Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

εχω αλλαξει μπαταρια στο κινητο .

καινουρια γνησια.

το προβλημα ειναι πως καμια φορα κολλαει στο 75% πχ και δεν συνεχιζει την φορτιση.μετα απο κανα διωρο αν βγαλω βαλω τον φορτιση στο κινητο πηγαινει 100%.

θελει να κανω κατι που εβαλα καινουρια μπαταρια?

δεν εχω αλλαξει ρομ.δεν εχω πειραξει γενικα τιποτα.

μονο ρουτ το εχω.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για βοηθηστε λιγο.

εχω ενα NeoV που δε γνωριζω αν εχει locked BL η οχι.

εχει κολλησει στο loop και δε θυμαμαι και τη διαδικασια,εχω κολλησει και εγω.

flash kernel/flash system/flash firmware,για βοηθηστε λιγο :P

Για βοηθηστε λιγο.

Περνα με flashtool την ρομ παλι και κανε ροοτ , εκτος αν εχεις παρει back up Με το cwm και το επαναφερεις οταν περασεις την ρομ και κανεις ροοτ

Edited by p3nny
This is Sparta!!!:nagger:

Για βοηθηστε λιγο.

Πάντως αν λες για το δικό μου είναι με unlock bootloader και φορούσε την τελευταία επίσημη ics όταν σου το έστειλα. Επίσης τα κουμπιά δούλευαν κανονικά αφού για να περάσω την Rom έπρεπε να πατάω το Back για να μπει σε download Mode.

Που εισαι αρχηγε μου!!!

σου εχω στειλει και μηνυμα,αλλα...!!

για το δικο σου λεω,ειχα ενα θεμα με το flex των κουμπιων και το αλλαξα ολο,μπορει να το ζορισα εγω.

κανεις μια μαγκια,να μου δωσεις λινκ για την επισημη,για να τη φλασαρω?

Edited by zxr

Ναι πανεύκολο.Λίγη μόνο προσοχή στα βήματα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

On your computer, you will be asked for drivers. Point to the usb_driver folder where you placed the android_winusb.inf-file, and select the Android Boot loader Interface-file.

αυτο το βημα δεν το κανει με τιποτα!!!!!!!!!!

To xperia μου λοιπον εμφανιζει το εξης προβλημα.

κατα τη διαρκεια μιας κλησης,οταν το φερω κοντα στο αυτι ( μολις ενεργοποιηθει ο αισθητηρας δλδ ) και μαυρισει η οθονη,μετα δεν επανερχεται αν δεν τερματισει την κληση ο συνομιλητης μου.

προφανως ειναι ο αισθητηρας φωτος,δοκιμασα να τον βαλω στο αυτοματο,μηπως και το επηρεαζει,αλλα τζιφος.

παιζει καποια αλλη λυση,καποια εκδοση που να μην δουλευει ο αισθητηρας,η κατι τετοιο?

Edited by webassasin

Μου το κάνει και μένα μερικές φορές , αλλα αν πατήσω κάποιο κουμπί επανερχεται κανονικά. Αν πατήσεις κάποιο κουμπί σε σένα επανέρχεται?

οχι,παταω ολα τα κουμπια,τα κραταω πατημενα,αλλα εαν δεν κλεισει ο αλλος το τηλεφωνο δεν επανερχεται,και οταν επανερθει ειναι κλειδωμενο.

οχι,παταω ολα τα κουμπια,τα κραταω πατημενα,αλλα εαν δεν κλεισει ο αλλος το τηλεφωνο δεν επανερχεται,και οταν επανερθει ειναι κλειδωμενο.

Εχεις αλλαξει την προσοψη?

To xperia μου λοιπον εμφανιζει το εξης προβλημα.

κατα τη διαρκεια μιας κλησης,οταν το φερω κοντα στο αυτι ( μολις ενεργοποιηθει ο αισθητηρας δλδ ) και μαυρισει η οθονη,μετα δεν επανερχεται αν δεν τερματισει την κληση ο συνομιλητης μου.

προφανως ειναι ο αισθητηρας φωτος,δοκιμασα να τον βαλω στο αυτοματο,μηπως και το επηρεαζει,αλλα τζιφος.

παιζει καποια αλλη λυση,καποια εκδοση που να μην δουλευει ο αισθητηρας,η κατι τετοιο?

Ο αισθητήρας εγγύτητας έχει πρόβλημα, όχι φωτός.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καμια ιδεα καποιος δεν δουλευη το κεντρικο κουμπι και οταν με περνουν τηλ λεει οτι ειμαι κατελειμενος ςος ςος

καλησπερα , το κινητο μου (neo v) απο χθες βγαινει εκτος δικτυου (GR COSMOTE)

επιλεγω απο τις ρυθμισεις το δικτυο αλλα με βγαζει το μηνυμα :

" δεν ειναι δυνατη η συνδεση αυτη την στιγμη το δικτυο. παρακαλω προσπαθηστε αργοτερα "

Αυτό συνέβη τέταρτη και πεμπτη συνολικά περιπου 7 φορές. Σήμερα πάντως όχι ακόμη.

Καλημέρα παιδιά.

Ήρθε ένα Neo V στην κατοχή μου (πρέπει να έχει την Ultimate HD επάνω) και θα το στήσω απ' την αρχή, για να πάει στη μητέρα μου. Γι' αυτόν το λόγο, επιδιώκω να περάσω μία custom ROM που να είναι όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστη και σταθερή.

Η τελευταία διαθέσιμη CyanogenMod stable για το Neo V είναι καλή επιλογή, κατά τη γνώμη σας; Ευχαριστώ!

Καλημέρα παιδιά.

Ήρθε ένα Neo V στην κατοχή μου (πρέπει να έχει την Ultimate HD επάνω) και θα το στήσω απ' την αρχή, για να πάει στη μητέρα μου. Γι' αυτόν το λόγο, επιδιώκω να περάσω μία custom ROM που να είναι όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστη και σταθερή.

Η τελευταία διαθέσιμη CyanogenMod stable για το Neo V είναι καλή επιλογή, κατά τη γνώμη σας; Ευχαριστώ!

λοιπον αν θελεις να με ακουσεις, ειχα το neo V 2 χρονια και κατι κι ακομα το εχω για δευτερο, για να ειναι οκ και να μην κολαει μην βαζεις καμια αλλη εκτος απο την κανονικη, ολες κολανε κι στην κανονικη βαλε λιγα πραγματα και την εφαρμογη greenify για να παγωνεις οποια εφαρμογη δεν χρησιμοποιεις, τοτε το κινητο πεταει, η γνωμη μου φυσικα γιατι τις ειχα δοκιμασει ολες τις ρομ και για την CyanogenMod, εχω να πω τα χειροτερα, αυτα απο εμενα και κατι τελευταιο βαλε και την εφαρμογη 1 click cleaner για να καθαριζεις τα αχρηστα αρχεια και να μην κολαει ποτέ

This is Sparta!!!:nagger:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V