johngr00 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλομιλητο φιλε μου. Υπαρχει καποιο μετρο συγκρισης απο εσενα,δλδ ενα αλλο κντ παρομοιον δυνατοτητων ποθ να περασε απο τα χερια σου,ωστε να δουμε τις οποιες διαφορες? Πχ καποιο zte-lenovo-zopo η καποιο παρομοιο? Ευχαριστώ, όχι, μόνο το lenovo Α820 έχω πιάσει στα χέρια μου, το huawei δίνει την αίσθηση καλύτερης συσκευής (πλαστικά, στιβαρότητα - είναι και πιο βαρύ, αν είναι καλό αυτό :-P ). Πριν από αυτό είχα πάλι κινητό της huawei για περίπου 3 χρόνια (android 2.2) χωρίς κανένα πρόβλημα... ZTE, είχα δει παλιότερα το blade, το οποίο δεν ήταν και ότι καλύτερο από ποιότητα κατασκευής. ZOPO δεν έχω πιάσει στα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ευχαριστώ, όχι, μόνο το lenovo Α820 έχω πιάσει στα χέρια μου, το huawei δίνει την αίσθηση καλύτερης συσκευής (πλαστικά, στιβαρότητα - είναι και πιο βαρύ, αν είναι καλό αυτό :-P ). Πριν από αυτό είχα πάλι κινητό της huawei για περίπου 3 χρόνια (android 2.2) χωρίς κανένα πρόβλημα... ZTE, είχα δει παλιότερα το blade, το οποίο δεν ήταν και ότι καλύτερο από ποιότητα κατασκευής. ZOPO δεν έχω πιάσει στα χέρια μου... Οκ καταλαβα,την οθονη πως την βλεπεις-φωτεινιτητα?Απο γωνιες θεασεις πως τα παει?Αληθεια απο ποιο καταστημα το αγορασες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngr00 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Οκ καταλαβα,την οθονη πως την βλεπεις-φωτεινιτητα?Απο γωνιες θεασεις πως τα παει?Αληθεια απο ποιο καταστημα το αγορασες? Γενικά είναι μέτρια προς καλή, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, θέλω να το δω με ήλιο... Το αγόρασα από κάποιον έμπορο στο ali-express (έκανε 30 ημέρες από την ημέρα που παρήγγειλα), αλλά αυτή τη στιγμή καλύτερη τιμή έχει το minideal... Edited December 4, 2013 by johngr00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Γενικά είναι μέτρια προς καλή, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, θέλω να το δω με ήλιο... Το αγόρασα από κάποιον έμπορο στο ali-express (έκανε 30 ημέρες από την ημέρα που παρήγγειλα), αλλά αυτή τη στιγμή καλύτερη τιμή έχει το minideal... Στα $159.99 στο to2c,και με 1 χρονο εγγυηση.Απο εκει θα το παρω μαλλον τελικα. http://www.to2c.com/5-huawei-g610s-4gb-ips-android-4-2-smart-mobile-cell-phone-quad-core-unlocked.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Huawei G610S with MIUI V5.........αλλα δεν μας λεει πως την περσαε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μολις πηρα αλλο ενα για φιλο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 από που το παράγγειλες psonis21 ? από minideal ?ειχε ελληνικα? με sing.post σου το έστειλαν? εσυ kostas1? Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 από που το παράγγειλες psonis21 ? από minideal ?ειχε ελληνικα? με sing.post σου το έστειλαν? εσυ kostas1? Eγω απο εδω φιλε μου,εννοειται με Ελληνικα root και τα γνωστα δωρακια,θηκη κτλ.Το αγοαρασα απο αυτους μιας και δινουν ενα χρονο εγγυηση,και οχι 6 μηνες απου δινει το minideal.Και ναι με s.p. ερχονται και τα 3.......:) http://www.to2c.com/5-huawei-g610s-4gb-ips-android-4-2-smart-mobile-cell-phone-quad-core-unlocked.html Στην αναμονη τωρα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Με το καλο να τα παραλαβεις φιλε μου.. το έχει πιο φθηνά από το minideal το κινητό αλλα δεν έχει επιλογή γλώσσας απότι πρόσεξα και δεν ξέρω κατά ποσο έμπιστοι είναι..να κάνω κινηση από εκεί k εγώ? Edited December 6, 2013 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Με το καλο να τα παραλαβεις φιλε μου.. το έχει πιο φθηνά από το minideal το κινητό αλλα δεν έχει επιλογή γλώσσας απότι πρόσεξα και δεν ξέρω κατά ποσο έμπιστοι είναι..να κάνω κινηση από εκεί k εγώ? Στο τοπικ που εχουν εδω,και μεχρι τωρα εχουν δωσει πολυ καλα δειγματα,παρομοια με το minideal,σε αλλες 2 αγορες που ειχα κανει πριν κανα μηνα ολα πηγαν καλα.Και αναφερουν οτι παιρνουν φυσικα τα Ελληνικα αρκει να τους το ζητησης. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 καλησπερα .ο αδερφος μου λεει να το αγορασει.ας μου πει καποιος αξιζει?βγαζει προβλημματα?απο ποιοτητα?μονο 4.2 παιρνει?kitkat etc?στους xda δεν υπαρχει τιποτα σχετικο.huawei γενικα σαν εταιρια?η να προτιμισει καποιο απο samsung nokia lg με τα ιδια λεφτα?απο minideal να το απαραγγειλει?αξιοπιστο?συγγνωμη για τις τοσες και απανωτες ερωτησει!!!!!!ευχαριστω Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psonis21 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 καλησπερα .ο αδερφος μου λεει να το αγορασει.ας μου πει καποιος αξιζει?βγαζει προβλημματα?απο ποιοτητα?μονο 4.2 παιρνει?kitkat etc?στους xda δεν υπαρχει τιποτα σχετικο.huawei γενικα σαν εταιρια?η να προτιμισει καποιο απο samsung nokia lg με τα ιδια λεφτα?απο minideal να το απαραγγειλει?αξιοπιστο?συγγνωμη για τις τοσες και απανωτες ερωτησει!!!!!!ευχαριστω Με κλειστα ματια να το πάρη το έχω 2 εβδομάδες είναι άψογο ιδικά τώρα που έχη πέση και η τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Με κλειστα ματια να το πάρη το έχω 2 εβδομάδες είναι άψογο ιδικά τώρα που έχη πέση και η τιμή σχετικα με τα update?την ρομ?η οθονη?τις εφαρμογες παιχνιδια τα τρεχει ολα? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psonis21 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 σχετικα με τα update?την ρομ?η οθονη?τις εφαρμογες παιχνιδια τα τρεχει ολα? η ρομ του εμένα μου φαίνεται σούπερ δεν έχει κόλληση πουθενα, η οθονη του πολυ καλή, εφαρμογες και παιχνίδια όσα δοκίμασα μέχρι στιγμής τα πεζή όλα και τα update όλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 η ρομ του εμένα μου φαίνεται σούπερ δεν έχει κόλληση πουθενα, η οθονη του πολυ καλή, εφαρμογες και παιχνίδια όσα δοκίμασα μέχρι στιγμής τα πεζή όλα και τα update όλα κανονικά. επισημα update ποσο παιρνει?μονο 4,2 kitkat ουετ λογος ε? απο που το πηρατε και ποσο εκανε να ερθει?ο επεξεργαστης ολα καλα?απο γραφικα?ηχειο? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psonis21 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 επισημα update ποσο παιρνει?μονο 4,2 kitkat ουετ λογος ε? απο που το πηρατε και ποσο εκανε να ερθει?ο επεξεργαστης ολα καλα?απο γραφικα?ηχειο? για επίσημα update δεν έχουν ανακοίνωση τιποτα,το πήρα από το μινιδεαλ και έκανε να ερθη 20 μέρες με θήκη και προστατευτικό οθόνης δώρο,ο επεξεργαστής μέχρις στιγμής δεν έχη ζορίστη μέχρι στιγμής,από γραφικά από τα παιχνίδια που έχω δοκημαση μέχρι στιγμής μια χαρά και το ηχείο πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 για επίσημα update δεν έχουν ανακοίνωση τιποτα,το πήρα από το μινιδεαλ και έκανε να ερθη 20 μέρες με θήκη και προστατευτικό οθόνης δώρο,ο επεξεργαστής μέχρις στιγμής δεν έχη ζορίστη μέχρι στιγμής,από γραφικά από τα παιχνίδια που έχω δοκημαση μέχρι στιγμής μια χαρά και το ηχείο πολύ καλό δεν ξερω ειμαι λιγο επιφυλακτικος!!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 δεν ξερω ειμαι λιγο επιφυλακτικος!!!! Oλοι μας στη αρχη φιλε μου ειχαμε τις αναστολες μας,αλλα αφου μας ηρθε τπ 1ο,επωνυμο βεβαια( zte-lenovo-huawei)αλλαξαμε αμεσα γνωμη για το τι πληρωναμε τοσα χρονια εδω........στο Ελλαδα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpath Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Γνωριζει καποιος εαν εχει gorilla glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Γνωριζει καποιος εαν εχει gorilla glass? Σε αυτην την τιμη,δυσκολα....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Oλοι μας στη αρχη φιλε μου ειχαμε τις αναστολες μας,αλλα αφου μας ηρθε τπ 1ο,επωνυμο βεβαια( zte-lenovo-huawei)αλλαξαμε αμεσα γνωμη για το τι πληρωναμε τοσα χρονια εδω........στο Ελλαδα. απο το minideal ολα καλα?υπαρχει ασφαλεια?αν χαθει στην διαδρομη τι γινεται?αυτο φοβαμαι.μην δοσει λεφτα ο αδερφος μου και τα χασει ετσι!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Σε αυτην την τιμη,δυσκολα....... εχει Huawei Ascend P1 LTE gorilla glass . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 εχει Huawei Ascend P1 LTE gorilla glass . Ναι βρε αλλα με αλλα specs ειναι αυτο. @kwstas193 Μεχρι τωρα κανενα προβλημα απο εκει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ρε σορρυ που σας τα πριζω αλλα............ απο ποιοτητα κατασκευης?service?ok το ξερω οτι δινεις περνεις αλλα με 100 ευρο περιπου να εχει 4πυρινο κτλ μου φαινεται οτι κατι βρομαει Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ρε σορρυ που σας τα πριζω αλλα............ απο ποιοτητα κατασκευης?service?ok το ξερω οτι δινεις περνεις αλλα με 100 ευρο περιπου να εχει 4πυρινο κτλ μου φαινεται οτι κατι βρομαει Εχω αγορασει τουλαχιστον 30 φορες απο 2-3 αξοιπιστα καταστηματα απο Κινα. Και παλι μεχρι τωρα οτι εχω παρει δεν ειχα θεμα,οταν τους χρειατηκα ηταν εκει και με καλυψαν,για να παρεις απο εδω ενα παρομοιων δυνατοτητων θελεις πολλαπλασια χρηματα.Αλλα και παλι ειναι ενα ρισκο,αλλο να το αγορασεις απο εδω,και εαν γινει καποια στραβη,να πας στο φτιαξουν,και αλλο να πρεπει να το στειλει Κινα κτλ.Τωρα εαν εσενα σου πανε ολα στραβα,αυτο δεν μπορω να στο εγγυηθω. Αυτα....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts