Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει δλδ κουμπι που παει σε stand by, σαν τα tablet/PSP;

Τελικα συσκευη που ερχεται τωρα απο το minideal, με root και Google play, χωρις αιτημα για ελληνικα, ερχεται με Multi v4 και τι ακριβως πρεπει να κανουμε αν δε θελουμε να κανουμε πολλα πολλα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε μενα γιατι τις πηγαίνει ολες στο system storage; και ρουταρισμενο είναι (με vroot) αλλα και root browser

σωστος ο gsir!!!Αλλα μηπως εχειs k κανα προγραμμα τυπου sdmove και σου μπερδευει τα πραγματα.εται ημουν και γω στην v4 και δε μου δουλευε το root browser!eixa mazi kai to sdmove 2

σωστος ο gsir!!!Αλλα μηπως εχειs k κανα προγραμμα τυπου sdmove και σου μπερδευει τα πραγματα.εται ημουν και γω στην v4 και δε μου δουλευε το root browser!eixa mazi kai to sdmove 2

Δεν έχω τίποτα αλλό πλεον πάνω. Σκέφτομαι να το κάνω unroot και ξανα root. Να το κάνω με το Vroot ή υπάρχει άλλος τρόπο προτιμότερος;

γραψε λιγο ποια εκδοση miui εχεις..δεν νομιζω να κανει κατι αν το ξερουταρεις και το ξαναρουταρεις. αν ειχες περασει καποιο αλλο προγραμματακι για μετακινηση εφαρμογων στη sd μαλλον δεν θα σου δουλεψει..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δεν έχω τίποτα αλλό πλεον πάνω. Σκέφτομαι να το κάνω unroot και ξανα root. Να το κάνω με το Vroot ή υπάρχει άλλος τρόπο προτιμότερος;

τι εκδοση εχεις;;;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γραψε λιγο ποια εκδοση miui εχεις..δεν νομιζω να κανει κατι αν το ξερουταρεις και το ξαναρουταρεις. αν ειχες περασει καποιο αλλο προγραμματακι για μετακινηση εφαρμογων στη sd μαλλον δεν θα σου δουλεψει..

Ευτυχως που προλαβες και μου τοπες εχθες φιλε γιατι θαβαζα καμοια μουφα τυπου sdmove!!εγω εχω αλλο θεμα!!!Πως μηδενιζω τα στατιστικα στην μπαταρια( πχ.εμενα ελεγε 12h wifi.5h oθονη κλπ) αυτα πως μηδενιζονται;;οποιος ξερει λεει.

δεν στα μηδενιζει καθε φορα που φορτιζεις και βγαζεις τον φορτιστη;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

δεν στα μηδενιζει καθε φορα που φορτιζεις και βγαζεις τον φορτιστη;

Α δε το ξερω αυτο!3 φορα το φορτιζω!!ΘΑ ΤΟ ΔΩ και θα ποσταρω

αστο να φορτισει μεχρι τερμα και τσεκαρε

- Oneplus 12

τι εκδοση εχεις;;;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευτυχως που προλαβες και μου τοπες εχθες φιλε γιατι θαβαζα καμοια μουφα τυπου sdmove!!εγω εχω αλλο θεμα!!!Πως μηδενιζω τα στατιστικα στην μπαταρια( πχ.εμενα ελεγε 12h wifi.5h oθονη κλπ) αυτα πως μηδενιζονται;;οποιος ξερει λεει.

stable v5 . σορρυ για την αναμονή αλλα ηρθε πελατης

καταφερες να ρουταρεις την v5 με vroot? εισαι σιγουρα ρουτ;

- Oneplus 12

καταφερες να ρουταρεις την v5 με vroot? εισαι σιγουρα ρουτ;

εδω και καιρο. να το ξερουταρω και να το ξαναρουταρω; τσεκαρισμένο και με root checker αλλα δινει και ροοτ δικαιώματα στις εφαρμογές

Edited by larineos

δεν θα αλλαξει κατι πιστευω..αν δεν βαριεσαι δοκιμασε..ξερουταρε κατεβασε αυτο το ζιπακι https://www.dropbox.com/s/6tv610tkpwpvz1s/miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip βαλτο στην εσωτερικη χυμα, ανοιξε την εφαρμογη updater του τηλεφωνου και επελεξε install package πατωντας το πληκτρο μενου..βρες το αρχειο και μολις το επιλεξεις θα σου κανει επαννεκινηση.

Μολις κανεις επανεκκινηση δοκιμασε αν μπορεις να ενεργοποιησης τα root permissions της miui πηγαινοντας στο System & Security folder -> Permissions -> Root -> Enable Permission manager

αν δεν σου δουλεψει το ζιπακι μαλλον φταιει το οτι ειχες κανει root με το vroot..

- Oneplus 12

δεν θα αλλαξει κατι πιστευω..αν δεν βαριεσαι δοκιμασε..ξερουταρε κατεβασε αυτο το ζιπακι https://www.dropbox.com/s/6tv610tkpwpvz1s/miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip βαλτο στην εσωτερικη χυμα, ανοιξε την εφαρμογη updater του τηλεφωνου και επελεξε install package πατωντας το πληκτρο μενου..βρες το αρχειο και μολις το επιλεξεις θα σου κανει επαννεκινηση.

Μολις κανεις επανεκκινηση δοκιμασε αν μπορεις να ενεργοποιησης τα root permissions της miui πηγαινοντας στο System & Security folder -> Permissions -> Root -> Enable Permission manager

αν δεν σου δουλεψει το ζιπακι μαλλον φταιει το οτι ειχες κανει root με το vroot..

μετονομάζω μήπως το zip

οχι δεν χρειαζεται..

- Oneplus 12

οχι δεν χρειαζεται..

αδερφε σώσε γιατι δεν ξερουταρει με vroot

τα καταφερε τελικα

προχωράω παρακάτω

Edited by larineos

το συνδεεις δηλαδη με usb debuging ανοιχτο στη συσκευη σου και δεν μπορεις; ο μονος τροπος που ξερω σιγουρα για να ξερουταρεις ειναι να ξαναπερασεις απο την αρχη τη ρομ..δηλαδη να κατεβασεις τη τελευταια stable εκδοση και να την περασεις απο recovery..θα σου πουν και αλλα παιδια μηπως κανεις κάτι λάθος με το vroot

- Oneplus 12

βγαζει error στο install package

βγαζει error στο install package

εγω μολις εβαλα την v5 το μονο που εκανα μετα(το κινητο ηρθε ρουτ και μουλτι) ηταν να περασω ενα ζιπακι su απο το χδα και τελος

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

καλησπερα! εχει αντεμωτιπει κανεις προβλημα με το 3τζι της wind? εχω MB και τις σωστες ρυθμισεις APN αλλα δεν μπαινει!η σιμ2 μια κοσμοτε πιανει κανονικα 2g ιντερνετ!

καλησπερα! εχει αντεμωτιπει κανεις προβλημα με το 3τζι της wind? εχω MB και τις σωστες ρυθμισεις APN αλλα δεν μπαινει!η σιμ2 μια κοσμοτε πιανει κανονικα 2g ιντερνετ!

οχι μια χαρα παιζει σε εμενα!

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

κατι επαιξε σε φωτο..

κακη ποιοτητα σε εσωτερικο χωρο,φωτισμενο σωστοτατ:(

θα ξανατσεκαρω,αλλα ουτε ποιοτικη φωτο,παρολο

που φοκους εκανα οπως επρεπε

και το φλας χαζοβγηκε και χαλασε το κατω μερος της φωτο..:confused:

θα ξαναδοκιμασω,χαλαστηκα λιγο γιατι σα ναβγαλα με το αμοι α862w που το εχω κιαυτο τωρα ηταν η φωτο ,αλλα θα δουμε:)

ισως ετυχε,αλλα σε ποιοτητα που ειδα σε υπολογιστη εμφανως καλυτερο το w8.

να εξηγηθω εγω θελω φωτογραφικαρα..απο gs3 κ πανω,απλα ειμαι περιεργος,γενικα λογικες φωτο αποδεκτες εχει..

μην παρεξηγηθω κιαπο wannabe ιδιοκτητες δλδ..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Σήμερα παρέλαβα

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Cool-Hightest-Quality-Aluminium-Metal-Case-for-Xiaomi-HongMi-XIAOMI-Red-Rice-Metal-case/1504192193.html

πρώτες εντυπώσεις είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα, τέλειο κούμπωμα στο κινητό, λίγο ποιο μεγάλη από το γνήσιο πίσω καπάκι.

Σε γενικές γραμμές αξίζει τα λεφτά του.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Σήμερα παρέλαβα

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Cool-Hightest-Quality-Aluminium-Metal-Case-for-Xiaomi-HongMi-XIAOMI-Red-Rice-Metal-case/1504192193.html

πρώτες εντυπώσεις είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα, τέλειο κούμπωμα στο κινητό, λίγο ποιο μεγάλη από το γνήσιο πίσω καπάκι.

Σε γενικές γραμμές αξίζει τα λεφτά του.

κανεις να μην παρει την δερματινη του pandawill παντως..

πλ καλοφτιαγμενη αλλα γυαλιστερη σαν γυναικια:rolleyes:

και δεν εχει τρυπα φορτισης,πρεπει νανοιξει

η θηκη για να κουμπωσει φοετιστης:)

ντεν εκει σκισμη μπει βυσμα τρυπα!!:rolleyes:χε εχμ,...παλι παρασυρθηκα

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!