kodorevi8ulis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σε συζήτηση που είχα με κάποιο από το team του miui hellas μου είπε πως ήδη έχουν παραλάβει την MIUI V6 που είναι σε Κιτ Κατ 4.4.4. Θα βγεί πρώτα μόνο για Mi-3 & Mi-4 και όλες οι συσκευές θα πάρουν μία προς μία Kit Kat MIUI V6. Οπότε σε κανά μήνα το βλέπω να έχουμε και για το Hongmi. το Mi-3 την έχει εδώ και κάνα 2μηνο (και) , το 4 ε λογικό είναι :) , για το Note έχει βγει και banner για τα άλλα να δούμε :)))) εγώ βέβαια μπορώ να πω είμαι κανά δίμηνο καθαρός , ούτε flasarisma ούτε τίποτα , δεν είμαι καλά :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Σε συζήτηση που είχα με κάποιο από το team του miui hellas μου είπε πως ήδη έχουν παραλάβει την MIUI V6 που είναι σε Κιτ Κατ 4.4.4. Θα βγεί πρώτα μόνο για Mi-3 & Mi-4 και όλες οι συσκευές θα πάρουν μία προς μία Kit Kat MIUI V6. Οπότε σε κανά μήνα το βλέπω να έχουμε και για το Hongmi. Πολυ ευχαριστα νεα αντε γθα να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Πολυ ευχαριστα νεα αντε γθα να δουμε λέτε να βγεί και για το 1s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 λέτε να βγεί και για το 1s? καλά θα βγει (αν βγει) για το 1 και δε θα βγει για το 1s ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για τα Redmi 1/1s χλωμό το βλέπω για KitKat λόγω μνήμης, αλλά η MIUI HELLAS μπορεί να κάνει το θαύμα της. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για τα Redmi 1/1s χλωμό το βλέπω για KitKat λόγω μνήμης, αλλά η MIUI HELLAS μπορεί να κάνει το θαύμα της. ίσα ίσα το kit kat απαιτεί λιγότερη ραμ , η ίδια η google το λάνσαρε λέγοντας ότι θα δουλεύει ικανοποιητικά με 512ραμ, οπότε δεν είναι θέμα ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για τα Redmi 1/1s χλωμό το βλέπω για KitKat λόγω μνήμης, αλλά η MIUI HELLAS μπορεί να κάνει το θαύμα της. από πότε το 1 γιγα δεν φτάνει για την 4.4? αν πάντως δεν αναβαθμίσουν το hongmi και το 1S απο μένα τρώει μαύρο η Xiaomi γιατί μάλλον εκτός από την 1η θέση στην Κίνα που πήρε απο την samsung φαίνεται να παίρνει και την νοοτροπία της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 αναμονή κλήσεις έχει ???? γιατί δεν μπορώ να βρω ρύθμισή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για τα Redmi 1/1s χλωμό το βλέπω για KitKat λόγω μνήμης, αλλά η MIUI HELLAS μπορεί να κάνει το θαύμα της. ρε συ macedon το βλέπεις χλωμό λόγω μνήμης και πιστεύεις ότι θα κάνει κάτι η miui Hellas ; και τα 2 άκυρα τα βλέπω έτσι όπως έγραψες το σχόλιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανεις αυτό το trick???, http://en.miui.com/thread-23243-1-1.html Αν ναι δουλευει? Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανεις αυτό το trick???, http://en.miui.com/thread-23243-1-1.html Αν ναι δουλευει? ναι εγω και δουλευει μια χαρα! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ο updater στις custom roms των καταστημάτων είναι πειραγμενος-κλειδωμένος,αφου δεν δίνουν και updates. Στην recovery μπαίνεις με power + volume- (επιλέγεις recovery από τις επιλογές),και από εκεί εύκολα κάνεις install(from sd) Thanks! Μπήκα recovery τελικά! Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 ναι εγω και δουλευει μια χαρα! τι ακριβως κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 ευχάριστα νέα θα πάρουμε κιτ κατ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6533-%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-MIUI-V6/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 ναι εγω και δουλευει μια χαρα! Όμορφα οποτε να το κάνω!!! τι ακριβως κανει? Αποτι διάβασα! Σου κανει σαν κύρια καρτα αποθήκευσης την εξωτερική και σαν δευτερεύον την εσωτερική!!! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Όμορφα οποτε να το κάνω!!! Αποτι διάβασα! Σου κανει σαν κύρια καρτα αποθήκευσης την εξωτερική και σαν δευτερεύον την εσωτερική!!! κατι σαν το link2sd?μπορει αρα να δουλεψει παραλληλα με αυτο το προγραμμα που λεω η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 απο τοτε που εμπλεξα με τις gtv roms εχω συνεχεια προβληματα με τα κλεισιματα των εφαρμογων.εκανα και full wipes και factory reset και παλι τα ιδια .εστησα απο την αρχη το κινητο αλλα τα προβληματα παραμενουν .μηπως να ξαναγυρισω σε καποια stable multi οπως οταν το πρωτοπηρα? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 απο τοτε που εμπλεξα με τις gtv roms εχω συνεχεια προβληματα με τα κλεισιματα των εφαρμογων.εκανα και full wipes και factory reset και παλι τα ιδια .εστησα απο την αρχη το κινητο αλλα τα προβληματα παραμενουν .μηπως να ξαναγυρισω σε καποια stable multi οπως οταν το πρωτοπηρα? φιλε εχεις κλεισιμο (FC) ή minimize? εγω μολις περασω την νεα ρομ (τωρα εχω την 3.18) εχω 1-2 minimize και μετα ειναι ολα οκ.... την πρωτη φορα μπηκα στην διαδικασια για wipe cache κτλ αλλα μετα δεν εκανα τιποτα, οπως προειπα 1-2 minimize και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 φιλε εχεις κλεισιμο (FC) ή minimize? εγω μολις περασω την νεα ρομ (τωρα εχω την 3.18) εχω 1-2 minimize και μετα ειναι ολα οκ.... την πρωτη φορα μπηκα στην διαδικασια για wipe cache κτλ αλλα μετα δεν εκανα τιποτα, οπως προειπα 1-2 minimize και τελος. εχεις δικιο.minimize εχω.γιατι αμα πατησω το κεντρικο κουμπι ειναι εκει η εφαρμογη,δεν χανεται τελειως.1-2 minimize συνολικα η σε κα8ε εφαρμογη ξεχωριστα εχεις? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 εχεις δικιο.minimize εχω.γιατι αμα πατησω το κεντρικο κουμπι ειναι εκει η εφαρμογη,δεν χανεται τελειως.1-2 minimize συνολικα η σε κα8ε εφαρμογη ξεχωριστα εχεις? αναλογα, μπορει να ειναι 1-2 γενικα μπορει και 1-2 παραπανω, αλλα δεν ειναι μονιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 έχει παρατηρήσει κανείς ότι το πληκτρολόγιο αργεί να ανοίξει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 έχει παρατηρήσει κανείς ότι το πληκτρολόγιο αργεί να ανοίξει ?? έχεις βάλει κάποιο συγκεκριμένο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 το swift key αγορασμένο αλλά και με το κλασσικό που εχει ψιλοκολλαει μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 το swift key αγορασμένο αλλά και με το κλασσικό που εχει ψιλοκολλαει μου φαίνεται μάλλον είναι γεμάτη η μνήμη με προγράμματα που τρέχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palikari Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 το swift key αγορασμένο αλλά και με το κλασσικό που εχει ψιλοκολλαει μου φαίνεται Κι εμένα μου κόλλαγε. Σήμερα όμως που έκανα αναβάθμιση στην 17 έστρωσε. Ανοίγει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts