Jump to content

Huawei G610S

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 402
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχω αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο, αν θυμάμαι καλά ψάξε να "παγώσεις" (θέλει root) το apk huawei lock screen (κάπως έτσι) , με αυτόν τον τρόπο θα έχεις την lock screen τού "καθαρού Android".

Επίσης θα πρέπει να ενεργοποιήσεις πάλι το κλείδωμα οθόνης.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά προσπάθησα να βάλω την B145 από εδώ http://www.needrom.com/mobile/huawei-g610/ .Αντέγραψα τον φάκελο sdload στην sd.Κ πήγα από ενημέρωση συστήματος να περάσω την ROM.Πατάω confirm κτλ κ κάνει reboot κ με πάει στο recovery.Πως περνάω την ROM μετά?Από το recovery δεν βλέπει το αρχείο UPDATE.APP

Αντεγραψες το αρχειο στην καρτα/dload/UPDATΕ.APP ;

Αν ναι τοτε μετονομασε το UPDATΕ.APP σε update.app και δοκιμασε ξανα.

Εναλλακτικα δοκιμασε με τον 2 τροπο:

Step Four: cell phone turned off, insert the SD card, while pressing the volume up button +, volume down - and the power button, the phone automatically enters the upgrade mode, and then begin the upgrade

kabbat zin @ google

Ιδια εκδοση ναι, απο τον ιδιο χρηστη. Απλα αυτη που δεν εβαλες την αναβαθμισε μαλλον πιο προσφατα;

Έβαλα το recovery για B145.Αντιγράφω στην sd φάκελο sdload\APDATA.APP κ μέσα εκεί το αρχείο APDATE.APP.Κάνει reboot κ με βγάζει στο recovery.Κ ο φάκελος dload δεν υπάρχει.Από κάτω μου βγάζει E:invalid command argument

Το αρχείο το γράφεις λάθος η έτσι το εχεις; τσέκαρες ότι είναι στον αρχικό κατάλογο της κάρτας σου; Δοκίμασες με την μετονομάσία ;
kabbat zin @ google

Το αρχείο το γράφεις λάθος η έτσι το εχεις; τσέκαρες ότι είναι στον αρχικό κατάλογο της κάρτας σου; Δοκίμασες με την μετονομάσία ;

Στον αρχικό κατάλογο της κάρτας έχω φάκελο dload,φάκελο UPDATE.APP κ μέσα εκεί το αρχείο UPDATE.APP.Έβαλα κ το αρχείο κατευθείαν στον φάκελο dload χωρίς φάκελο UPADTE.APP.Σε όλα με πετάει στο recovery κ μου γράφει E:invalid command argument

Αντεγραψες το αρχειο στην καρτα/dload/UPDATΕ.APP ;

Αν ναι τοτε μετονομασε το UPDATΕ.APP σε update.app και δοκιμασε ξανα.

Εναλλακτικα δοκιμασε με τον 2 τροπο:

Step Four: cell phone turned off, insert the SD card, while pressing the volume up button +, volume down - and the power button, the phone automatically enters the upgrade mode, and then begin the upgrade

Στον αρχικο καταλογο της καρτας βαζεις τον φακελο dload και το αρχειο UPDATE.APP οπως ειναι μεσα στο zip:

dload/UPDATE.APP

Δεν θυμαμε, μαλλον χρειαστηκε να μετονομασω το UPDATE.APP σε update.app για να δουλεψει με τον 2ο τροπο που την περασα εγω.

Πατας ταυτοχρονα με κλειστη την συσκευη τα πληκτρα + - και αυτο της εναρξης.

kabbat zin @ google

Στον αρχικο καταλογο της καρτας βαζεις τον φακελο dload και το αρχειο UPDATE.APP οπως ειναι μεσα στο zip:

dload/UPDATE.APP

Δεν θυμαμε, μαλλον χρειαστηκε να μετονομασω το UPDATE.APP σε update.app για να δουλεψει με τον 2ο τροπο που την περασα εγω.

Πατας ταυτοχρονα με κλειστη την συσκευη τα πληκτρα + - και αυτο της εναρξης.

Την πέρασα.Το error το έβγαζε γιατί είχα βάλει το recovery της 145.το έβγαλα κ την πέρασα κανονικά

Κλεινοντας 5 μηνες με δυο G610s, ας εκφρασω μια συνολικοτερη εικονα για να βοηθησω οποιον το σκεφτεται κτλ.

Τα κινητα δοθηκαν ως δωρα σε γυναικες. Και οι δυο με βασικες γνωσεις και απαιτησεις. Τα κινητα παρεμειναν με τις Rom #138. Κανενα απο τα δυο δεν εχει εμφανισει καποιο προβλημα μεχρι τωρα. Οι μπαταριες τους κρατανε κατα μεσο ορο 2-3 ημερες. Η χρηση και στα δυο ειναι εκτενης. Το ενα (με το οποιο εχω καθημερινη επαφη) δουλευει αποκλειστικα σε ασυρματο δικτυο, ενω το αλλο με 3G.

Καθαριζω το ενα εκ των δυο μια φορα την εβδομαδα με το clean master, ενω το αλλο καθαριζεται μια φορα το μηνα και αν. Κανενα θεμα με ταχυτητα αποδοσης, καθυστερησεις, κολληματα. Εχουν υπαρξει στιγμες που το κινητο, με το οποιο εχω επαφη, εχει δεκαδες εφαρμογες ανοικτες, αλλα χωρις προβλημα. Η μνημη εχει φτασει καποιες στιγμες (συμφωνα με το clean master) και στο 90%, αλλα και παλι κανενα θεμα.

GPS αστραπη, wifi πολυ καλο και αξιοπιστο ακομα και μεσα σε σπιτι πολυ "δυσκολο" δομικα. Σερφαρισμα και οτιδηποτε σχετικο με internet ειναι γρηγορο, ανετο και πρακτικο.

Χωρος αποθηκευσης αρκετος, αρκει να εχεις και μια καρτουλα SD, στην οποια θα φορτωσεις καποιες πιο μεγαλες εφαρμογες (μεσω link2sd κτλ).

Κλησεις καθαρες, γρηγορα μενου, πρακτικο interface κατα την κληση. Μικρη ενσταση με το μεγαφωνο που τεινει να μπουκωνει σε ανοικτη ακροαση αλλα αν μειωσεις την ενταση βελτιωνεται. (Λεπτομερεια, αλλα πρεπει να αναφερθει). Ακουστικα και Hands free αψογα.

Μηνυματα και πληκτρολογηση αρκετα συμπαθητικα. Δεν υποστηριζεται ελληνικο πληκτρολογιο στα sms και κατα συνεπεια δεν εχεις υποστηριξη για 160 χαρακτηρες, αλλα ευκολα διορθωνεται. (Δεν ασχοληθηκα καν με τροποποιηση της Rom, τους εβαλα το app Handcent στο ενα (μιας και δεν ηθελε dual support) και το Greek keyboard στο αλλο και τελος. Περιμενω και το Handcent ή καποιο σχετικο app με dual υποστηριξη και ειμαστε τζετ).

Αναβαθμισα τη recovery σε αγγλικη και εγινε backup και στα δυο κινητα χωρις προβλημα. Στο ενα κινητο μαλιστα χρειαστηκε να γινει επαναφορα ρυθμισεων μετα απο λαθος της μιας ιδιοκτητριας. Ολα γυρισαν σε ΟΕΜ κατασταση και φορτωσαμε το backup αμεσα και χωρις θεματα.

Κατασκευη στερεη. Οχι και τοσο αξιοπιστα πλαϊνα πληκτρα (volume, power), μιας και δεν ανηκουν στο σασσι αλλα στο καπακι. Δεν εχουν παρουσιασει καποιο θεμα, αλλα ειναι πλαστικα και οχι και τοσο αρτια στερεωμενα στο καπακι.

Οθονη και χρωματα εκπληκτικα, συναρτησει της τιμης του. Το ιδιο και η μπαταρια. Πιασιμο και συνολικη αισθηση αψογη. Περιεργη, αλλα συνηθιζεται εντος δεκα λεπτων, η αντιστροφη διαταξη των εικονικων πληκτρων της οθονης ( "back", "home", "menu").

Καμερα καλη, ομορφες ληψεις και βιντεο ικανοποιητικο. Για καμερα κινητου ειναι υπεραρκετη. Το φλας καλο αλλα αν το κινητο φυλλασσεται σε θηκη, η διαθλαση του φωτος απο το φλας επηρεαζει τις φωτο. Θελει λιγη τροποποιηση η θηκη, ωστε να μεγαλωσει η τρυπα της καμερας.

Στα 110€ (περιπου, μιας και η τιμη αυξομειωνεται διαρκως) μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα κινητα που εχω πιασει στα χερια μου. Κατα την αποψη μου, δεν υφισταται λογος για ενα μεσο χρηστη να δωσει πανω απο αυτο το ποσο για αλλη συσκευη. Κανει τα παντα, ειναι ολοκληρωμενο και αξιζει καθε Ευρώ.

Ενα μπραβο στη Huawei και ακομα ενα ευχαριστω σε οσους φιλους του forum με βοηθησαν στο να το επιλεξω. :)

Edited by mafinnen
I'll sleep when I die..

Κι ενα μπραβο και σε σενα φιλε για το πολυ ωραιο ανθρωπινο review. Θα βοηθησει πολυ κοσμο σιγουρα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραίος φίλε τα είπες όλα! Πράγματι το τηλέφωνο είναι διαμάντι για τα χρήματα του.

Για τα sms δοκίμασε το go sms που υποστηρίζει δικαρτα. Ή μπορείς να βάλεις το xposed και μετά το gravitybox και να το ρυθμίσεις να στέλνει η μαμισια εφαρμογή sms 160χαρ.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ωραίος φίλε τα είπες όλα! Πράγματι το τηλέφωνο είναι διαμάντι για τα χρήματα του.

Για τα sms δοκίμασε το go sms που υποστηρίζει δικαρτα. Ή μπορείς να βάλεις το xposed και μετά το gravitybox και να το ρυθμίσεις να στέλνει η μαμισια εφαρμογή sms 160χαρ.

Οχι xposed! Ειπαμε οτι υπαρχει κυνδινος ασημβατοτητας προς το παρον.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι xposed! Ειπαμε οτι υπαρχει κυνδινος ασημβατοτητας προς το παρον.

Στο g610 δουλευει κανονικα γιατι εχει emui 1.6, η ασυμβατοτητα υπαρχει σε emui 2.0 και μετα ;) Το εχω βαλει σε τρια (3) huawei G610 και δουλευει κανονικα. Πρωτα παιρνουμε recovery backup ;)

Δεν κανει τιποτα παιδια..γι αυτο υπαρχουν τα forum αλλωστε, για να μεταδιδεται πληροφορια και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.

Ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις οπου μπορει καποιος να κανει τη δουλεια του στο 1/5 της τιμης που "παιζει" εδω το μονοπωλιο.

Το go sms μου κανει κατι περιεργο. Δε "βλεπει" τις επαφες οπως τις εχω αποθηκευσει, αλλα μονο σαν νουμερα. Αν βαλω προθεμα το +30 τις βλεπει κανονικα, αλλα τοτε δε τις "βλεπει" το προγραμμα κλησεων (ή και το αντιστροφο, δεν το εχω συγκρατησει). Οποτε το ψιλοεγκατελειψα και εβαλα Handcent εν αναμονη υποστηριξης dual.

Αυτο με το xposed ολο λεω πως πρεπει να το κανω, αλλα δεν προκειται. :)

I'll sleep when I die..

Στο g610 δουλευει κανονικα γιατι εχει emui 1.6, η ασυμβατοτητα υπαρχει σε emui 2.0 και μετα ;) Το εχω βαλει σε τρια (3) huawei G610 και δουλευει κανονικα. Πρωτα παιρνουμε recovery backup ;)

Με συγχωρειτε παιδες, μπερδεψα τα topics. Μιλαω ταυτοχρονα και στο THL T11 και μπερδευτικα. Νομιζα οτι ειμαστε εκει.

Να που μαθαμε ομως οτι υπαρχει ασυμβατοτητα με το emui 2.0!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με συγχωρειτε παιδες, μπερδεψα τα topics. Μιλαω ταυτοχρονα και στο THL T11 και μπερδευτικα. Νομιζα οτι ειμαστε εκει.

Να που μαθαμε ομως οτι υπαρχει ασυμβατοτητα με το emui 2.0!

:lol: Για αυτο ειναι τα forum :)

Για να το παω λιγο παραπερα, στο emui 2.0 μπορει να παιξει το xposed αφου πρωτα γραψουμε καποιες εντολες με Terminal Emulator.

Προσωπικα στο δικο μου huawei 3c με emui 2.0 δεν τα καταφερα (δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος :(:lol:), καποια αλλα παιδια τα καταφεραν στο 3c.

:lol: Για αυτο ειναι τα forum :)

Για να το παω λιγο παραπερα, στο emui 2.0 μπορει να παιξει το xposed αφου πρωτα γραψουμε καποιες εντολες με Terminal Emulator.

Προσωπικα στο δικο μου huawei 3c με emui 2.0 δεν τα καταφερα (δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος :(:lol:), καποια αλλα παιδια τα καταφεραν στο 3c.

Φανταζομαι θα βγει συμβατη εκδοση framework και για 2.0.

Το G610s το πηρα πριν κανα διμηνο για κοπελα και το Hongmi για την αδερφη της. Ημουν μεταξυ αυτων και του 3c το οποιο το καλοβλεπω για μια αλλη φιλη. Ποια η γνωμη σου φιλε μου; Μπορεις να μου πεις ενα-δυο πραματακια σε pm, γιατι ειμαι offtopic, κυριως για τα κακα εστω κι αν ειναι μηδαμινα γιατι τα καλα ειναι πιο πολλα και γνωστα.

Σ'ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

,Custom Firmware 4_2_2_Philips_aroma_G610-U20 (U00) by all87 (Philips)

Android 4.2.2 Firmware

,languages (Russian, Ukrainian, Romanian, Englisch).

,Root (full rootshell).

,GAPPS.

,Dorabotan transfer some applications.

,3G works on BOTH SIM (vybiraetsâ in the menu).

,The menu Developer added entrance to inženernoe menu.

,Earn Battery Indicator Percentage.

,Butlogo and butanimaciâ by Huawei.

,Quality sohranâemyh photos in JPEG 100%.

,Added settings for telephony in the VoIP menu nomeranaberatelâ and videozvonki.

,Razbloktrovan "blacklist" in Settings zvonilki.

,Native Launcer replaced the Apex Launcher Pro.

,Added: RootExplorer, MobileUncleTools, SmartKeyboard (so slovarâmi).

,Otredaktirovany hosts (for Ad Blockers) and config APN (Access Point under our operators Swaziland)

Από τους φίλους μας τους Ρώσους.λέω να την δοκιμασω να δούμε τι ψάρια πιάνει. Βασικά ψάχνω μια ρομ με 3g και στις δύο θύρες sim....

• 3 weeks later...
Παιδιά πως μπορώ να πάρω screen shot από την οθόνη μου για να μπορέσω να σας δείξω κάτι ;

Ή πατωντας ταυτοχρονα το power button και το vol- ή με καποια εφαρμογη.

Εχετε ολοι αποδειξη που να αναγραφεται το IMEI; Το invoice που εκτυπωνεις μεσα απο τον λογαριασμο σου στο to2c δεν περιεχει το IMEI της συσκευης.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία g610s και μια 610+ ; διότι βλέπω εδώ , σε πολύ καλή τιμή, δύο διαφορετικές τιμές...http://www.1949deal.com/catalogsearch/result/?q=g610 για το ίδιο τηλέφωνο.