aektzis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Μπορώ να βάλω την ρομ ultimate HD 5 χωρίς να αλλάξω kernel; που μπορω να την βρώ αυτη την ρομ; Edited March 22, 2014 by aektzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Μπορώ να βάλω την ρομ ultimate HD 5 χωρίς να αλλάξω kernel; που μπορω να την βρώ αυτη την ρομ; αν εχεις κλειδωμενο bootloader δεν χρειαζεσαι ξεχωριστο κερνελ εδω η rom ultimate HD 5 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46206072&postcount=15775 απλα κανεις εγκατασταση την ρομ μεσω cwm Edited March 22, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 thnks.Στο recovery σε καθενα που βρισκω απο αυτα πατα home button; (wipe cache partition - Wipe Dalvik Cache (βρίσκεται στο μενού advanced) - Wipe battery stats (βρίσκεται στο μενού advanced) - Wipe data/factory reset). Aν κατει παει στραβα μπορω να το επαναφερω με το σονυ update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 thnks.Στο recovery σε καθενα που βρισκω απο αυτα πατα home button; (wipe cache partition - Wipe Dalvik Cache (βρίσκεται στο μενού advanced) - Wipe battery stats (βρίσκεται στο μενού advanced) - Wipe data/factory reset). Aν κατει παει στραβα μπορω να το επαναφερω με το σονυ update; ναι μπορεις απλα θα σου παρει λιγο χρονο αλλα οκ κοιτα τι θα κανεις με την σειρα οπως θα στα γραψω 1,wipe data/factory reset 2.wipe cache partition 3.format/cache (απο το μενου mounts & storage) 4.format/data (απο το μενου mounts & storage) 5.format/system (απο το μενου mounts & storage) 6.wipe Dalvik Cache (απο το μενου advanced) στο τελευταιο θελει προσοχη τι θα πατησεις γιατι εγω καμποσες φορες πατουσα αλλο κουμπι και πηγαινα παλι απο αρχη με προσοχη κι ολα καλα θα πανε καλη επιτυχια οτι θελεις εδω ειμαστε Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ποσο λετε αξιζει το κινητο για πωληση ? χωρις καμια γρατζουνια η οθονη , και γενικα ολο το κινητο το μονο ελλατωμα τα κουμπια , τα οποια εχουν χασει λιγο το νικελ χρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ποσο λετε αξιζει το κινητο για πωληση ? χωρις καμια γρατζουνια η οθονη , και γενικα ολο το κινητο το μονο ελλατωμα τα κουμπια , τα οποια εχουν χασει λιγο το νικελ χρωμα περιπου στα 65 αμα εχει φθορες καλα θα ειναι η γνωμη μου ειναι πως αυτο το κινητο δεν πουλιεται ειναι συλλεκτικο!!! Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 80 το έδωσα εγώ σε συνάδελφο. Αυτό που λέει η πεννυ, συλλεκτικό! Ούτε γω θα το δίνα αλλά ήθελα τα λεφτά. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 παιδια καλημερα, εχει ενας φιλος ενα neo V Και ενω δειχνει μπαταρια γεματη και μαλιστα 100% οταν το φορτισει για μερικες ωρες, δεν πεφτεει καθολου απο το 100% οτι και να κανει και ξαφνικα δειχνει κοκκινο στη μπαταρια και σβηνει, αυτο γινεται με 2 μπαταριες που εχει, λετε να τα εφτισαν και οι 2 μπαταριες συγχρονως ή φταιει κατι αλλο στο hardword του τηλεφωνου Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 για πωληση ουτε να το σκεφτομαι , απλα απο περιεργεια ηθελα να μαθω δεν αξιζει να το πουλησεις το κινητο , διοτι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο κατι αλλα xperia που ειναι ακριβοτερα και πωλουνται ακριβοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 για πωληση ουτε να το σκεφτομαι , απλα απο περιεργεια ηθελα να μαθω δεν αξιζει να το πουλησεις το κινητο , διοτι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο κατι αλλα xperia που ειναι ακριβοτερα και πωλουνται ακριβοτερα Εγώ το πούλησα 80 ευρωπουλάκια σε ένα φανταράκι μαζί με καινούρια πλαστικά,2 θήκες,16 GB κάρτα μνήμης και 2-3 μεμβράνες προστασίας ματ για οθόνη. Καιρός να περάσω στην 8πύρηνη δύναμη........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 καλησπερα , εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θυμαμαι ομως οτι εκανα tick στο πεδιο backup my data ( back up app data , wifi passwords and other settings to google servers ) πως λειτουργει τωρα το συστημα για να τα κανω επαναφορα αυτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Λογικά αν πας πάλι εκεί που πήρες το Backup δεν έχει επιλογή επαναφοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis35 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Από τα λίγα κινητά που έχουν και hdmi.Από τα καινούργια ξέρει κανένας να μου πεί ποιό έχει τέτοια σύνδεση;Ανεξαρτήτως μάρκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Από τα λίγα κινητά που έχουν και hdmi.Από τα καινούργια ξέρει κανένας να μου πεί ποιό έχει τέτοια σύνδεση;Ανεξαρτήτως μάρκας. Πλέον φίλε μου νομίζω κανένα. Όλα συνδέονται με DLNA.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 γεια σας παιδια , εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη για rooted xperia NEO V ? εχω διαβασει κατι για overclocking του επεξεργαστη και για swap της μνημης RAM, αλλα δεν το πολυεψαξα.. επισης , η αλλαγη Kernel ειναι ασφαλες ή μπορει να παθει κατι το κινητο ? σαν διαδικασια ειναι ευκολη ή οχι ? αν εχετε να προτεινετε κατι , καλοδεχουμενες οι απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOVaG Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλησπέρα, Πήγα να εγκαταστήσω την hd ultimate και μετά την επανεκίνηση μου κολάει στο logo της Sony. Έχω δοκιμάσει με το SEUS να το φτιάξω και μου λέει ότι ειναι εγκατεστημένο ήδη το πιο καινουργιο λογισμικό. Δοκίμασα επίσης με το flashtool και μου λέει ότι τηλέφωνο είναι κλειδωμένο μάλλον επειδή ο bootloader είναι κλειδωμένος. Τί άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Σκέφτομαι να αφήσω το Neo V και να πάρω το Samsung Galaxy Trend Plus (το παίρνω δωρεάν από φίλο, καινούργιο). Πέρα από κάμερα που δεν χρησιμοποιώ, πιστεύετε είναι καλύτερο? Προφανώς και ο επεξεργαστής είναι καλύτερος, αλλά μήπως θα έχω θέμα με τον ήχο? Στο NEO V ο ήχος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλησπέρα, Πήγα να εγκαταστήσω την hd ultimate και μετά την επανεκίνηση μου κολάει στο logo της Sony. Έχω δοκιμάσει με το SEUS να το φτιάξω και μου λέει ότι ειναι εγκατεστημένο ήδη το πιο καινουργιο λογισμικό. Δοκίμασα επίσης με το flashtool και μου λέει ότι τηλέφωνο είναι κλειδωμένο μάλλον επειδή ο bootloader είναι κλειδωμένος. Τί άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Πριν το install της hd έκανες factory reset ; Με το flashtool μήπως κάτι δε κάνεις σωστά; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλησπέρα, Πήγα να εγκαταστήσω την hd ultimate και μετά την επανεκίνηση μου κολάει στο logo της Sony. Έχω δοκιμάσει με το SEUS να το φτιάξω και μου λέει ότι ειναι εγκατεστημένο ήδη το πιο καινουργιο λογισμικό. Δοκίμασα επίσης με το flashtool και μου λέει ότι τηλέφωνο είναι κλειδωμένο μάλλον επειδή ο bootloader είναι κλειδωμένος. Τί άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Αυτό που λες δεν ισχύει. Και εγώ είχα κλειδωμένο bootloader και του είχα αλλάξει τα φώτα...Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά το Flashtool? Απλά βάζεις την rom που θες στο φάκελο του flashtool (ο οποίος πρέπει να είναι εγκατεστημένος χύμα στον C) στον φάκελο firmwares. Δηλαδή C/flashtool/firmwares. Έπειτα ανοίγεις το flashtool και τικάρεις στο εικονίδιο με τον κεραυνό και εκεί διαλέγεις flashmode. Στον επόμενο πίνακα θα δεις την rom που θες να περάσεις. Απλά πάτα οκ και ακολούθα τις οδηγίες της οθόνης με τα εικονίδια που θα σου βγάλει. Είναι πολύ απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOVaG Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημέρα, Είχα κάνει factory reset σύμφωνα με τις οδηγίες. Η rom σε τι μορφή πρεπει να ειναι μέσα στο φάκελο γιατί όταν αμοιγω το flashtool δεν την βρήσκει. Εχω κατεβάσει την hd ultimate 5.0.1 σε zip. Μπορείς να μου δώσεις ένα link να κατεβάσω μια rom που να την βλέπει το flashtool; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημέρα, Είχα κάνει factory reset σύμφωνα με τις οδηγίες. Η rom σε τι μορφή πρεπει να ειναι μέσα στο φάκελο γιατί όταν αμοιγω το flashtool δεν την βρήσκει. Εχω κατεβάσει την hd ultimate 5.0.1 σε zip. Μπορείς να μου δώσεις ένα link να κατεβάσω μια rom που να την βλέπει το flashtool; Ευχαριστώ Ψάχνεις για επίσημη rom! Δε βάζεις custom rom! Ftf αρχείο της επίσημης ρομ πρέπει να βρεις! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOVaG Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με αυτόν τον οδηγό θα είμαι εντάξει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με αυτόν τον οδηγό θα είμαι εντάξει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333150 Ναι πιστεύω, αρκεί να ισχύουν τα link. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOVaG Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τελικά κατέβασα επίσημη rom με κατάληξη ftf και δούλεψε με το flashtool. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 γεια σας παιδια , εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη για rooted xperia NEO V ? εχω διαβασει κατι για overclocking του επεξεργαστη και για swap της μνημης RAM, αλλα δεν το πολυεψαξα.. επισης , η αλλαγη Kernel ειναι ασφαλες ή μπορει να παθει κατι το κινητο ? σαν διαδικασια ειναι ευκολη ή οχι ? αν εχετε να προτεινετε κατι , καλοδεχουμενες οι απαντησεις καμια βοηθεια neovites ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts