Average_User Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Φίλε μου ναι, αυτές ακριβώς ακολουθώ και... τζίφος. Επίσης στην εξυπ/πελ απευθύνθηκα, αλλά και πάλι τίποτε (μου έστειλαν ρυθμίσεις wind = gint.b-online.gr). Και ούτε το 19234 (κενό sms που απαντά αυτόματα με τις ρυθμίσεις) δε λειτουργεί. Ίσως είναι πολύ καινούριο και το ψάχνουν. τι να πω δεν ξέρω. Ευχαριστώ πάντως. @bfc Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να το κάνω και αυτό και άλλους συνδυασμούς. Ελπίζω να βρω μια άκρη και θα επανέλθω και για τους υπόλοιπους να μην ταλαιπωρούντε. Edited October 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 @bfc Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να το κάνω και αυτό και άλλους συνδυασμούς. Ελπίζω να βρω μια άκρη και θα επανέλθω και για τους υπόλοιπους να μην ταλαιπωρούντε. Στο y duos που έχω είναι: Όνομα: Q-Telecom Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 Tυπος ΑΡΝ: internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 @bfc Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να το κάνω και αυτό και άλλους συνδυασμούς. Ελπίζω να βρω μια άκρη και θα επανέλθω και για τους υπόλοιπους να μην ταλαιπωρούντε. Ειδικα για την Q πρεπει να εχετε τικαρισμενο το "περιαγωγη δεδομενων" για να εχετε internet. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
templar7 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αν σε παιρνουν τηλέφωνο και στις 2 sim ταυτόχρονα, φαίνεται ότι σε καλούν και στην μία και στην άλλη sim ? Επίσης αν μιλάς στην 1η sim και σε πάρει κάποιος στην 2η sim πώς θα ειδοποιηθείς μετά οτι σε πήρε κάποιος την ώρα που μίλαγες στν 1η ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδιά ας είναι καλά ο φίλος gerstavros2 Το μόνο που χρειάστηκε ήταν στο APN Type, αντί "internet", να μη βάλω τίποτε (default). Οπότε, όλα καλά! Ευχαριστούμε φίλε gerstavros2 ! Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREDRAKE Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Ok, sorry, το βρήκα το watchon...:O Φίλε μου, θα μπορούσες να μου πείς πώς χρησιμοποιεις τις υπέρυθρες; Γιατι αν μιλάμε για τι ίδιο κινητό (Ι9192) δεν έχω βρεί πουθενα μενου υπερύθρων.. Λοιπόν επειδή αρκετοί με ρωτάτε πρώτες εντυπώσεις και συγκρίσεις με το s3 mini εχω να πω τα εξής: 1. Το ηχείο φαίνεται να είναι λίγο πιο δυνατό σε σχέση με το S3 mini και λίγο πιο μπασο. Βάζω 2 ακριβώς ίδια τραγουδια να παιζουν απο τα κινητά και έχω την αίσθηση ότι το S4 mini καλύπτει το S3 mini. Δε θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, αυτό που λέω είναι η προσωπική μου άποψη. 2. Το digitizer του S4 mini είναι εντελώς επιπεδο σε σχέση με το S3 mini που έχει ελαφριά καμπύλη. Γενικώς έχει καλύτερη αίσθηση και ακρίβεια. Με το S3 mini εκανα περισσότερα λάθη πχ στην πληκτρολόγηση μηνύματος. Επίσης μπαίνει προστατευτική ζελατίνα σε όλη την οθόνη από άκρη σε άκρη ενώ στο S3 mini λόγω της καμπύλης έμενε μια περιοχή κενή στις άκρες. 3α. Έχει μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη. Αυτό έχει σα συνέπεια τα εικονίδια να φαίνονται πιο μικρά. Ισως να ξενίσει κάποιους στην αρχή. 3β. Το πλάτος της οθόνης είναι 1χιλιοστό μεγαλύτερο στο S4 mini σε σχέση με το S3 mini. Η διαφορά φαίνεται στο ύψος. 4. Είναι πιο γρήγορο. Η διαφορά φαίνεται ξεκάθαρα αν φορτωθούν μερικές εφαρμογές. 5. Εχει υπέρυθρες. Δε το είχα είχα βάλει στα θετικά πριν αγοράσω το κινητό αλλά τελικά αυτή η ιδιότητα φαίνεται να είναι καταπληκτική. Μπορείς να χειριστείς όλες σου τις συσκευές απο το κινητό και να τις οργανώσεις σε δωμάτια και λειτουργεί και από απόσταση. Όσοι είχαν παλιά κινητό με υπέρυθρες θα θυμούνται ότι έπρεπε να έρθουν αρκετά κοντά στη συσκευή για να δουλέψουν. 6. Η μπαταρία φαίνεται να κρατάει περισσότερο σε σχέση με το S3 mini άλλα όχι και μεγάλες διαφορές. Εντάξει δε μπορώ να πω και πολλά γιατί το κάνω πολύ χρήση τις πρώτες μέρες. 7. Η διαχείριση των δύο καρτών sim είναι εξαιρετική. Μπορεί να μην είναι dual active αλλά αν το παραβλέψουμε αυτό έχει αρκετές ευκολίες στο UI για τη διαχείριση, την απόστολή μηνυμάτων και πραγματοποίηση κλήσεων από την κάρτα που επιθυμούμε. Επίσης έχει και widget για τις δύο κάρτες που εμένα μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. 8. Το S4 mini είναι πιο λεπτό και το πλάτος του ελάχιστα μικρότερο απο το S3 mini αλλά έχει μεγαλύτερο ύψος κατά 2-3 χιλιοστά. Γενικώς όμως δίνει την εντύπωση πιο premium κινητου σε σχέση με το S3 mini. 9. Χθες είχα στα χέρια μου και ένα s4 mini μαύρο, εγώ έχω το λευκό. Νομίζω ότι το λευκό ειναι πιο ωραίο. Επίσης το λευκό κατά τη γνώμη δίνει την αίσθηση πιο premium κινητού. Edited October 5, 2013 by FIREDRAKE Παράθεση Τα μάτια των άλλων ειναι ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν σε παιρνουν τηλέφωνο και στις 2 sim ταυτόχρονα, φαίνεται ότι σε καλούν και στην μία και στην άλλη sim ? Επίσης αν μιλάς στην 1η sim και σε πάρει κάποιος στην 2η sim πώς θα ειδοποιηθείς μετά οτι σε πήρε κάποιος την ώρα που μίλαγες στν 1η ? Αν μιλάς στη μια γραμμή η άλλη γραμμή φαίνεται ότι είναι κλειστή όταν σε παίρνουν. Για ειδοποίηση έρχεται το μήνυμα από τον πάροχο για τις κλήσεις όταν το τηλέφωνο ήταν κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
templar7 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν μιλάς στη μια γραμμή η άλλη γραμμή φαίνεται ότι είναι κλειστή όταν σε παίρνουν. Για ειδοποίηση έρχεται το μήνυμα από τον πάροχο για τις κλήσεις όταν το τηλέφωνο ήταν κλειστό. Thanks για την απάντηση. Φαντάζομαι και στα εισερχόμενα μηνύματα να ξεχωρίζει ποια είναι από sim1 και ποια από sim2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 μια ερωτηση θεωρειτε το κινητο καλύτερο απο το htc desire 600?και αν ναι γιατι? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλυτερο το mini λογω καλυτερης : α) ram β) ποιοτητα βιντεο γ) cpu δ ) gpu ε) μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Thanks για την απάντηση. Φαντάζομαι και στα εισερχόμενα μηνύματα να ξεχωρίζει ποια είναι από sim1 και ποια από sim2 ? Ναι με εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosdjbal Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ραδιόφωνο έχει ενσωματωμένο ή μόνο ιντερνετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ραδιόφωνο έχει ενσωματωμένο ή μόνο ιντερνετικό? Εχει και FM ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδια το κινητο υποστηριζεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια? Επικοινωνησα με 2 καταστηματα απο skroutz και στο ενα μου ειπαν οχι,μας το στελνετε και το στελνουμε γερμανια για επισκευη και στο αλλο μου ειπαν οτι εχει κανονικα 24 μηνες ελληνικης αντιπροσωπειας.Τι να κάνω? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) παιδια εμενα γραφει Ι9192ΧΧUAMF7 KAI CSC I9192OJVAMF3 απο ποια χωρα ειναι? Edited October 8, 2013 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lm555 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ποια μαγαζιά είναι αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 παιδια εμενα γραφει Ι9192ΧΧUAMF7 KAI CSC I9192OJVAMF3 απο ποια χωρα ειναι? it's from Bahrain! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 couros απο ποιο μαγαζι το πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ρε guys πως θα ξερουμε αν ειναι απο Ευρωπη πριν το παρουμε απο το μαγαζι ??? Παντως αν ειναι το καλυπτει η samsung εδω ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ρωτησα σημερα την samsung και μου ειπαν αν και δεν κυκλοφορει ακομα και δεν ξερουν αν και ποτε καλυπτουν οτιδηποτε ειναι προιον ευρωπαικης ενωσης. Το ενα μαγαζι μου ειπε ναι οτι το καλυπτει η ελληνική αντιπροσωπεια και το αλλο πως πρεπει σε περιπτωση βλαβης να τους το στειλω και να το στειλουν γερμανια. Δεν γνωριζω αν επιτρεπεται να πω ποια καταστηματα ηταν,ειμαι ειλικρινα σε διλημμα μηπως να περιμενω να ξεκαθαρισει η κατασταση και οπως βλέπω πεφτει καθε μερα ενα μιση ευρω η τιμη του. Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 it's from Bahrain! ααα τοσο κοντα!! δηλαδη εγγυηση τιποτα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lm555 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Στην περιγραφή κάποια γράφουν EU, αυτά είναι Ευρωπαϊκής ένωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) couros απο ποιο μαγαζι το πηρες; μεταχειρισμενο το πηρα...απο vnp ειναι...παντως ρε παιδια εινα τρομερο τηλεφωνακι...εχω αλλαξει πολλα αλλα αυτι μου αρεσε πιο πολυ απ ολα! εμφανιση , ποιοτητα συνομιλιας,φορητοτητα. ταχυτητα. καμερα . απλα πεταει! και 20.000 στο antutu!! το σ3 εβγαλε 17500! και το htc one x 15.600! και οι 2 καρτες μεγαλη ευκολια! το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν μπορω να βρω τροπο να εχω flash με τον stock browser! ξερει κανενας? ααα και ενα μειον...οταν χτυπαει δεν ακουγεται και τοσο δυνατα....σε αντιθεση με την συνομιλια που ακους τον αλλον πεντακαθαρα και πολυ δυνατα! Edited October 8, 2013 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gkstavros Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Γεια σας, Αγόρασα και εγώ το samsung galaxy s4 mini duos και είναι πολύ καλό!!! Απλά έχω ένα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε. Έχω δυο κάρτες, μια what's up και μια σύνδεση cosmote. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 3g στην σύνδεση γιατι συνδέομαι στο δίκτυο του κινητού και ενώ μπαίνει είναι τρομερά αργό... Μήπως είναι πρόβλημα της cosmote; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Tελικα τι κιν ειναι active η standby?(&μπορει να εξηγησεις καποιος ποια η διαφορα των 2).Επισης σε συγκριση με το galaxy s duo ποια η γνωμη σας? Edited October 10, 2013 by praitorian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts