petros11 Δημ. March 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μετά από μια μέρα συμβίωσης με το mini..... Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημενος. Εξαιρετικό το μέταλλο στη πλάτη του κινητού, πολύ καλά ηχεία!! Σε σχέση με το sense 4+ το 5 το έχουν απλοποίηση αρκετά χωρίς να με χαλάει ιδιαίτερα. Όμορφο είναι και έτσι αλλά πιο φτωχό μου φαίνεται. Η οθόνη του καλή αλλά super amoled σαν του One S δεν είναι.... Βέβαια έχει καλύτερη απεικόνιση και σε αυτό οφείλεται βεβαίως η 720p. Αυτο που δεν μου αρέσει είναι η ποιότητα των κουμπιών!! Ειδικά τα volume είναι κακής ποιότητας και δυσκολεύομαι να τα πατήσω. Έχω την αίσθηση ότι θα μπουν μέσα.... Σε ταχύτητα και lag δεν βλέπω καμία τεράστια διαφορά σε σχέση με το S που είχα. Tο κινητό είναι Vodafone Branded , υπάρχει κάνα θέμα με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις?? Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που μπορώ να δω για ποια χώρα προορίζεται το κινητό μου?? Δεν θυμάμαι το Link που είχα μπει. Το sn δεν βάζουμε.?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αν συνεχίζει το θέμα και δεν είναι sorfwariko τότε είναι hardware το θέμα και θα λυθεί μόνο στο service. Δοκίμασε πρώτα μόνος με αυτά που σου είπα να δεις πως θα πάει.... Edit :Μόλις παρέλαβα... Θα περιεργαστω και θα πω εντυπώσεις. Sos :έχουμε καμία θήκη να προτείνουμε?? Καλορίζικο...εγω εχω το ασημί για θήκες εαν κανεις μια αναζήτηση θα βρεις μερικές...οχι τοσο πολλές οσο αλλα μοντέλα αλλα θα βρείς Εγω πήρα αυτη με αντικαταβολή απο ενα μαγαζι στην Αρτα.....μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλορίζικο...εγω εχω το ασημί για θήκες εαν κανεις μια αναζήτηση θα βρεις μερικές...οχι τοσο πολλές οσο αλλα μοντέλα αλλα θα βρείς Εγω πήρα αυτη με αντικαταβολή απο ενα μαγαζι στην Αρτα.....μια χαρά είναι Νάσαι καλά! Και εγώ το ασημί έχω. Είχα πάρει 2 θηκουλες από ebay αλλά μου βγήκαν μουφα. Δεν μπορούσα να πατήσω το power button. Βρήκα μια παρόμοια με αυτή που ανέβασες πάλι από ebay μαζί με screen protectors. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Νάσαι καλά! Και εγώ το ασημί έχω. Είχα πάρει 2 θηκουλες από ebay αλλά μου βγήκαν μουφα. Δεν μπορούσα να πατήσω το power button. Βρήκα μια παρόμοια με αυτή που ανέβασες πάλι από ebay μαζί με screen protectors. Για δές τι γίνεται με τη κάμερα αν εισαι ευχαριστημένος......και τσέκαρε αν μπορείς τη μπαταρία ......αν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο που δεν φαίνεται......εχει διάρκεια..αλλά κάτι η κάποια δουλεύουν που δεν δεν μπορώ να καταλάβω....μερικές φορές με ιδια χρήση κρατάει πολύ και αλλες πιο λίγο...για τσέκαρε αν μπορείς..............Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Για δές τι γίνεται με τη κάμερα αν εισαι ευχαριστημένος......και τσέκαρε αν μπορείς τη μπαταρία ......αν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο που δεν φαίνεται......εχει διάρκεια..αλλά κάτι η κάποια δουλεύουν που δεν δεν μπορώ να καταλάβω....μερικές φορές με ιδια χρήση κρατάει πολύ και αλλες πιο λίγο...για τσέκαρε αν μπορείς..............Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα το τσεκάρω πάνω στη χρήση όσον αφορά την μπαταρία. Για την κάμερα τώρα, δεν είναι και ασχημη. Με αυτά που είχα ακούσει την περίμενα εντελώς χάλια.. Έχω τραβήξει και κάτι φωτο, θα της ανεβάσω αργότερα σε σχέση με το S. Έκανα και το update που μου έβγαλε σε 4.3 και sense 5,5.... Μάλλον το blinkfeed θα το πετάξω, το feedly με βολεύει περισσότερο! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Μια χαρά φωτογραφίες βγάζει......στο κινητό φαίνονται super αλλά αν τις δείς στον υπολογιστή φαίνονται λίγο αχρωμες σε σχεση με το iphone 5 που εχουμε σπιτι..ισως να θέλει τίποτα ρυθμίσεις η κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Να ρωτήσω, μετά την αναβάθμιση σε 5.5 sense τα ηχητικά εφέ του καιρού, ενώ τα έχω ενεργοποιημενα δεν ακούγονται. Ισχύει και σε εσάς το ίδιο;; Επίσης ο ήχος για κλείδωμα και ξεκλείδωμα πιο χαμηλό δεν μπορούσαν να τον κάνουν?? :mad::mad: Δεν ακούγεται καθόλου... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Επίτηδες τον έχουν έτσι για να κρατήσουν πιο σοβαρό το τηλέφωνο. Αν σ αρέσουν μπορμπουληθρες, πυροτεχνήματα και άλλοι καρναβαλιστικοι ήχοι έπρεπε να κοιτάξεις προς Sammy, LG :lol: σίγουρα πάντως αν θες κάτι να ακούς όταν κλειδωνεις η ξεκλειδώνεις όλο και κάτι θα υπάρχει στο play.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Υπάρχει κάπου που δεν μπορώ να βρω ώστε τα capacitive buttons να είναι συνεχώς φωτισμένα;; Όπως εμένα δηλαδή ήταν πάντα φωτισμένα στο One S. Επίσης στο ημερολόγιο υπήρχαν πάνω όλες οι αργίες, πχ Καθαρά δευτερα, Πάσχα κτλ.... Στο mini δεν μου τα βγάζει. Έχω τικαρει όλα τα ημερολόγια που έχει στις ρυθμίσεις αλλά τίποτε.... Καμία λύση?? Edited March 9, 2014 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Υπάρχει κάπου που δεν μπορώ να βρω ώστε τα capacitive buttons να είναι συνεχώς φωτισμένα;; Όπως εμένα δηλαδή ήταν πάντα φωτισμένα στο One S. Επίσης στο ημερολόγιο υπήρχαν πάνω όλες οι αργίες, πχ Καθαρά δευτερα, Πάσχα κτλ.... Στο mini δεν μου τα βγάζει. Έχω τικαρει όλα τα ημερολόγια που έχει στις ρυθμίσεις αλλά τίποτε.... Καμία λύση?? καλορίζικο, νομίζω ότι τα κουμπιά αυτά ανάβουν μόνο όταν π.χ ανοίγεις το blinkfeed, αυτό με τις αργίες πως σου το έβγαζε? Δηλαδή το s σου έδειχνε πότε είναι ΚΘ?Απίθανο μου φαίνεται Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Λύστε μου μια απορία, γιατί στο play store που εχω στο one mini δεν βρίσκω το παιχνίδι real racing 3 ενώς σε αλλου φίλου μου που έχει το one το βρίσκει...?:lost: Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Λύστε μου μια απορία, γιατί στο play store που εχω στο one mini δεν βρίσκω το παιχνίδι real racing 3 ενώς σε αλλου φίλου μου που έχει το one το βρίσκει...?:lost: HTC One mini Αυτό το στοιχείο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλορίζικο, νομίζω ότι τα κουμπιά αυτά ανάβουν μόνο όταν π.χ ανοίγεις το blinkfeed, αυτό με τις αργίες πως σου το έβγαζε? Δηλαδή το s σου έδειχνε πότε είναι ΚΘ?Απίθανο μου φαίνεται Κρίμα,θα προτιμούσα να ανάβουν συνεχόμενα. Ορίστε μια φώτο με αυτό που εννοώ.Είναι το ημερολόγιο από το S και είναι τσεκαρισμενες πάνω η καθαρά Δευτέρα και η 25η....https://www.dropbox.com/s/mbes401k1xhriam/2014-03-10_23-29-12.png Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 HTC One mini Αυτό το στοιχείο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας. Δεν ισχύει αυτό που λες γιατί πριν απο ένα μήνα το είχα εγκατεστημένο στο One mini και το είχα και μετά το hard reset που του έκανα δεν το βρίσκει, περίεργα πράγματα... Σε ένα άλλο mini ενος συναδέλφου μου το βγάζει κανονικά... Μήπως πάιζει ρόλο αν η συσκευή είναι ελληνική ή ξένη ή κάτι άλλο... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κρίμα,θα προτιμούσα να ανάβουν συνεχόμενα. Ορίστε μια φώτο με αυτό που εννοώ.Είναι το ημερολόγιο από το S και είναι τσεκαρισμενες πάνω η καθαρά Δευτέρα και η 25η....https://www.dropbox.com/s/mbes401k1xhriam/2014-03-10_23-29-12.png Οι αργίες είναι περασμένες απο εσένα? προσπαθώ να καταλάβω πως το s καταλάβαινε τις αργίες του ελληνικού κράτους...?:confused: Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Κρίμα,θα προτιμούσα να ανάβουν συνεχόμενα. Ορίστε μια φώτο με αυτό που εννοώ.Είναι το ημερολόγιο από το S και είναι τσεκαρισμενες πάνω η καθαρά Δευτέρα και η 25η....https://www.dropbox.com/s/mbes401k1xhriam/2014-03-10_23-29-12.png Κάτι άλλο είχες κάνει φίλε. Είτε κάποιο app, είτε με κάποιο τρόπο είχαν περαστεί. Από μόνο του αποκλείεται να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Να ρωτήσω κάτι, είναι φυσιολογικό το τηλέφωνο σε αδράνεια να καταναλώνει 60-70%.....? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Κάτι άλλο είχες κάνει φίλε. Είτε κάποιο app, είτε με κάποιο τρόπο είχαν περαστεί. Από μόνο του αποκλείεται να το κάνει. Λοιπόν το βρήκα και μου τα ξανά εμφάνισε. Τώρα πως ακριβώς από τα πολλά που έκανα δεν θυμάμαι.Μάλλον όταν έκανα ξανά συγχρονισμό με το Gmai ,γιατί εκεί το εμφάνισε.Δείτε τι εννοώ.... https://www.dropbox.com/s/dqumkjb4avkhft2/Screenshot_2014-03-11-16-52-14.png @xroikon_46 Φίλε δεν δικαιολογείται τόση κατανάλωση σε αδράνεια. Δες τι σου τρώει την μπαταρία.Εγώ έχω το gsam. Γενικά πάει πολύ καλά η μπαταρία!!Ενώ στο S από το 100% έπεφτε σε ένα λεπτό στο 98,εδώ στο 100% κρατάει πόσΑ λεπτά. Edited March 11, 2014 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λοιπόν το βρήκα και μου τα ξανά εμφάνισε. Τώρα πως ακριβώς από τα πολλά που έκανα δεν θυμάμαι.Μάλλον όταν έκανα ξανά συγχρονισμό με το Gmai ,γιατί εκεί το εμφάνισε.Δείτε τι εννοώ.... https://www.dropbox.com/s/dqumkjb4avkhft2/Screenshot_2014-03-11-16-52-14.png @xroikon_46 Φίλε δεν δικαιολογείται τόση κατανάλωση σε αδράνεια. Δες τι σου τρώει την μπαταρία.Εγώ έχω το gsam. Γενικά πάει πολύ καλά η μπαταρία!!Ενώ στο S από το 100% έπεφτε σε ένα λεπτό στο 98,εδώ στο 100% κρατάει πόσΑ λεπτά. Τελικά ξέρεις τι σκέφτηκα?¨οτι μάλλον φυσιολογικό είναι το 70% καθώς αν ήταν π.χ 30% τότε θα ήταν περίεργο... Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NazD Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπέρα σας, Πριν καμιά εβδομάδα περίπου ξέχασα το one mini στη ταράτσα ενώ έβρεχε επί 5 ώρες, όταν πήγα και το πήρα δεν είχε κανένα θέμα απλά ήταν θολή η πίσω camera λόγω υγρασίας. Το χρησιμοποίησα κανονικά εκείνη την ημέρα αλλά μετά μου έβγαλε πρόβλημα το κουμπί που χαμηλώνουμε την ένταση και έτσι αποφάσισα να το βάλω σε μια σακούλα με ρύζι για να απορροφήσει την υγρασία. Το έβγαλα μετά από 2-3 μέρες και είχε απορροφήσει όλη την υγρασία από την κάμερα αλλά δεν άνοιγε καθόλου, το πήγα σε έναν ειδικό εδώ στην γειτονιά και μου είπε ότι αυτό που βραχυκυκλώθηκε δεν υπάρχει στην αγορά και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, όταν τον ρώτησα τι ακριβώς βραχυκυκλώθηκε για να το πω στην αντιπροσωπία μου είπε να τους πω το ολοκλήρωμα, θα καταλάβουν αυτοί. Γνωρίζει κανείς αν όντως μπορούν να μου το φτιάξουν στην αντιπροσωπία και αν όντως δεν υπάρχει στην αγορά; Αν ναι πόσο κοστίζει , είναι σοβαρό το πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. υ.γ. λόγω βιασύνης το postara σε λάθος section, αν μπορεί κάποιος mod να το μεταφέρει στο htc one android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μίλησα με την HTC σήμερα και είναι φυσιολογικές οι τιμές για την μπαταρία, επίσης το one mini δεν θα πάρει την 4.4.2 καθώς βγήκε προβληματική, ΄σοα την πήραν θα βγεί διορθωτική...:wacko: Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μίλησα με την HTC σήμερα και είναι φυσιολογικές οι τιμές για την μπαταρία, επίσης το one mini δεν θα πάρει την 4.4.2 καθώς βγήκε προβληματική, ΄σοα την πήραν θα βγεί διορθωτική...:wacko: Ισχύει, και εμενα αυτό μου είπαν, ότι έχει σταματήσει λόγο προβλημάτων και δεν γνωρίζουν αν θα ξανά κυκλοφορήσει....ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ αν δεν πάρουμε την kitkat :mad::mad::mad::mad: Έλεος, 8-9 μηνών κινητό είναι ρε παιδιά!!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Htc one s μου θυμιζει αν και δεν το νομιζω... Αν συμβει παντως εφυγα για LG, Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα χρήσης έχω να πω ότι το σήμα του wifi είναι εξαιρετικό!!! :D:D Πολύ δυνατό και άμεση σύνδεση. Με τα κουμπιά πώς τα πάτε?? Μόνο εγώ δεν μπορώ να τα συνηθίσω? Με βόλευε περισσότερο που στο S ήταν δεξιά το power button . Και τα volume δεν τα λες και ποιότητας. Πάντως το sense τρέχει βούτυρο. Ένα μόνο πολύ μικρό σκαλωματακι το κάνει όταν μπαίνω τηλέφωνο και πάω δεξιά η αριστερά την οθονη(αναλόγως που θέλω να πάω, ιστορικό ή κατάλογο επαφων). Σήμερα πήρα τηλ. στη cosmote και ενεργοποίησα και το 4G. Όλα καλά, ταχύτατο αλλά τρώει πολλά mb πάρα πάνω. Δεν χρειάζεται τίποτα για την ενεργοποίηση, απλά τους λες αριθμό κινητού, όνομα, αρ. Ταυτ. , και μέσα σε 10 λεπτά στο ενεργοποιούν!! Χαλκίδα μένω και πιάνει με την μία το 4G. Edited March 14, 2014 by petros11 4G Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Επειδή δεν αναφέρεται κάπου... το κινητό έχει FM Radio ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Επειδή δεν αναφέρεται κάπου... το κινητό έχει FM Radio ? Ναι έχει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts