Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini Duos (I9192)

achillesgk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την στιγμή που το κατάστημα είναι ελληνικό από όπου και να έρχεται δεν σε απασχολεί το τελωνείο.

Αν το κατάστημα πάλι είναι πχ από Βουλγαρία η κάπου στην Ευρώπη πάλι δεν σε απασχολεί γιατί εισαγωγές από χώρες της Ευρώπης απαλλάσσονται των δασμών.

Αλλά ένα τηλεφώνημα στο 211 198 2355 θα σου λύσει κάθε απορία.

Το θέμα ειναι ότι δε ξέρουμε ότι είναι Ελληνικό. Μπορεί να έχει απλά μια σελίδα και να τα στέλνει απο οπουδήποτε.

• Απαντήσεις 700
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έψαξα γενικώς στο site αλλά δε βρήκα τίποτα σχετικά με την έδρα του "καταστήματος"... αν είναι EU δε το συζητάω, όλα μια χαρά! Αν όμως δεν είναι.... παίζει να εχω θέμα! Θα πάρω αν είναι τηλέφωνο να δω, πάντως δίνει και καλά άλλο τηλ. για κάθε χώρα. Από τιμή όμως καλά πάει 60 με 70 Ευρώ κάτω από τα skroutzομάγαζα.... δεν είναι άσχημα!!!

Λοιπόν από Hong Kong τα στέλνουν, εκεί δηλαδή είναι η έδρα της εταιρείας! Θα τους στείλω αν είναι mail να δω αν δεχθούν να δηλώσουν άλλη τιμή...

Εδώ τα σχετικά: http://www.simplyelectronics.net/terms.php

Λοιπόν από Hong Kong τα στέλνουν, εκεί δηλαδή είναι η έδρα της εταιρείας! Θα τους στείλω αν είναι mail να δω αν δεχθούν να δηλώσουν άλλη τιμή...

Από Hong Kong και με ελληνικό σταθερό τηλέφωνο? Κάτι μου βρωμάει…..:dizzy:

φίλε μακριά από το simply electronics..

ψαξε για review του καταστήματος στο ιντερνετ και θα δεις..σου βάζω και εγώ ένα link..

http://www.trustpilot.co.uk/review/www.simplyelectronics.net

https://www.google.gr/search?q=simply+electronics+review&oq=simply+electronics+review&aqs=chrome..69i57j69i60l4j0.4244j0&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=93&ie=UTF-8

Edited by Nicpol1982
επιπλέον πληροφορίες..

παντως τα σκρουτζομαγαζα εχουνε πολυ πλακα...ολο παει η τιμη πιο κατω ο ενας με τον αλλον....ποιος θα ειναι πιο πανω στην σειρα οταν κανουμε search ...

παντως εγω θα περιμενω κανα μηνα ακομα να παει κανενα 300αρι και θα το παρω.....

φανταζεστε να φτασει 350 κ μετα απο τοση υπομονη να ψαχνουμε για το μαυρο χρωμα κ να μη το βρισκουμε;

φανταζεστε να φτασει 350 κ μετα απο τοση υπομονη να ψαχνουμε για το μαυρο χρωμα κ να μη το βρισκουμε;

Κι ομως φιλε μου το ασπρο ειναι πολυ ωραιο. Το ειχα παρει δυο φορες την πρωτη ασπρο και μετα μαυρο και το μετανοιωσα που εδωσα το ασπρο. Γενικως μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα αλλα σ'αυτο το κινητο δεν ξερω του παει πολυ το ασπρο(γνωμη μου φυσικα).:D

Εγω νομιζω ετσι οπως παει θα φτασει σε κανα μηνα στα 300 ...καθε μερα παιφτουνε κοντα στα δυο ευρω....μιλησα και με την samsung και μου ειπαν οτι αν το κινητο εχει ευρωπαϊκή εγγυηση οτι το καλύπτει εδω στην εγγύηση. Μαλιστα μου ειπαν οτι αν τους πεις τον αριθμο του κινητου που εχει σου απαντανε αμεσως. Πως θα γίνει αυτο πριν το αγορασουμε θα τους παρουμε τηλ και θα τους ρωτήσουμε; ειναι λιγο χαζοι.

Εχει δοκιμάσει κανεις απο εσας που το εχει καμια βαρια εφαρμογη η παιχνίδι να μας πει πως παει το κινητό;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Οντως καταντα εκνευριστικο ενω πεφτει συνεχεια η τιμη του μοντελου να υπαρχει μονο το λευκο...

Ας συνεχισει να πεφτει ομως κ οταν φτασει σε μια ικανοποιητικη τιμη τα βλεπουμε τα υπολοιπα...

η τιμη με δεδομενο οτι το απλο ειναι στα 290 ειναι ακομα τσιμπημενη νομιζω...

πιστευω να πεσει κ αλλο...αναμονη κανα μηνα για μενα...

Σήμερα πήγα στο γερμανό και είδα σε dummy το απλό S4 mini σε μαύρο και άσπρο. Τελικά δε με χαλάει το άσπρο, το παράγγειλα και το περιμένω αύριο.

Το πήρααααααααα!!!!!!!!!!!Τέλειο. Επιτέλους dual sim κινητό της προκοπής.

Καλοριζικο και πιστευω οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος:D

Το πήρααααααααα!!!!!!!!!!!Τέλειο. Επιτέλους dual sim κινητό της προκοπής.

Καλορίζικο σύντροφε

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας μερικά στοιχεία? Τιμή και πάνω από όλα εντυπώσεις

παιδια εχω μπερδευτει λιγο...

1. τι διαφορα εχει το stand by απο το active;;; σε καποιο απο αυτα εχουμε καποια παραπανω χρεωση;

2. το ι9192 ειναι dual 3g και το ι9195 single 4g(lte);;; δεν υπαρχει dual 4g(lte);

3. μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη συσκευη με τις δυνατοτητες του galaxy s2 που εχω και να ειναι dual + 4g(lte);;;

υ.γ. οσων αφορα την εγγυηση σε επικοινωνια με την samsung ισχυει η εγγυηση απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια αρκει το κινητο να ειναι απο Ευρωπη. αν θες να ξερεις σιγουρα τους λες το imei και σου λενε οι ιδιοι απο που ειναι και αν το καλυπτει

Καλορίζικο σύντροφε

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας μερικά στοιχεία? Τιμή και πάνω από όλα εντυπώσεις

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Το πήρα 351€ μαζί με τα μεταφορικά και αντικαταβολή αλλά με 16% φπα λόγω παραμεθωρίου, οπότε εμένα μου βγαίνει λίγο φθηνότερα.

Το χρώμα μου άρεσε τελικά.

Ακόμα το ψάχνω το κινητό, δεν είχα και πολύ χρόνο λόγω φόρτου εργασίας αλλά βλέπω έχει αρκετές ρυθμίσει και ευκολίες για τη διαχείρηση των 2 καρτών. Προσωπικά το κινητό έχει ακριβώς ότι χρειάζομαι. Το προηγούμενο κινητό μου S3 mini με κάλυπτε πλήρως αλλά χρειαζόμουν dual sim. Οπότε τι άλλο να ζητήσω αφού το s4 mini είναι και πιο γρηγορο απο το S3 mini και πλέον έχω και δύο κάρτες?

1. τι διαφορα εχει το stand by απο το active;;; σε καποιο απο αυτα εχουμε καποια παραπανω χρεωση;

2. το ι9192 ειναι dual 3g και το ι9195 single 4g(lte);;; δεν υπαρχει dual 4g(lte);

3. μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη συσκευη με τις δυνατοτητες του galaxy s2 που εχω και να ειναι dual + 4g(lte);;;

υ.γ. οσων αφορα την εγγυηση σε επικοινωνια με την samsung ισχυει η εγγυηση απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια αρκει το κινητο να ειναι απο Ευρωπη. αν θες να ξερεις σιγουρα τους λες το imei και σου λενε οι ιδιοι απο που ειναι και αν το καλυπτει

1. Στο standby όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε πάρουν στην άλλη φαίνεσαι κατελειμένος. Στο active όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε πάρουν στην άλλη θα ειδοποιηθείς εκείνη τη στιγμή.

2. Σωστα αυτά που αναφέρεις για το i9192 και i9195. Δεν υπάρχει S4 mini με dual 4g

3. Δε γνωρίζω κάποια συσκευή.

1. Στο standby όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε πάρουν στην άλλη φαίνεσαι κατελειμένος. Στο active όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε πάρουν στην άλλη θα ειδοποιηθείς εκείνη τη στιγμή.

στο standby όταν μιλάς στη μια γραμμή και σε πάρουν στην άλλη τους λέει ότι είσαι εκτός δικτύου (σα να είχες κλειστό το κινητό) εκτός αν έχεις κάνει προώθηση

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

καλοριζικο να το χαρεις φιλε....αντε και εγω περιμενω να κατεβει λιγο ακομα η τιμη να το παρω...πες μας εντυπωσεις ...μην μας ξεχασεις...

Αν ξερει καποιος ρε παιδια μια ερωτηση. οταν εχεις κανει προωθηση την μια καρτα και οταν μιλας με την αλλη δειχνει ποιος σε καλει ετσι , δλδ τοτε σε χρεωνει αν το σηκωσεις ακομα και αν κλεισεις την γραμμη που μιλας και μετα απαντησεις στην δευτερη γραμμη ?

ή πρεπει να απαντησεις την ωρα που μιλας στην πρωτη γραμμη για να χρεωθεις ?????

Ένα θετικό που έχει το S4 mini και δεν είχε το S3 mini είναι ότι όταν γράφεις μήνυμα με Ελληνικά και τόνους, αυτόματα όταν το στείλεις το μετατρέπει σε κεφαλαία και μπορείς να στείλεις 1 μήνυμα με 160 χαρακτήρες. Αυτό το πρόβλημα το είχαν πολοί χρήστες με το S3 mini.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini Duos (I9192)