neo24gr Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 εχω αλλαξει μπαταρια στο κινητο . καινουρια γνησια. το προβλημα ειναι πως καμια φορα κολλαει στο 75% πχ και δεν συνεχιζει την φορτιση.μετα απο κανα διωρο αν βγαλω βαλω τον φορτιση στο κινητο πηγαινει 100%. θελει να κανω κατι που εβαλα καινουρια μπαταρια? δεν εχω αλλαξει ρομ.δεν εχω πειραξει γενικα τιποτα. μονο ρουτ το εχω. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Για βοηθηστε λιγο. εχω ενα NeoV που δε γνωριζω αν εχει locked BL η οχι. εχει κολλησει στο loop και δε θυμαμαι και τη διαδικασια,εχω κολλησει και εγω. flash kernel/flash system/flash firmware,για βοηθηστε λιγο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Για βοηθηστε λιγο. εχω ενα NeoV που δε γνωριζω αν εχει locked BL η οχι. εχει κολλησει στο loop και δε θυμαμαι και τη διαδικασια,εχω κολλησει και εγω. flash kernel/flash system/flash firmware,για βοηθηστε λιγο :P Περνα με flashtool την ρομ παλι και κανε ροοτ , εκτος αν εχεις παρει back up Με το cwm και το επαναφερεις οταν περασεις την ρομ και κανεις ροοτ Edited May 8, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Για βοηθηστε λιγο. εχω ενα NeoV που δε γνωριζω αν εχει locked BL η οχι. εχει κολλησει στο loop και δε θυμαμαι και τη διαδικασια,εχω κολλησει και εγω. flash kernel/flash system/flash firmware,για βοηθηστε λιγο :P Πάντως αν λες για το δικό μου είναι με unlock bootloader και φορούσε την τελευταία επίσημη ics όταν σου το έστειλα. Επίσης τα κουμπιά δούλευαν κανονικά αφού για να περάσω την Rom έπρεπε να πατάω το Back για να μπει σε download Mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Που εισαι αρχηγε μου!!! σου εχω στειλει και μηνυμα,αλλα...!! για το δικο σου λεω,ειχα ενα θεμα με το flex των κουμπιων και το αλλαξα ολο,μπορει να το ζορισα εγω. κανεις μια μαγκια,να μου δωσεις λινκ για την επισημη,για να τη φλασαρω? Edited May 8, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Λίγη προσοχή στις εκφράσεις μας παρακαλώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Οτι πεις φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 ρε παλικαρια εχει ξεκλειδωση κανενας botloader μεσα απο το σαιτ της σονη?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι πανεύκολο.Λίγη μόνο προσοχή στα βήματα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 On your computer, you will be asked for drivers. Point to the usb_driver folder where you placed the android_winusb.inf-file, and select the Android Boot loader Interface-file. αυτο το βημα δεν το κανει με τιποτα!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) To xperia μου λοιπον εμφανιζει το εξης προβλημα. κατα τη διαρκεια μιας κλησης,οταν το φερω κοντα στο αυτι ( μολις ενεργοποιηθει ο αισθητηρας δλδ ) και μαυρισει η οθονη,μετα δεν επανερχεται αν δεν τερματισει την κληση ο συνομιλητης μου. προφανως ειναι ο αισθητηρας φωτος,δοκιμασα να τον βαλω στο αυτοματο,μηπως και το επηρεαζει,αλλα τζιφος. παιζει καποια αλλη λυση,καποια εκδοση που να μην δουλευει ο αισθητηρας,η κατι τετοιο? Edited May 14, 2014 by webassasin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μου το κάνει και μένα μερικές φορές , αλλα αν πατήσω κάποιο κουμπί επανερχεται κανονικά. Αν πατήσεις κάποιο κουμπί σε σένα επανέρχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 οχι,παταω ολα τα κουμπια,τα κραταω πατημενα,αλλα εαν δεν κλεισει ο αλλος το τηλεφωνο δεν επανερχεται,και οταν επανερθει ειναι κλειδωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tekmaster Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 οχι,παταω ολα τα κουμπια,τα κραταω πατημενα,αλλα εαν δεν κλεισει ο αλλος το τηλεφωνο δεν επανερχεται,και οταν επανερθει ειναι κλειδωμενο. Εχεις αλλαξει την προσοψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 ολα εχουν αλλαχθει μπροστα,flex,οθονη,digitizer και προσοψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 To xperia μου λοιπον εμφανιζει το εξης προβλημα. κατα τη διαρκεια μιας κλησης,οταν το φερω κοντα στο αυτι ( μολις ενεργοποιηθει ο αισθητηρας δλδ ) και μαυρισει η οθονη,μετα δεν επανερχεται αν δεν τερματισει την κληση ο συνομιλητης μου. προφανως ειναι ο αισθητηρας φωτος,δοκιμασα να τον βαλω στο αυτοματο,μηπως και το επηρεαζει,αλλα τζιφος. παιζει καποια αλλη λυση,καποια εκδοση που να μην δουλευει ο αισθητηρας,η κατι τετοιο? Ο αισθητήρας εγγύτητας έχει πρόβλημα, όχι φωτός. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 εχω παραγγειλει digitizer ηδη,απλα ηθελα να μαθω αν απενεργοποιειται απο καπου αυτο. ευχαριστω οπως κ να εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 καμια ιδεα καποιος δεν δουλευη το κεντρικο κουμπι και οταν με περνουν τηλ λεει οτι ειμαι κατελειμενος ςος ςος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 πρεπει να μας δωσεις 2 πληροφοριες παραπανω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλοριζικο το νεο σου κινητο. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 καλησπερα , το κινητο μου (neo v) απο χθες βγαινει εκτος δικτυου (GR COSMOTE) επιλεγω απο τις ρυθμισεις το δικτυο αλλα με βγαζει το μηνυμα : " δεν ειναι δυνατη η συνδεση αυτη την στιγμη το δικτυο. παρακαλω προσπαθηστε αργοτερα " Αυτό συνέβη τέταρτη και πεμπτη συνολικά περιπου 7 φορές. Σήμερα πάντως όχι ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 εχεις επιλεξει χειροκινητη επιλογη δικτυου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 ειναι στο αυτοματο δεν μπορω να το αλλαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ήρθε ένα Neo V στην κατοχή μου (πρέπει να έχει την Ultimate HD επάνω) και θα το στήσω απ' την αρχή, για να πάει στη μητέρα μου. Γι' αυτόν το λόγο, επιδιώκω να περάσω μία custom ROM που να είναι όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστη και σταθερή. Η τελευταία διαθέσιμη CyanogenMod stable για το Neo V είναι καλή επιλογή, κατά τη γνώμη σας; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ήρθε ένα Neo V στην κατοχή μου (πρέπει να έχει την Ultimate HD επάνω) και θα το στήσω απ' την αρχή, για να πάει στη μητέρα μου. Γι' αυτόν το λόγο, επιδιώκω να περάσω μία custom ROM που να είναι όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστη και σταθερή. Η τελευταία διαθέσιμη CyanogenMod stable για το Neo V είναι καλή επιλογή, κατά τη γνώμη σας; Ευχαριστώ! λοιπον αν θελεις να με ακουσεις, ειχα το neo V 2 χρονια και κατι κι ακομα το εχω για δευτερο, για να ειναι οκ και να μην κολαει μην βαζεις καμια αλλη εκτος απο την κανονικη, ολες κολανε κι στην κανονικη βαλε λιγα πραγματα και την εφαρμογη greenify για να παγωνεις οποια εφαρμογη δεν χρησιμοποιεις, τοτε το κινητο πεταει, η γνωμη μου φυσικα γιατι τις ειχα δοκιμασει ολες τις ρομ και για την CyanogenMod, εχω να πω τα χειροτερα, αυτα απο εμενα και κατι τελευταιο βαλε και την εφαρμογη 1 click cleaner για να καθαριζεις τα αχρηστα αρχεια και να μην κολαει ποτέ Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts