dimangelid Δημοσιεύτηκε August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2004 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει image ενός cd στον σκληρό δίσκο χωρίς να υπάρχει cd recorder σε εκείνο τον υπολογιστή; Μετά θα μεταφερθεί σε άλλον υπολογιστή με cd recorder για να γραφτεί σε cd. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 παρα πολλα υπαρχουν , εγω προτιμαω το Nero , αλλα και το Alcohol 120 ειναι απο τα κορυφαια Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Nero BlindWrite Alcohol 52% & 120% CloneCD VirtualCD και πολλά πολλά άλλα. Θα τα βρεις στο Η ταχύτητα της σελίδας είναι αρκετά αργή αλλά το download των αρχείων γίνεται από τις κανονικές τοποθεσίες των προγραμμάτων οπότε είναι γρήγορη. Αν ενδιαφέρεσαι έχει και cr@cks. Εγώ σου προτείνω ανεπιφυλακτα το Alcohol. ;) Moderation mode Απαγορεύονται τα links σε sites με warez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts