Jump to content

ZTE V975 geek

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanks man. Για την ωρα θα χρησιμοποιησω το speed checker να δω αν διαπιστωνω διαφορες στις ταχυτητες με 3C η 64..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αξιος, αξιος..:) Αφου βρηκαμε και πλατη, τι αλλο θελουμε..ας ειναι και ασπρη..

Παιζει σε λιγο καιρο να δουμε και αλλα χρωματα, ισως και φθηνοτερα..:rolleyes:

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Thanks man. Για την ωρα θα χρησιμοποιησω το speed checker να δω αν διαπιστωνω διαφορες στις ταχυτητες με 3C η 64..

Λοιπόν το WiFi είναι και θέμα Android 4.2. Χθες που έψαχνα είδα και άλλα κινητά με 4.2 με το ίδιο πρόβλημα. Αν πάρουμε 4.3 ή 4.4 θα λυθεί αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει.

Έχω και μια άλλη πρόταση. Με την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer μπορούμε να δούμε σε τι κανάλια παίζουν τα WiFi γύρω μας και να αλλάξουμε κανάλι στο router αν αυτό που χρησιμοποιούμε είναι "πυκνοκατοικημένο". Η βιβλιοθήκη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.connecter δίνει στην προηγούμενη εφαρμογή τη δυνατότητα να επιλέξει να συνδεθεί σε κάποιο WiFi (πολύ χρήσιμο στην περίπτωση μου που έχω WiFi από το router αλλά και από access point/repeater. Στην περίπτωση αυτή το ssid φαίνεται το ίδιο αλλά το ένα δίκτυο έχει ισχυρότερο σήμα. Το Android δεν επιλέγει πάντα τη σύνδεση με το ισχυρότερο σήμα αλλά το WiFi analyzer το δείχνει σαν 2 διαφορετικές συνδέσεις και μπορείς να επιλέξεις την καλύτερη). Θέλω κάποιος με πρόβλημα στο WiFi να εγκαταστήσει αυτές τις 2 εφαρμογές και να συνδεθεί μετά μέσα από το WiFi Analyzer. Ίσως βοηθήσει.

Αξιος, αξιος..:) Αφου βρηκαμε και πλατη, τι αλλο θελουμε..ας ειναι και ασπρη..

Παιζει σε λιγο καιρο να δουμε και αλλα χρωματα, ισως και φθηνοτερα..:rolleyes:

Ναι φαντάζομαι θα παίξουν και πιο φθηνά, απλά έχει μονοπώλιο αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος. Στο TaoBao παίζουν πλάτες σε: αρρωστημένο γαλάζιο, γκρι, μαύρο, άσπρο, νομίζω σκούρο μπλε και κόκκινο (πρέπει να του πηγαίνει αρκετά).

Εγώ λέω να πάρω θήκη flip και έχω δει μερικές αλλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Θέλω να είναι λεπτή αλλά στιβαρή, το πλαστικό που θα κρατάει το κινητό να μην είναι της πλάκας και να μην ξεκολλάει και να κλείνει καλά και όχι στραβά (αν γίνεται όταν ανοίγει να κλείνει από πίσω μαγνητικά για να μην κρέμεται σαν ξεχαρβαλωμένη). Καμιά ιδέα; Α, και αν έχει δοκιμάσει κανείς matte screen protector. Έλεγα να πάρω τέτοιο για να μην κάνει πολλές δαχτυλιές και να γλιστράει το δάχτυλο καλύτερα αλλά φοβάμαι μην χαλάσει πολύ την απεικόνιση της οθόνης...

Edited by mindtrapper

Παιδια ειμαι αναμεσα σε zte geek η lenovo k900

Με ενδιαφερει να εχει 2 g ram ποιο απο τα 2 λετε ειναι καλυτερο και αξιζει αντικειμενικα.

Σε επεξεργαστική ισχύ είναι πανω κάτω το ίδιο! Το lenovo έχει καλύτερη ποιοτητα κατασκευης(μεταλλικο)ανάλυση και καλύτερη κάμερα! Απο την αλλη το zte είναι πιο φθηνό και η αυτονομία του ισως είναι λίγο καλύτερη(λογω μεγέθους και ανάλυσης οθόνης). Η rom του geek νομιζω είναι πιο ωραία σε αντίθεση με τη lenovo που δεν φημίζεται! Αν δεν σε ενδιαφερει τόσο η κάμερα και το design προτείνω το zte.

Σε επεξεργαστική ισχύ είναι πανω κάτω το ίδιο! Το lenovo έχει καλύτερη ποιοτητα κατασκευης(μεταλλικο)ανάλυση και καλύτερη κάμερα! Απο την αλλη το zte είναι πιο φθηνό και η αυτονομία του ισως είναι λίγο καλύτερη(λογω μεγέθους και ανάλυσης οθόνης). Η rom του geek νομιζω είναι πιο ωραία σε αντίθεση με τη lenovo που δεν φημίζεται! Αν δεν σε ενδιαφερει τόσο η κάμερα και το design προτείνω το zte.

Δηλαδη αν παρω lenovo κ900 θα χρειαστει να ασχολειθω με ροοτ κ.α

Ενω με το Ζτε geek δε θα χρειαστει .

Τωρα εχω το inew v3 ομορφο αλλα πολu lag κανει σιγουρα φταει η rom

Αλλα δε το εχω με ροοτ και ετσι δε το σκαλιζω .

Δηλαδη αν παρω lenovo κ900 θα χρειαστει να ασχολειθω με ροοτ κ.α

Ενω με το Ζτε geek δε θα χρειαστει .

Τωρα εχω το inew v3 ομορφο αλλα πολu lag κανει σιγουρα φταει η rom

Δεν νομιζω κανένα απο τα 2 να lagarei (το ΖΤΕ σίγουρα όχι).λόγω εμφάνισης -ευχρηστίας προτιμώ τη Ρομ του ζτε αλλά αυτό είναι υποκειμενικό!άκουσε και καμμία αλλη άποψη,διάβασε και κανένα review! Και στο κάτω κάτω οτι αρέσει σε εσένα πάρε και μην επηρεαστεις απο κανέναν!

Με τα Κινεζικα αν εχεις σκοπο να μπλεξεις, καλα θα κανεις να μαθεις "να το εχεις" αλλοιως πηγαινε σε επωνυμο...

Χρησιμοποιωντας speed checker σε συνδυασμο με speed internet master και κανοντας συγκριτικες μετρησεις αναμεσα σε3C και 64 δεν διαπιστωσα καμμια βελτιωση. Στην αποσταση των 12μ απο το ρουτερ με ενα τοιχο ενδιαμεσα ειχα downloading 4 και uploading 0,7. Στα 3μ πιο περα με ακομη ενα τοιχο ενδιαμεσα μετρησα downloading 0,7 και uploading παλι 0,7. Οι μετρησεις δεν παρουσιασαν βελτιωση με τις δοκιμες..

Σημειωτεον οτι δεν υπαρχει αλλο WiFi σημα στην περιοχη, τουλαχιστον στους 2,4

Edited by guideman

Με τα Κινεζικα αν εχεις σκοπο να μπλεξεις, καλα θα κανεις να μαθεις "να το εχεις" αλλοιως πηγαινε σε επωνυμο...

Χρησιμοποιωντας speed checker σε συνδυασμο με speed internet master και κανοντας συγκριτικες μετρησεις αναμεσα σε3C και 64 δεν διαπιστωσα καμμια βελτιωση. Στην αποσταση των 12μ απο το ρουτερ με ενα τοιχο ενδιαμεσα ειχα downloading 4 και uploading 0,7. Στα 3μ πιο περα με ακομη ενα τοιχο ενδιαμεσα μετρησα downloading 0,7 και uploading παλι 0,7. Οι μετρησεις δεν παρουσιασαν βελτιωση με τις δοκιμες..

Σωστα διαδικασια ροοτ ειναι χρησιμη

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν νομιζω κανένα απο τα 2 να lagarei (το ΖΤΕ σίγουρα όχι).λόγω εμφάνισης -ευχρηστίας προτιμώ τη Ρομ του ζτε αλλά αυτό είναι υποκειμενικό!άκουσε και καμμία αλλη άποψη,διάβασε και κανένα review! Και στο κάτω κάτω οτι αρέσει σε εσένα πάρε και μην επηρεαστεις απο κανέναν!

Στα γραφικα του τη αποκριση εχει σε βαρια παιχνιδια οπωσ asphalt8 , modern compat 4

Fps τι σκορ τρεχει ?

Το καλο βλεπω και λογω τιμησ 130 € minideal , 129€ to2c

Σε σχεση με το lenovo k900 που η χαμηλοτερη ειναι 210 € merimobiles

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα γραφικα του τη αποκριση εχει σε βαρια παιχνιδια οπωσ asphalt8 , modern compat 4

Fps τι σκορ τρεχει ?

Το καλο βλεπω και λογω τιμησ 130 € minideal , 129€ to2c

Σε σχεση με το lenovo k900 που η χαμηλοτερη ειναι 210 € merimobiles

οι επιδοσεις θα είναι παραπλήσιες αφού έχουν ίδιο επεξεργαστη και κάρτα γραφικών! Δες και απο aliexpress για το lenovo

Μια χαρα εισαι.Τι να βελτιωσεις......??;)

Ετσι σαν εσενα ημουν κι εγω, "δεν το ειχα" οσον αφορα τις μοντιφιες και εψαχνα καλο Κινεζικο χωρις να δωσω βεβαια ενα σκασμο λεφτα (πχ Oppo..) που να μην θελει τιποτα ..αλλα αυτο μαλλον δεν γινεται.. Οποτε, μετα απο 3 αλλα που ηρθαν και εφυγαν απο τα χερια μου γιατι δεν μου αρεσαν, κολλησα σ αυτο και..αναγκαστηκα να κολυμπησω στα..βαθεια..

Μια χαρα εισαι.Τι να βελτιωσεις......??;)
Σιγουρα, τοσους μηνες που τα εχουμε (δυο) δεν μου περασε απο το μυαλο ποτε οτι δεν με καλυπτει..απλα ειπα να κανω μερικα τεστ για να βωηθησω την κατασταση..:rolleyes:

Exει παρει κανεις εξτρα μπαταρια απο εδω? http://www.aliexpress.com/premium/ZTE-975-GEEK-BATTERY.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=ZTE+975+GEEK+BATTERY&initiative_id=SB_20140521011911&isViewCP=y&catId=0&I18nSearchText=ZTE+975+GEEK+BATTERY.Καποιος απο Ελλαδα εχει χτυπησει ενα ζευγαρι απο οτι ειδα.Ειναι καποιος απο εδω?Δεν εχω ξαναψωνισει απο Ali για αυτο ρωταω.

Ή καποια αλλη προταση δοκιμασμενη αν ειναι δυνατον?

Edited by EXILES

οι επιδοσεις θα είναι παραπλήσιες αφού έχουν ίδιο επεξεργαστη και κάρτα γραφικών! Δες και απο aliexpress για το lenovo

Aliexpress το lenovo k900 το βρηκα 185 αλλα δε ρισκαρω τοσα στο αλι

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ετσι σαν εσενα ημουν κι εγω, "δεν το ειχα" οσον αφορα τις μοντιφιες και εψαχνα καλο Κινεζικο χωρις να δωσω βεβαια ενα σκασμο λεφτα (πχ Oppo..) που να μην θελει τιποτα ..αλλα αυτο μαλλον δεν γινεται.. Οποτε, μετα απο 3 αλλα που ηρθαν και εφυγαν απο τα χερια μου γιατι δεν μου αρεσαν, κολλησα σ αυτο και..αναγκαστηκα να κολυμπησω στα..βαθεια..

:rolleyes:

Η αρχη ειναι δυσκολη .... Εγω θα προσπαθησω να γινω ροοτ και θα δειξει η θα το καψω η θα γινω προγραμματιστησ:)

Κατεβασα και γω το speed check.

Ακριβως δίπλα στο ρουτερ 4/4 wifi σήμα 2.86mb/s.

6 μετρα απο το ρουτερ 3/4 σήμα 0.87mb/s.

10 μετρα απο το ρουτερ 2/4 σήμα 0.00mb/s

Γειά σας και απο μένα

Νέος κάτοχος και εγώ (παρέλαβα την Δευτέρα. Η παραγγελία είχε γίνει 2 Μαΐου, και θα έλεγα οτι ήρθε σχετικά γρήγορα). Ημουν μεταξύ του Huawei Honor 3C, και του ΖΤΕ. Tελικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την επιλογή μου. Το κινητό είναι γρήγορο, το wi-fi του δουλεύει άψογα, όπως και το GPS. Μου ήρθε απο minideal, και μέσα είχε ενα screen protector, και μια θήκη που πιάνει στην πλάτη του κινητου, καλής σχετικά ποιότητας.

Ενα ευχαριστώ στα παιδιά που με τους οδηγούς που έχουν βάλει, κατόρθωσα και πέρασα cwm recovery, το έκανα root, και πέρασα την B03. Ας ελπίσουμε πως δεν θα αργήσει και η kitkat (μιας και απο οτι διάβασα εδωσε η Intel to source για 4.4)

Ή καποια αλλη προταση δοκιμασμενη αν ειναι δυνατον?
Δοκιμασμενη προταση εχω, αλλα οχι για να παρεις, αλλα για να την αποφυγεις.. Πηρα απο εδω http://www.aliexpress.com/item/ZTE-V975-Battery-Original-2300mAh-With-Tracking-Code-Free-Shipping/1667073021.html και ηταν χαλασμενη !!

Για την ωρα δεν εχει εμφανιστει κανεις αλλος εδω που να εχει παρει extra μπαταρια. Καποια στιγμη θα ανεβασω φωτο απο την μαμα και την extra. Κι ομως, εχουν διαφορες..

Γειά σας και απο μένα

Νέος κάτοχος και εγώ (παρέλαβα την Δευτέρα. Η παραγγελία είχε γίνει 2 Μαΐου, και θα έλεγα οτι ήρθε σχετικά γρήγορα). Ημουν μεταξύ του Huawei Honor 3C, και του ΖΤΕ. Tελικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την επιλογή μου. Το κινητό είναι γρήγορο, το wi-fi του δουλεύει άψογα, όπως και το GPS. Μου ήρθε απο minideal, και μέσα είχε ενα screen protector, και μια θήκη που πιάνει στην πλάτη του κινητου, καλής σχετικά ποιότητας.

Ενα ευχαριστώ στα παιδιά που με τους οδηγούς που έχουν βάλει, κατόρθωσα και πέρασα cwm recovery, το έκανα root, και πέρασα την B03. Ας ελπίσουμε πως δεν θα αργήσει και η kitkat (μιας και απο οτι διάβασα εδωσε η Intel to source για 4.4)

Καλως ηρθες. Ποια ρομ ειχε μαμα και εβαλες την Β03?

@Παιδια δοκιμασε κανεις σας την Λευκορωσσιδα να μας πει τι διαφορες εχει με την official Β06 ??

Edited by guideman

Δοκιμασμενη προταση εχω, αλλα οχι για να παρεις, αλλα για να την αποφυγεις.. Πηρα απο εδω http://www.aliexpress.com/item/ZTE-V975-Battery-Original-2300mAh-With-Tracking-Code-Free-Shipping/1667073021.html και ηταν χαλασμενη !!

Για την ωρα δεν εχει εμφανιστει κανεις αλλος εδω που να εχει παρει extra μπαταρια. Καποια στιγμη θα ανεβασω φωτο απο την μαμα και την extra. Κι ομως, εχουν διαφορες.

Μαλιστα.

Εβαλα και την ζελατινα.Οντας κουλος οι φουσκαλες ηταν περισσοτερες και απο τα πιξελς της οθονης :wacko:.Παμε για αλλη......

Εβαλα και την ζελατινα.Οντας κουλος οι φουσκαλες ηταν περισσοτερες και απο τα πιξελς της οθονης :wacko:.Παμε για αλλη......

παρε μια δεκαδα απο εδω http://www.aliexpress.com/item/10X-New-CLEAR-LCD-V975-Screen-Protector-Guard-Cover-Film-For-ZTE-V975-Geek/1222367310.html να σωθεις. Στις πρωτες τρεις θα εχεις γινει ξεφτερι..:happy:

Ο κινέζος μου λέει οτι εφόσον συνδέεται στο wifi όταν είμαι δίπλα δεν έχει λέει προβλημα. Θα δοκιμασω τη Ρομ Λευκορωσίας σήμερα θα απευθυνθω στο paypal..

σήμερα ήμουν στο mall και πραγματικά ήταν τραγικά αργό το wifi του....με το προηγούμενο κινητό κατέβαζα πολύ πιο γρήγορα στο mall.

οπότε σήμερα αναγκαστικά χρησιμοποίησα το internet της wind και δεν είχα πρόβλημα

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποια μηχανακια εχουν προβλημα με το WiFi και καποια οχι..

@spaka εσυ εχεις την 06 και εχει προβλημα?

Ο Κινεζος φυσικα κανει..τον Κινεζο, πιεσε τον και πεστου οτι ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θελεις αλλαγη η refund (οχι επισκευη). Σ αυτες τις περιπτωσεις ζητας πιο πολλα για να παρεις οσο το δυνατον περισσοτερα. Παραλληλα επικοινωνησε και με το paypal. Ποσες μερες εχουν περασει απο την μερα πληρωμης?

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποια μηχανακια εχουν προβλημα με το WiFi και καποια οχι..

@spaka εσυ εχεις την 06 και εχει προβλημα?

Ο Κινεζος φυσικα κανει..τον Κινεζο, πιεσε τον και πεστου οτι ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θελεις αλλαγη η refund (οχι επισκευη). Σ αυτες τις περιπτωσεις ζητας πιο πολλα για να παρεις οσο το δυνατον περισσοτερα. Παραλληλα επικοινωνησε και με το paypal. Ποσες μερες εχουν περασει απο την μερα πληρωμης?

29/4 είχα κανει παραγγελία και ήρθε σε 2 βδομάδες. Ήρθε με b03 και εγώ του πέρασα τη b06 custom που υπάρχει στο tutorial. Τώρα παιδευομαι να βάλω τη Λευκορωσίας να δω τι θα γίνει και μετα στελνω μύνημα στο paypal

edit

Ρε παιδια προσπαθω να κατεβασω την official Λευκορωσιας και κατεβαινει πολυ αργα 15kb/s δε τελειωνει ουτε αυριο. κανα αλλο λινκ παιζει?

Edited by spaka

Αυτη τη στιγμη σε μενα κατεβαινει με 520kb/sec

Για δοκιμασε εδω, http://www.htcmania.com/showthread.php?t=782340 στο πρωτο ποστ στη μεση λεει belarus 02

Edited by guideman

Λοιπόν έπαιξα λίγο με την Β03 (την έχω αφήσει και την έχω ξεσκίσει για να δω τι δουλεύει και τι όχι από μόντες για να ξέρω τι να κάνω όταν πάω σε καινούργια καθαρή rom).

Εγώ όπως έχω πει έχω το router στο χολ και ένα access point στο δωμάτιο. Αν κλείσω το ΑΡ, το wifi από το χολ στο δωμάτιο όντως είναι χαμηλό (με τοίχους ανάμεσα και απόσταση 7 μέτρα και πάνω). Έκανα μετρήσεις και με το WiFi από το ΑΡ πιάνει 7.2/0.9 mbps. Με WiFi από το χολ έπιανε 0.2-1/1 mbps. Πιστεύω όμως ότι ο δείκτης WiFi είναι λάθος και δείχνει καλύτερο σήμα επειδή ούτε το παλιό μου κινητό πιάνει καλά (δεν συνδέεται καθόλου σε σελίδες και δείχνει μια γραμμή ενώ το ΖΤΕ δείχνει 3).

Αυτό που βοήθησε είναι το πρόγραμμα WiFix Manager που λένε και στο ισπανικό forum. Το ανοίγεις και πας advanced και αλλάζεις το country code. Εμένα έλεγε US και έβαλα GR. Έκανα apply και χωρίς καν reboot σε τεστ έπιασε το WiFi από το χολ 3.5/1 mbps. Το tablet μου (Pipo S2) πιάνει full ταχύτητα και από τα δυο WiFi αλλά αυτό μάλλον είναι επειδή τα tablet έχουν μεγαλύτερες κεραίες.

Πάμε στα πολύ καλά νέα τώρα, από το ισπανικό και το ρώσικο forum:

"Excerpted from the Russian forum

1. Corrected Recovery CWM 6.0.2.8, now no brakes on the menu, etc.. cwm_recovery_6028_fix.zip

. 2 Chinese site (can not remember which) expected B07 firmware (Problem with Russification them, porque is likely to be Both B06 - not completely)

Three. ZTE now puts Actively Their source devices. Indeed, our sources a matter of time, as they say, is not far off! While the unit is comparable With the top, you can safely leave to the end of the summer

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=451530&st=4320 post 4327"

Δηλαδή βγήκε καινούργια recovery που δεν κολλάει και πάει πιο γρήγορα και σύμφωνα με ένα κινέζικο forum περιμένουν έκδοση Β07 από την ΖΤΕ και επίσης ότι η ΖΤΕ θα δώσει τα sources μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αν ισχύσει αυτό έχει τελειώσει το παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι Ρώσοι και Κινέζοι developers θα δώσουν AOSP, MIUI, CM και άλλες custom roms. Αν έχουν τα sources θα κάνουν παπάδες, ξεχνάμε οτιδήποτε software πρόβλημα έχει προκύψει με τις rom της ΖΤΕ και απολαμβάνουμε our sweet sweet hardware... :lol: