bfc Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Από τη στιγμή που πωλείται ενα κινητό στην Ευρώπη, τότε η εγγύηση ισχύει σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες και ας μην πωλείται σε μια χώρα. Δηλ αν ένας τουρίστας έρθει εδώ και χρειαστεί το Service της Samsung τι θα του πουν? "Αντε ρε τράβα στη χώρα σου, εμεις εδω δεν έχουμε i9192."? Αν ήταν έτσι θα μπορούσαν να βγάλουν όλα τα κινητα παραεισαγωγής εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 μα σε γενικές γραμμές οι Ελληνικές αντιπροσωπείες ηλεκτρονικών προϊόντων (με λίγες εξαιρέσεις όπως πχ η philips) λένε ότι δεν παρέχουν εγγύηση σε προϊόντα παρα-εισαγωγής (που δεν έφτασαν στην Ελλάδα από δικά τους κανάλια) παράνομο αλλά αν σου τύχει άντε να βρεις το δίκιο σου Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Η samsung τα καλύπτει. Τώρα στη χειρότερη περιπτωση που κάποιο προιον δε καλύπτεται, δε χάλασε ο κόσμος, το στέλνεις ταχυδρομικά στη χώρα που καλύπτεται. Μου έχει τύχει αρκετες φορές με προιόντα υπολογιστών που οι εδω αντιπροσωπίες δυσανασχετούσαν και το πρόβλημα λύθηκε με ένα email στα κεντρικά της εταιρείας (πχ logitech, western digital). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλησπερα σε ολους. Επειδη δημιουργηθηκε ενα μπερδεμα σχετικα με την αναφορα της εγγυησης στο προηγουμενο post μου, θα ηθελα να διευκ/σω καποια πραγματα. a.)Καταρχην ανεφερα οτι μου απαντησαν απο το κεντρο εξυπηρετησης Samsung. Η ισχυ της απαντησης τους δεν καθοριζεται απο εμενα. b.) Το οτι το κινητο βρισκεται προς επισημη πωληση στην Ευρωπη δεν σημαινει οτι και η "Ευρωπαικη" Ελλαδα αναλαμβανεις τις υποχρεωσεις της προς το προϊον. Νομιζω οτι ολοι λιγο πολλοι ξερουμε πως λειτουργει η Ελλαδα και την μηδενικη υποστηριξη που υπαρχει στο καταναλωτικο κοινο. (και σε αλλα προϊοντα) Στοχος της δημοσιευσης μου παραπανω δεν ηταν να δημιουργησω ασαφεια, αλλα της επιπλεον ερευνας αγορας οσους αφορα η εγγυηση. Σας ευχαριστω ολους για την προσοχη σας. {Υ.Γ.}<1-2>; 1.:.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ηταν με το Apple MacBook Pro το οποιο ειχα αγορασει απο Αμερικη, στην Αγγλια, Γαλλια χωρες τις οποιες βρεθηκα το 2 year extension plan αναγνωριζοταν οχι ομως και απο την Ελλαδα. 2.:. Συγνωμη για την δημιοσιευση εκτος θεματος, αλλα δεν ηθελα να αφησω οποιαδηποτε ασαφεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Να ρωτησω και εγω κατι Αγοραζω το κινητο απο εδω αγγλία και μετακομίζω ελλάδα,δηλαδη δεν οφειλει η εταιρια να μου το επισκευασει αν ειναι εντος εγγυησης? Τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτά? Και ενα ακομη ασχετο γιατι εδω στην αγγλία η ταμπλέτα της samsung to note εχει ενα μονο χρόνο εγγυηση και εχουν τωρα μια προσφορα 1 επιπλεον χρονο και καρτα 16 gb ? Κανονικά δεν ειναι 2 χρόνια παντού? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Για να ξανά γυρίσουμε στο θεμα μας ποιος το εχει παρει το κινητο να μου πει αν αξιζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 @Programmer κουβέντα κάνουμε δε σε κατηγόρησε κανένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Να ρωτησω και εγω κατι Αγοραζω το κινητο απο εδω αγγλία και μετακομίζω ελλάδα,δηλαδη δεν οφειλει η εταιρια να μου το επισκευασει αν ειναι εντος εγγυησης? Τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτά? Και ενα ακομη ασχετο γιατι εδω στην αγγλία η ταμπλέτα της samsung to note εχει ενα μονο χρόνο εγγυηση και εχουν τωρα μια προσφορα 1 επιπλεον χρονο και καρτα 16 gb ? Κανονικά δεν ειναι 2 χρόνια παντού? Καλησπερα σε ολους. Επειδη δημιουργηθηκε ενα μπερδεμα σχετικα με την αναφορα της εγγυησης στο προηγουμενο post μου, θα ηθελα να διευκ/σω καποια πραγματα. a.)Καταρχην ανεφερα οτι μου απαντησαν απο το κεντρο εξυπηρετησης Samsung. Η ισχυ της απαντησης τους δεν καθοριζεται απο εμενα. b.) Το οτι το κινητο βρισκεται προς επισημη πωληση στην Ευρωπη δεν σημαινει οτι και η "Ευρωπαικη" Ελλαδα αναλαμβανεις τις υποχρεωσεις της προς το προϊον. Νομιζω οτι ολοι λιγο πολλοι ξερουμε πως λειτουργει η Ελλαδα και την μηδενικη υποστηριξη που υπαρχει στο καταναλωτικο κοινο. (και σε αλλα προϊοντα) Στοχος της δημοσιευσης μου παραπανω δεν ηταν να δημιουργησω ασαφεια, αλλα της επιπλεον ερευνας αγορας οσους αφορα η εγγυηση. Σας ευχαριστω ολους για την προσοχη σας. {Υ.Γ.}<1-2>; 1.:.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ηταν με το Apple MacBook Pro το οποιο ειχα αγορασει απο Αμερικη, στην Αγγλια, Γαλλια χωρες τις οποιες βρεθηκα το 2 year extension plan αναγνωριζοταν οχι ομως και απο την Ελλαδα. 2.:. Συγνωμη για την δημιοσιευση εκτος θεματος, αλλα δεν ηθελα να αφησω οποιαδηποτε ασαφεια. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκή νομοθεσία όλα μα όλα τα προϊόντα έχουν διετή εγγύηση Περισσότερα εδώ. Οπότε είναι παράνομο το να δίνουν μόνο ένα έτος.. Όσον αφορά για την επισκευή… η Samsung και η κάθε Samsung υποστηρίζει ότι από την στιγμή που δεν εισάγει στην ελληνική αγορά το προϊόν δεν μπορεί να το επισκευάσει γιατί οι τεχνικοί της δεν έχουν εκπαιδευτή σε αυτό το προϊόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Για να ξανά γυρίσουμε στο θεμα μας ποιος το εχει παρει το κινητο να μου πει αν αξιζει ; Το εχω εγω και αξιζει με το παραπανω. Τωρα η τιμη του ειναι ενα θεματακι πιστευω αλλα οπως φαινεται αρχιζει επιτελους και πεφτει κατα πολυ απ οτι ειδα. Ειναι τρομερο σε ολους τους τομεις. Γρηγορο, φοβερη καμερα, φανταστικα χρωματα οταν βλεπεις βιντεο, μικρο στο πιασιμο του χεριου για 4.3 ιντσες. Η μπαταρια του πολυ ικανοποιητικη (για τη χρηση που του κανω εγω). Για μενα ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καταρχην να απαντησω στον φιλο bfc δεν εθεσα θεμα οτι με κατηγορησε κανεις απλα ηθελα να ξεκαθαρησω για τι ενοουσα με το προηγουμενο μου post. No worries at all! Πιστευω οτι και η απάντηση του χρηστη "bromiari" εκανε ενα conclude σε ολο το θεμα, απλα οπως σχετικα με τον ιδιο τροπο αναφερεται και εδω : http://ec.europa.eu/consumers/ecc/consumer_topics/buying_goods_services_en.htm επιτρεψε μου να συμφωνησω με τον φιλο "atrias" οσο αναφορα τροπους λειτουργειας Εμποριου ως προς του καναταλωτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 η τιμη του πεφτει συνεχεια αρα περιμενουμε λιγο καιρο ακομα και το αγοραζουμε.....εγω δλδ αφου ειναι τοσο καλο και χρειαζομαι 2καρτο....τελικα ειναι stand by ? απο που το αγορασες ? Η μπαταρια κραταει παραπανω απο 1 μερα ? πρεπει να ειναι το καλυτερο 2καρτο ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Αυτό που θέλω να παρατηρήσω με τη τιμή του είναι ότι όχι μονο πέφτει αλλά κλείνει και η ψαλίδα της διαφοράς σε σχέση με το i9195. Αρχικά η διαφορά ήταν στα 100€ τώρα έχει μειωθεί στα 83€. Πιστεύω το i9195 θα κατέβει ακόμα λίγο η τιμή του περίπου στα 300€ και μετά θα κάτσει για ένα διάστημα ενώ το i9192 έχει περιθώριο να παει στα 350€ και η διαφορά τους θα είναι στο 50αρικο. Όσοι ρωτάτε αν αξίζει το i9192 ρίξτε μια ματιά στο i9195 που είναι το ίδιο όμως με μία μονο κάρτα και αν πιστεύετε ότι αξίζει σα κινητο (εγω το εχω δει και πιστεύω ότι αξίζει) σκεφτείτε αν αξίζει τα επιπλέον 83€ για το δίκαρτο. Προσωπικά αν και πιστεύω ότι αξίζει το μονόκαρτο δεν εξίζει η διαφορά για το δίκαρτο. Αν πέσει λίγο η τιμή του ακόμα και κλεισει η ψαλίδα της διαφοράς πιστεύω ότι θα είναι απο τις καλύτερες αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 η τιμη του πεφτει συνεχεια αρα περιμενουμε λιγο καιρο ακομα και το αγοραζουμε.....εγω δλδ αφου ειναι τοσο καλο και χρειαζομαι 2καρτο....τελικα ειναι stand by ? απο που το αγορασες ? Η μπαταρια κραταει παραπανω απο 1 μερα ? πρεπει να ειναι το καλυτερο 2καρτο ετσι ? Stand by ειναι. Το αγορασα απο kaizershop στην Ομονοια, η μπαταρια του μου κραταει 2 μερες αναλογως την χρηση και πιστευω οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Αυτό που θέλω να παρατηρήσω με τη τιμή του είναι ότι όχι μονο πέφτει αλλά κλείνει και η ψαλίδα της διαφοράς σε σχέση με το i9195. Αρχικά η διαφορά ήταν στα 100€ τώρα έχει μειωθεί στα 83€. Πιστεύω το i9195 θα κατέβει ακόμα λίγο η τιμή του περίπου στα 300€ και μετά θα κάτσει για ένα διάστημα ενώ το i9192 έχει περιθώριο να παει στα 350€ και η διαφορά τους θα είναι στο 50αρικο. Όσοι ρωτάτε αν αξίζει το i9192 ρίξτε μια ματιά στο i9195 που είναι το ίδιο όμως με μία μονο κάρτα και αν πιστεύετε ότι αξίζει σα κινητο (εγω το εχω δει και πιστεύω ότι αξίζει) σκεφτείτε αν αξίζει τα επιπλέον 83€ για το δίκαρτο. Προσωπικά αν και πιστεύω ότι αξίζει το μονόκαρτο δεν εξίζει η διαφορά για το δίκαρτο. Αν πέσει λίγο η τιμή του ακόμα και κλεισει η ψαλίδα της διαφοράς πιστεύω ότι θα είναι απο τις καλύτερες αγορές. Συμφωνω με οσα λες αλλα εχω μια ενσταση στο οτι αλλο ειναι να κουβαλας 2 συσκευες και αλλο μια( i9195). Τωρα θα μου πεις μπορεις να παρεις και το galaxy core duos που ειναι πολυ ωραιο και κανει 205 ευρω μονο αλλα δεν εχει καμμια σχεση με το s4 mini duos σε κανενα επιπεδο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 εχει ελληνικα κομπλε ? σε μνμ και σε τηλ καταλογο και γενικα απο το μαγαζι που το πηρες το KAISER ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 εχει ελληνικα κομπλε ? σε μνμ και σε τηλ καταλογο και γενικα απο το μαγαζι που το πηρες το KAISER ? Εχει ελληνικη γλωσσα κανονικα και ειναι κομπλε σε ολα μνμ κ.λ.π. Δυστυχως απ οτι ειδα το Kaizershop δεν το εχει αυτη τη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 στην αρχη επεφτε κατα 1 ευρω η τιμη ενω τις τελευταιες μερες πεφτει κατα 0,05 cent την μερα... θα αργησει να παει στην λογικη τιμη των 350 ευρω.... για χριστουγεννα το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Νομιζω οτι μας δουλευουν .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 σε ενα mail που ειχα στειλει σε ενα σκρουτζομαγαζο μου ειχαν πει οτι η τιμη του κινητου καθοριζεται απο τις τιμες των αλλων σκρουτζομαγαζων...ωραια ελληνικη λογικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 σε ενα mail που ειχα στειλει σε ενα σκρουτζομαγαζο μου ειχαν πει οτι η τιμη του κινητου καθοριζεται απο τις τιμες των αλλων σκρουτζομαγαζων...ωραια ελληνικη λογικη... Εντάξει δεν είναι και τόσο παράλογο. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός. Και αν πει κάποιος ότι ίσως βγάζουν παραπάνω σε κάποιο κινητό ίσως να ισχύει, αλλά έτσι είναι ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης και κάθε ένα από αυτά τα μαγαζιά δεν έχει μόνο το κέρδος από καθε κινητό αλλά εχει να πληρώσει ενα σωρό τρέχοντα έξοδα (ΔΕΗ, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ κτλ) οπότε κάνει ότι μπορεί για λίγο παραπάνω κέρδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Απλως περιμενα να ακουσω για τη διαθεσιμοτητα, για το ποσο καινουργιο ειναι το μοντελο, για την τιμη που το προμηθευτηκαν κτλ... Πλεον ειναι διαθεσιμο απο 8 μαγαζια κ η τιμη επεσε στα 389 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Απλως περιμενα να ακουσω για τη διαθεσιμοτητα, για το ποσο καινουργιο ειναι το μοντελο, για την τιμη που το προμηθευτηκαν κτλ... Πλεον ειναι διαθεσιμο απο 8 μαγαζια κ η τιμη επεσε στα 389 ευρω... Χαχα προφανώς τον έπιασε κρίση ειλικρίνιας. Θα μπορούσε να σου πει ενα σωρό διακαιολογίες αλλά η αλήθεια είναι αυτη. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδιά έχω βρει το S4 mini duos στα 327.95 από εδώ: http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=22787 Ξέρουμε κάτι για το site..? Πάντως λέει τα μεταφορικά είναι δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδιά έχω βρει το S4 mini duos στα 327.95 από εδώ: http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=22787 Ξέρουμε κάτι για το site..? Πάντως λέει τα μεταφορικά είναι δωρεάν! Βλέπω ότι δέχονται Paypal, αν κατι πάει στραβα μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά πίσω. Έχουν και Ελληνικό αριθμό τηλεφώνου. Το κακό είναι ότι λέει παράδοση σε 14 μέρες, άρα έρχεται από το εξωτερικό και μπορεί να περάσει τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Βλέπω ότι δέχονται Paypal, αν κατι πάει στραβα μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά πίσω. Έχουν και Ελληνικό αριθμό τηλεφώνου. Το κακό είναι ότι λέει παράδοση σε 14 μέρες, άρα έρχεται από το εξωτερικό και μπορεί να περάσει τελωνείο. Από την στιγμή που το κατάστημα είναι ελληνικό από όπου και να έρχεται δεν σε απασχολεί το τελωνείο. Αν το κατάστημα πάλι είναι πχ από Βουλγαρία η κάπου στην Ευρώπη πάλι δεν σε απασχολεί γιατί εισαγωγές από χώρες της Ευρώπης απαλλάσσονται των δασμών. Αλλά ένα τηλεφώνημα στο 211 198 2355 θα σου λύσει κάθε απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts