geopsimos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εκτος απο κατι χαζομαρες που κανει καμια φορα με το σημα το κινητο ειναι τουμπανο....και η μπαταρια του και η οθονη και το touch του, δεν κολαει πουθενα ,καλη καμερα.... Αξιζαν τα λεφτα του...(μπαταρια με αρκετη χρηση σε ομιλια και συνεχεια bluetooth πανω 35 ωρες κραταει..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 το σημα εχει ενα μικρο θεματακι...ελπιζουμε να λυθει με κανα update μπαταρια καθε μερα φορτισμα... γενικα ειναι super κινητακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 οταν σας στελνουν μνμ η εχετε αναπαντητες σας ενφανιζεται μεσα στα εμαιλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση το ίδιο κινητό που λέει samsung να είναι απο Κίνα?? Υπάρχει δηλαδή αντιπροσωπεία και στην Κίνα που φτιάχνει samsung κινητά? Κάτι τέτοιο άκουσα... και πώς μπορείς να το καταλάβεις κανείς αν είναι? Τα samsung που πωλουνται στην Κινα πωλούνται -ή εισάγονται από- το Hong Kong. Δεν λενε που ειναι κατασκευασμενα , όσο το έψαξα. Αυτα που λενε samsung και ειναι μαϊμουδες, φαίνονται αρκετα ευκολα, αν και μπορεις να ξεγελαστεις αν εισαι ασχετος και το κουτί δεν λέει samsung. το δικο μου το πηρα στην Σαγκάη Κατα τα αλλα εχω αλλαξει 4 δικαρτα τον τελευταιο χρονο , 10+ smartphone τα τελευταια χρονια, απο 3.7-5 ιντσες, κινεζικα, κορεάτικα, φινλανδικα, android, ios, windows, κλπ, τα μονα που ξεχωρισα και χαιρομαι να χρησιμοποιω ειναι αυτο και το iphone 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 geopsimos η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_1989 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά ψήνομαι πολύ να πάρω το s4 mini duos...Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω λίγο παραπάνω καιρό, μήπως βγει από την samsung κανένα καλύτερο πιο καινούργιο δίκαρτο μοντέλο. Θα μου πεις και αυτό το κινητό πάλι με ικανοποιεί πολύ αφού κάνει τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 geopsimos η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι ναι... Υπαρχει τροπος να μην τα δειχνει εκει μεσα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 My solution: press "Email" icon press Menu button scroll menu to bottom and press "Settings" press your exchange account to open settings for the account scroll to the bottom and look for "Sync SMS" uncheck "Sync SMS" "Changing SMS settings" will flash briefly back out of the settings or press the home button and you should be done. Worked for me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ευχαριστω για την πληροφορια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtb_champ Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλημερα παιδια. Πριν λιγες μερες παρελαβα κ γω το δικο μου που παρηγγειλα απο Μobeye.gr . Μολις ειδα τι εγραφε το κουτι τα εκανα πανω μου για λιγο. Εγραφε AMERICAN SIM CARD ONLY. Κ το μοντελο του κινητου εγραφε GT i9192 UD ! Ωπα λεω την πατησαμε.. ΕΠΙΣΗΣ το κουτι ΔΕΝ ηταν σφραγισμενο κ δεν ειχε ιχνος απο αυτοκολλητο-σφραγιδα πουθενα.. Τελικα δουλευει, κ οι δυο καρτες μια χαρα!!! ΟΥΦ !! Για οσους ρωτανε ΝΑΙ ειναι dual ACTIVE κ αν μιλας στο ενα κ σε παρουν στο αλλο χτυπαει !!! Εχει αααααπειρες ρυθμησεις για οοοτι θες, απο τις sim card μεχρι τα παντα ! κανεις οτι γουσταρεις, ρυθμιζεις αλλο ηχο κλησης για το ενα, αλλο ηχο για το αλλο, δινεις δικια σου ονομασια στις sim για να μην ξεχνας ποια ειναι ποια . Μιλαμε παρα πολυ ικανοποιημενος κ τελικα αξιζε ολα τα λεφτα του. Παράθεση Statharas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλημερα παιδια. Πριν λιγες μερες παρελαβα κ γω το δικο μου που παρηγγειλα απο Μobeye.gr . Μολις ειδα τι εγραφε το κουτι τα εκανα πανω μου για λιγο. Εγραφε AMERICAN SIM CARD ONLY. Κ το μοντελο του κινητου εγραφε GT i9192 UD ! Ωπα λεω την πατησαμε.. ΕΠΙΣΗΣ το κουτι ΔΕΝ ηταν σφραγισμενο κ δεν ειχε ιχνος απο αυτοκολλητο-σφραγιδα πουθενα.. Τελικα δουλευει, κ οι δυο καρτες μια χαρα!!! ΟΥΦ !! Για οσους ρωτανε ΝΑΙ ειναι dual ACTIVE κ αν μιλας στο ενα κ σε παρουν στο αλλο χτυπαει !!! Εχει αααααπειρες ρυθμησεις για οοοτι θες, απο τις sim card μεχρι τα παντα ! κανεις οτι γουσταρεις, ρυθμιζεις αλλο ηχο κλησης για το ενα, αλλο ηχο για το αλλο, δινεις δικια σου ονομασια στις sim για να μην ξεχνας ποια ειναι ποια . Μιλαμε παρα πολυ ικανοποιημενος κ τελικα αξιζε ολα τα λεφτα του. Πρόσεχε μόνο γιατί δεν είναι dual active. Όταν μιλάς και σε πάρει ο άλλος στην άλλη γραμμή, ναι μεν χτυπάει αλλά αν απαντήσεις θα χρεωθείς το τηλεφώνημα από τη μια γραμμή στην άλλη. Στην ουσία κάνει προώθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_1989 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλημερα παιδια. Πριν λιγες μερες παρελαβα κ γω το δικο μου που παρηγγειλα απο Μobeye.gr . Μολις ειδα τι εγραφε το κουτι τα εκανα πανω μου για λιγο. Εγραφε AMERICAN SIM CARD ONLY. Κ το μοντελο του κινητου εγραφε GT i9192 UD ! Ωπα λεω την πατησαμε.. ΕΠΙΣΗΣ το κουτι ΔΕΝ ηταν σφραγισμενο κ δεν ειχε ιχνος απο αυτοκολλητο-σφραγιδα πουθενα.. Τελικα δουλευει, κ οι δυο καρτες μια χαρα!!! ΟΥΦ !! Για οσους ρωτανε ΝΑΙ ειναι dual ACTIVE κ αν μιλας στο ενα κ σε παρουν στο αλλο χτυπαει !!! Εχει αααααπειρες ρυθμησεις για οοοτι θες, απο τις sim card μεχρι τα παντα ! κανεις οτι γουσταρεις, ρυθμιζεις αλλο ηχο κλησης για το ενα, αλλο ηχο για το αλλο, δινεις δικια σου ονομασια στις sim για να μην ξεχνας ποια ειναι ποια . Μιλαμε παρα πολυ ικανοποιημενος κ τελικα αξιζε ολα τα λεφτα του. Δηλαδή ρε παιδιά τί αλλάζει στην συσκευή που πήρε ο φίλος μας απο το συγκεκριμένο μαγαζί? Εγγύηση προφανώς έχει κανονικά μάλλον το κινητό, απλά ήταν από άλλη χώρα προέλευσης?? Το παίρνεις πιο φθηνά γιατί δεν πληρώνεις μεσάζοντες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boreli13 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 καλησπερα.παρηγγειλα και εφτασε στα χερια μου προχτες απο το etotalk 1 x Samsung i9192 GALAXY S4 Mini Duos Android 4.2 Dual Core 1.7GHz D Color: Black Case: None Battery: Battery x 1 Packaging: Original Packaging SD Card: 8 GB C4 Adaptor: EU Adaptor (gift) For Car: None Screen Protector: Universal x 2 Preinstall Service: Etotalk Mod ROM Preinstall Service: Multi-Language OS Preinstall Service: Unlocked and Rooted Preinstall Service: Google Play Store Preinstall Service: Multi-lang Keyboard Preinstall Service: Send it as a Gift το προβλημα που εχω ειναι στο οτι μολις χαθει το σημα το τηλεφωνο χρειαζεται επανεκκινηση γιανα το ανακτησει,χωρις 100% επιτυχια και παλι.διαβασα σε ενα φορουμ απο το εξωτερικο οτι κυκλοφορησε ενα patch επισημο απο την εταιρεια και διορθωσε αυτο το προβλημα.ωστοσο οταν παω να κανω ενημερωση κατεβαινει ενα αρχειο αλλα κατα την εγκατασταση γινεται η επανεκκινηση,ομως κολλαει το update στο 25% και μου γραφει ''σφαλμα''.υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το διορθωσω και να λαμβανω τις επισημες αναβαθμισεις??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μέχρι να το λύσεις το πρόβλημα σου δοκίμασε να βάζεις λειτουργία πτήσης αντί να κάνεις επανεκκίνηση. Σε ποιο δίκτυο είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boreli13 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ειμαι WIND καρτοσυμβολαιο και WHAT'S UP.ευχαριστω για την προταση,θα μ γλιτωσει οντως πολυ χρονο.μακαρι να γνωριζει καποιος κατι γιατι με εχει ξενερωσει πολυ και ειναι κριμα γιατι εχει καλες δυνατοτητες το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το σήμα σου χάνεται σε μια κάρτα ή και στις δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boreli13 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 σε μια απο τις δυο,οχι παντα στην ιδια αναγκαστικα.τις εχω αλλαξει θεση,τις εχω μετατοπισει αλλα και παλι τιποτα. το σαιτ οπου διαβασα το ιδιο προβλημα ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461473 και σε καποια στιγμη βγηκε το patch που το διορθωνει (στην 3η σελιδα και μετα) αλλα σε εμενα δεν γινεται η εγκατασταση και ψαχνω τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 αν καποιος θελει να το πουλησει ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 εγω παντως θα το αλλαζα μονο με ενα s4 dual (αν το φερναν στην Ελλαδα) με τιποτα αλλο...προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beetlekavos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 :):):):):):):):)Σωστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boreli13 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 εγω παντως θα το αλλαζα μονο με ενα s4 dual (αν το φερναν στην Ελλαδα) με τιποτα αλλο...προς το παρον. Σωστός !!!! :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_1989 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση μόνο.. Γιατί το s4 mini dual δεν το πουλανε σε μαγαζια, π.χ όπως γερμανός, wind, vodafone και μπορείς να το βρείς μόνο μεσα απο δικτυακά μαγαζιά? διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση μόνο.. Γιατί το s4 mini dual δεν το πουλανε σε μαγαζια, π.χ όπως γερμανός, wind, vodafone και μπορείς να το βρείς μόνο μεσα απο δικτυακά μαγαζιά? διορθώστε με αν κάνω λάθος. Δεν τα εισάγει η Ελληνική αντιπροσωπεία. Επίσης αυτά που θα βρεις από τα σκρουτζομάγαζα δεν προορίζονται για την Ευρώπη, τα περισσότερα είναι από Βραζιλία και Αφρική. Το δικό μου για παράδειγμα είναι από Κένυα. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δεν τα εισάγει η Ελληνική αντιπροσωπεία. Επίσης αυτά που θα βρεις από τα σκρουτζομάγαζα δεν προορίζονται για την Ευρώπη, τα περισσότερα είναι από Βραζιλία και Αφρική. Το δικό μου για παράδειγμα είναι από Κένυα. Και να προσθεσω οτι δεν το καλυπτει στην εγγυηση η Samsung Hellas....Μονο απο το μαγαζι που θα το αγορασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 μηπως εχει αγορασει κανεις απο εδω : http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-mini-Duos-GT-I9192-I9192-8GB-Dual-SIM-Smartphone-Black-/301005359009?pt=Cell_Phones&hash=item46155147a1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts