Dimeos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Αφου το δικο σου δουλευει καλα, τι θες να το σκαλισεις? Τα θελει κι εσενα η γουνα σου..:lol: Ανοιγεις ES File Explorer, πας device/system/etc/wifi και βλεπεις επανω επανω το αρχειο Bcmdhd_43341.cal Πατας να ανοιξει και βρισκεις (δεν ειναι πολυ κατω) το maxp2ga0 = 0x3C Πατας κατω δεξι κουμπι, edit και το μετατρεπεις σε maxp2ga0 = 0x64 Μετα save, reboot και εισαι ετοιμος. Εγω θα το τσεκαρω αυτες τις μερες, δεν πιστευω να δω διαφορα, δεδομενου οτι δουλευει πολυ καλα.. Γιώργο τελικά δε δουλεύει πολύ καλά όταν απομακρύνομαι από το ρούτερ....αργεί πάρα πολύ!!!νόμιζα ότι δούλευε καλά!!!! σε ευχαριστώ πολύ!!! Υ.Γ. το es file θέλει και αυτό εγκατάσταση;; Edited May 19, 2014 by Dimeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Δεν εχεις εγκαταστησει ES File Explorer? Με αυτο γινονται τα κοψε ραψε.. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν το εχω τσεκαρει μακρυα απο το ρουτερ, το οποιο ειναι στη μεση του σπιτιου... Edited May 19, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Δεν εχεις εγκαταστησει ES File Explorer? Με αυτο γινονται τα κοψε ραψε.. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν το εχω τσεκαρει μακρυα απο το ρουτερ, το οποιο ειναι στη μεση του σπιτιου... σου έχω στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 θα πάω μάλλον σε Belarus. Η πιο ευρωπαϊκή είναι η Belarus.Γιατι φλερταρεις την..Λευκορωσσιδα? Τι το καλυτερο εχει? Ειναι σεταρισμενη Β02 στην ουσια? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 οντας χρηστης του κινητου για μια βδομαδα μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος! ψαχνομαι για αλλη ρομ επειδη ηρθε με τη Β03. την custom rom σκεφτηκα! https://docs.google.com/document/d/1HyYxjEYye3pQWJK5tfuAdYUxlTkcAe7_XgysCN12YFQ/edit?pli=1# ειδα τις οδηγιες εδω αλλα δεν καταλαβα κατι: πρωτα ροοτ και μετα φλασαρισμα της ρομ ετσι? ειναι απαραιτητη η εγκατασταση cwm recovery? αν ναι ποτε πρεπει να γινει, ποια ειναι η σειρα. οσον αφορα τη ρομ τωρα! η ρομ της λευκορωσιας ειναι multilanguage με play store? εχει δοκιμασει κανενας την custom να μ πει εντυπωσεις - προβληματα? ποια προτιματε custom rom ή λευκορωσιας? σας ευχαριστω πολυ! ps το κινητο τα σπαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αφου το δικο σου δουλευει καλα, τι θες να το σκαλισεις? Τα θελει κι εσενα η γουνα σου..:lol: Ανοιγεις ES File Explorer, πας device/system/etc/wifi και βλεπεις επανω επανω το αρχειο Bcmdhd_43341.cal Πατας να ανοιξει και βρισκεις (δεν ειναι πολυ κατω) το maxp2ga0 = 0x3C Πατας κατω δεξι κουμπι, edit και το μετατρεπεις σε maxp2ga0 = 0x64 Μετα save, reboot και εισαι ετοιμος. Εγω θα το τσεκαρω αυτες τις μερες, δεν πιστευω να δω διαφορα, δεδομενου οτι δουλευει πολυ καλα.. Κανω τις αλλαγες οπως τις περιγραφεις αλλα παταω στην αποθηκευση yes μου λεει ΅Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την αποθηκευση του αρχειου. Το αρχειο δε θα αποθηκευτει. Ειμαι root το εκανα πριν λιγο. Τι λετε να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Οκ μπόρεσα και το άλλαξαν μέσω ενος κινεζικού xplorer που εμφανίστηκε μετα το Ρουτ. Δε νομιζω οτι είδα κάποια διάφορα στο wifi. Δε φαίνεται να διορθωθικρ κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Κανω τις αλλαγες οπως τις περιγραφεις αλλα παταω στην αποθηκευση yes μου λεει ΅Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την αποθηκευση του αρχειου. Το αρχειο δε θα αποθηκευτει. Ειμαι root το εκανα πριν λιγο. Τι λετε να φταιει? και εμένα το ίδιο μου γράφει....βέβαια δε ξέρω αν είμαι root.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ο Es File Explorer θέλει και ενεργοποίηση από τα tools του Root explorer του και να πατήσεις μετά πάνω για να κάνει το /system writable αλλιώς είναι read only. Γιατι φλερταρεις την..Λευκορωσσιδα? Τι το καλυτερο εχει? Ειναι σεταρισμενη Β02 στην ουσια? Είναι ευρωπαϊκή έκδοση Β02, χρονικά είναι κάπου ανάμεσα στην Β04 και την Β06 την κινέζικη. Θα τη βάλω και θα σου πω αλλά θεωρητικά μιλώντας είναι μια rom που σεταρίστηκε για ευρωπαϊκό πληθυσμό. Είμαι σίγουρος ότι οι κινέζικες rom όσο καλοφτιαγμένες και να είναι και multi-language και play store και δεν συμμαζεύεται πάντα έχουν μερικές ρυθμισούλες που δεν κάθονται καλά στην Ευρώπη. Όπως GPS, WiFi κτλ. Αλλά μη λέω μεγάλες κουβέντες, θα βάλω την Β06, μερικές custom και μετά την Belarus να δω ποια κάθεται καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Να πω και εγώ τη γνώμη μου κάτοχος 2 ημερών. Προσωπικα δεν έχω κανένα παράπονο απο το κινητό,για εμένα που είμαι ένας μέσος χρήστης είναι εκπληκτικό προς το παρόν!!! Πολύ γρήγορο,δε κολλάει πουθενά, το wifi του είναι μια χαρά,πιάνει παντού και κατεβάζει γρήγορα. Η μπαταρία του,στην αρχή με είχε απογοητεύσει...αλλά σήμερα παει μια χαρά,ίσως να ήθελε στρώσιμο. Φοράει τη ΒΟ3 και το πήρα απο minideal επίσης ξέχασα να προσθέσω και 2 bags που έχω εντοπίσει: 1. τα captive keys φωτίζουν όποτε θέλουν 2. όταν μιλάω με τα ακουστικά δεν λειτουργεί ο ήχος του ακουστικού ο οποίος είναι πολύ δυνατός. Δεν φωτιζουν οποτε θελουν.Αν παρατηρησεις καλυτερα αναβουν μονο το βραδυ (ή αν καλυψεις την μπροστα καμερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Δεν εχεις εγκαταστησει ES File Explorer? Με αυτο γινονται τα κοψε ραψε.. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν το εχω τσεκαρει μακρυα απο το ρουτερ, το οποιο ειναι στη μεση του σπιτιου... Δοκιμασε σε κανα μπαλκονι,δωματιο κανα λιγο πιο περιεργο μερος. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Guidman ευχαριστω πολυ φιλε για ολη τη βοηθεια. Μη το ξαναανεβασεις γιατι και τωρα β06 εχω και παλι εχω θεμα... Εχω φαει τρελο ξενερωμα με το τηλεφωνο. Εφτιαξα ενα βιντεο για να στειλω στο κινεζο. Μη κοροιδεψετε το εφτιαξα προχειρο στην αρχη αλλα βαρεθηκα να κανω αλλο:p:p:p το ανεβασα στο dropbox για να μη γινω ρομπα στο youtube ελπιζω να μπορειτε να το κατεβασετε. https://www.dropbox.com/s/mvb7u9u220zsa3t/VID_20050104_022505.mp4 Θα του γραψω οτι δοκιμασα και την Β06 και οτι δεν λυθηκε το θεμα. Θα ζητησω να γινει αντικατασταση το τηλεφωνο με καινουργια συσκευη. Αν μπορει καποιος να βοηθησει πως γινεται η διαδικασια (εστω με πμ για να μη χαλαει το thread) θα μου ηταν χρησιμος. Θελω να ξερω τι παιζει με το paypal και τι πρεπει να πατησω για να ειμαι καλυμενος... Αν και γενικα με ενθουσιασε το κινητο σκεφτομαι να ζητησω να συμπληρωσω φραγκα και να παρω κατι αλλο(δε ξερω αν γινεται) Αυτο στο βιντεο,με 3 και 4 κουτακια στην μπαρα να μην παιζει ειναι πιο τραγικο απο την δικια μου περιπτωση.Εμενα μου κανει τα ιδια στα 2 κουτακια.Με 3 και 4 ειναι ενταξει μπορω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ο κινέζος μου είπε να του δώσω λίγο χρονο για να βρει λύση στο πρόβλημα μου. Ποσο καιρό έχω για να κάνω dispute κτλ για να διεκδικησω αντικατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Ο κινέζος μου είπε να του δώσω λίγο χρονο για να βρει λύση στο πρόβλημα μου. Ποσο καιρό έχω για να κάνω dispute κτλ για να διεκδικησω αντικατασταση; 45 απο την αγορα αν δεν κανω λαθος.......Τα δοκιμασες ολα τελικα? Edited May 19, 2014 by EXILES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 οντας χρηστης του κινητου για μια βδομαδα μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος! ψαχνομαι για αλλη ρομ επειδη ηρθε με τη Β03. την custom rom σκεφτηκα! https://docs.google.com/do...FQ/edit?pli=1# ειδα τις οδηγιες εδω αλλα δεν καταλαβα κατι: πρωτα ροοτ και μετα φλασαρισμα της ρομ ετσι? ειναι απαραιτητη η εγκατασταση cwm recovery? αν ναι ποτε πρεπει να γινει, ποια ειναι η σειρα. οσον αφορα τη ρομ τωρα! η ρομ της λευκορωσιας ειναι multilanguage με play store? εχει δοκιμασει κανενας την custom να μ πει εντυπωσεις - προβληματα? ποια προτιματε custom rom ή λευκορωσιας? σας ευχαριστω πολυ! ps το κινητο τα σπαει! Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) :lol:Λιγες πληροφοριες για καποιους που δεν γνωριζουν πως να ρυθμισουν τον ES File Explorer (αυτον που κατεβασαμε απο το play store, οχι τον Κινεζικο) για να εχουν permissions. (Ο Κινεζικος που εμφανιζεται μετα το root μας δινει permissions αλλα πρεπει να ξερουμε και Κινεζικα..) Ανοιγουμε ES File Explorer, παταμε κατω δεξι κουμπακι να παει στο fast access, ανοιγουμε το tools, τσεκαρουμε recycle bin on, Root explorer on, παταμε επανω στα γραμματα root explorer και στο παραθυρο που ανοιγει επιλεγουμε Mount R/W και στο νεο παραθυρο που ανοιγει τσεκαρουμε Path RW, factory RO, system RW, config RW, logs RW, παταμε ΟΚ και τωρα μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε στο κινητο. Προσοχη μεγαλη στις επεμβασεις που κανουμε, μην κανουμε cut η delete κατα λαθος σε κανενα αρχειο του system που δεν πρεπει.. @elias87_ Διαβασε μια δυο σελιδες πιο πριν, θα απαντηθουν τα ερωτηματα σου. @EXILES Θα βγω εξω μια απο αυτες τις μερες να το δοκιμασω, πιο μακρυα απ οτι συνηθως.. @mindtrapper Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα περιμενω με ανυπομονησια να τη δοκιμασεις (τη Ρωσσιδα:lol:) και να μας ενημερωσεις αν σου αρεσε..:D Edited May 19, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Είσαι ωραίος και υπομονετικός. Πήγα να δώσω οδηγίες στο προηγούμενο post μου αλλά νομίζω τα έγραψα λίγο τσάτρα πάτρα. :) Βαριέμαι να γράφω βήμα βήμα κάτι... Τώρα το ψάχνω για τα θέματα του WiFi γενικά στο Android όχι μόνο στο κινητό μας. Το πιο ενδιαφέρον που διάβασα είναι ότι το WiFi δουλεύει κανονικά αν σβήσει η οθόνη και βγάζει πρόβλημα όταν είναι στο foreground. Αυτό μου δείχνει πρόβλημα software και όχι hardware (άλλωστε το Note 2 φοράει ίδιο WiFi με το δικό μας). Αλλά και το software πρόβλημα κακό είναι στην περίπτωση μας γιατί η ΖΤΕ το έχει παρατήσει στη μοίρα του το κινητό και είναι και x86 οπότε δύσκολα θα δούμε CM/MIUI και γενικά custom roms. Στα θετικά ότι η Intel έδωσε KitKat για τα x86 Android της πριν μερικές μέρες. Αν ξυπνήσει η ΖΤΕ και δώσει κανένα kernel και sources να φτιαχτεί μια καλή 4.4 rom θα είμαστε άρχοντες. Δυστυχώς αυτό δεν μπορούμε να τους το ζητήσουμε εμείς αλλά οι εταιρίες που το εισάγουν το τηλέφωνο σε κάθε χώρα. Προς το παρόν μόνο στην Κίνα μια εταιρία και η ΖΤΕ Λευκορωσίας (που έφτιαξε και δικιά της rom). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορουμε να κανουμε το φοντο στις ρυθμισεις απο λευκο σε μαυρο? Edited May 19, 2014 by EXILES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) @mindtrapper καλες οι πληροφοριες σου, ελπιζω να βρεθει μια ακρη με το wifi, μου φαινεται τελειως αστοχο να εκαναν μα@ακ%α στην κατασκευη και να ειναι προβλημα hardware... Δυστυχως με τον Intelακο μας ειναι δυσκολα τα πραγματα, ας ελπισουμε σε μια καλυτερη τυχη..:( @EXILES Αυτο δεν το εχει παρει το ματι μου ποτέ κάπου, αν θα γινει θα γινει μονο με κανενα module με το exposed framework. Ψαξου λιγο στο xda, εκει πηρε το ματι μου αρκετα modules.. Edited May 19, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Δεν φωτιζουν οποτε θελουν.Αν παρατηρησεις καλυτερα αναβουν μονο το βραδυ (ή αν καλυψεις την μπροστα καμερα). έχεις απολύτο δίκιο!!!δεν το είχα καν παρατηρήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το άλλαξα και εγώ σε χ64.....αλλά δε βλέπω καμιά διαφορά. δε πειράζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) έχεις απολύτο δίκιο!!!δεν το είχα καν παρατηρήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το άλλαξα και εγώ σε χ64.....αλλά δε βλέπω καμιά διαφορά. δε πειράζει.... Έκανες reboot μετά; PS. Πλάτη σε άσπρο και γκρι: http://www.aliexpress.com/item/New-back-housing-battery-door-cover-FOR-ZTE-GEEK-V975/1853657718.html . Βρήκα και στο Taobao (κινέζικο ebay) που έχει και την αρρωστομπλέ αλλά δε νομίζω να στέλνει κανείς τους εκτός Κίνας γι αυτό δεν το βάζω... Είναι και μόνο στα κινέζικα το site. PS 2. Για το WiFi, ξεκινάω σιγά σιγά να προτείνω πράγματα και μου λέτε αν κάτι δουλέψει. Πάμε απλά στην αρχή. Στα WiFi settings στο advanced έχει μια επιλογή για τα GHz που θα συνδέεται το κινητό. Οι επιλογές είναι Auto, 2.4 και 5. Λογικά είστε στο auto. Βάλτε 2.4 ξεσυνδεθείτε - συνδεθείτε κάντε και κάνα reboot και αναφέρετε! :) Edited May 19, 2014 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Στις συχνοτητες δεν εχει διαφορα καμια. O συνδυασμος των επιλογων 1 και 3 (Speed Internet Master) απο εδω http://translate.google.com/translate?depth=1&rurl=translate.google.com&sl=es&tl=en&u=http://www.htcmania.com/showthread.php%3Ft%3D776785 εδειξε καποιο καλυτερο αποτελεσμα (20-30%) στην ταχυτητα,τουλαχιστον στις μετρησεις.Τωρα πιο απο τα 2 εκανε δουλιτσα θα σας γελασω......Δοκιμαστε. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι η εφαρμογη αυτη μου λεει οτι δεν ειμαι rout ενω της εδωσα αδεια απο την αρχη........ Edited May 19, 2014 by EXILES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Παιδια πως βλεπετε το trafic speed? Με καποια εφαρμογη? Αυτο το speed internet master που λετε? Δωστε λινκ.. Edited May 20, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Παιδια πως βλεπετε το trafic speed? Με καποια εφαρμογη? Αυτο το speed internet master που λετε? Δωστε λινκ.. Για το speed internet master στο πανω λινκ,στην 3η συσταση. Για μετρηση χρησιμοποιησα το speed checker. Edited May 20, 2014 by EXILES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Το λινκ του ισπανικου δεν ανοιγει, πρεπει να κανω sign in προφανως. Αν σου ειναι ευκολο, κανε μια επικολληση απο το λινκ. Το speed checker θα το δω το μεσημερακι.. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nezdroid.internetspeedmaster Yποψιν εκανε δουλεια με την 2η ή 3η φορα που πατησα το improve internet connection. Edited May 20, 2014 by EXILES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts