Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eνταξει, ιδιο ακριβως ειναι

αυτη εχει εκπτωση

http://www.aliexpress.com/item/Anti-Shatter-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-1pcs-lot-Retail-Package/1578536067.html

αυτη μπαινει ευκολα

http://www.aliexpress.com/item/3PCS-Lot-High-Quality-Original-Xiaomi-Red-rice-Transparent-Clear-Screen-Film-Protector-Guard-For-Xiaomi/1473483333.html

Σε ελληνικο καταστημα που λες δεν παιζει. Και θα ειναι και κριμα κιολας να πληρωσεις 10 ευρω για μια ζελατινη και οχι 2 για 3

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Την δεύτερη που έδωσες την είχα βρει και στο ebay , και πιο φτηνά ( αν είναι βέβαια η ίδια ) . http://www.ebay.com/itm/3X-Pcs-Ultra-Clear-LCD-Screen-Protector-Film-For-xiaomi-hongmi-/131158220454?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item1e89a39ea6

Η πρώτη αν καταλαβαίνω σωστά είναι σαν σκληρό πλαστικό ; Δεν είναι τόσο λεπτή όσο η δεύτερη ; Προφανώς προστατεύει την οθόνη αν θα πέσει κάτω το κινητό , στο να μην σπάσει η οθόνη ; Σωστά τα λέω ; :)

10€ πάντως για ζελατίνα από Ελλάδα , δεν πρόκειται να τα δώσω . :lol:

edit: οκ το έψαξα και κατάλαβα τι είναι το tempered glass . Σαν ποιότητα αφής είναι καλύτερο από την απλή μεμβράνη ;

Edited by leftergr

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

edit: οκ το έψαξα και κατάλαβα τι είναι το tempered glass . Σαν ποιότητα αφής είναι καλύτερο από την απλή μεμβράνη ;

Ναι σε ολα.

Τι εννοεις με το ποιοτητα αφης; παντως εχω δει οτι το δαχτυλο κολλαει περισσοτερο, δε γλιστραει τοσο

(βεβαια παιζει οτι καλοκαιριασε κιολας και τα χερια δεν ειναι στεγνα)

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το λινκ φιλε μου ειναι στο φόρουμ που δίνεις το λινκ για τη ελληνοποίηση. Αν μου πεις το τροπο που εμφανίσεις αυτο λινκ πολυ ευχάριστος θα βάλω ένα για τη ρομ

Οκ το βρήκα thanks !!

Κατέληξα αμφού αμφιταλαντεύτηκα κάμποσο ανάμεσα στο Huawei Honor 3c, Lenovo s820, s660 και Hongmi.

Ήμουν και σε αναμονή για το Hongmi 1s με snapdragon αλλά δεν βλέπω να βγαίνει σε κυκλοφορία.

Θα παραγγείλω το Ηongmi τις επόμενες ημέρες μάλλον από minideal. Δεν με ενδιαφέρει η Ελληνική γλώσσα, μιά χαρά είμαι με τα Αγγλικά.

Tο τηλέφωνο προορίζεται για βασική συσκευή με ολοήμερη χρήση (επαγγελματικό τηλ. με πολλές κλήσεις) και με τις 2 sim. Ελπίζω να μη με προδώσει. Κατανοώ βέβαια πως αγοράζοντας συσκευή με αυτές τις δυνατότητες με 120 € αγοράζεις και τα ρίσκα.

Από αυτά που διάβασα στο παρόν νήμα, αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι αυτό : :D

Αυτό θέλω. Να το πάρω, να του βάλω τις sim, και να δουλεύει χωρίς να ασχοληθώ και πολύ. Μονο τα updates τα οποία φαντάζομαι θα λύνουν και προβληματάκια.

Λόγω δουλειάς μιλάω και εγώ πάρα πολύ και το Hongmi με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Και σε άποψη μπαταρίας και σε άποψη ποιότητος, συσκευής και λογισμικού (δεν έχει χαζά κολλήματα reboot κλπ.) Για τα λεφτά του είναι απλά εξαιρετικό!

Το μόνο που θα πρέπει να ξέρεις είναι οτι όταν μιλάς στη μια sim, η άλλη είναι εκτός (λόγω του ότι χρησιμοποιείται η κεραία). Με το που θα τερματιστεί η κλήση, έρχονται μηνύματα με κλήσεις σαν να μην είχες σήμα.

Δεν είναι πρόβλημα του Hongmi, είναι γενικό στα dual-sim κινητά, και σε ενα samsung και ενα alcatel φίλων το ίδιο συμβαίνει, δεν ξέρω αν υπάρχει εδω που τα λέμε dual-sim με δυο κεραίες standby, απλώς στο λέω γιατί καμιά φορά θα σου σπάει τα νεύρα... :!:

Κάνε προώθηση στις κάρτες μεταξύ τους ;-)

Χαχαχα δεν είναι λύση αυτό, το ένα νούμερο είναι το εταιρικό το άλλο είναι το προσωπικό μου σε f2g, δεν έχω όρεξη να βάζω κάρτες κάθε μήνα!! Άσε που έτσι δεν υπάρχει λόγος για dual-sim... μόνο για να παίρνω και τα sms στην δεύτερη κάρτα..

Έχω μια κάρτα που χρησιμοποιω κανονικά και θέλω για δεύτερη κάρτα να βάλω μια από το data stick της Vodafone που έχει 10gb. Πως μπορώ να ρυθμισω να μπαίνει data μόνο από τη δεύτερη? Με το που ανοίγω 3g να χρεώνει τη Vodafone
s21 ultra 256

Εκεί που αποθηκεύονται τα μηνύματα υπάρχει τρόπος να προσθέσω ένα φολτερ για να μεταφέρω μέσα κάποια μηνύματα?
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

Έχω μια κάρτα που χρησιμοποιω κανονικά και θέλω για δεύτερη κάρτα να βάλω μια από το data stick της Vodafone που έχει 10gb. Πως μπορώ να ρυθμισω να μπαίνει data μόνο από τη δεύτερη? Με το που ανοίγω 3g να χρεώνει τη Vodafone

3g (χωρίς πείραγμα) γίνεται μόνο στην 1η sim (το πως να μπαίνει data μόνο από την 2η ε στις ρυθμίσεις πήγες ; )

Εμενα απο το μενου ρυθμιζεται και ποια καρτα θα εχει το data connection και ποια απο τις δύο θα ειναι 3g! Αλλα μολις ανοιξεις τη συνδεση τοτε συνδεεται αυτοματως η πρωτη καρτα. Και μολις απο το μενου επιλεξεις τη δευτερη, τοτε παει στη δευτερη. (αλλα το 3g μενει εκει που το`βαλες..)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Λόγω δουλειάς μιλάω και εγώ πάρα πολύ και το Hongmi με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Και σε άποψη μπαταρίας και σε άποψη ποιότητος, συσκευής και λογισμικού (δεν έχει χαζά κολλήματα reboot κλπ.) Για τα λεφτά του είναι απλά εξαιρετικό!

Το μόνο που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι όταν μιλάς στη μια sim, η άλλη είναι εκτός (λόγω του ότι χρησιμοποιείται η κεραία). Με το που θα τερματιστεί η κλήση, έρχονται μηνύματα με κλήσεις σαν να μην είχες σήμα.

Δεν είναι πρόβλημα του Hongmi, είναι γενικό στα dual-sim κινητά, και σε ενα samsung και ενα alcatel φίλων το ίδιο συμβαίνει, δεν ξέρω αν υπάρχει εδω που τα λέμε dual-sim με δυο κεραίες standby, απλώς στο λέω γιατί καμιά φορά θα σου σπάει τα νεύρα... :!:

Ωραία. Άλλος ένας ευχαριστημένος κάτοχος με αρκετή χρήση του Hongmi.

Αυτό που λες για τις sim και την ταυτόχρονη λειτουργία, το ξέρω. Το τηλέφωνο είναι dual sim standby και όχι dual sim active.

Η λύση που πρότεινε ο naxiand είναι σωτήρια, για μένα τουλάχιστον. Και στις sim ρυθμίζουμε προώθηση σε περίπτωση κατειλημμένης στην άλλη sim.

Bluetooth handsfree χρησιμοποιείς ; Αν ναι πως τα πάει σ΄αυτόν τον τομέα ;

- Κωνσταντίνος -

Αυτό που λες για τις sim και την ταυτόχρονη λειτουργία, το ξέρω. Το τηλέφωνο είναι dual sim standby και όχι dual sim active.

Η λύση που πρότεινε ο naxiand είναι σωτήρια, για μένα τουλάχιστον. Και στις sim ρυθμίζουμε προώθηση σε περίπτωση κατειλημμένης στην άλλη sim.

Αυτο με την προώθηση σε περίπτωση κατειλημμένου δεν ξέρω αν λειτουργεί.. Και να εξηγήσω.

Μιλάμε στη sim1, μας καλεί κάποιος στη sim2, το νούμερο sim2 δεν θεωρείται κατειλημμένο, είναι απλά εκτός εμβέλειας!

Μάλιστα δεν έχει στείλει καν εντολή απενεργοποίησης στο δίκτυο του, αυτό φαίνεται επειδή κάνει αρκετή ώρα να ειδοποιήσει τον καλούντα με το εκάστοτε μήνυμα οτι "ο συνδρομητής θα ειδοποιηθεί, η κλήση σας προωθείται κλπ...", είναι σαν να είσαι σε κάποιο υπόγειο και προσωρινά δεν έχεις κάλυψη.

Η μόνη λύση είναι η συνεχής εκτροπή αλλα όπως είπα εκεί δεν έχει και πολύ νόημα να έχεις dual-sim κινητό. Το μόνο που κερδίζεις είναι η επιλογή απο ποιο νούμερο θα καλέσεις εσύ, και το πάρε-στείλε sms απο το β' νούμερο..

Όσο για το bluetooth δεν χρησιμοποιώ, μονο καλώδιο. Ο λόγος είναι οτι δυστυχώς κάνω αρκετά μεγάλη χρήση, 40-50 τηλεφωνήματα μ.ο. τη μέρα οπότε και το ακουστικό δεν αντέχει, και η μπαταρία του κινητού ξελιγώνεται!

Αυτο με την προώθηση σε περίπτωση κατειλημμένου δεν ξέρω αν λειτουργεί.. Και να εξηγήσω.

Μιλάμε στη sim1, μας καλεί κάποιος στη sim2, το νούμερο sim2 δεν θεωρείται κατειλημμένο, είναι απλά εκτός εμβέλειας!

Μάλιστα δεν έχει στείλει καν εντολή απενεργοποίησης στο δίκτυο του, αυτό φαίνεται επειδή κάνει αρκετή ώρα να ειδοποιήσει τον καλούντα με το εκάστοτε μήνυμα οτι "ο συνδρομητής θα ειδοποιηθεί, η κλήση σας προωθείται κλπ...", είναι σαν να είσαι σε κάποιο υπόγειο και προσωρινά δεν έχεις κάλυψη.

Η μόνη λύση είναι η συνεχής εκτροπή αλλα όπως είπα εκεί δεν έχει και πολύ νόημα να έχεις dual-sim κινητό. Το μόνο που κερδίζεις είναι η επιλογή απο ποιο νούμερο θα καλέσεις εσύ, και το πάρε-στείλε sms απο το β' νούμερο..

Όσο για το bluetooth δεν χρησιμοποιώ, μονο καλώδιο. Ο λόγος είναι οτι δυστυχώς κάνω αρκετά μεγάλη χρήση, 40-50 τηλεφωνήματα μ.ο. τη μέρα οπότε και το ακουστικό δεν αντέχει, και η μπαταρία του κινητού ξελιγώνεται!

Ναι, σωστά λες για την προώθηση. Δεν θα πρέπει να ρυθμιστεί σε περίπτωση κατειλημμένου. Ίσως αν ρυθμιστεί σε άλλη παράμετρο....

Bt δεν χρησιμοποιείς, οπότε περιμένουμε από άλλον φίλο να μας πει.

Ευχαριστώ πάντως.

- Κωνσταντίνος -

επιτελους μετα απο ενα μηνα αναμονης ηρθε και το δικο μου.

του εβαλα αυτη τη ρομ http://xiaomi.eu/community/threads/custom-rom-based-on-stable-13-redmi-experience-wcdma-final-edition-%C2%AE.23472/

στο αλλο που ειχα ειχα βαλει τηexperience , τη ultimate και στο τελος τη αγγλοκινεζικη, η οποια μετα τη αναβαθμιση εχασα το ρουτ και μετα απο μια μερα και το τηλ. :lol::lol: Μια και δε εχει αναβαθμισεις, λεω να μεινω με μια μουλτι μεχρι να βγει μια αναβαθμιση που να αξιζει το κοπο να τη αλλαξεις.

ποια νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη μουλτι;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ αναφέρθηκε κακό gps. Θα μας πει κάποιος κάτοχος την εμπειρία του σε αυτόν τον τομέα ;

στο ποστ που παραθεσες ο χρηστης δε εχει το κινητο και δε ξερω αν ειχε ποτε "κινεζικο" κινητο. εγω που ειχα και εχω το gps κλειδωσε πρωτη φορα στο λεπτο και μετα κλειδωνει σε δευτερολεπτα . αψογη χρηση μεσα στη αθηνα με το navigon. ακομα και οταν βρεχει και εχει συνεφα:lol::lol: (ποιος ειπε πρωτος τη ******* οτι τα συνεφα επηρεαζουν το gps? )

οσο για το σερβις που ολοι φοβουνται φιλος με lg που του χαλασε ειναι 2 μηνες χωρις τηλ και περιμενει ακομα να του το φτιαξουν. ειναι να μη σου τυχει.

Για το gps επιβεβαιώνω κι εγω..με βροχή και το sygic δουλευε άψογα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

επιτελους μετα απο ενα μηνα αναμονης ηρθε και το δικο μου.

του εβαλα αυτη τη ρομ http://xiaomi.eu/community/threads/custom-rom-based-on-stable-13-redmi-experience-wcdma-final-edition-%C2%AE.23472/

στο αλλο που ειχα ειχα βαλει τηexperience , τη ultimate και στο τελος τη αγγλοκινεζικη, η οποια μετα τη αναβαθμιση εχασα το ρουτ και μετα απο μια μερα και το τηλ. :lol::lol: Μια και δε εχει αναβαθμισεις, λεω να μεινω με μια μουλτι μεχρι να βγει μια αναβαθμιση που να αξιζει το κοπο να τη αλλαξεις.

ποια νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη μουλτι;

καλημερα.

εγω φιλε εχω βαλει αυτη που εχει βαλει στην πρωτη σελιδα ο geokart μια χαρα ειναι, ουτε θορυβος στην εγγραφη του βιντεου που εχουν μερικοι με αλλες μουλτι ουτε τιποτα.

δουλευει αψογα που το εχω απο τον ιανουαριο.

Αυτόματη απάντηση όταν είχα συνδέσει το βτ με την μουλτι έκδοση δεν μου έδινε επιλογή. Το πρόβλημα λύθηκε όταν πέρασα την αγγλική σταμπλε. Στο λέω αν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη δυνατότητα

Εδώ αναφέρθηκε κακό gps. Θα μας πει κάποιος κάτοχος την εμπειρία του σε αυτόν τον τομέα ;

Καλημερα!απο θεμα χρησης gps το κινητο ειναι πολυ καλο σε σχεση με αλλα mtk!παντως αν καποιος συναντηση προβλημα μπορει να κανει τα εξης βηματα

1)κατεβαστε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chxdev.mtgps και κατεβαζετε τα epo files απο εκει και ακολουθηστε ο,τι σας λεει(σας γλυτωνει απο την καθυστερησει της χειροκινητης διαδικασιας)

2)με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest κλειδωστε σημα και μετα καντε επανεκινηση του τηλεφωνου

3)κατεβαζετε το https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps και επιλεξτε europe και μετα greece μολις δημιουργηση καινουργιο gps config ξανα με το gps test να κλειδωσετε σημα! :)

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

καλημερα.

εγω φιλε εχω βαλει αυτη που εχει βαλει στην πρωτη σελιδα ο geokart μια χαρα ειναι, ουτε θορυβος στην εγγραφη του βιντεου που εχουν μερικοι με αλλες μουλτι ουτε τιποτα.

δουλευει αψογα που το εχω απο τον ιανουαριο.

Η Ultimate έκδοση έχει θέμα με τον ήχο στα βίντεο, όχι η multi!!

αν βλέπω καλά , κάνεις quote ένα Post κάποιου που μιλούσε γενικά για τα "κινέζικα" κινητά , το οποίο post έγινε πριν καν βγει το κινητό :)))

αν βλέπω καλά , κάνεις quote ένα Post κάποιου που μιλούσε γενικά για τα "κινέζικα" κινητά , το οποίο post έγινε πριν καν βγει το κινητό :)))

Ωχ ναι..ας το σβησει καποιος mod sorry..

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Ωχ ναι..ας το σβησει καποιος mod sorry..

μα δεν είπα για το δικό σου :) , εσύ καλά έκανες και έβαλες τα Links για κάποιον που μπορεί να έχει πρόβλημα

εβαλα την MIUI v.13 και εχασα το root.οταν παω να μπω στο recovery που ειχα εκγαταστησει,μου βγαζει μηνυμα να βαλω μια beta rom για να ξαναμπει recovery,και οτι δεν ειμαι root...επειδη το ειχα ζητησει και ηρθε rooted απο το minideal,θελω να ρωτησω αν με αυτη τη rom μπορω να το ξανακανω root,και ποιον οδηγο να χρησιμοποιησω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

εβαλα την MIUI v.13 και εχασα το root.οταν παω να μπω στο recovery που ειχα εκγαταστησει,μου βγαζει μηνυμα να βαλω μια beta rom για να ξαναμπει recovery,και οτι δεν ειμαι root...επειδη το ειχα ζητησει και ηρθε rooted απο το minideal,θελω να ρωτησω αν με αυτη τη rom μπορω να το ξανακανω root,και ποιον οδηγο να χρησιμοποιησω.

Ποιο Recovery εκανες εγκατασταση? :/

Δοκιμασε με το vroot στην πρωτη σελιδα τον οδηγο , εγω εβαλα εχθες Ultimate Miui ROM και το εκανα με το vRoot ολα κομπλε.

Και απο Recovery εβαλα το TWRP 2.5 πολυ καλυτερο απο το stock :)