saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) επιτελους επιασε η ******* ωχ λες να το διαγραψουν?αλλα βγαζει 145(2) και καλα παει στο δευτερο μυνημα,ετσι σαν βγαζει και εσας. το μονο ειναι στο εικονιδιο εκει που ελεγε μυνηματα το λεει στα αγγλικα?τι παιζει ετσι βγαζει και σε εσας?emotion φατσουλες δηλαδη εχει το μαμα? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θελω να κλειδωσω εφαρμογή και με το app lock δεν μου το κάνει. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή; κατσε πατας στα τρια που εχει κατω εικονιδια ξερεις αυτα που δεν φωτιζοντε,πατας κρατημενο το μεσαιο?αφου πατησεις αυτο σου βγαζει π.χ την εφαρμογη που ειχες πατησει πριν λιγο ε αυτο το κανεις προς τα κατω και κλειδωνει. χμ οταν παταω στην μαμα εφαρμογη settings με πεταει εξω και οταν παω να διαβασω μυνηματα παλι με πεταει εξω τι παιζει?να βαλω αλλο? εβαλα αλη εκδοση μπαινω τωρα στις ρυθμισεις του μυνηματος αλλα οταν ερχοντε τα μυνηματα και παω να τα διαβασω με πεταει εξω,καμια λυση παιδια?μηπως φταιει η εκδοση miui που εχω?την v5.0 μηπως θελει την v13?αυτη ειναι καλη?γιατι η v5.0 δουλευει απροβληματιστα ουτε θεμα με τον ηχο στο βιντεο εχει που η ultimate απο τι θυμαμε το εχει το θεματακι της. αμα βαλω την v13 πρεπει ξανα να το ροοταρω?εχει κανεις προχειρο ροοτ για την v13 υποψιν οχι λινκ απο την miui εχω κανει εγγραφη αλλα περιμενω τον κωδικο να ερθει στο κινητο μου για να μπορω να κατεσω. σορυ για το πριξιμο. για αλλη μια φορα εντιτ θυμιστε μου αμα βαλω καινουργια ρομ χανω επαφες?και τα παιχνιδια που ειχα στο κινητο στην sd cart? Edited May 13, 2014 by saouron35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 κατσε πατας στα τρια που εχει κατω εικονιδια ξερεις αυτα που δεν φωτιζοντε,πατας κρατημενο το μεσαιο?αφου πατησεις αυτο σου βγαζει π.χ την εφαρμογη που ειχες πατησει πριν λιγο ε αυτο το κανεις προς τα κατω και κλειδωνει. Δεν σε εννοεισα, μπορεις να μου το ξαναπεις? :D Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν σε εννοεισα, μπορεις να μου το ξαναπεις? :D ναι λιγο στην εκφραση ειμαι λιγο. θες να κλειδωσεις ειπες μια εφαρμογη?ετσι δεν ειναι?για να δουλευει στο παρασκηνιο? ωραια πριν το κλειδωσεις πατας την εφαρμογη π.χ gosms pro να ανοιξει το ανοιγει την κλεινεις καπακι πατας το μεσαιο κουμπι παραταμενο το home θα σου βγαλει το εικονιδιο της εφαρμογης το πατας και το συρεις προς τα κατω ετσι κλειδωνει και εισαι οκ.πιστευω τωρα να εγινα ποιο κατανοητος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ναι λιγο στην εκφραση ειμαι λιγο. θες να κλειδωσεις ειπες μια εφαρμογη?ετσι δεν ειναι?για να δουλευει στο παρασκηνιο? ωραια πριν το κλειδωσεις πατας την εφαρμογη π.χ gosms pro να ανοιξει το ανοιγει την κλεινεις καπακι πατας το μεσαιο κουμπι παραταμενο το home θα σου βγαλει το εικονιδιο της εφαρμογης το πατας και το συρεις προς τα κατω ετσι κλειδωνει και εισαι οκ.πιστευω τωρα να εγινα ποιο κατανοητος. Ναι μια χαρα, τωρα το καταλαβα και το εκανα. Κι ενω το δειχνει κλειδωμενο οταν εχω πατημενο το home buton, μετα ανοιγει κανονικα δεν κλειδωνει με τιποτα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ναι μια χαρα, τωρα το καταλαβα και το εκανα. Κι ενω το δειχνει κλειδωμενο οταν εχω πατημενο το home buton, μετα ανοιγει κανονικα δεν κλειδωνει με τιποτα. περιεργο εμενα μου το εχει κλειδωμενο το gosms pro εσυρες την οθονη δεξια η αριστερα και να πατησεις το home μπας και εκει το δειχνει στην ποιο διπλα οθονη κλειδωμενο καμια φορα γινετε και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 περιεργο εμενα μου το εχει κλειδωμενο το gosms pro εσυρες την οθονη δεξια η αριστερα και να πατησεις το home μπας και εκει το δειχνει στην ποιο διπλα οθονη κλειδωμενο καμια φορα γινετε και αυτο. Οχι δεν υπάρχει πουθενά, και ουτε κλειδώνει. Πράγματι περίεργο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Οχι δεν υπάρχει πουθενά, και ουτε κλειδώνει. Πράγματι περίεργο. τι να πω εμενα μου κλειδωνει. ποια εκδοση εχεις την v13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 τι να πω εμενα μου κλειδωνει. ποια εκδοση εχεις την v13? MIUI-JHBCNBA13.0 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 MIUI-JHBCNBA13.0 ναι την v13 εχεις. τι να πω μακαρι να ηξερα παραπανω να σε βοηθαγα. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ναι την v13 εχεις. τι να πω μακαρι να ηξερα παραπανω να σε βοηθαγα. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλο. Anyway, thank you. :) Και κατι αλλο, θελει να το παραγγειλει κι ενας φιλος, αυτο να παρει ή το 1s και γιατι? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλημέρα παιδιά. Όταν πρωτοσύνδεσα το κινητό μέσω USB στον Η/Υ, πετάχτηκε ένα popup που με ρωτούσε αν θέλω να κάνει αυτόματα mount την SD card ως USB Mass Storage. Εκεί κατά λάθος πάτησα "Yes" και από τότε, κάθε φορά που συνδέω το κινητό στον Η/Υ, έστω και απλά για φόρτιση, κάνει αυτόματα mount την SD card και την βλέπω ως drive στον Η/Υ. Μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται να απενεργοποιήσω το automount και πώς; Είμαι με JHBCNBA13.0 ROM. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδιά έχει σήμερα κανένας θέμα με το viper;μου βγάζει συνδέθηκε αποσυνδέθηκε συνέχεια αυτό κανει σήμερα. Ίντερνετ μπαίνω κανονικά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδιά έχει σήμερα κανένας θέμα με το viper;μου βγάζει συνδέθηκε αποσυνδέθηκε συνέχεια αυτό κανει σήμερα. Ίντερνετ μπαίνω κανονικά αλλού. άσχετο με το κινητό όμως :)) Viber: Hey guys, due to service maintenance you may experience temporary service issues. Thanks for your patience! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) καλημερα παιδια σημερα παρελαβα και εγω απο το vickmall.το κινητο μου λατρευει πολυ δεν περιμενα τοσο ποιοτικο..δωρο πολλα.. Edited May 17, 2014 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλημερα παιδια σημερα παρελαβα και εγω απο το vickmail.το κινητο μου λατρευει πολυ δεν περιμενα τοσο ποιοτικο..δωρο πολλα.. Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του, από που να το πάρω ??? Το vickmail δεν μου βγάζει κάτι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 άσχετο με το κινητό όμως :)) Viber: Hey guys, due to service maintenance you may experience temporary service issues. Thanks for your patience! Ναι λίγο άσχετο το ξέρω,απλα φοβήθηκαν μην έγινε καμια βλακεία που εβαζα εχθες τα πειραγμενα sms μπας και πειραχτητικε κάτι στο κινητό. Τελικά τα έβαλα αλλά έχω θέμα όταν πάω να διαβασωβτα μυνήματα με πετάει εξω,γιατί;έχει μήπως να κανει με την εκδοση miui;δεν δουλεύουν καλά με την v5.0; μήπως θέλει την 13;αυτή είναι καλη εκδοση σταθερή;αμα την βάλω χανοντε οι επαφες και τα παιχνίδια;πρεπει να ξεπεράσω παλι και ροοτ αμα αποφάσισε να βάλω την 13. Υπάρχει να σώσω επαφες κα παιχνίδια;με το backup της recovery;και τι επιλεγεις στο backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Τελικά τα έβαλα αλλά έχω θέμα όταν πάω να διαβασωβτα μυνήματα με πετάει εξω, ποιο έβαλες ; πρέπει να βάλεις άλλης ημερομηνίας (δοκιμάζεις και βλέπεις πιο σου παίζει, αλλά αν έχεις την 5 λογικά ξεκίνα από τις πιο παλιές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) εβαλα στην αρχη την ποιο καινουργια δεν εμπαινε καν στις ρυθμισεις με πεταγε εξω τωρα εχω βαλει την ποιο παλια μπαινει στις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να διαβασω τα μυνηματα με το που παταω πανω σε ενα νεο μυνημα να διαβασω με πεταει εξω απο την εφαρμογη. το να γραψω μυνημα μπορω με αφηνει. να παιζει κανενα ρολο που εχω και το gosms pro? το θεμα ειναι οταν πας να βαλεις τα πειραγμενα ποιο βαζεις π.χ αυτο MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-HDPI-4.1.zip MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-HDPI-4.2.zip η αυτα MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-XHDPI-4.1.zip MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-XHDPI-4.2.zip εγω εχω 4.2 αυτο ειναι για το android τι εχεις? Edited May 14, 2014 by saouron35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλημερα παιδια σημερα παρελαβα και εγω απο το vickmail.το κινητο μου λατρευει πολυ δεν περιμενα τοσο ποιοτικο..δωρο πολλα.. με το ριζακι τραβηγμένη η φωτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 με το ριζακι τραβηγμένη η φωτό? μπαααααα θα ήταν πολύ καλύτερη :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εβαλα στην αρχη την ποιο καινουργια δεν εμπαινε καν στις ρυθμισεις με πεταγε εξω τωρα εχω βαλει την ποιο παλια μπαινει στις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να διαβασω τα μυνηματα με το που παταω πανω σε ενα νεο μυνημα να διαβασω με πεταει εξω απο την εφαρμογη. το να γραψω μυνημα μπορω με αφηνει. να παιζει κανενα ρολο που εχω και το gosms pro? το θεμα ειναι οταν πας να βαλεις τα πειραγμενα ποιο βαζεις π.χ αυτο MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-HDPI-4.1.zip MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-HDPI-4.2.zip η αυτα MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-XHDPI-4.1.zip MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-XHDPI-4.2.zip εγω εχω 4.2 αυτο ειναι για το android τι εχεις? μα το είπα :) -XHDPI-4.2.zip αυτό βάζεις , τώρα το θέμα ημερομηνίας πρέπει να ελέγξεις την v5 είπες έχεις ; δεν ξέρω ημερομηνία ακριβώς , υποθέτω πρέπει να δοκιμάσεις καλύτερα στον μάρτιο 14 , 21 ή 28 υ.γ. η 13 δεν έχει θέμα με τον ήχο στα βίντεο , η ultimate το είχε που είναι πειραγμένη port rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoritis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ρε παιδιά τι τρελά είναι αυτά που κάνει η μπαταρία. Εχθές το βράδυ ήταν στο 21%. Το κλείνω πρώτα, το βάζω να το φορτίσω και μου δείχνει 6%. Το ανοίγω το πρωί και ενώ κλειστό έλεγε, φυσικά, 100% μόλις ανοίγει 93%. Το ίδιο μου κάνει κάθε πρωί με ποσοστά που παίζουν από 93 - 96%. Τι λέτε; Παράθεση Ηράκλειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 μπαααααα θα ήταν πολύ καλύτερη :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μα το είπα :) -XHDPI-4.2.zip αυτό βάζεις , τώρα το θέμα ημερομηνίας πρέπει να ελέγξεις την v5 είπες έχεις ; δεν ξέρω ημερομηνία ακριβώς , υποθέτω πρέπει να δοκιμάσεις καλύτερα στον μάρτιο 14 , 21 ή 28 υ.γ. η 13 δεν έχει θέμα με τον ήχο στα βίντεο , η ultimate το είχε που είναι πειραγμένη port rom το ειπες?ε ο καλα δεν λειτουργω καθολου βρε τι εχω παθει απο το ψεκασμα που μας ριχνουν. για πες κατι αλο σε αυτα που ρωταγα,αμα βαλω την 13 χανω τις επαφες και τα παιχνδια?υπαρχει να τα σωσω?το backup απο recovery κανει δουλεια?και τι επιλεγεις σκεφτομε να βαλω την 13 μπας και ειναι καλυτερη απο την v5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εχω ενα περιεργο προβλημα... Παιζω ενα παιχνιδι, το six guns, απο ενα επιπεδο και μετα αρχιζει και παρουσιαζει συχνα κολληματα, οταν πεφτουν βίντεο, οταν αρχίζει /τελειώνει καποια αποστολη.. Εχω κρατησει ενα μπακαπ και οταν το επαναφερω σε νωριτερο επιπεδο δεν εχει κολληματα. Επισης σε ακυρα σημεια κολλαει και κλεινει και οταν το ξανανοιγω (την εφαρνογη, οχι το κινητο) εχει χασει καθε προοδο και αρχιζει απο την αρχη! Τα κολλήματα ειναι απο τον επεξεργαστη ή ειναι θεμα εφαρμογης; δεν εχει κολλησει ποτέ άλλοτε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ναι μια χαρα, τωρα το καταλαβα και το εκανα. Κι ενω το δειχνει κλειδωμενο οταν εχω πατημενο το home buton, μετα ανοιγει κανονικα δεν κλειδωνει με τιποτα. αυτό είναι που λέμε "συννενόηση μπουζούκι" άλλο ρωτάς εσύ,άλλο - κλασικά - καταλαβαίνει ο saouron35,κι όλα ωραία... τέλος πάντων,αν αυτό που θέλεις είναι να κλειδώνουν και να μην ανοίγουν καθόλου μόνες τους οι εφαρμογές(freeze λέγεται),βάλε το App Quarantine,δουλεύει άψογα. συγνώμη αν εγώ δεν κατάλαβα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 με το ριζακι τραβηγμένη η φωτό? οχι..απο νοκια 6700 εγώ στο anTuTu βγάζω 17061! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts