφαρμογές και να απεγκαθιστάς ότι χρειάζεσαι. Το Greenify εγώ το είχα κανονικά και είναι ότι καλύτερο στο να κλείνει ανοιχτές εφαρμογές.... Μάλλον έσβησες κατά λάθος το πληκτρολόγιο και το playstore γι'αυτό δε σου λειτουργεί. Θέλει προσοχή το τι απεγκαταστείς. To Greenify λειτουργεί κανονικά σε 4.0.4; Ευτυχώς δεν τα διέγραψα τα βρήκα. Το κινητό πάλι σέρνεται όμως δεν ξέρω τι άλλο να του βάλω ή να του βγάλω. Αυτό που χρησιμοποιώ είναι viber , facebook , stock browser τίποτα άλλο. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) To Greenify λειτουργεί κανονικά σε 4.0.4; Ευτυχώς δεν τα διέγραψα τα βρήκα. Το κινητό πάλι σέρνεται όμως δεν ξέρω τι άλλο να του βάλω ή να του βγάλω. Αυτό που χρησιμοποιώ είναι viber , facebook , stock browser τίποτα άλλο. Καμία ιδέα; στο fb θα μπαινεις απο περιηγητη πχ τον dolfin, την εφαρμογη fb σβηστη τελειως το κινητο σερνεται μ αυτη το ιδιο εχω κι εγω και με καμποσες εφαρμογες και παει σφαιρα δεν κολαει πουθενα και το greenify λειτουργει αψογα στην 4.0.4 το εχω πολυ καιρο κι οχι μονο εγω οπου το εχω πει με χιλιοχρονανε και κανε οτι σου ειπε ο φιλος παρα πανω με το backp του cwm και θα σωθεις, οτι παει στραβα τραβας ενα restore και εισαι αρχοντας Edited March 20, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Πάντως δεν άλλαξε και τίποτα στο κινητό μετά το root παρόλο που διέγραψα αρκετά, ίσως να φταίει το λειτουργικό. Δέν ξέρω τη άλλο να του κάνω;. Έβαλα και τον dolfin ίδιος με τον stock μου φαίνεταί. Μπορεί να χρειάζεται απόσυρση μετα τα 2 χρόνια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Πάντως δεν άλλαξε και τίποτα στο κινητό μετά το root παρόλο που διέγραψα αρκετά, ίσως να φταίει το λειτουργικό. Δέν ξέρω τη άλλο να του κάνω;. Έβαλα και τον dolfin ίδιος με τον stock μου φαίνεταί. Μπορεί να χρειάζεται απόσυρση μετα τα 2 χρόνια :) δεν χρειαζεται αποσυρση και δεν μπορει να σερνεται, το δικο μου γιατι δεν σερνεται κατι αλλο φταιει Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ίσως επειδή χρεισιμοποιώ τρείς ενεργοβόρες εφαρμογες (facebook, viber , messenger) και κάποια απο αυτές το κολλάει; δεν εχω κατι άλλο στο κινήτο , μια sd card 4gb έχω που είναι σχεδόν άδεια (ούτε φοτο , βιντεο , Widget, τίποτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ίσως επειδή χρεισιμοποιώ τρείς ενεργοβόρες εφαρμογες (facebook, viber , messenger) και κάποια απο αυτές το κολλάει; δεν εχω κατι άλλο στο κινήτο , μια sd card 4gb έχω που είναι σχεδόν άδεια (ούτε φοτο , βιντεο , Widget, τίποτα). Είναι και τα τρια άστα να πάνε... δε ξέρω ποιο από τα 3 είναι χειρότερο! Μάλλον λίγο παραπάνω το viber. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Είναι και τα τρια άστα να πάνε... δε ξέρω ποιο από τα 3 είναι χειρότερο! Μάλλον λίγο παραπάνω το viber. σου εγρααψα πιο πανω την εφαρμογη facebook να την βγαλεις γιατι κολαει πολυ μ αυτη και να μπαινεις απο τον dolfin στο facebook, καντο και θα δεις, το viber δεν κολαει επισης και το messenger μπορεις να το βγαλεις ενω εγω το εχω και δεν εχω προβλημα και να μπαινεις παλι απο το dolfin , καντα αυτα και μας λες και βαλε και το 1clik cleaner να κανεις και κανενα καθαριστατακι γιατι γεμιζει με αχρηστα πραγματα, εγω εχω και το clean master και το καθαριζω συνεχεια κι ολα μια χαρα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Το facebook app το έβγαλα μπαινω απο το dolfin, πάνω κάτω ειναι το ίδιο όμως . Θα δοκιμάσω αυτό που είπες για το cleaner και βλέπουμε. thnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Χωρίς να είμαι expert, να πω και εγώ την εμπειρία μου με Neo V . Είμαι rooted στην 2.3.4 έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή του Facebook, αντί Viber έχω το Whatsapp , και broswer (Που θα τον πρότεινα, τον Angel Browser) και skype έχω βάλει μια παλιότερη έκδοση συγκεκριμένα την 2.8.0.920 (η αλλαγή στο Skype ήταν πολύ σημαντική καθώς το τελευταίο Skype δεν έτρεχε καν κάποιες φόρες) . Το κινητό όχι απλά δεν κολλάει, πετάει. Βέβαια λόγο root έχω σβήσει και κάποιες εργοστασιακές εφαρμογές και γενικά ότι δεν χρειαζόμουν, όπως και έχω μεταφέρει στην sd όσες εφαρμογές μπορούν να τρέχουν από την SD χωρίς προβλήματα. Πάντως angel broswer,dropbox,Facebook είναι στην εσωτερική μνήμη του κινητού αυτή τη στιγμή έχω 103mb εσωτερικής μνήμης ελεύθερα. Μια 16gb class 10 στην οποία είναι το Skype,whatsapp. Τελευταίο και εξίσου σημαντικό, για launcher έχω τον Holo Launcher. Αυτά ελπίζω να βοηθήσω! Edited March 20, 2014 by summit1_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλά κάνεις και μου το λες, αλλά δοκιμασμένο ήδη... έκανα downgrade και πήγα στην 2.3.7 για καλύτερα αποτελέσμα... για λίγο καιρό καλά μεν, αλλά και πάλι ξανά τα ίδια!! Είμαι αποφασισμένη, για τα παραπάνω, απλά ήθελα την γνώμη καποιου που να έχει δοκιμάσει όλες τις rom. Το καλύτερο πράγμα έκανες. Μέχρι εκεί είναι το κινητό. Μην το φορτώνεις για να μπορεί να την παλέψει όσο πιο πολύ γίνεται. Αλλιώς κάνεις ότι έκανα κι εγώ: πήρα το SP!!! :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εχω ενα neo V και ενω ενεργοποιω την κινηση δεδομενων δεν εμφανιζεται επανω το σηματακι 3G και φυσικα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ, τι μπορει να συμβαινει? να κανω επαναφορα με service update και βλεπουμε? εχei την ICS Και ειναι root, μηπως στην απεγκατασταση των αχρηστων εφαρμογων σβηστικε κατα λαθος καποια εφαρμογη? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εχω ενα neo V και ενω ενεργοποιω την κινηση δεδομενων δεν εμφανιζεται επανω το σηματακι 3G και φυσικα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ, τι μπορει να συμβαινει? να κανω επαναφορα με service update και βλεπουμε? εχei την ICS Και ειναι root, μηπως στην απεγκατασταση των αχρηστων εφαρμογων σβηστικε κατα λαθος καποια εφαρμογη? Πήγαινε στις ρυθμίσεις στην ασφάλεια ή στο xperia δε θυμάμαι ακριβώς και κάνε εκ νέου λήψη ρυθμίσεων ίντερνετ.Αλλιώς πάρε και τον πάροχο σου ένα τηλ να σου τις στείλουν αφού κάνεις το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Το κινητό μετά το root και τον dolfin και διαγραφή κάποιων άχρηστων εφαρμογών και μετα απο μερικες μέρες χρηση ειναι χειροτερο μιλαω παντα για την 4.0.4.. Θέλω να αλλάξω rom , αυτη η 2.3.4 που την βρίσκω και πως την περνάω ξέρει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Το κινητό μετά το root και τον dolfin και διαγραφή κάποιων άχρηστων εφαρμογών και μετα απο μερικες μέρες χρηση ειναι χειροτερο μιλαω παντα για την 4.0.4.. Θέλω να αλλάξω rom , αυτη η 2.3.4 που την βρίσκω και πως την περνάω ξέρει κανένας; εγω μολις εβαλα την ultimate HD 5 και παει μια χαρα με οχι πολλες εφαρμογες, το εχω για δευτερο ενα gps και μερικες ακομα και τελος ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε στις ρυθμίσεις στην ασφάλεια ή στο xperia δε θυμάμαι ακριβώς και κάνε εκ νέου λήψη ρυθμίσεων ίντερνετ.Αλλιώς πάρε και τον πάροχο σου ένα τηλ να σου τις στείλουν αφού κάνεις το πρώτο. σ ευχαριστω το εκανα στο αλλο κινητο και ολα καλα γιατι αυτο δεν ειχα προλαβει να δω το μηνυμα σου και του περασα την ultimate. κι αυτο μια χαρα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts