ntinos_g7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τελικά μόνο εγώ έχω τέτοιο lag με τις τελευταίες VIBE; Και με την πιο πρόσφατη έχω πολύ έντονο lag, ακόμα και στο scroll down του notification bar. Οι υπόλοιποι πως τα πάτε με την τελευταία VIBE; Εμενα εκτος απο μια φορα που χρειαστηκε να κανω reboot ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλημερα! ειμαι καινουργιος στο φορουμ κ θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεματακι που προεκυψε με το κινητο μου lenovo s820 οπως ειναι κ το αντιστοιχο θεμα δηλαδη. ηθελα να περασω νεα ρομ συμφωνα με κατι οδηγιες που βρηκα στο νετ αλλα κ στο φορουμ εδω αλλα τελικα την εκανα τη βλακεια μου κ τωρα το κινητο δεν ανοιγει καν, ουτε αναβει το λεντ αν το βαλω στην πριζα. ημουν στο sp tools και ηθελα να εγκαταστησω το CWM για να μπορεσω στη συνεχεια να περασω τη νεα ρομ.εκει που ειχα πατησει down load και συνδεω το κινητο φορτωσε η μπαρα κατω αλλα εμεινε κοκκινη κ μ εβγαλε σφαλμα. μετα ξαναδοκιμασα αλλα αυτη τη φορα ειχα πατησει τη αριστερη επιλογη upgrate firmware. η μπαρα κατω γεμισε κ εγινε πρασινη κ μετα μ εβγαλε παλι σφαλμα.ε απο τοτε κ μετα το κινητο νεκρωσε. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω κ να το επαναφερω στη ζωη η παει για πεταμα? παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει να βοηθησει κ οσο γινεται πιο αναλυτικα για να μην ξανακανω παλι βλακεια.ειμαι 3 μερες χωρις κινητο κ εχω ψαξει παρα πολυ στο νετ αλλα δεν εχω βγαλει ακρη τι και αν μπορω να το επαναφερω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλημερα! ειμαι καινουργιος στο φορουμ κ θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεματακι που προεκυψε με το κινητο μου lenovo s820 οπως ειναι κ το αντιστοιχο θεμα δηλαδη. ηθελα να περασω νεα ρομ συμφωνα με κατι οδηγιες που βρηκα στο νετ αλλα κ στο φορουμ εδω αλλα τελικα την εκανα τη βλακεια μου κ τωρα το κινητο δεν ανοιγει καν, ουτε αναβει το λεντ αν το βαλω στην πριζα. ημουν στο sp tools και ηθελα να εγκαταστησω το CWM για να μπορεσω στη συνεχεια να περασω τη νεα ρομ.εκει που ειχα πατησει down load και συνδεω το κινητο φορτωσε η μπαρα κατω αλλα εμεινε κοκκινη κ μ εβγαλε σφαλμα. μετα ξαναδοκιμασα αλλα αυτη τη φορα ειχα πατησει τη αριστερη επιλογη upgrate firmware. η μπαρα κατω γεμισε κ εγινε πρασινη κ μετα μ εβγαλε παλι σφαλμα.ε απο τοτε κ μετα το κινητο νεκρωσε. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω κ να το επαναφερω στη ζωη η παει για πεταμα? παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει να βοηθησει κ οσο γινεται πιο αναλυτικα για να μην ξανακανω παλι βλακεια.ειμαι 3 μερες χωρις κινητο κ εχω ψαξει παρα πολυ στο νετ αλλα δεν εχω βγαλει ακρη τι και αν μπορω να το επαναφερω. ευχαριστω Δεν έπαθε τίποτα δες στην πρώτη σελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371000 έχει αναλυτικό οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλησπερα. φιλε papg αν και παιδευτηκα παλι αρκετες ωρες το εφτιαξα το κινητο κ χαρηκα πολυ που ανοιξε παλι γτ τα ειχα βαψει μαυρα. περασα την vibe 2 την official αλλα θελω να ρωτησω κατι γτ εχω μπερδευτει λιγο. 1)γτ σε αλλες απαντησεις εδω μεσα ελεγε να περασουμε το CWM ? τι διαφορα εχει απο το TWRP? 2) αν θελω να περασω τωρα αλλη ρομ που να εχει ελληνικα παλι μεσω του sp tool θα το κανω η εκει που επελεξα το ζιπ της vibe μπορουσα να επιλεξω αλλη ρομ? 3) σε ενα βιντεο στο youtube ενας που κανει παλι αλλαγη με το TWRP γτ επιλεγει κ το emmc και το adroid secute να τα φορμαρει? τι ειναι αυτα? 4) τo led στην φορτιση δεν μ αναβει μπορω να το φτιαξω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) καλησπερα. φιλε papg αν και παιδευτηκα παλι αρκετες ωρες το εφτιαξα το κινητο κ χαρηκα πολυ που ανοιξε παλι γτ τα ειχα βαψει μαυρα. περασα την vibe 2 την official αλλα θελω να ρωτησω κατι γτ εχω μπερδευτει λιγο. 1)γτ σε αλλες απαντησεις εδω μεσα ελεγε να περασουμε το CWM ? τι διαφορα εχει απο το TWRP? 2) αν θελω να περασω τωρα αλλη ρομ που να εχει ελληνικα παλι μεσω του sp tool θα το κανω η εκει που επελεξα το ζιπ της vibe μπορουσα να επιλεξω αλλη ρομ? 3) σε ενα βιντεο στο youtube ενας που κανει παλι αλλαγη με το TWRP γτ επιλεγει κ το emmc και το adroid secute να τα φορμαρει? τι ειναι αυτα? 1)Για να παιξουν τα gapps σε official vibe stable εκδοση πρεπει να περαστουν με το twrp.Για αυτο βαζουμε αυτο κ οχι το cwm.Αν πχ περασεις official vibe dev θα μπορεις να περασεις κ τα gapps.Αλλα σε stable θελει twrp. 2)Αυτο εξαρταται απο την ROM που θελεις να περασεις.Αν θελεις να βαλεις row(ευρωπαικη) θα πρεπει να την περασεις με flashtool.Αν βαλεις την aosp απο needrom κ αυτη μεσω flashtool. 3)Δεν ξερω να σου εξηγησω τι ειναι αυτα.Αλλα σε αλλαγη ROM οταν κανεις τα απαραιτητα wipe με twrp(factory reset κτλ) δεν χρειαζεται να κανεις κ αυτα.Εγω τουλαχιστον δεν τα εχω κανει ποτε Τελος αν στην vibe που εχεις, βαλεις το more local 2 απο play store θα εχεις ελληνικα στις εφαρμογες οχι στο μενου.Κ η aosp απο needrom τα ιδια ελληνικα εχει.Η row εχει ελληνικα στο μενου κ παλι οχι σε ολο το μενου αλλα ειναι αρκετα πιο αργη απο την vibe. Edited April 18, 2015 by ntinos_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 α δλδ μπορω να βαλω κ ευρωπαικη... εκτος απο το μενου εχει αλλες διαφορες? απο flash tool δλδ θα πρεπει να κανω ολα αυτα με το κινητο χωρις μπαταρια,ξανα περασμα twrp κ μετα τη ρομ μεσα στη sd card κλπ κλπ? την αοσπ ελεγα να βαλω μ φανηκε ωραια κ δεν ξερω γενικα τι αλλες διαφορες μπορει να εχει αλλα ηταν σε ελληνικα κ με διευκολυνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 α δλδ μπορω να βαλω κ ευρωπαικη... εκτος απο το μενου εχει αλλες διαφορες? απο flash tool δλδ θα πρεπει να κανω ολα αυτα με το κινητο χωρις μπαταρια,ξανα περασμα twrp κ μετα τη ρομ μεσα στη sd card κλπ κλπ? την αοσπ ελεγα να βαλω μ φανηκε ωραια κ δεν ξερω γενικα τι αλλες διαφορες μπορει να εχει αλλα ηταν σε ελληνικα κ με διευκολυνει Η row εκτος απο τα ελληνικα που κ παλι δεν τα εχει παντου εχει διαφορα με την vibe.Ειναι αργη.Δεν θυμαμαι πως περνιεται,εχει οδηγιες στο nee from.Η aosp παλι ειναι σαν την vibe.Δεν εχει ελληνικα στο μενου.Στις εφαρμογες θα εχεις.Οτι ελληνικα θα εχεις αν βαλεις το more local 2 στην vibe.Γνωμη μου ειναι να κρατησεις την vibe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 οκ τοτε θα κρατησω την vibe και θα της βαλω το λοκαλ 2 για μεταφραση. με το λεντ οταν φορτιζει υπαρχει τροπος να αναβει? επισης διαπιστωσα 2 ακομα προβληματακια. 1ο κ βασικο εχει χαθει το ιμει μου. 2) με το ραδιοφωνο δεν ακουγεται δυνατα ενω το δυναμωσα στο τερμα. υ.γ. για να περασω αλλη ρομ παντα με το sp tool θα την περναω? και τωρα με αυτη που περασα θα κανω κ αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 οκ τοτε θα κρατησω την vibe και θα της βαλω το λοκαλ 2 για μεταφραση. με το λεντ οταν φορτιζει υπαρχει τροπος να αναβει? επισης διαπιστωσα 2 ακομα προβληματακια. 1ο κ βασικο εχει χαθει το ιμει μου. 2) με το ραδιοφωνο δεν ακουγεται δυνατα ενω το δυναμωσα στο τερμα. υ.γ. για να περασω αλλη ρομ παντα με το sp tool θα την περναω? και τωρα με αυτη που περασα θα κανω κ αναβαθμισεις? Το imei ψαξε λιγο στο Google.το επαναφερεις με το mtk droid tools νομιζω. Αν βγει αναβαθμιση την περνας πλεον μεσω twrp.Μετα περνας gapps και root. Μην κανεις αναβαθμιση το king user γιατι θα χασεις το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εχω κατεβασει το mtk droid tools kai patav to root που μ λεει κατω κ μου βγαζει αυτο Install busybox --- ERROR : file adbd not install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εχω κατεβασει το mtk droid tools kai patav to root που μ λεει κατω κ μου βγαζει αυτο Install busybox --- ERROR : file adbd not install Κατεβασε απο το play store το busy box.Μπες μετα μεσα κ κανε εγκατασταση.Κ δοκιμασε ξανα με το droid tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 τζιφος. τα adb drivers που θα τα βρω? γτ καπου διαβασα μπορει να θελει να τους περασω χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 τζιφος. τα adb drivers που θα τα βρω? γτ καπου διαβασα μπορει να θελει να τους περασω χειροκινητα. Δοκιμασε να βαλεις κ αυτο https://docs.google.com/file/d/0B7l7U-0zrn4vekFaSDg5Q2ZiVFk/edit Ειναι pdanet drivers κ δοκιμασε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 τπτ κ παλι ντινο. :((( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Με εγκατεστημένη την Vibe 2.0, πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη ROW S223; Μπορώ να τη φλασάρω με το TWRP και να ρίξω τα data μετά με restore ή μόνο μέσω sp Flash Tool όπως αναφέρονται στις οδηγίες εδώ; Και εάν γίνεται μόνο μέσω SP Tool, υπάρχει τρόπος να κάνω restore τα data και τις εφαρμογές όπως τις έχω τώρα στη Vibe; Edited April 19, 2015 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 μηπως φταιει το kinguser? να το σβησω κ να περασω το super su? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Με εγκατεστημένη την Vibe 2.0, πώς μπορώ να εγκαταστήσω τη ROW S223; Μπορώ να τη φλασάρω με το TWRP και να ρίξω τα data μετά με restore ή μόνο μέσω sp Flash Tool όπως αναφέρονται στις οδηγίες εδώ; Και εάν γίνεται μόνο μέσω SP Tool, υπάρχει τρόπος να κάνω restore τα data και τις εφαρμογές όπως τις έχω τώρα στη Vibe; Νομιζω οτι γινεται μονο μεσω flash tool γιατι κατω απο την vibe σαν βαση εχουμε την κινεζικη.Οποτε πρεπει να περαστει με flash tool για να καθαρισει.Για το data αν κανεις backup δεν ξερω αν θα δουλεψει γιατι μερικες εκδοσεις εφαρμογων δεν θα ειναι συμβατες με την row αφου τωρα δουλευουν στην vibe ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μηπως φταιει το kinguser? να το σβησω κ να περασω το super su? Το δοκιμαζω κ εγω τωρα κ δεν συνδεεται ουτε εμενα με το droid tools.βγαζει adb not installed.Στο cool pad f1 μου το εβγαζε αυτο αλλα μολις εκανα update το king user δουλεψε το droid tools.Εδω δεν με αφηνει η vibe να κανω update το kinguser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) για να δω μηπως βρω πως κ αν μπορω να το κανω απ ντειτ αλλα πιο πανω σε αλλο ποστ μ ειχε πει να μην το κανω. το εκανα αναβαθμιση κ παλι τπτ δεν κανει.τι αλλο να δοκιμασω ρε ****το.??? Edited April 19, 2015 by lenovos820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) για να δω μηπως βρω πως κ αν μπορω να το κανω απ ντειτ αλλα πιο πανω σε αλλο ποστ μ ειχε πει να μην το κανω. το εκανα αναβαθμιση κ παλι τπτ δεν κανει.τι αλλο να δοκιμασω ρε ****το.??? Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2734161 Κατεβάζεις το write tool,το τρέχεις ,πατας y ,βάζεις imei1 ,enter , imei2 , enter ,πάλι enter μετά να βγεις έξω κ σου αποθηκεύει ένα αρχείο IMEI.bak.Βάζεις το αρχείο αυτό στην sd Κατεβάζεις στο τηλ το mobile uncle tools,το τρέχεις ,δίνεις root δικαιωματα κ πατάς IMEI restore ,επιλέγεις το αρχείο κ το κάνει restore.Κανε reboot. Πες μου αν θα δουλέψει Edited April 19, 2015 by ntinos_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 2 ιδο ιμει 2 φορες η το αλλαζω το 2ο γτ καπου διαβασα κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 2 ιδο ιμει 2 φορες η το αλλαζω το 2ο γτ καπου διαβασα κατι τετοιο. Οτι εχει το κινητο σου πισω κατω απο την μπαταρια.Νομιζω εχει 2 διαφορετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovos820 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εφτιαξεεεεεεε επιτελους. 1 ιμει εχει κ στο κουτι κ κατω απο την μπαταρια. εβαλα το ιδιο κ στα 2 κ εκανα το ρεστορ οπως μ ειπες. χιλια ευχαριστω ντινο. κανω κ ενα ρεμπουτ ακομα να σιγουρευτω οτι δουλευει καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παιδιά στον οδηγό στο πρώτο post γράφω οτι δεν πρέπει να κάνουμε update το kinguser όταν βάλουμε την vibe.Αυτό με την τωρινή vibe τουλάχιστον δεν ισχύει πλέον.Ένας φίλος χθες έκανε update το kinguser κ του κράτησε κανονικά το root.Αυτό που δεν κατάφερα είναι να συνδέσω το τηλ με το droid tools.Έκανα unroot το δικό μου κ το ξανα root αρα με το root genius(έγινε κανονικά root) αλλά κ πάλι δεν κατάφερα να συνδεθώ με droid tools.Το έχει συνδέσει κάποιος να μου πει κάποια ιδέα?Έχω βάλει drivers του κινητού στο pc κ έχω κ το pdanet driver.Έχω εγκαταστήσει κ στο τηλ το busy box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecut Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους.Εχθές πέρασα μια vibeui έκδοση λογισμικού και συγκεκριμένα την τελευταία απο needrom.Εκτός του ότι δε μπορώ να περάσω με τίποτα gapps κλπ,δε δουλεύει τίποτα απο αυτά,πλέον δε μου αναγνωρίζει και καμία κάρτα sim.Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι λάθος εγώ στο λογισμικό,τα έφτυσε το τηλέφωνο?Καμία βοήθεια?ευχαριστώ... Ακολούθησα πιστά τον οδηγό που υπάρχει στην πρώτη σελίδα,παρότι τώρα κατάφερα και έβαλα gapps δε μου αναγνωρίζει καμία sim...υπάρχει περίπτωση να φταίει το λογισμίκό η απλά έτυχε? Edited April 20, 2015 by icecut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Σου γράφει NO IMEI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts