Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφήστε, εγώ το έκανα στο γραφείο και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο :lol::lol::lol:

Ειναι φυσιοθεραπεια για τον καρπο να τους πεις :p

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι φυσιοθεραπεια για τον καρπο να τους πεις :p

ποση ώρα πρεπει να κουνιέσαι γιατί δεν μπορώ με τιποτα να το κανω!!!!

Άκυρο μόλις το κατάφερα με πολύ λίγο κούνιμα!!!

Edited by GEOKART

Θελει αργες κινησεις,και πολυ προσοχη να κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που δειχνει.Εγω την μια φορα το εκανα σε 10'',και την επομενη σε κανενα λεπτο!!!!

θελει σταθερο αγκωνα και με σταθερη ταχυτητα και κινηση...και μακρια απο κοσμο και καφετεριες!!:lol::lol:

δεν προλαβα να δω οτι απαντησες!! :D

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Άκυρο μόλις το κατάφερα με πολύ λίγο κούνιμα!!!

Αν το κάνεις όπως σου δείχνει στην οθόνη γίνεται αμέσως.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Παιδιά θέλω να πάρω piston ακουστικα αλλά από το ibuygou.com διαβάζω κριτικές ότι σε πολλούς έχουν κάνει 2 μήνες να πανε και σε άλλους δεν πήγα καθόλου! δηλαδή μόνο με EMS πρέπει να παραγκέλνουμε και να δινουμε κερατιάτικα!! Ξέρει κανείς ( να έχει κάνει αγορά) κανένα αξιόπιστο site με original xiaomi γιατί απο ebay ψιλοφοβάμαι!!!!

Σήμερα μου ήρθε το power bank από ibuygou και εκανε μόλις 13 μέρες από το despach με singapore post.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Σήμερα μου ήρθε το power bank από ibuygou και εκανε μόλις 13 μέρες από το despach με singapore post.

ναι αλλα αυτο έρχεται με track μονο και χρεωνουν με SG Registered Airmail 13 $ και ΕΜS 40 $ .Πλάκα μας κάνουν οι τύποι???

Το θέμα που χάνονται οι πληρωμένες εφαρμογές με τη επανεκκίνηση είναι θέμα μόνο στη οφισιαλ η ισχειει και στη μουλτι;

Επίσης έβαλα μόνο root browser αλλά μεταφορά στη κάρτα δε κάνει

Το θέμα που χάνονται οι πληρωμένες εφαρμογές με τη επανεκκίνηση είναι θέμα μόνο στη οφισιαλ η ισχειει και στη μουλτι;

Επίσης έβαλα μόνο root browser αλλά μεταφορά στη κάρτα δε κάνει

εγω με multi v5 και με root browser δεν εχω θέμα εδω και 2 μήνες!!!ουτε εφαρμογη χανεται ουτε τίποτα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΛΕω να ψωνίσω απο εδώ λες να τον φάω ????

http://www.xiaomiworld.com

Μπορείς να μου πεις τι permissions έχει το αρχείο vold.fstab.nand? Βρίσκεται στο system/etc

read έχει : owner,group,others

write έχει : owner

αυτά!!!

ΛΕω να ψωνίσω απο εδώ λες να τον φάω ????

http://www.xiaomiworld.com

δεν εχουν ακουστει καλα λογια για αυτο το καταστημα..για μενα μην το ριψοκινδυνευεις..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

δεν εχουν ακουστει καλα λογια για αυτο το καταστημα..για μενα μην το ριψοκινδυνευεις..

φτου! θα ψάξω στο aliexpress.com !!! Είχα διαβάσει και ένα άλλο site που παράγκελνε ένα παιδι με DHL και τα έπερνα όλα χώρις τελη! και δε θυμάμαι πως το έλεγαν!

Κάτι άσχετο η κάρτη εξωτερική είναι η sdcard0 έτσι???

Ναι αυτή είναι. Το μαγαζί είναι το spemall

- Oneplus 12

φτου! θα ψάξω στο aliexpress.com !!! Είχα διαβάσει και ένα άλλο site που παράγκελνε ένα παιδι με DHL και τα έπερνα όλα χώρις τελη! και δε θυμάμαι πως το έλεγαν!

Κάτι άσχετο η κάρτη εξωτερική είναι η sdcard0 έτσι???

Έχεις ανεβάσει 2 μουλτι μια με ρουτ και μια χωρίς. Εγώ είμαι ρουτ. Πια είναι καλύτερα να βάλω? Σε ποια γίνεται ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου?

Έχεις ανεβάσει 2 μουλτι μια με ρουτ και μια χωρίς. Εγώ είμαι ρουτ. Πια είναι καλύτερα να βάλω? Σε ποια γίνεται ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου?

εχω αρχισει και απογοητευομαι!!!! γεμίζει δραματικά η εσωτερικη μνήμη φίλε!!! δεν γινεται ενοποιηση δυστηχως!!απλα στελνει καποια data στην εσωτερικη και τα υπολοιπα στην εξωτερικη!!!

τελικά αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε ενοποίηση με το vold.fstab δε κάνουμε δουλειά!!!

κοιτα χάλια

http://youupload.org/jloulm8

http://youupload.org/7twq67x

τι επαθες ρε Γιωργο, ολα καλα δεν σου δουλευαν με το ρουτ browser?

- Oneplus 12

τι επαθες ρε Γιωργο, ολα καλα δεν σου δουλευαν με το ρουτ browser?

ετσι νόμιζα!!! δουλευει το root browser αλλά από ότι είδα δεν γινεται να πανε ολα τα αρχεια στην εξωτερικη!! δεν ειναι σαν την ενοποιηση χωρου( αυτό είναι αλλη φαση )!!!

( εχω κατεβάσει καπου 21 παιχνιδια , τα 3-4 ειναι 1,5 gb) + kamoia 20 εφαρμογες και μου έβγαλε ειδοποιηση χώρου! με την ενοποιηση δε θα είχαμε τετοια!!!

ετσι νόμιζα!!! δουλευει το root browser αλλά από ότι είδα δεν γινεται να πανε ολα τα αρχεια στην εξωτερικη!! δεν ειναι σαν την ενοποιηση χωρου( αυτό είναι αλλη φαση )!!!

( εχω κατεβάσει καπου 21 παιχνιδια , τα 3-4 ειναι 1,5 gb) + kamoia 20 εφαρμογες και μου έβγαλε ειδοποιηση χώρου! με την ενοποιηση δε θα είχαμε τετοια!!!

Κάποιο παιδί κάποιες σελίδες πιο πίσω δοκίμασε το link2sd και είπε ότι δούλεψε καντο μια προσπάθεια και εσύ στο neo v που είχα είχε δουλέψει. Τώρα εδώ δεν νομίζω να γεμίσω σχεδόν 2 γκιγκα μνήμη.

νομιζω ποιο πισω εχει ανρτηση ενα παιδι για παρτισιον στην sd και link2sd και εχει 17 gb για system και games!!με ψηνει να το κανω αλλα δεν εχω card reader...

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Κάποιο παιδί κάποιες σελίδες πιο πίσω δοκίμασε το link2sd και είπε ότι δούλεψε καντο μια προσπάθεια και εσύ στο neo v που είχα είχε δουλέψει. Τώρα εδώ δεν νομίζω να γεμίσω σχεδόν 2 γκιγκα μνήμη.

νομιζω ποιο πισω εχει ανρτηση ενα παιδι για παρτισιον στην sd και link2sd και εχει 17 gb για system και games!!με ψηνει να το κανω αλλα δεν εχω card reader...

Φοβάμαι να παίξω με link2sd ! Σε ένα αλλο κινητο είχα ασχημη εμπειρια με αυτό το πρόγραμμα!!!

Φοβάμαι να παίξω με link2sd ! Σε ένα αλλο κινητο είχα ασχημη εμπειρια με αυτό το πρόγραμμα!!!

Κάνε φορμάτ την sd. Πρώτα φτιάχνεις το ext3 partition για τις εφαρμογές και μετά το υπόλοιπο το κάνεις data storage. Μετά βάζεις την sd, φορτώνεις link2sd, σε ρωτάει ποιο διαμέρισμα να προσαρτήσει και διαλέγεις ext3. Εγώ το έχω κάνει σε καμιά 20αριά τηλέφωνα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο hongmi δεν το έκανα γιατί με το root browser πάνε όλα στην sd και δε χρειάστηκε. Υπάρχουν και οδηγοί στο xda αν χρειάζεσαι.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Κάνε φορμάτ την sd. Πρώτα φτιάχνεις το ext3 partition για τις εφαρμογές και μετά το υπόλοιπο το κάνεις data storage. Μετά βάζεις την sd, φορτώνεις link2sd, σε ρωτάει ποιο διαμέρισμα να προσαρτήσει και διαλέγεις ext3. Εγώ το έχω κάνει σε καμιά 20αριά τηλέφωνα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο hongmi δεν το έκανα γιατί με το root browser πάνε όλα στην sd και δε χρειάστηκε. Υπάρχουν και οδηγοί στο xda αν χρειάζεσαι.

Εγώ μόνο τό root browser έβαλα αλλά δε έκανε κάτι. Τίποτα δε πάει στη κάρτα

κατεβασα αυτη τη ρομ https://mega.co.nz/#!Q8UjBKCZ!wf_tzY2_3iTDgHFwxxZ7aNOlsZ5opOsJMW_Yo3CmnNc

απο εδω http://xiaomi.eu/community/threads/custom-rom-based-on-stable-5-hongmi-experience-wcdma-final-edition-%C2%AE.23472/page-3

τη εγκατεστησα και μου εκανε αυτοματα ενοποιηση αποθηκευτικου χωρου . ειναι μουλτι και εχει και ελληνικα. θα τη δοκιμασω και θα δουμε. τουλαχιστο μεχρι να βγει η διορθωση στη επισημη θα εχω χωρο για εφαρμογες.

Edited by bandi650