Jump to content

ZTE V889S

myrsine22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέπω πως το πρόβλημα είναι ο χώρος για τις εφαρμογές (εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος) που από μόνος του είναι μικρός αν δεν κάνεις Repartition (512 mb). Αυτό μπορεί να αλλάξει σε 1Gb (ή σε 2Gb) με το Repartition αλλά θα πρέπει να κάνεις ένα καλώ backup του τηλεφώνου στην κάρτα sd γιατί το τηλέφωνο θα έρθει στην αρχική κατάσταση. Με το Repartition ο "αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου" από 2Gb θα γίνει 1.5Gb έτσι θα πρέπει να μεταφέρεις εφαρμογές από το τηλέφωνο στην κάρτα. Θα μεταφέρεις στην κάρτα και εικόνες, βίντεο, μουσική. Γενικός βλέπω πως βάζεις αρκετές εφαρμογές οπότε ότι μπορεί να μεταφερθεί στην sd κάρτα να το μεταφέρεις. Και να αφήσεις την κάρτα sd σαν "προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής".

Αν κάνεις backup (για να μπορείς να επαναφέριες τις εφαρμογές) το Repartition είναι πολύ εύκολη διαδικασία.

Θα ψάξω αν είναι πως να κάνω σωστά backup, γιατί -όπως έχω πει πολλές φορές- δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα κινητά. Μετά θα ψάξω για repartition.

• Απαντήσεις 834
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ψάξω αν είναι πως να κάνω σωστά backup, γιατί -όπως έχω πει πολλές φορές- δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα κινητά. Μετά θα ψάξω για repartition.

Τι recovery έχεις;

Εννοείς πρόγραμμα για backup;

Ναι αυτο εννοει.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εννοείς πρόγραμμα για backup;

Σβήνεις το τηλέφωνο και μετά πατάς ταυτόχρονα για λίγα δευτερόλεπτα [vol+] και [power on]. To τηλέφωνο μπαίνει σε recovery. Με [vol+] και [vol-] πας πάνω κάτω και με [power on] επιλέγεις την εντολή. Αν είναι στα Αγγλικά πας "backup and restore" [power on] -> "backup" [power on]. To τηλέφωνο θα κάνει backup στην κάρτα.

Αν το recovery είναι στα Κινέζικα πες μου να σου στείλω ένα recovery στα Αγγλικά

Καλή χρονιά σε όλους.

Πρόσφατα παρέλαβα κι εγώ το κινητό του θέματος (από minideal), το οποίο και έκανα δώρο στη γυναίκα μου, η οποία έχει φρικάρει, γιατί δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι σύντομα θα εξοικειωθεί και θα το χρησιμοποιήσει.

Επειδή είναι το πρώτο android κινητό με το οποίο έρχομαι σε επαφή, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο πιθανόν να είναι απλό, αλλά μας ταλαιπωρεί. Αφού έκανα τη μεταφορά των επαφών από το παλιό της Nokia, μέσω του PC Suite και του λογαριασμού Google που δημιούργησα, δυστυχώς δε φαίνεται το όνομα του καλούντος, παρά μόνο το νούμερο. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιο reset ή να βγάλω και να ξαναβάλω τη sim; Υπόψη ότι στο τηλέφωνο έχει γίνει root από το minideal.

Επίσης, επειδή μου αρέσει πολύ το περιβάλλον και το λειτουργικό, σκέφτομαι να πάρω και για μένα το ZTE V818. Έχετε κάποια ένσταση για το συγκεκριμένο; Πάντως το V889S είναι πολύ καλό για τα λεφτά του (και αν υπάρχει κάποια σοβαρή ένσταση για το 818, θα καταλήξω στο 889).

Κάθε πρόταση δεκτή, ειδικά για το πρόβλημα στις επαφές και το όνομα καλούντος.

Καλή χρονιά σε όλους.

Πρόσφατα παρέλαβα κι εγώ το κινητό του θέματος (από minideal), το οποίο και έκανα δώρο στη γυναίκα μου, η οποία έχει φρικάρει, γιατί δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι σύντομα θα εξοικειωθεί και θα το χρησιμοποιήσει.

Επειδή είναι το πρώτο android κινητό με το οποίο έρχομαι σε επαφή, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο πιθανόν να είναι απλό, αλλά μας ταλαιπωρεί. Αφού έκανα τη μεταφορά των επαφών από το παλιό της Nokia, μέσω του PC Suite και του λογαριασμού Google που δημιούργησα, δυστυχώς δε φαίνεται το όνομα του καλούντος, παρά μόνο το νούμερο. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιο reset ή να βγάλω και να ξαναβάλω τη sim; Υπόψη ότι στο τηλέφωνο έχει γίνει root από το minideal.

Επίσης, επειδή μου αρέσει πολύ το περιβάλλον και το λειτουργικό, σκέφτομαι να πάρω και για μένα το ZTE V818. Έχετε κάποια ένσταση για το συγκεκριμένο; Πάντως το V889S είναι πολύ καλό για τα λεφτά του (και αν υπάρχει κάποια σοβαρή ένσταση για το 818, θα καταλήξω στο 889).

Αν θέλεις 4.5 inch που είναι το V818 πάρε το V965 που είναι Quad-Core, και έχει κάμερα και μπρος και πίσω 5 mp με φλας. Έχει ελάχιστα λεφτά παραπάνω. Αν δεν σε ενδιαφέρει η 4.5 inch οθόνη πάρε το V889S. Για αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει άλλο τηλέφωνο σαν αυτό.

Για τις επαφές δεν ξέρω να σου πω αλλά έχει αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα σε αρκετά topic για διάφορα τηλέφωνα. Κάνε μια αναζήτηση στο forum και κάτι θα βρεις. Προσωπικά μου τις εμφανίζει κανονικά με το όνομα. Δες μήπως είναι το +30 και σου παρουσιάζει το πρόβλημα.

βοηθηστε με λιγο...κλειδωσε το τηλεφωνο κ δεν ανοιγει.. απο τον λογαριασμο google...μπαινω στις ρυθμισεις με power k vol- και εχει εξι επιλογες κινεζικες...μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω factory reset ποια δηλ βηματα θα ακολουθησω πατωντας τι? ευχαριστω

βοηθηστε με λιγο...κλειδωσε το τηλεφωνο κ δεν ανοιγει.. απο τον λογαριασμο google...μπαινω στις ρυθμισεις με power k vol- και εχει εξι επιλογες κινεζικες...μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω factory reset ποια δηλ βηματα θα ακολουθησω πατωντας τι? ευχαριστω

Με τα Κινέζικα δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος. Το recovery έπρεπε να το αλλάξεις από την αρχή με ένα recovery στα Αγγλικά.

Αν σε βοηθάει αυτό, σε εμένα το [wipe data/factory reset] είναι η τρίτη επιλογή. Μετά το [Yes - Wipe all user data] είναι η δεύτερη επιλογή. Αν θέλεις δοκίμασε το στα τυφλά και ότι βγει. Αν θέλεις να το κάνεις σωστά πρέπει να φλασάρεις καινούριο recovery me Αγγλικά. Είναι σαν να φλασάρεις τη rom αλλά στις επιλογές τικάρεις μόνο το recovery. Κατέβασε από εδώ http://www.needrom.com/mobile/zte-v889s-official-multi-langual/ ή από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5061562#post5061562 αν δεν είσαι μέλος στο needrom.

Αν δεν τα καταφέρεις κάνε post εδω

Με τα Κινέζικα δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος. Το recovery έπρεπε να το αλλάξεις από την αρχή με ένα recovery στα Αγγλικά.

Αν σε βοηθάει αυτό, σε εμένα το [wipe data/factory reset] είναι η τρίτη επιλογή. Μετά το [Yes - Wipe all user data] είναι η δεύτερη επιλογή. Αν θέλεις δοκίμασε το στα τυφλά και ότι βγει. Αν θέλεις να το κάνεις σωστά πρέπει να φλασάρεις καινούριο recovery me Αγγλικά. Είναι σαν να φλασάρεις τη rom αλλά στις επιλογές τικάρεις μόνο το recovery. Κατέβασε από εδώ http://www.needrom.com/mobile/zte-v889s-official-multi-langual/ ή από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5061562#post5061562 αν δεν είσαι μέλος στο needrom.

Αν δεν τα καταφέρεις κάνε post εδω

να ευχαριστησω και εσενα και τον gerstavros που ασχοληθηκατε..τελικα ηταν η τεταρη επιλογη που την ειχα αποκλεισει εξαρχης...κ δεν την πατουσα καθολου...αυτη που εχει και το αγγλικο MMC

να ευχαριστησω και εσενα και τον gerstavros που ασχοληθηκατε..τελικα ηταν η τεταρη επιλογη που την ειχα αποκλεισει εξαρχης...κ δεν την πατουσα καθολου...αυτη που εχει και το αγγλικο MMC

Αυτή τη φορά τα κατάφερες αλλά πρέπει να φροντίσεις από τώρα για την επόμενη φορά που θα σου χρειαστεί το recovery. Πρέπει να περάσεις Αγγλικό recovery. Δεν μπορείς να πας στα τυφλά.

Καλή χρονιά σε όλους.

αυτο για τα ονοματα που σου βγαζει μονο τον αριθμο φτιαχνετε (τουλαχιστον στο δικο μοθ zte v967s και σε πολλα κινεζικα τηλεφωνα ) με την εφαρμογη xposed installer framework και μετα του περνας και το gravity box και εχει επιλογη για να στο φτιαξει .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

Edited by sirodeath

Καλησπέρα παιδιά,

να ρωτήσω κάτι... Δεν λειτουργεί η πυξίδα, από όσες εφαρμογές έχω περάσει. Έχει βάλει κανείς από σας? Έχει να κάνει με το αν δουλεύει το GPS?

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγκατέστησα την εφαρμογή GPS Status και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι το τηλέφωνο δεν έχει μαγνητικό αισθητήρα.. Οπότε δεν το κόβω να λειτουργεί η πυξίδα...

Καλησπέρα παιδιά,

να ρωτήσω κάτι... Δεν λειτουργεί η πυξίδα, από όσες εφαρμογές έχω περάσει. Έχει βάλει κανείς από σας? Έχει να κάνει με το αν δουλεύει το GPS?

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγκατέστησα την εφαρμογή GPS Status και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι το τηλέφωνο δεν έχει μαγνητικό αισθητήρα.. Οπότε δεν το κόβω να λειτουργεί η πυξίδα...

Δεν εχει δεν έχει μαγνητικό αισθητήρα το κντ φιλε μου.:)Θα μου εκανε τρομερη εντυπωση σε αυτα τα λεφτα να εχει......:p

Απο οσους εχουν δοκιμασει διαφορες ROM, μπορει καποιος να πει αν υπαρχει καποια ROM που να ειναι με kernel με swap support? 'Η ειναι στανταρ ιδιος πηρυνας σε ολες οποτε swap δεν θα παιξει πουθενα.. ?

Μια βοηθεια θα ηθελα.Παρηγγειλα το συγκεκριμενο κινητο απο minideal 13/12/13.Χθες ξανακοιταξα το tracking της singpost μιας και αργουσε πολυ και ειδα οτι το δεμα ηρθε Ελλαδα 29/12/13 και εφυγε παλι πισω για Σινγκαπουρη στις 9/1/14 ωπου και εφτασε στις 13/1/14.Μετα απο επικοινωνια μου με τα ελτα μου ειπαν οτι το δεμα γυρισε πισω και δεν προλαβε να διακινηθει καθολου στην Ελλαδα.Τον λογο δεν τον ηξεραν.Ξερεις κανεις τι μπορει να εχει παιχτει?Εστειλα mail στους κινεζους χθες αλλα δεν ελαβα απαντηση και σημερα εκανα στο paypal dispute.Πρωτη φορα το αντιμετοπιζω αν και εχω κανει απειρες αγορες απο ebay η dx.

Μια βοηθεια θα ηθελα.Παρηγγειλα το συγκεκριμενο κινητο απο minideal 13/12/13.Χθες ξανακοιταξα το tracking της singpost μιας και αργουσε πολυ και ειδα οτι το δεμα ηρθε Ελλαδα 29/12/13 και εφυγε παλι πισω για Σινγκαπουρη στις 9/1/14 ωπου και εφτασε στις 13/1/14.Μετα απο επικοινωνια μου με τα ελτα μου ειπαν οτι το δεμα γυρισε πισω και δεν προλαβε να διακινηθει καθολου στην Ελλαδα.Τον λογο δεν τον ηξεραν.Ξερεις κανεις τι μπορει να εχει παιχτει?Εστειλα mail στους κινεζους χθες αλλα δεν ελαβα απαντηση και σημερα εκανα στο paypal dispute.Πρωτη φορα το αντιμετοπιζω αν και εχω κανει απειρες αγορες απο ebay η dx.

Για να μην έχει διακινηθεί καθόλου στην Ελλάδα ή είχαν βάλει εντελώς λάθος διεύθυνση με ανύπαρκτο Τ.Κ. ή κάπου διάβασα ότι μια παρτίδα από δέματα επέστρεψε γιατί είχαν πάρει νερό και είχαν καταστραφεί. Μπορεί να ήσουν από τους "τυχερούς". Όπως και να έχει, θα σου δώσουν πίσω τα λεφτά και θα πάρεις άλλο.

και εγω παραγγελεια από minideal στις 11/12 (ένα w100s)παρελαβα 31/12 και ηταν όλα τα χαρτονια βρεγμενα λες και τα πετάξανε στη θαλασσα(ευτυχως το κουτι από το κινητο ηταν γυρωγυρω με φυσαλίδες και ηταν στεγνο)αλλα μου ηρθε κανονικα............μαλλον εισαι``ΤΥΧΕΡΟΣ`` η λιγο μητσοτακης

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

Σε αναμονή και εγώ για την παραλαβή του ZTE V889S.

Η παραγγελία έγινε από minideal.net την 7/1 και από τις 11/1 μέχρι και σήμερα στο track δείχνει : Despatched to overseas (Country code: GR).

athanaso_75 πότε παρήγγειλες εσύ για να υπολογίσω την ημερομηνία παραλαβής ?

Γεια σας και απο εμενα. και γω παρειγγειλα τυο κινητο αυτο,στις 7/1,και απο τις 10/1 ειναι Despatched to ATC.τελος του μηνα να υπολογιζω???ε?? μου αρεσει που βιαζομαι κι ολας ...εεε!!ας μην το παραγγελνα με sιng post!!!χαχααχ!!απλα εχω πολυ αγωνια επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κατι με paypal και απο την κινα!! απο minideal πηρα και γω,διαβαζοντας τα καλα σχολια σας και γι αυτο το καταστημα και το καλο κντ.ειχα ζτε και πιο παλια και ημουν πολυ ικανοποιημενη.αν το κινητο ερθει ελλατωματικο ή σπασμενο... τι κανω??? πληρωνω εγω τα μεταφορικα και το στελνω κινα στο minideal???

Γεια σας και απο εμενα. και γω παρειγγειλα τυο κινητο αυτο,στις 7/1,και απο τις 10/1 ειναι Despatched to ATC.τελος του μηνα να υπολογιζω???ε?? μου αρεσει που βιαζομαι κι ολας ...εεε!!ας μην το παραγγελνα με sιng post!!!χαχααχ!!απλα εχω πολυ αγωνια επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κατι με paypal και απο την κινα!! απο minideal πηρα και γω,διαβαζοντας τα καλα σχολια σας και γι αυτο το καταστημα και το καλο κντ.ειχα ζτε και πιο παλια και ημουν πολυ ικανοποιημενη.αν το κινητο ερθει ελλατωματικο ή σπασμενο... τι κανω??? πληρωνω εγω τα μεταφορικα και το στελνω κινα στο minideal???

Πριν ακομα το ανοξεις το κουτι που θα σου ερθει,εχεις την καμερουλα σου ετοιμη και βιντεοσκοπης την ολη διαδικασια.Ετσι ωστε να εισαι απολυτα καλλημενη........αλλο το ελλατωματικο,και αλλο να ερθει σπασμενο εννοειται οτι καλυπτεσαι και στις 2 περιπτωσεις,αρκει στην 2η να μπορεις να αποδειξης οτι ηρθε σπασμενα......εκει εχει τον ρολο του το βινταεκι απο το ξεπακεταρισμα........:p

Αντε καλομιλητο:)

να ρωτησω και κατι αλλο παιδια??? μπαινω συνεχεια στην σελλιδα του signpost,sto 4px worldwide expess kai sta elta αλλα ειναι κολημενο.δεν γινονται συχνες ενημερωσεις για το που ειναι ακριβως το πακετο??υπαρχει περιπτωση να ρθει και αυτα ακομα να λενε οτι ειναι στο grath σαν τοποθεσια?? και αν ξερει καποιος αυτο το grath που λεει πως ειναι το πακετο μου τι ή που ειναι???

ευχαριστω

αλεξανδρα

να ρωτησω και κατι αλλο παιδια??? μπαινω συνεχεια στην σελλιδα του signpost,sto 4px worldwide expess kai sta elta αλλα ειναι κολημενο.δεν γινονται συχνες ενημερωσεις για το που ειναι ακριβως το πακετο??υπαρχει περιπτωση να ρθει και αυτα ακομα να λενε οτι ειναι στο grath σαν τοποθεσια?? και αν ξερει καποιος αυτο το grath που λεει πως ειναι το πακετο μου τι ή που ειναι???

ευχαριστω

αλεξανδρα

Για θέματα αποστολών υπάρχει topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 . Εκεί θα διαβάσεις για να μάθεις αυτά που ρωτάς και θα κάνεις ερωτήσεις σχετικά με τις αποστολές.

Επειδή είσαι νέα στο forum θα σου πω και εδώ αν και είναι offtopic. To tracking δεν ανανεώνεται κάθε μέρα παρα μόνο αν αλλάξει κάτι. Από τη στιγμή που το πακέτα φύγει από Σιγκαπούρη μέχρι να ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Αυτή η φάση συνήθως μπορεί να είναι από 7-15 μέρες. Η επόμενη αλλαγή θα είναι πια στα ΕΛΤΑ και είναι "Item conta Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ" Μέχρι τότε υπομονή. GRATH είναι το αεροδρόμιο στην Αθήνα.

• The title was changed to ZTE V889S