Jump to content

Huawei G610S

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτη προσπαθησες να βαλεις http://www.needrom.com/mobile/huawei-g610-u00-build145/ ? Το αρχειο zip το βαζεις οπως ειναι, μην το αποσυμπιεσεις.

Στο recovery

– Wipe Data / Factory Reset

- Return to recovery main interface Press Install and select zip from sdcard

- After complete, wipe cache and Press reboot

Αν δεν γινει τιποτα βαλε το TWRP recovery και προσπαθησε με αυτο

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 402
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω περασα αυτην, με τον 2ο τροπο που γραφει στις οδηγιες .

Εχει μερικα κινεζικα τα οποια αφαιρουνται με το xda app.

http://www.needrom.com/mobile/huawei-g610/

Δεν εχει gaps, απο εδω εβαλα την εκδοση του,

http://www.needrom.com/mobile/gapps-cyanogen/

kabbat zin @ google

Αυτη προσπαθησες να βαλεις http://www.needrom.com/mobile/huawei-g610-u00-build145/ ? Το αρχειο zip το βαζεις οπως ειναι, μην το αποσυμπιεσεις.

Στο recovery

– Wipe Data / Factory Reset

- Return to recovery main interface Press Install and select zip from sdcard

- After complete, wipe cache and Press reboot

Αν δεν γινει τιποτα βαλε το TWRP recovery και προσπαθησε με αυτο

ωραια!η ρικοβερι ειναι αυτη που ποσταρα?η ειναι αλλη?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Παιδια (ασχετο με τη ροη τον ποστ) ειδα οτι τα γνωστα καταστηματα ανεβασαν αρκετα την τιμη του :mad::confused:

http://www.minideal.net/huawei-g700-smartphone-5-inch-ips-screen-quad-core-cpu-dual-sim-card-2gb-ram-8gb-rom-1.html

http://www.merimobiles.com/search.php?search_query=huawei+g610s&x=0&y=0

http://www.to2c.com/5-huawei-g610s-4gb-ips-android-4-2-smart-mobile-cell-phone-quad-core-unlocked.html

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Shinig βαλε μας λινκ με τη rom που προσπαθεις να περασεις :)

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το TWRP recovery ειναι διαφορετικο απο αυτο που εβαλες.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

λοιπον η ρομ ειναι η τελευταια που γραφει update 145 http://www.needrom.com/mobile/huawei-g610/

το ρικοβερι το κατεβασα απο το dropbox link που εδωσε ενα παιδι λιγες σελιδες ποιο πισω..

απλα δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να κανεις φουλ wipe αλλα μονο data και μετα τα υπολοιπα οπως γραφει ο karthan7

το twrp που μπορω να το βρω για αυτο το τηλεφωνο??να πω οτι η συσκευη ειναι g610-u00

λοιπον η ρομ ειναι η τελευταια που γραφει update 145 http://www.needrom.com/mobile/huawei-g610/

το ρικοβερι το κατεβασα απο το dropbox link που εδωσε ενα παιδι λιγες σελιδες ποιο πισω..

απλα δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να κανεις φουλ wipe αλλα μονο data και μετα τα υπολοιπα οπως γραφει ο karthan7

το twrp που μπορω να το βρω για αυτο το τηλεφωνο??να πω οτι η συσκευη ειναι g610-u00

Για να καταλαβω, τελικα περασες τη rom και ολα καλα ?

twrp θα βρεις εδω http://www.needrom.com/mobile/huawei-g610-u00-build145/

οχι τιποτα στην αρχη ουτε το ρικοβερι δεν εβαζε..η ρομ με το twrp που εχεις βαλει εδω ειναι καλη?απλα τα τηελφωνα (2) δεν ειναι δικα μου και αμα χρειαστουν κατι οι φιλοι μου να ξερω να τους τα σενιαρο..

Δεν την εχω δοκιμασει, οποιος την εχει βαλει ας πει την αποψη του :)

Προβληματακι με τα sms. Το εργοστασιακο προγραμμα sms δεν υποστηριζει Ελληνικους χαρακτηρες με αποτελεσμα να μην μπορεις να γραψεις 160 χαρακτηρες ανα sms. Μετα απ λιγο ψαξιμο βρηκα το Handcent sms το οποιο υποστηριζει Ελληνικα, αλλα οχι το dual sim option. Δοκιμασα και το Go sms pro, αλλα ενω υποστηριζει dual sim, δεν υποστηριζει ελληνικους και μου μειωνει τους χαρακτηρες ανα sms..

Διαβασα καπου οτι μεσω es explorer μπορεις να αλλαξεις τα permissions του εργοστασιακου προγραμματος και κατι τετοια, αλλα ειναι μπερδεμενο και δεν εβγαλα ακρη.

Καποια αλλη προταση;

I'll sleep when I die..

Δεν μου δεχεται 160. Εχω βαλει το προγραμμα, εχω εγκαταστησει και το ελληνικο add on, αλλα τιποτα..

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: το εφτιαξα! Επρεπε να τσεκαρω οτι το εργοστασιακο app εχει απεγκατασταθει. Το ειχα κρατησει σε ενα φακελο καλου κακου και μαλλον επαιζε ρολο.

Edited by mafinnen
I'll sleep when I die..

παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...

στην διαχείρηση ενέργειας έχει την επολογή "one key power saving" τι ακριβώς κάνει αυτό??

επίσης εκεί στo "setting" έχει τις απιλογές "clear white list" και "auto start list" αυτά τι κάνουν?

Καλησπέρα σας ειμαι κάτοχος του Ηuawei G610s έχουμε κάποιον τρόπο να έχουμε συγχρονισμό με τις επαφές outlook

2)Έχω την 138 ρομ τι θα κερδίσω η θα χάσω αν βάλω την 145

Ευχαριστώ για της απαντήσεις εκ το πρότερον

Edited by taxidiotisgr

Λοιπον μια ερωτησουλα, καθως εχω κολλησει στο εξης.

Οι επαφες μου ειναι καταχωρημενες με 69.. χωρις το +30 της χωρας. Ενω οι επαφες αναγνωριζονται στις κλησεις, το go sms δεν τις αναγνωριζει. Πηγα λοιπον και αλλαξα δοκιμαστικα μια με προθεμα το +30 και συμβαινει το αντιθετο. Αναγνωριζονται οι επαφες στο go sms, αλλα οχι στις κλησεις.

Οποτε αναγκαστικα εβγαλα το go sms και εβαλα το handcent, που βεβαια δεν υποστηριζει ακομα dual sim.

Αλλα επειδη με "τρωει", μηπως εχει βρει κανεις αλλη λυση; Ειπα να αλλαξω dialer, αλλα ειναι μπολικοι και δεν θελω να ρισκαρω βαζοντας αλλον , γιατι για να τον δοκιμασω θα πρεπει να σβησω τον εργοστασιακο. Μπορει να με κατατοπισει καποιος που το εχει δοκιμασει; :)

I'll sleep when I die..

Με το gravitybox μπορείς να κάνεις τη μαμισια εφαρμογή μηνυμάτων να στέλνει sms με 160 χαρακτήρες.

Την μαμισια εφαρμογή για dialer ποια εννοείς? Ποιο apk ? Πρόσεχε γιατί μπορεί να μην μπορείς να κάνεις καθόλου κλήσεις.

Πρώτα από όλα recovery backup

Εργοστασιακη εφαρμογη dialer εννοω αυτη που εχει η 138 rom. "Τηλεφωνο" την αναφερει στις εφαρμογες. Καλα προφανως δεν θα πειραξω κατι, απλα προσπαθω να βρω την καλυτερη λυση να δουλευουν ολα ταυτοχρονα.

Δε θελω να μπλεξω με custom κλπ γι αυτο ρωτησα, μηπως και καποιος εχει καποιο ετοιμο προγραμμα δοκιμασμενο..

Edited by mafinnen
I'll sleep when I die..

Εργοστασιακη εφαρμογη dialer εννοω αυτη που εχει η 138 rom. "Τηλεφωνο" την αναφερει στις εφαρμογες. Καλα προφανως δεν θα πειραξω κατι, απλα προσπαθω να βρω την καλυτερη λυση να δουλευουν ολα ταυτοχρονα.

Δε θελω να μπλεξω με custom κλπ γι αυτο ρωτησα, μηπως και καποιος εχει καποιο ετοιμο προγραμμα δοκιμασμενο..

Αν κάνεις διαγραφή την εφαρμογή "τηλέφωνο-phone" δεν θα μπορείς να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις.

Η οθόνη που βλέπεις όταν κάνεις κλήση ή όταν δέχεσαι κλήση δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Ο dialer πχ exdialer είναι (το γράψω μπακαλίστικα) σαν "χαλάκι"(skin ?), δηλαδή βλέπεις τον τηλεφωνικό κατάλογο - της τελευταίες κλήσεις - αναπάντητες όταν όμως πας να κάνεις κλήση μέσω τού exdialer η οθόνη που βλέπεις (αυτή πού γράφει διάρκεια κλήσης - όνομα/αριθμο) είναι η μαμισια .

Ναι σε επιασα και ευχαριστω και για τη βοηθεια! Το καλυτερο νομιζω ειναι να αφησω πανω το handcent που εβαλα τωρα κ να περιμενω να βγαλουν εκδοση για dual sim. Το εχουν αναφερει οτι ειναι υπο υλοποιηση. Αλλωστε απο τη μια καρτα στελνω sms και μαλιστα αραια και που, οποτε δεν τρελαινομαι κιολας.

Εκτος αυτου ομως υπαρχει και το "Greek Keyboard" κ το παληκαρι που το εφτιαξε εχει προνοησει και λειτουργει και με την "μαμα" sms app. Απλως ειναι λιγο "ασχημο" αισθητικα και θα προτιμουσα ενα πιο android look πληκτρολογιο. Τα γραφω να βοηθησω κ γω οσους ισως εχουν τις ιδιες "ανησυχιες"..

Η εφαρμογη του dialer μου αρεσει και δεν θελω να μπλεξω με 3rd party. Οποτε μενω εδω και αναμενω.

Σε οσους εχουν το go sms (πχ ο φιλος ATHMICH) δεν εμφανιζεται το ιδιο θεμα και αν ναι, πως το εχουν αντιμετωπισει;

I'll sleep when I die..

Ναι σε επιασα και ευχαριστω και για τη βοηθεια! Το καλυτερο νομιζω ειναι να αφησω πανω το handcent που εβαλα τωρα κ να περιμενω να βγαλουν εκδοση για dual sim. Το εχουν αναφερει οτι ειναι υπο υλοποιηση. Αλλωστε απο τη μια καρτα στελνω sms και μαλιστα αραια και που, οποτε δεν τρελαινομαι κιολας.

Εκτος αυτου ομως υπαρχει και το "Greek Keyboard" κ το παληκαρι που το εφτιαξε εχει προνοησει και λειτουργει και με την "μαμα" sms app. Απλως ειναι λιγο "ασχημο" αισθητικα και θα προτιμουσα ενα πιο android look πληκτρολογιο. Τα γραφω να βοηθησω κ γω οσους ισως εχουν τις ιδιες "ανησυχιες"..

Η εφαρμογη του dialer μου αρεσει και δεν θελω να μπλεξω με 3rd party. Οποτε μενω εδω και αναμενω.

Σε οσους εχουν το go sms (πχ ο φιλος ATHMICH) δεν εμφανιζεται το ιδιο θεμα και αν ναι, πως το εχουν αντιμετωπισει;

Αυτο εχω και εγω περασμενο σε ενος φιλου,Greek Keyboard,μια χαρα κανει την δουλεια του.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δοκίμασε αυτό. Απεγκατασταση το gosms. Εγκατάσταση το xposed θα το βρεις με μια αναζητηση στο διαδίκτυο, μετά εγκατάσταση το gravitybox. και Μέτα μέσα στις επιλογές του επιλεγεις "τηλέφωνο" μετα "μηνύματα " και στη συνεχεια αφαίρεση. Unicode. και επιλεγεις τη δευτερη επιλογή και έχεις 160 χαρακτήρες με την μαμά εφαρμογή.

Χμ.. Πιο "βαβουριαρικο" αυτο, αλλα αποτελεσματικοτερο.

Αλλα για να το κανω θα πρεπει να εχω εγκαταστησει πρωτα το recovery για αποφυγη στραβης, πραγμα που ακομα δεν εχω προλαβει. Βλεπετε η κυρια δε μου το δινει το κινητο, της παρα-αρεσε! :p

Παντως οταν μου το αφησει λιγο, θα το κανω. Ευχαρστω για το tip!

I'll sleep when I die..

Γιατι ανεβαινει συνεχεια η τιμη ρε παιδια;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...

στην διαχείρηση ενέργειας έχει την επολογή "one key power saving" τι ακριβώς κάνει αυτό??

επίσης εκεί στo "setting" έχει τις απιλογές "clear white list" και "auto start list" αυτά τι κάνουν?

Για αυτά κάνεις ;

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω το κινητό περίπου 2 εβδομάδες χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά σήμερα, σχεδόν κάθε 5 με 10 λεπτά μου ζητάει να βάλω τα pin. Δηλαδή το κινητό εκεί που είναι ανοιχτό κανονικά, δείχνει πως δεν έχει σήμα και ζητάει να πληκτρολογήσω τα pin και μετά λειτουργεί κανονικά μέχρι να ξαναζητήσει τα pin. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή γνωρίζει αν μπορώ να κάνω κάτι;