gsir Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 εισαι σιγουρος οτι εισαι ρουτ; αν δεν εισαι ρουταρε με το vroot Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raindog Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παρέλαβα σήμερα από t2c (2 βδομάδες μόνο έκανε) Επειδή είμαι χαμένος μέσα στις σελίδες του thread, έχω κάποιες απλές ερωτήσεις: Είχα ζητήσει Engilish/chinese, στο about μου λέει MIUI Version JHBCNAH1.0 , είναι αυτή; Αν πάω στα software updates μου λέει: New version Found MIUI JHBCNAL5.0 (Stable Build). Να προχωρήσω στην αναβάθμιση άφοβα; Θέλω να εγκαταστήσω Play Store. Πήγα να εγκαταστήσω αρχικά από το market την εφαρμογή του Eric Xiang και μου ζητάει Xiaomi Account. Πρέπει να φτιάξω; Για να γράφω ελληνικά πρέπει απλά να βάλω ένα ελληνικό πληκτρολόγιο όπως το TouchPal X (εφόσον περάσω το Play store)? Πώς μπορώ να δω αν είμαι root? Έχει κάποιες εφαρμογές σε κινέζικα. Θα έπρεπε ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 εισαι σιγουρος οτι εισαι ρουτ; αν δεν εισαι ρουταρε με το vroot Κοιτα εχει Super User πανω..ειπα να κανω με vroot αλλα δεν βρησκω το debug mode ..δεν υπαρχει στις ρυθμισεις.Μηπως γνωριζεις που το βρησκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παρέλαβα σήμερα από t2c (2 βδομάδες μόνο έκανε) Επειδή είμαι χαμένος μέσα στις σελίδες του thread, έχω κάποιες απλές ερωτήσεις: Είχα ζητήσει Engilish/chinese, στο about μου λέει MIUI Version JHBCNAH1.0 , είναι αυτή; Αν πάω στα software updates μου λέει: New version Found MIUI JHBCNAL5.0 (Stable Build). Να προχωρήσω στην αναβάθμιση άφοβα; Θέλω να εγκαταστήσω Play Store. Πήγα να εγκαταστήσω αρχικά από το market την εφαρμογή του Eric Xiang και μου ζητάει Xiaomi Account. Πρέπει να φτιάξω; Για να γράφω ελληνικά πρέπει απλά να βάλω ένα ελληνικό πληκτρολόγιο όπως το TouchPal X (εφόσον περάσω το Play store)? Πώς μπορώ να δω αν είμαι root? Έχει κάποιες εφαρμογές σε κινέζικα. Θα έπρεπε ? Ευχαριστώ Ναι σε ολα(οπως στην βουλη) εκτος μαλλον του 5,κατεβασε μια ρουτ εφαρμογη και δες αν μπορει να δωσεις δικαιωματα su Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν μπορω να τρεξω το mobileuncletolls..Μου διχνει αυτο..Και εχω κινεζικο recovery να πεις οτι θα μπορουσα να κανω κατι απο κει :/ Και γω όταν τό είχα πάρει τα ίδια έλεγε το ετρεξα με vroot! Αλλά έγινα development. Πρέπει να πας στις πληροφορίες συστήματος και εκεί που σου λέει τι version android εχεις πατά πανω του πολλές φορες και γίνεται development και εμφανίζεται η επιλογή για να μπορέσει να σου αναγνωρίσει την συσκευή Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Και γω όταν τό είχα πάρει τα ίδια έλεγε το ετρεξα με vroot! Αλλά έγινα development. Πρέπει να πας στις πληροφορίες συστήματος και εκεί που σου λέει τι version android εχεις πατά πανω του πολλές φορες και γίνεται development και εμφανίζεται η επιλογή για να μπορέσει να σου αναγνωρίσει την συσκευή Γεια σου ρε φιλαρακι.Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν μπορω να τρεξω το mobileuncletolls..Μου διχνει αυτο..Και εχω κινεζικο recovery να πεις οτι θα μπορουσα να κανω κατι απο κει :/ Δοκιμασε να το κανεις root με το vroot Μαλλον εχει αγγλοκινεζικη επανω που γινεται με vroot. Μετα θα εγκατασταθει το MUT edit: Δεν προλαβα να διαβασω τα τελευταια ποστς. εδωσε λυση ο φιλος απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ποπο βρε παιδια τι τραβαω...Τωρα περναω κανονικα την recovery CWM 5 Xiaomi WCDMA By Sonik1SVK...Την μετονομαζω recovery και οταν επιλεγω να μπει σε recovery βλεπω μια μαυρη οθονη και μετα απο λιγο ξανα κανει επανεκκινηση και ανοιγει το κινητο.Καμια ιδεα ?? :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raindog Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ναι σε ολα(οπως στην βουλη) εκτος μαλλον του 5,κατεβασε μια ρουτ εφαρμογη και δες αν μπορει να δωσεις δικαιωματα su thanks, θα προχωρήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν μπορω να τρεξω το mobileuncletolls..Μου διχνει αυτο..Και εχω κινεζικο recovery να πεις οτι θα μπορουσα να κανω κατι απο κει :/ πήγες απο permissions/root/enable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ποπο βρε παιδια τι τραβαω...Τωρα περναω κανονικα την recovery CWM 5 Xiaomi WCDMA By Sonik1SVK...Την μετονομαζω recovery και οταν επιλεγω να μπει σε recovery βλεπω μια μαυρη οθονη και μετα απο λιγο ξανα κανει επανεκκινηση και ανοιγει το κινητο.Καμια ιδεα ?? :eek: Η CWM εχει αναφερθει οτι δεν ειναι συμβατη με τα τελευταια revisions του Hongmi(οπως το δικο μου :lol:) http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-bugs-in-some-versions-backup-dont-work.22953/page-6 Δοκιμασε την TWRP αν θες custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evkp Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα σας παιδιά!Απο χθές είμαι κι εγώ κάτοχος του Hongmi!!Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές,το τηλέφωνο σου δίνει την εντύπωση ενός πλήρους εργαλείου στα χέρια εστω ενός μέσου χρήστη όπως εγώ....Δοκίμασα σήμερα το gps με το sygic και είμαι υπερευχαριστημένος!!Η πλοήγηση στο μενού καθώς και στο διαδικτυο είναι ταχύτατη!Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τον ήχο.Η ένταση είναι αρκετα χαμηλή θα έλεγα οσο καλοπροαιρετος και αν ήμουν,όπως επίσης και το ακουστικο σε ένα τηλεφωνημα που είχα....Δοκίμασα και το tweek με το MUTOOLS αλλά καμία διαφορα.Αυτό που μου έκανε εντυπωση αρκετα ποστ πιο πίσω ήταν ότι παιδιά με την multi v5 δεν είχαν πρόβλημα με τον ηχο του τηλεφώνου. Η εκδοση miui που έχω ειναι η JHBCNAH4.0 και όπως καταλαβαίνετε μου καρφώθηκε να κάνω αναβάθμιση στην v5 multi.Yπάρχει κάποιος πρόθυμος να με βοηθήσει να το κάνω????Γιατί φοβάμαι να πειραματιστώ μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakafousi Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ποτέ παρηγγειλες φίλε και με ποια μεταφορικη; Άντε καλως τα δεχτηκες.. με singpost 10/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 πφφφφφ 10/1 ειχε γινει και μενα despached to overseas αλλα ακομα ομιχλωδες το τοπιο..μαλλον το δικο μου σακί δεν ανοίχτηκε ακόμα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα σας παιδιά!Απο χθές είμαι κι εγώ κάτοχος του Hongmi!!Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές,το τηλέφωνο σου δίνει την εντύπωση ενός πλήρους εργαλείου στα χέρια εστω ενός μέσου χρήστη όπως εγώ....Δοκίμασα σήμερα το gps με το sygic και είμαι υπερευχαριστημένος!!Η πλοήγηση στο μενού καθώς και στο διαδικτυο είναι ταχύτατη!Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τον ήχο.Η ένταση είναι αρκετα χαμηλή θα έλεγα οσο καλοπροαιρετος και αν ήμουν,όπως επίσης και το ακουστικο σε ένα τηλεφωνημα που είχα....Δοκίμασα και το tweek με το MUTOOLS αλλά καμία διαφορα.Αυτό που μου έκανε εντυπωση αρκετα ποστ πιο πίσω ήταν ότι παιδιά με την multi v5 δεν είχαν πρόβλημα με τον ηχο του τηλεφώνου. Η εκδοση miui που έχω ειναι η JHBCNAH4.0 και όπως καταλαβαίνετε μου καρφώθηκε να κάνω αναβάθμιση στην v5 multi.Yπάρχει κάποιος πρόθυμος να με βοηθήσει να το κάνω????Γιατί φοβάμαι να πειραματιστώ μονος μου Μια σελιδα πισω δες το ποστ #2172 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 πφφφφφ 10/1 ειχε γινει και μενα despached to overseas αλλα ακομα ομιχλωδες το τοπιο..μαλλον το δικο μου σακί δεν ανοίχτηκε ακόμα.. Για να σου δωσω μια νοτα χαρας,εχω παρατηρησει οτι τα περισσοτερα δεματα μου ανοιγονται Τριτες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Κανεις να μου πει για το πως συγχρονήσε Το hotmail του;;; Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Κανεις να μου πει για το πως συγχρονήσε Το hotmail του;;; Στην στοκ εφαρμογη Email της v5 multi στις ρυθμισεις κατω κατω πατησα προσθηκη λογαριασμου. Εβαλα κανονικα τα στοιχεια στο outlook mail και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα σας παιδιά!Απο χθές είμαι κι εγώ κάτοχος του Hongmi!!Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές,το τηλέφωνο σου δίνει την εντύπωση ενός πλήρους εργαλείου στα χέρια εστω ενός μέσου χρήστη όπως εγώ....Δοκίμασα σήμερα το gps με το sygic και είμαι υπερευχαριστημένος!!Η πλοήγηση στο μενού καθώς και στο διαδικτυο είναι ταχύτατη!Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τον ήχο.Η ένταση είναι αρκετα χαμηλή θα έλεγα οσο καλοπροαιρετος και αν ήμουν,όπως επίσης και το ακουστικο σε ένα τηλεφωνημα που είχα....Δοκίμασα και το tweek με το MUTOOLS αλλά καμία διαφορα.Αυτό που μου έκανε εντυπωση αρκετα ποστ πιο πίσω ήταν ότι παιδιά με την multi v5 δεν είχαν πρόβλημα με τον ηχο του τηλεφώνου. Η εκδοση miui που έχω ειναι η JHBCNAH4.0 και όπως καταλαβαίνετε μου καρφώθηκε να κάνω αναβάθμιση στην v5 multi.Yπάρχει κάποιος πρόθυμος να με βοηθήσει να το κάνω????Γιατί φοβάμαι να πειραματιστώ μονος μου Εγώ πουχω την V5 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Πεντακαθαρος ήχος στο ακουστικό και δυνατό ηχείο! Ελεξες για γνησιότητα μέσω ΙΜΕΙ κ SN ; ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σου ρε φιλαρακι.Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! :) :) Τίποτα φιλέ σε ότι μπορούμε βοηθάμε! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Για να σου δωσω μια νοτα χαρας,εχω παρατηρησει οτι τα περισσοτερα δεματα μου ανοιγονται Τριτες :rolleyes: αν και μαλλον δεν παιζει ρολο η μερα, ευχαριστώ για την εμψύχωση :) Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ποπο βρε παιδια τι τραβαω...Τωρα περναω κανονικα την recovery CWM 5 Xiaomi WCDMA By Sonik1SVK...Την μετονομαζω recovery και οταν επιλεγω να μπει σε recovery βλεπω μια μαυρη οθονη και μετα απο λιγο ξανα κανει επανεκκινηση και ανοιγει το κινητο.Καμια ιδεα ?? :eek: Με το mobileuncle την περνάς; δοκίμασε να την βάλεις στην εξωτερική ,SD και μετα να την κανεις update μέσω mobileuncle μήπως την πάρει!!!αλλιως έχω και αλλη πρόταση Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 @GEOKART Ελεγξες αυτο που σου γραψα για το hotmail; Εχεις προταση να φλασαρω μονιμα και να αλλαξει η στοκ recovery E3 σε CWM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evkp Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 @geokart Τελικά μετά απο διάβασμα πήρα το ρίσκο και περασα την multi v5 με CWR και όλα καλά.Καλύτερος ήχος σαν αποτέλεσμα,εμφανίστηκαν λειτουργειες που δεν υπήρχαν πριν(updater, transfer,πιο σωστα παρουσιασμένα ελληνικα). Όμως χάθηκε το root της συσκευής.Ξέρει κανείς στην κατασταση που περιέγραψα,έναν απλό τρόπο να ρουτάρω???? @geokart Φιλε μου έβαλα s/n kai IMEI και μου εδειξε:Αυτο ειναι ενα κοκκινο ρυζι (και το cpu-z μοθ δείχνει σωστά όλα τα specs). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 @geokart Τελικά μετά απο διάβασμα πήρα το ρίσκο και περασα την multi v5 με CWR και όλα καλά.Καλύτερος ήχος σαν αποτέλεσμα,εμφανίστηκαν λειτουργειες που δεν υπήρχαν πριν(updater, transfer,πιο σωστα παρουσιασμένα ελληνικα). Όμως χάθηκε το root της συσκευής.Ξέρει κανείς στην κατασταση που περιέγραψα,έναν απλό τρόπο να ρουτάρω???? @geokart Φιλε μου έβαλα s/n kai IMEI και μου εδειξε:Αυτο ειναι ενα κοκκινο ρυζι (και το cpu-z μοθ δείχνει σωστά όλα τα specs). Κατεβάζουμε απο εδω http://en.miui.com/thread-13293-1-2.html το miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip κανουμε flash απο το updater (κεντρο ασφαλεια/ενημερώσεις) το miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip Πλεον θα ενεργοποιηθουν τα root permission. (κεντρο ασφαλεια/permissions) Αν έχεις προβλήμα με το ζιπακι πες και υπάρχει λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν κάποιος ψάχνει για bluetooth μόλις παρέλαβα αυτό. Έκανε 14 μέρες να έρθει με singapore post. Πολύ όμορφο και είναι και Miui το μόνο κακό ότι... μιλάει κινέζικα!!! και είναι λίγο σπαστικό να το ακούς συνέχεια στο αυτί σου να λέει κινεζιές.... :lol::lol: Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts