zxr Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Άρρωστος ιταλόφιλος, χωρίς ποτέ να ταλαιπωρηθώ από βλάβες ή συνεργεία, το παλιό μου Y 1.2 16v (με 86 άλογα εν έτει 1998) ακόμα είναι ζωηρό και ακμαίο. Επιτέλους! Νόμιζα ότι θα ήμουν μόνος μου! Forca Italia, forca motori κι από δω. Αν έπαιρνα αμάξι θα πήγαινα προς MiTo. Και μόνο που μιλάς για Ιταλικό design φτάνει! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αν έπαιρνα αμάξι θα πήγαινα προς MiTo. Και μόνο που μιλάς για Ιταλικό design φτάνει! zxr θα σε παρακαλούσα θερμά να μην με αναστατώνεις. Το λατρεύω το MiTo απίστευτα!!! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Yarisακι μου :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Επιτέλους! Νόμιζα ότι θα ήμουν μόνος μου! Forca Italia, forca motori κι από δω. Αν έπαιρνα αμάξι θα πήγαινα προς MiTo. Και μόνο που μιλάς για Ιταλικό design φτάνει! Άστα, ο ιός ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, όταν οδήγησα την Alfasud του θείου μου. Δεν μπορείς να φανταστείς το σοκ που έπαθα, έχοντας οδηγήσει ως τότε μόνο το Corolla του πατέρα μου. Από τότε είπα μόνο Ιταλία. Από τη δεκαετία του 90 έχει εντοπιστεί η μανία στη Lancia , μιλάμε πάντα για αυτοκίνητα για κοινούς θνητούς. Και χαίρομαι που "παντρεύτηκα" τον έρωτα μου, τη νέα Delta! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Απο τον Ιουνιο του 2006 μεχρι και τον Μαρτιο του 2013(οπου και το διελυσα αφου εφυγα στην Εθνικη με 150χλμ/ωρα και μονο εγω βγηκα ακεραιος) οδηγουσα ενα Toyota Corolla 1.4 vvti του 2003.Το 2009 μπηκε μοτερ απο Toyota Celica.Αρκετη ταλαιπωρια και σκισιμο αλλα τα σερβις του παντα στην ωρα τους. Ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα δωσει ουτε 1 ευρω κερατιατικο σε συνεργειο.Μονο οτι χρειαζοταν στα σερβις οπως ολα τα αμαξια. Ευρυχωρο,ανετο,εξυπηρετικο,απροβληματιστο και σχετικα οικονομικο.Για καθε μερα χρηση ηταν βασιλιας. Τωρα με τα λεφτα που πηρα(1200 ευρω) που το πουλησα τρακαρισμενο(μου ζηταγαν 4 χιλιαρικα για να το φτιαξουν) πηρα ενα Citroen Saxo vts 1.6 του 2003(τσονταρα κι αλλα λιγα).Ηθελα τα γκαζια δεν γερασα ακομα αν και 33 χρονων :O Μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει κατι,αλλα οσο να ναι νιωθω ανασφαλης εκει μεσα.Ειναι πραγματικος κουβας. Οδηγικα μου βγαζει τον πιτσιρικα απο μεσα μου και με τσιγκλαει να το τσιτωσω. Για καθε μερα χρηση για αυτο που ειναι,ειναι σχετικα οικονομικο στην βενζινη αν το ποδι δεν ειναι βαρυ, εχει ευκολο παρκαρισμα λογω μεγεθους,φτηνα ανταλλακτικα. Ομως ο προηγουμενος ιδιοκτητης του ειχε φορεσει αμορτισερ bilstein και ειναι κουτσουρο.Σε σημειο να παταω τσιχλα και να μου φευγουν τα σφραγισματα :lol: ,να μου σπαν τα νευρα κι η μεση μαζι.Και δεν παιζουν και λεφτα να τα αλλαξω. Επισης στο εσωτερικο δεν εχει αρκετες θηκες για μικροαντικειμενα κατι που με εχει ξενερωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts