Jump to content

DVI-D to VGA

charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρες!

Θέλω τα φώτα σας σε ενα θεματάκι!

λοιπόν, έχω ένα pc με κάρτα γραφικών amd radeon hd 6450.

θέλω να κουμπώσω δευτερη οθόνη πάνω στο pc.

και οι δυο οθόνες που έχω είναι vga.

προφανώς η μια συνδέεται με την vga του pc.

η κάρτα έχει επίσης μια θύρα hdmi και μια dvi-d

για να μην γινει μπερδεμα με την dvi βαζω και εικονα:

http://en.community.dell.com/cfs-file.ashx/__key/communityserver-discussions-components-files/3514/8233.dvi_2D00_d_5F00_socket.jpg

κυκλοφορούν στο ιντερνετ adaptors dvi-d to vga, αλλά είναι αρκετοί που λένε ότι δεν κάνουν δουλειά.

από αλλού κατάλαβα ότι παίζει ρόλο η κάρτα για να δουλέψουν...

ξέρει κανείς τι παίζει?

αν δεν μπορώ να κάνω δουλειά με την dvi-d θα μπορώ με ενα καλώδιο hdmi to vga να συνδέσω την δευτερη οθόνη?

Μπορείς να αγοράσεις όποιο θέλεις αλλά πρέπει να κάνεις ορισμένα πραγματάκια μετά

Στις οθόνες θα πρέπει να ελέγξεις από που παίρνουν σήμα. Πάτησε το κουμπί επιλογών σε κάθε οθόνη ξεχωριστά σε μία επέλεξε vga στην άλλη digital.

Πρώτα βάλε το καλώδιο VGA. Κάνε εκεί τις αλλαγές. Μόλις είσαι κομπλέ βάλε το άλλο καλώδιο στην 2η οθόνη σου και στο πισι. Πιστεύω έχεις 7. Κάνε δεξί κλικ στο desktop και επέλεξε ανάλυση οθόνης. Πάτησε αναγνώριση και άφησε τα Windows να ψάξουν για την/ις οθόνη/ες σου. Θα βγάλει μήνυμα “Βρέθηκε νεά οθόνη.” Από εκεί με την επιλογή κάτω από το πολλάπλές οθόνες Πάτησε Πάντα να συνδέεται VGa κάπως έτσι. Εννοείτε ότι πρέπει να κατεβάσεις νέους drivers

Ολα αυτά μπορείς να τα κάνεις και από το catalyst :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

ευχαριστώ! παρήγγειλα ανταπτοράκι από ebay γιατί στην ελλάδα δεν βρήκα (βασικά βρήκα μόνο σε ενα ηλεκτρονικό, που με έξοδα αποστολης κλπ δεν με συμφερει)

ελπίζω να τα καταφέρω! :)