Sol_Ballads Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Πως μπορώ να δω από ποια χώρα είναι? Χωρίς να κάνω root όμως, τί δεν το χρειάζομαι. Όσον αφορά την ερώτηση του φίλου πιο πάνω για τις δυο κάρτες, έχει επιλογή μέσα στο μενού, σε περίπτωση που η μία σιμ μιλάει και παίρνει κάποιος στην δεύτερη σιμ, εάν θέλεις να κάνεις εκτροπή από την δεύτερη στην πρώτη. Και οι δυο σιμ παίρνουν και στέλνουν μηνύματα κανονικά, κάνεις κλήσεις από οποία θέλεις. Αλλά να μιλάς και στις δυο ταυτόχρονα δεν γίνεται. - Από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή μου; Εγκατάστησε, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, την εφαρμογή Samsung Kies και ακολούθησε αυτά τα βήματα για να βρεις το επίσημο Firmware της συσκευής, καθώς και το Product Code τριών γραμμάτων. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Πως μπορώ να δω από ποια χώρα είναι? Χωρίς να κάνω root όμως, τί δεν το χρειάζομαι. Όσον αφορά την ερώτηση του φίλου πιο πάνω για τις δυο κάρτες, έχει επιλογή μέσα στο μενού, σε περίπτωση που η μία σιμ μιλάει και παίρνει κάποιος στην δεύτερη σιμ, εάν θέλεις να κάνεις εκτροπή από την δεύτερη στην πρώτη. Και οι δυο σιμ παίρνουν και στέλνουν μηνύματα κανονικά, κάνεις κλήσεις από οποία θέλεις. Αλλά να μιλάς και στις δυο ταυτόχρονα δεν γίνεται. Οχι ενοειται οτι δεν γινεται να μιλας και με τις 2 sim (και δεν ηταν και αυτο το ζητουμενο), το βασικο ηταν να μαθω αν παιρνεις μηνυματα και κλησεις! σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Στην Ελλάδα είναι ευρωπαικής ένωσης ; Εάν ναι ποιάς χώρας γιατί και στο site της samsung γερμανίας που μπήκα και της Βρετανίας δεν υπήρχε. Μαλλον δεν κυκλοφορησε επισημα ουτε αγγλια ουτε γερμανια.. Νομιζω απο ευρωπη ρωσσια σιγουρα..και ισως καποιες χωρες ακομη... Αμερικη κυκλοφορησε..αραβικες χωρες ...αφρικη...ινδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Οχι ενοειται οτι δεν γινεται να μιλας και με τις 2 sim (και δεν ηταν και αυτο το ζητουμενο), το βασικο ηταν να μαθω αν παιρνεις μηνυματα και κλησεις! σε ευχαριστω πολυ! Μπορεις να παρεις μηνυματα και τηλεφωνα και απο τις 2 καρτες.. Απλα οταν μιλας στη μια και σε παρουν τηλεφωνο στην αλλη δεν μπορεις να μιλησεις.. Κτυπαει αναλογα κατελημμενο η κλειστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Που μπορουμε να το βρουμε βρε παιδια να παιζει Ελλαδα ολα μια χαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 408€ Βλέπω σήμερα στο skroutz. Αντε να κατεβαίνει η τιμή σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 408€ Βλέπω σήμερα στο skroutz. Αντε να κατεβαίνει η τιμή σιγά σιγά. Μακαρι φιλε μου να κατεβαινει αλλα νομιζω εχει γινει καποιο λαθος στο σκρουτζ. Το ιδιο μαγαζι το εχει πιο κατω παλι 494 το ασπρο και πανω εχει το μαυρο 409 ευρω. Μαλλον τυπογραφικο λαθος:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Μπορεις να παρεις μηνυματα και τηλεφωνα και απο τις 2 καρτες.. Απλα οταν μιλας στη μια και σε παρουν τηλεφωνο στην αλλη δεν μπορεις να μιλησεις.. Κτυπαει αναλογα κατελημμενο η κλειστο... Αν εχεις ενεργοποιησει την δυνατοτητα που εχει διπλης λειτουγιας σιμ δεχεσαι κανονικα κληση απο την αλλη γραμμη ενω μιλας στην πρωτη. Μου εχει τυχει την ωρα που μιλουσα και με πηραν στην αλλη γραμμη. Απλως απερριψα την κληση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Να ρωτησω αν γνωριζει καποιος..θελω να βαλω μια καρτα ιντερνετ και μια φωνης..θα μπορω να δεχτω κληση στην μια καρτα αν χρησιμοποιω συνεχως το ιντερνετ στην αλλη?επισης ειναι lte ? Edited August 13, 2013 by doctor-gio Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Μαλλον δεν κυκλοφορησε επισημα ουτε αγγλια ουτε γερμανια.. Νομιζω απο ευρωπη ρωσσια σιγουρα..και ισως καποιες χωρες ακομη... Αμερικη κυκλοφορησε..αραβικες χωρες ...αφρικη...ινδια... Αυτό ακρίβως νομίζω και εγώ . Επειδή είμαι σε φάση αλλαγής τηλεφώνου σε δίκαρτο πήρα τηλέφωνο στο phonegallery για να ρωτήσω από που είναι εισαγωγή και η απάντηση που πήρα ήταν μπορεί Γερμανίας,Αγγλίας ή Ιταλίας . Αν όμως δεν ισχύει αυτό μου είπαν σε περίπτωση προβλήματος πως θα επισκευάσει η samsung Ελλάς ; Γιαυτό κράτάω στάση αναμονής . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αυτό ακρίβως νομίζω και εγώ . Επειδή είμαι σε φάση αλλαγής τηλεφώνου σε δίκαρτο πήρα τηλέφωνο στο phonegallery για να ρωτήσω από που είναι εισαγωγή και η απάντηση που πήρα ήταν μπορεί Γερμανίας,Αγγλίας ή Ιταλίας . Αν όμως δεν ισχύει αυτό μου είπαν σε περίπτωση προβλήματος πως θα επισκευάσει η samsung Ελλάς ; Γιαυτό κράτάω στάση αναμονής . Εγω παιδια που το πηρα απο kaizershop μολις το ανοιξα το κινητο μου εβγαλε πρωτη γλωσσα επιλογη την αγγλικη. Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να ρωτησω αν γνωριζει καποιος..θελω να βαλω μια καρτα ιντερνετ και μια φωνης..θα μπορω να δεχτω κληση στην μια καρτα αν χρησιμοποιω συνεχως το ιντερνετ στην αλλη?επισης ειναι lte ? Ναι την εχει αυτη την επιλογη αλλα πρεπει να πας να την τσεκαρεις χειροκινητα. Lte δεν μου εμφανιζει αλλα νομιζω ειναι θεμα αναβαθμισης ρομ. Στο s4 που ειχα δεν ειχε ουτε αυτο lte αλλα μετα απο μια αναβαθμιση εμφανιστηκε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εγω παιδια που το πηρα απο kaizershop μολις το ανοιξα το κινητο μου εβγαλε πρωτη γλωσσα επιλογη την αγγλικη. Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο.:D Και εμενα αγγλικα ειχε αλλα τελικα ειναι απο κενυα!!!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ναι την εχει αυτη την επιλογη αλλα πρεπει να πας να την τσεκαρεις χειροκινητα. Lte δεν μου εμφανιζει αλλα νομιζω ειναι θεμα αναβαθμισης ρομ. Στο s4 που ειχα δεν ειχε ουτε αυτο lte αλλα μετα απο μια αναβαθμιση εμφανιστηκε.:D Μα το dual sim δεν είναι LTE εκ κατασκευής είναι μονο 3g Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Samsung Galaxy S4 mini Duos GT-i9192 (8GB) Dual SIM, Δίκτυο Σύνδεσης: 4G - LTE:D Μα το dual sim δεν είναι LTE εκ κατασκευής είναι μονο 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Samsung Galaxy S4 mini Duos GT-i9192 (8GB) Dual SIM, Δίκτυο Σύνδεσης: 4G - LTE:D Μα το dual sim δεν είναι LTE εκ κατασκευής είναι μονο 3g Είναι λάθος. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η dual sim έκδοση είναι 3g μόνο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365477 το σκρουτζομαγαζα έχει κάνει λάθος στα χαρακτηρίστηκα. Edit. http://www.samsung.com/africa_en/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phone/GT-I9192ZKAXFE επίσημη σελίδα της Samsung το λέει ξεκάθαρα, δεν αναφέρει lte Edited August 14, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Είναι λάθος. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η dual sim έκδοση είναι 3g μόνο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365477 το σκρουτζομαγαζα έχει κάνει λάθος στα χαρακτηρίστηκα. Edit. http://www.samsung.com/africa_en/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phone/GT-I9192ZKAXFE επίσημη σελίδα της Samsung το λέει ξεκάθαρα, δεν αναφέρει lte Ευχαριστω φιλε μου. Δεν πειραζει εδω ουτε 3g δεν πιανω χαχαχαχα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Σίγουρο αυτό ότι το dual sim είναι μόνο 3G ; Κριμας γιατί για 3G είναι πανάκριβο. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Σίγουρο αυτό ότι το dual sim είναι μόνο 3G ; Κριμας γιατί για 3G είναι πανάκριβο. Σιγουροτατο το αναφέρει και η επίσημη σελίδα της samsung άλλωστε. Απλά δε το φέρνουν πολλοί και δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτή την έκδοση, αφού σε πολλές χώρες δε κυκλοφορεί καν. Όλοι υποθεταμε οτι θα ρθει κανά 100αρικο κάτω από την LTE έκδοση αλλά τελικά διαψευστηκαμε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ξενερωσα και ηθελα τοσο πολυ να το παρω καλα που το γραψατε παιδια να ειστε καλα!!!Μενω με το s duos μια χαρα κανει την δουλιτσα του για viber kai whatapp..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Ξενερωσα και ηθελα τοσο πολυ να το παρω καλα που το γραψατε παιδια να ειστε καλα!!!Μενω με το s duos μια χαρα κανει την δουλιτσα του για viber kai whatapp..... Φιλε μου μη συγκρινεις τη π@@@@α με τη βουρτσα :lol: Εκει που εκλ@σε το i919X βγηκε το s duos! Eιναι σαν να συγκρινεις ferrari με fiat μη σου πω με LADA ;) Α και μια πολυ καλη λυση εναλλακτικη για οσους θελουν μια προταση ενδιαμεση (πολυ καλυτερη απο duos s αλλα αρκετα κατωτερο απο S4 mini) ειναι το F9192. Αντιγραφη σχεδον ιδιο με το i9192 διπυρηνο κλπ με τιμη 1/5 του S4 mini, σκορ 8500 στο antuntu τη στιγμη που ο ταφος duos s δε ξεπερναει ουτε τα 3800 (ελεος). Εγω μαλλον θα το φερω. http://www.chinapadmall.com/f9192 Edited August 17, 2013 by vamvakoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Φιλε μου μη συγκρινεις τη π@@@@α με τη βουρτσα :lol: Εκει που εκλ@σε το i919X βγηκε το s duos! Eιναι σαν να συγκρινεις ferrari με fiat μη σου πω με LADA ;) Α και μια πολυ καλη λυση εναλλακτικη για οσους θελουν μια προταση ενδιαμεση (πολυ καλυτερη απο duos s αλλα αρκετα κατωτερο απο S4 mini) ειναι το F9192. Αντιγραφη σχεδον ιδιο με το i9192 διπυρηνο κλπ με τιμη 1/5 του S4 mini, σκορ 8500 στο antuntu τη στιγμη που ο ταφος duos s δε ξεπερναει ουτε τα 3800 (ελεος). Εγω μαλλον θα το φερω. http://www.chinapadmall.com/f9192 Ασε φιλε δοκιμασα προ καιρου με τα κινεζικα πηρα το umi x2 turbato και εκανα κ ολοκληρο αγωνα για να το φερω βγηκε στα 250 ευρω....Εεεεεεεε μην σου πω πως ουτε 80 ευρω δεν αξιζε χαλια οθονη (το μαυρο της οθονης ειναι γκρι ξεφτυσμενο θολο 441 ppi μακαρι να ηταν 10 ppi)χαλια καμερα Gps για γελια wifi δεν πιανει στα 5 μετρα μακριαααααααααααα απο κινεζικααααα!!!!!Αμα αυτο ηταν FHD εγω ειμαι ο Παπας της Ρωμης!!!!!!!Απορω δεν τους ελεγχει κανεις για τα χαρακτηριστικα????Το S Dous ειχε πολυ καλυτερη οθονη και καμερα μποστα του......Απορω με το Antutu πως βγαζει τετοια σκορ και τα πιστευει κ ο κοσμακηςςςςς!!!!!!Μιση μερα το κρατησα κ το εδωσα καπακιαααααααααααα....Πολυ χειροτερο αυτο που ποσταρες απο το S duos παρα πολυ χειροτερο!!!!!Μακρια απο κινεζικα!!!!!! Edited August 18, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ασε φιλε δοκιμασα προ καιρου με τα κινεζικα πηρα το umi x2 turbato και εκανα κ ολοκληρο αγωνα για να το φερω βγηκε στα 250 ευρω....Εεεεεεεε μην σου πω πως ουτε 80 ευρω δεν αξιζε χαλια οθονη (το μαυρο της οθονης ειναι γκρι ξεφτυσμενο θολο 441 ppi μακαρι να ηταν 10 ppi)χαλια καμερα Gps για γελια wifi δεν πιανει στα 5 μετρα μακριαααααααααααα απο κινεζικααααα!!!!!Αμα αυτο ηταν FHD εγω ειμαι ο Παπας της Ρωμης!!!!!!!Απορω δεν τους ελεγχει κανεις για τα χαρακτηριστικα????Το S Dous ειχε πολυ καλυτερη οθονη και καμερα μποστα του......Απορω με το Antutu πως βγαζει τετοια σκορ και τα πιστευει κ ο κοσμακηςςςςς!!!!!!Μιση μερα το κρατησα κ το εδωσα καπακιαααααααααααα....Πολυ χειροτερο αυτο που ποσταρες απο το S duos παρα πολυ χειροτερο!!!!!Μακρια απο κινεζικα!!!!!! Επειδη εχω καποια εμπειρια απο κινεζικα (εχω ενα φιλο που τα φερνει και τα πουλαει) το antutu που εχουν μεσα μερικα ειναι πειραγμενα γι αυτο βγαζουν τετοια σκορ και αυτο φαινεται μολις μπαινεις στο play store και ζηταει αναβαθμιση βλεπεις το πραγματικο σκορ που ειναι πολυ κατω απο αυτο που εβγαζε πριν την αναβαθμιση. Εν τω μεταξυ επειδη εχω ακομα ενα τυπου iphone 5 εχω να πω κατα τη γνωμη μου οτι ολα ειναι τενεκεδες ξεγανωτοι.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ασε φιλε δοκιμασα προ καιρου με τα κινεζικα πηρα το umi x2 turbato και εκανα κ ολοκληρο αγωνα για να το φερω βγηκε στα 250 ευρω....Εεεεεεεε μην σου πω πως ουτε 80 ευρω δεν αξιζε χαλια οθονη (το μαυρο της οθονης ειναι γκρι ξεφτυσμενο θολο 441 ppi μακαρι να ηταν 10 ppi)χαλια καμερα Gps για γελια wifi δεν πιανει στα 5 μετρα μακριαααααααααααα απο κινεζικααααα!!!!!Αμα αυτο ηταν FHD εγω ειμαι ο Παπας της Ρωμης!!!!!!!Απορω δεν τους ελεγχει κανεις για τα χαρακτηριστικα????Το S Dous ειχε πολυ καλυτερη οθονη και καμερα μποστα του......Απορω με το Antutu πως βγαζει τετοια σκορ και τα πιστευει κ ο κοσμακηςςςςς!!!!!!Μιση μερα το κρατησα κ το εδωσα καπακιαααααααααααα....Πολυ χειροτερο αυτο που ποσταρες απο το S duos παρα πολυ χειροτερο!!!!!Μακρια απο κινεζικα!!!!!! Καλα οι κινεζοι φημιζονται για τις παπατζες τους αυτο ειναι το στανταρ. Απο κει και περα σιγουρα υπαρχουν αρκετες αξιολογες συσκευες. Για αυτο το F9192 το εχω παραγγειλει να δω πως ειναι κι αν δε μου κανει καπου θα το δωσω. Παντως το X2 περιεργο πως δε σου εκατσε γενικα εχει καλες κριτικες και ειναι "υποτιθεται" πολυ δυνατο. Αλλα εκει που δε σηκωνω αντιρρηση ειναι για το S DUOS. Το κινητο ειναι πραγματικα αχρηστο. Αν εβγαινε το 2010 θα ηταν καλο. Αλλα εχουμε 2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Το s duos οντως δεν αξιζει... για οποιον αναζητα ενα καλο δικαρτο, σαν κ μενα δηλαδη, πρεπει να περιμενει αν κ ποτε θα βγουν στην Ελλαδα τα sony m κ s4 mini k σε τι τιμες... H sony μιλωντας μαζι τους λενε οτι θα ερθει τελος σεπτεμβρη, αν κ ειμαι επιφυλακτικος...Η τιμη θα ειναι λογικη παντως... Για το s4 mini δε ξερω...Στα σκρουτζομαγαζα 450 το βλεπω κ αγχωνομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts