Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω θέμα με τις κάρτες. Επιλέγοντας αυτόν που σε πήρε πάει στην κάρτα που κάλεσε και τώρα που πήρα τον λογαριασμό είδα ότι έχω χρεώσεις κλήσεων στην 2η κάρτα που έχω για internet. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καθορίσω αυτό χωρίς να βάλω άλλο dialer;

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρωτα απ'ολα την ωρα που παιρνει, γραφει στην καρτουλα "1" ή "2" και βλεπεις με ποια καλει. Μετα στις ρυθμίσεις, εχει να βαλεις τη default καρτα, οπου θα παίρνει σε καθε περιπτωση εκτος και αν πληκτρολογησεις χειροκινητα τον αριθμό και πατησεις την αντιστοιχη καρτα..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

παίδες αγόρασα το Mikey

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mikey_magical_button-5895-usd.html

καλό φαίνεται (πρέπει να φτιαχτεί ακόμα το app , δυστυχώς το επίσημο έχει μόνο κινέζικα οπότε έχει πέσει μετάφραση πάλι)

To θέμα με τον ήχο του βίντεο το έλυσε κανένας ρε παιδιά?

τι πρόβλημα έχει πάλι το βίντεο ; :)

έχεις Ultimate ; αν ναι , έχεις περάσει ένα Patchaki Που είχαν βγάλει που έλυνε το πρόβλημα του θορύβου ;

Πρωτα απ'ολα την ωρα που παιρνει, γραφει στην καρτουλα "1" ή "2" και βλεπεις με ποια καλει. Μετα στις ρυθμίσεις, εχει να βαλεις τη default καρτα, οπου θα παίρνει σε καθε περιπτωση εκτος και αν πληκτρολογησεις χειροκινητα τον αριθμό και πατησεις την αντιστοιχη καρτα..

που το έχει αυτό με τη default κάρτα; Δεν μπορώ να το βρω!

τι πρόβλημα έχει πάλι το βίντεο ; :)

έχεις Ultimate ; αν ναι , έχεις περάσει ένα Patchaki Που είχαν βγάλει που έλυνε το πρόβλημα του θορύβου ;

Πως ξέρω τι έκδοση έχω?

Βασικά στον ήχο του βίντεο έχει θέμα είναι πολύ χάλια.

Αλλά αν λες λύθηκε για πες πως γίνεται και που βρισκω το patch!

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Πως ξέρω τι έκδοση έχω?

Βασικά στον ήχο του βίντεο έχει θέμα είναι πολύ χάλια.

Αλλά αν λες λύθηκε για πες πως γίνεται και που βρισκω το patch!

εσύ την έβαλες την rom η την είχε εξαρχής ; δεν ξέρω πήγαινε στις ρυθμίσεις συστήματος και στο about και γράψε τι γράφει (miui ver)

εδώ έχει βάλει ένα Patch (φυσικά και πιο καινούρια ρομ)

http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html

Καλησπερα ,

Κάτοχος & εγώ ενος Red Rice απο σήμερα...

Αγορά από Vickmall , άψογοι σε όλα τους σε 20 μερες το κντ ηταν στα χερια μου...

Εχει γινει root , έχουν φύγει οι "κινεζιες" και έχει την εκδοση MIUI 5.3.21.

Αν δεν μου παρουσιάσει κάποιο προβλημα χρειάζεται να ψαχτω να αλλάξω rom η εκδοσης MIUI ??

Καλη συνέχεια σε όλους...:)

G_KOR

εσύ την έβαλες την rom η την είχε εξαρχής ; δεν ξέρω πήγαινε στις ρυθμίσεις συστήματος και στο about και γράψε τι γράφει (miui ver)

εδώ έχει βάλει ένα Patch (φυσικά και πιο καινούρια ρομ)

http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html

Γραφει Miui-JHBCNAL25.0

Τη rom την ειχα εξαρχης και το πηρα από ΤΟ2C

Μου ρχεται να το σπασω το κινητό, το πήρα για να βγάζω βίντεο που μου χρειάζεται για τη δουλειά μου σε καλή ποιότητα και ενώ η εικόνα τα σπάει ο ήχος ειναι χάλι! Για βοήθα!

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

παίδες αγόρασα το Mikey

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mikey_magical_button-5895-usd.html

καλό φαίνεται (πρέπει να φτιαχτεί ακόμα το app , δυστυχώς το επίσημο έχει μόνο κινέζικα οπότε έχει πέσει μετάφραση πάλι)

Τι κάμει αυτό ;

- Κωνσταντίνος -

Γραφει Miui-JHBCNAL25.0

Τη rom την ειχα εξαρχης και το πηρα από ΤΟ2C

Μου ρχεται να το σπασω το κινητό, το πήρα για να βγάζω βίντεο που μου χρειάζεται για τη δουλειά μου σε καλή ποιότητα και ενώ η εικόνα τα σπάει ο ήχος ειναι χάλι! Για βοήθα!

εχεις παλια εκδοση ρομ την πρωτη να το πω ετσι.

μπορεις να βαλεις την ρομ που εχω εγω ειναι απροβληματιστη που ειναι στην πρωτη σελιδα του ποστ οδηγο.

μετα υπαρχει η ρομ η 13αρα αυτη ειναι η τελευταια.

Καλησπερα εχωντας περασει την ελληνικη rom GTV-3.5a και μετα την GTV-3.8 το τηλεφωνο κολησε στην αρχικη οθονη μπουταρισματος και τις δυο φορες. Να σημειωσω οτι μεσα απο τις ρυθμισεις ειχα επιλεξει υποκατηγορια συστημα και απλη λειτουργια.Ξερει κανεις τιποτα

Καλησπερα εχωντας περασει την ελληνικη rom GTV-3.5a και μετα την GTV-3.8 το τηλεφωνο κολησε στην αρχικη οθονη μπουταρισματος και τις δυο φορες. Να σημειωσω οτι μεσα απο τις ρυθμισεις ειχα επιλεξει υποκατηγορια συστημα και απλη λειτουργια.Ξερει κανεις τιποτα

Καλησπέρα, (εγώ είμαι κάτοχος του 1s) , μήπως η ρομ που πέρασες είναι για το 1s και όχι για το δικό σου?

Οχι η κανονικη εναι αυτη https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5857-Stable-13-0-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1-GTV-3-8/#files Σε εσας εχει δουλεψει η απλη λειτουργια

Οχι η κανονικη εναι αυτη https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5857-Stable-13-0-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1-GTV-3-8/#files Σε εσας εχει δουλεψει η απλη λειτουργια

δεν το έχω επιλέξει γιατί και από αλλού έχω διαβάσει να βγάζει πρόβλημα

δυστυχώς το δοκίμασα πριν λίγο σε τηλέφωνο φίλου που με ρώτησε γιατί το δικό μου έχει την ορίτζιναλ και παίζει κανονικά και το αποτέλεσμα ήταν το τηλέφωνο να κολλήσει και να μην ανοίγει . Οπότε αναγκαστικά έκανα factory reset από το recovery και πέρασα έπειτα το τελευταίο backup που είχε κάνει μέσα στο τηλ της miui και επανήλθε όπως πριν.

Βρε παιδιά ξέρετε πως ανανεωνετε η κινηση;γιαβτο ίντερνετ;ανανεωσα και έχω σήμερα 1γιγα και κατέβασα 270 mb και μου έβγαλε οτι ξεπέρασα το οριο και πήγα στην κινητό εκεί που λέει κινηση και είναι γεματο

Βρε παιδιά ξέρετε πως ανανεωνετε η κινηση;γιαβτο ίντερνετ;ανανεωσα και έχω σήμερα 1γιγα και κατέβασα 270 mb και μου έβγαλε οτι ξεπέρασα το οριο και πήγα στην κινητό εκεί που λέει κινηση και είναι γεματο

στις ρυθμίσεις των δεδομένων (μηνιαίο όριο) δηλώνεις ημερομηνία , π.χ. κάθε πρώτη του μηνός

στις ρυθμίσεις των δεδομένων (μηνιαίο όριο) δηλώνεις ημερομηνία , π.χ. κάθε πρώτη του μηνός

σωστος ευχαριστω μαν

Καλησπέρα παιδιά. Έχω την ελληνική rom από το xiaomi-miui.gr. Σκοπεύω να βάλω την stable13 αλλά έχω χαθεί λίγο με την εγκατάσταση του google play. Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link με τον οδηγό;

Καλησπέρα παιδιά. Έχω την ελληνική rom από το xiaomi-miui.gr. Σκοπεύω να βάλω την stable13 αλλά έχω χαθεί λίγο με την εγκατάσταση του google play. Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link με τον οδηγό;

καλησπέρα φίλε είναι πραγματικά πανεύκολο σε 1 λεπτό το φτιάχνεις.

http://www.gizchina.com/2013/06/09/install-google-play-store-xiaomi-mi2a-google-installer-app/

ένα μόνο βγάζει γράψε: google στο search bar και είσαι έτοιμος.:ninja:

και να θυμάσαι το MI store είναι από τα ελάχιστα πάρα πολύ καλά stores που η google έχει αφήσει να λειτουργούν νόμιμα.

τα applications που έχει μέσα το τηλεφωνάκι είναι πάρα πολύ καλά.